Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

neslihdoğru y post: 37611299 .!.:
Ah keske hepimizin tartisi bigunde 3 4 kilo eksik gosterse
kız eylül alıntı yapınca alsoğuttube en altına , en sondaki "quote" ten sonra yazacan mesajını arasına başına değil :)[/QUOTE]
Yok canim ben dogruyaziyorumda bu mal telefon biraz yazdiktan sonra taslak kaydedildi deyip satir badi yapiuo nedenini anlamiyorum mesaj yazmaktan soguttu beni

İyi yapmisin haketmis:)

Menüm
Sabah kasar zeytin peynir ceviz roka
Öğlen ayran findik
Aksam kurufasulye tursu ayran
2 bardak Yeşilçay
1 bardak biberiye
30 dk yürüyüş
Tiffany
8dk karin hareketleri

Kayıp kaptan döndüüüü iyi akşamlar meleklerimmm

sweet canim ya kac gundur unutuyorum pegasus mezun mu oldu yada nerde biliyormusun

Berilcim Helinin eşi kaza geçirmişti ama iyileşti o dönem ayrıldı bir ara gelmişti döneceğini söyledi ama sonra gelmedi bende çok özledim onu inan

Gunaydinn doktor randevum var gitmeden bakayim ded din

sende ben de hastahanelerdeydik kuzum bugün

ağzımda yaralar çıktı vitamin için yedim öğlen meyve kürü yaptım aklımca çok mu olmuş

Geçmiş olsun neslim ama haikaten çok olmuş meyve kuzum bu hafta kritik ona göre

Ümit dünyası işte neslimmmm

Cignemek sart canim alisirsin zamanla
Bakalım canım deniycem bugün [/QUOTE]

nasıl çiğneyebildinmi Gamzem zorlanıyorsan bir iki kuru üzümle birlikte çiğneyebilirsin tatlım

kızzz neslı kızın profılınde takımı yazıyor bıze mısafır gelmıs sadece Allah ıyılıgını versın

Uğraşma bakim ablanla

Ah keske hepimizin tartisi bigunde 3 4 kilo eksik gosterse

ne gzüel olur dimi gülümmmm

ülemi canım dikkat etmemişim. çam deviren nesli devir nesli

oyyyy canımsın sen seni böyle seviyoruz biz

neslıııı neslıııı bayılıyorum sana heee

ben deeeee

haklısın tatlım o kadar gitmişsin özene bezene yapmışlar yemesen olmaz ama abartmadan yeseydin kuzum bak tepkilerde müthişş mişş

Ne yalan söyliyim yaşadım hakikatennn süper bir duygu ama hadi kuzum free takım olarak sadece ikimzi varız ona göre 6. takıma karşı free takım

yazmazsınız yazmazsınız bir başlarsınız bir günde 30 sayfa. maşallahınız var.

sarı kartın gözünü seveyim

EEE BAYILANBAYILANA NAPALIM

Severim seni çok yakışmış yeni nikin de profil resminde bitanemm

maşallah makrescim
o tepkileri rizede bende aldım yengem beni tanıyamadı, bir komşu vadı bu genç kız kim diye sormuş ayhanın eşi diyince çok şaşırdı. ya bu kilo ne beter bişiymiş yaaa

beter olmaz olurmu neslimm kilonun neresinden bakarsan bak pozitif tek bir yönü yok

mesaj şartı geldi nöbete kalıyoz gari nappak :)))

güzel olmadımı böyle

koshneslikosh yapayımmı ki

ben bunu sevdimmm aslında karar senin tatlım

Hay aklınla bin yaşa cuk oturtmuşsun bu nasıl bir düşünce tarzıdır sonuçta kuzenin eşinin abisi kardeş sayılır gıcık olurum bu tarz hareketlere aferim sana bitanemm kendi silahlarıyla vurmuşsun

taa ta taaaaaaammmmmmmmmmmm

tanışıyormuyuz şekercimmm

est kuzum benimm tek sen de paşamız da iyi ol arada gel iyiyim de yeter bize ne güzel tatlı heyecanlar değilmi dinlene dinlene yap tatlım yorma kendini neden komik olsun çok cici şeyler hazırladığına eminimmm

koş nesli koş. ben sadece yürüyüş yaptım bu gün

yürüyüş yetmez kuzummm ilave yap haydiiiii iki kişiyiz yenmemiz lazımmm

Kaptan çok yoruldu hastanede herhalde gelmedi bende menü yazayim bariii

hakikaten çok yoruldum gülüm sabahn 5 indne beri ayaktayımm feleğim şaştı

nasıl çiğneyebildinmi Gamzem zorlanıyorsan bir iki kuru üzümle birlikte çiğneyebilirsin tatlım

Uğraşma bakim ablanla

ben deeeee

haklısın tatlım o kadar gitmişsin özene bezene yapmışlar yemesen olmaz ama abartmadan yeseydin kuzum bak tepkilerde müthişş mişş

Ne yalan söyliyim yaşadım hakikatennn süper bir duygu ama hadi kuzum free takım olarak sadece ikimzi varız ona göre 6. takıma karşı free takım

beter olmaz olurmu neslimm kilonun neresinden bakarsan bak pozitif tek bir yönü yok

güzel olmadımı böyle

Hay aklınla bin yaşa cuk oturtmuşsun bu nasıl bir düşünce tarzıdır sonuçta kuzenin eşinin abisi kardeş sayılır gıcık olurum bu tarz hareketlere aferim sana bitanemm kendi silahlarıyla vurmuşsun

est kuzum benimm tek sen de paşamız da iyi ol arada gel iyiyim de yeter bize ne güzel tatlı heyecanlar değilmi dinlene dinlene yap tatlım yorma kendini neden komik olsun çok cici şeyler hazırladığına eminimmm

[/QUOTE]

ah swetcim

hani duzeltemedim.dedigim msj var ya o bu iste. diyecektimki o kizin genc kizliginda kimse ote git diyemezdi. hani yokluk vardi ama el ustunde de tutuldu. simdi boyle olmasi insanin zoruna gidiyor. diger topikte uzuuuun uzun anlattim oku sinirden sacini basini yol.
free takimda da biseler yapmaya calisacam ama dilos izin vermiyo bacim. elimden tek gelen yuruyus o da dila arabada diye susuyo. evde yapisik ikiz misaliyiz yanindan ayirmiyo beni. ne hareket ettiriyo ne bise. yanindan kalkip tv nin dugmesine bassam kiyameti kopaiyo o derece yani

Uğraşma bakim ablanla

ben deeeee

güzel olmadımı böyle

[/QUOTE]
Tanısalım yavrum ben bayılanbayılana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…