Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi aksamlar yoldaslarim. Spordan ciktum yikandim paklandim geldim menu yazayim bakim kaynattinizmi cok
Sabah kalkinca tarcinli karanfilli cay ve su
7.30 da karatay kahvaltisina ek avakado
13.00 da 3 kofte 6 sarma yaprak salata
18.00 de 1 h.yumurta bol salata ceviz zeytin 3 baklagilli yaprak sarma
30 dk yurume
45dk karma spor ( ipatlama.squat.lesli.step.bant yurume.eliptik.mekik.)

hmmm anladım şimdi snein yerinde olsam bende aynısını yapardım gülümm
sağlık olsun cnmcımmm yürüyüşe de razıyımmmm diloşta bu havada üşür ama ne yapsın diloşumda sıkılıyor annesin

Tanısalım yavrum ben bayılanbayılana

Ben de bayıldım size sayın güzellikkk

Sen benım gonlumun saskınısınn nıckını degıstırmesende olur

bak ya hala ablasıyla uğraşıyor uslu dur yaramazlık yapma

Hoşgeldin neslim menü harika spor müthiş bravo kuzummm

Ben bi ugrascam kaptan bi opucem o olucak tam olucak aklin cikicakkkkk nur. Melodi tanidik geldimi cnm.

günaydııııın nasılsınız bakalım. nesliiiii kız o spor ne öyle imrendim vallahi. diloşu sırtıma bağlayıp bendemi zıplasam bisiklet sürsem ne yapsam. beraber kokarız terden artık. maşallah sana güzelim

sweet sana birşey soracam. dün markette diyabetik şeker ilavesiz helva gördüm acaba kahvaltıda yiyebilme imkanımız olurmu. dün çocuklara helva aldım nasıl canım çekiyor ama yiyemiyorum. kendimi kaybetmekten korkuyom

işte bana bayılan bayılana

nasıl çiğneyebildinmi Gamzem zorlanıyorsan bir iki kuru üzümle birlikte çiğneyebilirsin tatlım

Uğraşma bakim ablanla

ne gzüel olur dimi gülümmmm

oyyyy canımsın sen seni böyle seviyoruz biz

ben deeeee

haklısın tatlım o kadar gitmişsin özene bezene yapmışlar yemesen olmaz ama abartmadan yeseydin kuzum bak tepkilerde müthişş mişş

Ne yalan söyliyim yaşadım hakikatennn süper bir duygu ama hadi kuzum free takım olarak sadece ikimzi varız ona göre 6. takıma karşı free takım

sarı kartın gözünü seveyim

Severim seni çok yakışmış yeni nikin de profil resminde bitanemm

beter olmaz olurmu neslimm kilonun neresinden bakarsan bak pozitif tek bir yönü yok

güzel olmadımı böyle

ben bunu sevdimmm aslında karar senin tatlım

Hay aklınla bin yaşa cuk oturtmuşsun bu nasıl bir düşünce tarzıdır sonuçta kuzenin eşinin abisi kardeş sayılır gıcık olurum bu tarz hareketlere aferim sana bitanemm kendi silahlarıyla vurmuşsun

tanışıyormuyuz şekercimmm

est kuzum benimm tek sen de paşamız da iyi ol arada gel iyiyim de yeter bize ne güzel tatlı heyecanlar değilmi dinlene dinlene yap tatlım yorma kendini neden komik olsun çok cici şeyler hazırladığına eminimmm

yürüyüş yetmez kuzummm ilave yap haydiiiii iki kişiyiz yenmemiz lazımmm

hakikaten çok yoruldum gülüm sabahn 5 indne beri ayaktayımm feleğim şaştı
[/QUOTE]
yok kaptanım ugrasmıyorum sormus bende cvp verdım aydınlattım neslımı

tatlım rafine katkılı gıdanın nesi zararsız olabilir sormana gerek varmı çok kızdım şimdi sana. o gıdaları zehir olarak düşünürsen ne çocuklara ne kendine yedirirsin.BİDE BANUMA ONAYLATACAK ÖYLE YİCEK BAK BAK BAK

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…