Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

işallah kaptan göbeği yok ettim. sanırım laz börekleri yapıştıydı gitti. bu arada ağız yaralarımda geçti şükür meyveye asılmanın faydasını gördüm ha bide tarçınlıkaranfilli çayın tabi

Günaydın kanatsız meleklerimmmmm tartı öncesi son gün aman dikkat akşam mümkün olduğunca hafif yemeye çalışın canlarım

Neslim tamamen telefonla ilgili yazarken bilseler oluyor daha 1 ay oldu tam cozemedim telefonu.
sağlık olsun gülüm biz anlıyoruz takma kafana

Menüm
.sabah 2 haslanmis yumurta fundik roka turp peynir zeytin
Ara 2 dilim ayva 1 mandalina
Aksam menemen 1dilim ekmek 1 kase mercimek
2 bardak Yeşilçay
1 bardak biberiye
100 mekik
200 ip atlama
Tiffany videosu

Afiyetolsun cnmm yumurtaya başlamışsın dokunmasın

yinemi helva ama sporun süper de çok mu zorladın kendini kuzum allah korusun yırtık değildir inş

ben ketentohumunu yutuyorum kaptanım acaba karıştırdım mı geçen gün yazarken bir bakayım

ketentohumunu bir süre ben de kullandım fakat nodul oluşumuna sebep olduğunu okuyunca bıraktım gamzem karar senin cnm ketentohumunu yutmak zor ama taze hemen öğütüp kullanabilirsin

bızde olucaz gamzem istikrar sadece ...
elbette şüpheniz olmasınn
Evet canımmm hadi olalımmm

Neee nodul mu yapıyomuşşş hiç duymadım hatta karatayın kitabında da ketentohumu tüketin yazıyordu ben de hemen her gün bir kaşık yutarım.. ayy bir araştırayım bakayım..

kaptanım menu beklıyorum

kızlar sizin için karataya uygun aşure tarifi verecem( alternatif olarak)
MADEM CANINZ ÇEKTİ KENDİNİZ HAZIRLAYIP YİYECEKSİNİZ
1. iç malzemeleri bilindik usülde hazırlayın
2.kuru meyveleri bol tutun akşamdan ıslatın ( şekeri suya geçecek sakın o suyu dökmeyin bu su ile sabah sadece bi taşım kaynatın eriyip yok olmasınlar)
3.aktardan yada internetten stevya bitkisi yada ageve şurubu yada hurma şurubu edinin şeker yerine aşurenize bundan koyun. saydığım doğada bulunn tatlandırıcılar bitkidir kesinlikle Gİ si düşüktür karataya uygun tatlı üretmek için birebirdir. istediğiniz alanda tatlandırıcı olarak kullanabilirsiniz.
3 maddeye uygun pişen aşureyi afiyetle yiyebilirsiniz.
3.

Çok şükür neslim meyve dopingi iyi geldi demekki göbüşte gittiyse bu hafta tartı uçacak o zaman

Neee nodul mu yapıyomuşşş hiç duymadım hatta karatayın kitabında da ketentohumu tüketin yazıyordu ben de hemen her gün bir kaşık yutarım.. ayy bir araştırayım bakayım..

evet kuzum keten tohumu omega 3 kaynağı fakat bir ara çok araştırmıştım tırstım açıkçası bıraktım

kaptanım menu beklıyorum

Tamam kuzummm yazıyorum hemen

ıo
oyyyy asure ayında uc ogun asureyle beslenırdım kesınlıkle en sevdıgım tatlı haftasonu yapayımmmmmmmmmmmmmmm

KETENTOHUMU,ÇÖREKOTU,ÇEMEN,ÜZÜMÇEKİRDEĞİ GİBİ TOHUMLARI SÜREKLİ TÜKETMEMEK ARADA BIRAKMAK LAZIM. BEN BU TOHUMLARI ARADA ÖĞÜTÜP AVAKADO SALATAMA KOYUYORUM ÇOCUKLARADA BÖYLECE VERMİŞ OLAYIM DİYE.BAZENDE ÖĞÜTÜP BALLA MACUN YAPIYORUM ARADA VERİYORUM ÇOCUKLARA ŞİFA NİYETİNE

ıo

oyyyy asure ayında uc ogun asureyle beslenırdım kesınlıkle en sevdıgım tatlı haftasonu yapayımmmmmmmmmmmmmmm
YAP TATLIM AMA ŞEKERLE DEĞİL O BİTKİLERDEN EDİN BÜYÜK AKTARLARDA VARDIR İZMİRDE YADA DOĞAL ORGANİK ÜRÜN SATAN MAĞAZALARDA MUTLAK VARDIR.BEN AGAVE ŞURUBUNU KULLANIYORUM ÇOCUKLARA

Ben 1 senedir hiç bırakmadım çörekotunu neslim ketentohumu salatalarda farkedilmiyor ama ben yemem açıkçası

YAP TATLIM AMA ŞEKERLE DEĞİL O BİTKİLERDEN EDİN BÜYÜK AKTARLARDA VARDIR İZMİRDE YADA DOĞAL ORGANİK ÜRÜN SATAN MAĞAZALARDA MUTLAK VARDIR.BEN AGAVE ŞURUBUNU KULLANIYORUM ÇOCUKLARA

Dukan yaparken ne çok kullanırdım bunları

bakınıyım bakalım bulabılecekmıyım bulurum gercı kemeraltında

Ben hataydan almıştım nurum kemeraltında da vardır

Hımm tamam neslim teşekkürler ben de bir süre ara vereyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…