- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
işallah kaptan göbeği yok ettim. sanırım laz börekleri yapıştıydı gitti. bu arada ağız yaralarımda geçti şükür meyveye asılmanın faydasını gördüm ha bide tarçınlıkaranfilli çayın tabi
çeyreğin çeyreği simit nasıl oluyor acaba sanırım bir lokmadırafiyetolsun prensesimmm sporunu da derslerine rağmen ihmal etmemen süper kuzum
Maşallah tatlım sana boşuna güvenmiyoruz biz
ihmal etme tatlım zamanı gelince vucut sinyal veriyorda biz anlayamıyoruz düzenli yaptır cnm her ayın 1 i 15 i iğne günüm benim artık haklısın bitanem iradene kuvvet artık
Alemsin kuzum nerden çıkardın tövbe tövbe enişetmin içinden gelmiş almışiyi günlerde tak kuzum
tövbe tövbe
hani yazmamışsın kuzummm
hadi gözün aydın bebişimiz analı babalı büysün görmeden duramazsın artık geçmişten şikayetin mi var bakimm
Evet yakın vadeli hedefler iyidir Gamzemm
Afiyetolsun cnm extrem bir durumdu çörekotu durumun nasıl çiğneyebeildinmi
Bu menü ve bu spora şapka çıkarıyorum neslim bu hafta harikasın maşallah
sağlık olsun gülüm biz anlıyoruz takma kafanaNeslim tamamen telefonla ilgili yazarken bilseler oluyor daha 1 ay oldu tam cozemedim telefonu.
Menüm
.sabah 2 haslanmis yumurta fundik roka turp peynir zeytin
Ara 2 dilim ayva 1 mandalina
Aksam menemen 1dilim ekmek 1 kase mercimek
2 bardak Yeşilçay
1 bardak biberiye
100 mekik
200 ip atlama
Tiffany videosu
bende menümü yazıp kaçayım
menüm
sabah: 3 yumurtayla omletli kk+ azıcık helva
ara: 2 fincan kahve ve bol çay
akşam: ilk saatlerde 2 dolma sonrasında ana yemek olarak salata ve balık
yarım saat yürüyüş, yarım saat karın kalça ve iç bacak egzersizleri
sanırım menüsküsümü yırttım yeniden yarın nasıl hareket ederim bilemiyorum
ben ketentohumunu yutuyorum kaptanım acaba karıştırdım mı geçen gün yazarken bir bakayım
Eveeet baktım kaptanım o gün çörekotu yutmuştum doğru sen de çörekotunu çiğnemelisin demişsinama benim aklımda ketentohumu kalmış çünkü çoğunlukla ketentohumu yutarım.. peki ketentohumunu yutsam direk olur mu onu da çiğnemeli miyim?
elbette şüpheniz olmasınnbızde olucaz gamzem istikrar sadece ...
Evet canımmm hadi olalımmm
Ayy tamam madem ısrar ediyorsun kabul ediyorummhadı hadı çıtırsın tabiiii
Neee nodul mu yapıyomuşşşGünaydın kanatsız meleklerimmmmmtartı öncesi son gün aman dikkat akşam mümkün olduğunca hafif yemeye çalışın canlarım
sağlık olsun gülüm biz anlıyoruz takma kafana
Afiyetolsun cnmm yumurtaya başlamışsın dokunmasın
yinemi helvaama sporun süper de çok mu zorladın kendini kuzum allah korusun yırtık değildir inş
ketentohumunu bir süre ben de kullandım fakat nodul oluşumuna sebep olduğunu okuyunca bıraktım gamzem karar senin cnm ketentohumunu yutmak zor ama taze hemen öğütüp kullanabilirsin
elbette şüpheniz olmasınn
kız dur aannnaaammm nasıl evham yapmısNeee nodul mu yapıyomuşşşhiç duymadım hatta karatayın kitabında da ketentohumu tüketin yazıyordu ben de hemen her gün bir kaşık yutarım.. ayy bir araştırayım bakayım..
kaptanım menu beklıyorumGünaydın kanatsız meleklerimmmmmtartı öncesi son gün aman dikkat akşam mümkün olduğunca hafif yemeye çalışın canlarım
sağlık olsun gülüm biz anlıyoruz takma kafana
Afiyetolsun cnmm yumurtaya başlamışsın dokunmasın
yinemi helvaama sporun süper de çok mu zorladın kendini kuzum allah korusun yırtık değildir inş
ketentohumunu bir süre ben de kullandım fakat nodul oluşumuna sebep olduğunu okuyunca bıraktım gamzem karar senin cnm ketentohumunu yutmak zor ama taze hemen öğütüp kullanabilirsin
elbette şüpheniz olmasınn
işallah kaptan göbeği yok ettim. sanırım laz börekleri yapıştıydı gitti. bu arada ağız yaralarımda geçti şükür meyveye asılmanın faydasını gördüm ha bide tarçınlıkaranfilli çayın tabi
Neee nodul mu yapıyomuşşşhiç duymadım hatta karatayın kitabında da ketentohumu tüketin yazıyordu ben de hemen her gün bir kaşık yutarım.. ayy bir araştırayım bakayım..
kaptanım menu beklıyorum
oyyyy asure ayında uc ogun asureyle beslenırdım kesınlıkle en sevdıgım tatlı haftasonu yapayımmmmmmmmmmmmmmmkızlar sizin için karataya uygun aşure tarifi verecem( alternatif olarak)
MADEM CANINZ ÇEKTİ KENDİNİZ HAZIRLAYIP YİYECEKSİNİZ
1. iç malzemeleri bilindik usülde hazırlayın
2.kuru meyveleri bol tutun akşamdan ıslatın ( şekeri suya geçecek sakın o suyu dökmeyin bu su ile sabah sadece bi taşım kaynatın eriyip yok olmasınlar)
3.aktardan yada internetten stevya bitkisi yada ageve şurubu yada hurma şurubu edinin şeker yerine aşurenize bundan koyun. saydığım doğada bulunn tatlandırıcılar bitkidir kesinlikle Gİ si düşüktür karataya uygun tatlı üretmek için birebirdir. istediğiniz alanda tatlandırıcı olarak kullanabilirsiniz.
3 maddeye uygun pişen aşureyi afiyetle yiyebilirsiniz.
3.
KETENTOHUMU,ÇÖREKOTU,ÇEMEN,ÜZÜMÇEKİRDEĞİ GİBİ TOHUMLARI SÜREKLİ TÜKETMEMEK ARADA BIRAKMAK LAZIM. BEN BU TOHUMLARI ARADA ÖĞÜTÜP AVAKADO SALATAMA KOYUYORUM ÇOCUKLARADA BÖYLECE VERMİŞ OLAYIM DİYE.BAZENDE ÖĞÜTÜP BALLA MACUN YAPIYORUM ARADA VERİYORUM ÇOCUKLARA ŞİFA NİYETİNE
Çok şükür neslim meyve dopingi iyi geldi demekkigöbüşte gittiyse bu hafta tartı uçacak o zaman
evet kuzum keten tohumu omega 3 kaynağı fakat bir ara çok araştırmıştım tırstım açıkçası bıraktım
Tamam kuzummm yazıyorum hemen
YAP TATLIM AMA ŞEKERLE DEĞİL O BİTKİLERDEN EDİN BÜYÜK AKTARLARDA VARDIR İZMİRDE YADA DOĞAL ORGANİK ÜRÜN SATAN MAĞAZALARDA MUTLAK VARDIR.BEN AGAVE ŞURUBUNU KULLANIYORUM ÇOCUKLARAıo
oyyyy asure ayında uc ogun asureyle beslenırdım kesınlıkle en sevdıgım tatlı haftasonu yapayımmmmmmmmmmmmmmm
KETENTOHUMU,ÇÖREKOTU,ÇEMEN,ÜZÜMÇEKİRDEĞİ GİBİ TOHUMLARI SÜREKLİ TÜKETMEMEK ARADA BIRAKMAK LAZIM. BEN BU TOHUMLARI ARADA ÖĞÜTÜP AVAKADO SALATAMA KOYUYORUM ÇOCUKLARADA BÖYLECE VERMİŞ OLAYIM DİYE.BAZENDE ÖĞÜTÜP BALLA MACUN YAPIYORUM ARADA VERİYORUM ÇOCUKLARA ŞİFA NİYETİNE
bakınıyım bakalım bulabılecekmıyım bulurum gercı kemeraltındaYAP TATLIM AMA ŞEKERLE DEĞİL O BİTKİLERDEN EDİN BÜYÜK AKTARLARDA VARDIR İZMİRDE YADA DOĞAL ORGANİK ÜRÜN SATAN MAĞAZALARDA MUTLAK VARDIR.BEN AGAVE ŞURUBUNU KULLANIYORUM ÇOCUKLARA
YAP TATLIM AMA ŞEKERLE DEĞİL O BİTKİLERDEN EDİN BÜYÜK AKTARLARDA VARDIR İZMİRDE YADA DOĞAL ORGANİK ÜRÜN SATAN MAĞAZALARDA MUTLAK VARDIR.BEN AGAVE ŞURUBUNU KULLANIYORUM ÇOCUKLARA
bakınıyım bakalım bulabılecekmıyım bulurum gercı kemeraltında
evet kaptanım sayısız aktar vs var dibimde hepsı
Dukan yaparken ne çok kullanırdım bunları
Ben hataydan almıştım nurum kemeraltında da vardır
hihoyyttttt menumu yazayım
dün ma aile anacıgımdaydık
sabah kk kahvaltı + yarım nar
aksam
4 tane kofte
salata
tarhana corba
ıkı kasık bulgur pılavı (tereyaglı)
8 adet çiğ yer fıstıgı
sabah 40 dk yuruyus aksamda 40 dk yuruyus 20 mekık
ayy ne biliyim kızzz hemen tırstımkız dur aannnaaammm nasıl evham yapmıs
Hımm tamam neslim teşekkürler ben de bir süre ara vereyim o zamanKETENTOHUMU,ÇÖREKOTU,ÇEMEN,ÜZÜMÇEKİRDEĞİ GİBİ TOHUMLARI SÜREKLİ TÜKETMEMEK ARADA BIRAKMAK LAZIM. BEN BU TOHUMLARI ARADA ÖĞÜTÜP AVAKADO SALATAMA KOYUYORUM ÇOCUKLARADA BÖYLECE VERMİŞ OLAYIM DİYE.BAZENDE ÖĞÜTÜP BALLA MACUN YAPIYORUM ARADA VERİYORUM ÇOCUKLARA ŞİFA NİYETİNE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?