- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Menüler gelsin mi o zaman
Pazartesi
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık peynir zeytin ceviz
Öğlen:
1 haşlanmış yumurta az ıspanak yemeği ve sarımsaklı yoğurt
Domates salatalık peynir zeytin
Çeyrek simitin çeyreği
Akşam:
Bulgurlu kabak yemeği
Mantar sote
Salata
Su:3 litre
Spor: Yarım saat yürüyüş 400 ip atlama 100 mekik 30 squat
Salı
Sabah:
1 haşlanmış yumurta peynir zeytin ceviz
Öğlen:
Sucuklu yumurta(annem içimden civciv çıkacağına inanıyor)
Domates salatalık peynir zeytin
Akşam:
Az bol yoğurtlu ve sarımsaklı mantı
Mantar sote
Salata
Spor:30 dk yürüyüş 300 ip atlama 100 mekik 30 squat
Su:3 litre
Hoşbuldum kaptanımhepiniz çok iyi olun kendinize cici bakın hep ben süperim derslerde Allaha şükür iyi
ay oksijen alma bahanesine çıktım. sağlık ocağına gittim kızın aşı zamanı yaklaşmıştı belki yaparlar dedim ama bir gün önce bile gelsen yapamazdım dedi. bende benim b12 yi yaptırayım bari dedim. anam yaptırdım sonraon dk lık mesafede bir yere gidene kadar başımda ne ağrı kaldı ne bişe. offff bütün sıkıntı bumuymuş dedim.
ah ah kaldıramıyom malesef. okullar açıldı ya çocuklar için mecburen bişeler oluyor evde
kızlar galiba kocam beni aldatıyogiden bileziklerim fazlasıyla geri geldi
Aldatilasim geldi:)
Ben geldim kimse kalmamis menü yazayim bari
Merhaba kızlar, of kaptanım mesaj şartı yaramış oku oku bitmiyorbir geçmiş yapayım ben de artıkın.. Dünden beri ancak oturabildim popomun üzerine eee yenge oldum kolay mı hihihi
Sweetdimple İnanır mısın benim de dün geldi aklıma yılbaşında hangi kiloda olsam diye düşünmüştüm iyi oldu yazıya da döktüm böylece
Dün giremedim menümü yazmamıştım başlayayım yazmaya
Sabah kk kahvaltısı
Ara zerdeçal,tarçın,zencefilli yoğurt
Akşam pide arası döner, salata (hastaneye koştuk apar topar eltim doğum yaptı yemek de ne bulursam durumu oldu inşallah telafi ederim)
Spor Leslie ile 2 mil
Su 2.5 lt
Bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Ara zencefil,zerdeçal,tarçınlı yoğurt
Akşam bir kase mercimek çorbası, 1 tabak karnabahar yemeği
Su 2.5 lt
Kizlar bi ceee deyip kacicam
menu yazayim
Sabah kalkinca su kefir corekotu ketentohumu uzum cekirdegi ögüttüm yuttum
7.30 da karatay kahvaltisina ek avakado
13.00 da 1 minik dağ armudu 1 minik anamur muzu 1 kase yogurt yarim kase azdi yesilfasulye yemegi
18.00 de slata.brokoli sarmisakli yaglimonlu. Biraz etli turlu 1 avuc findik
Sabah kalkinca 10dk esneme plates
isyerine 15dk yurume
Aksam 30dk plates ve mekik.
Kiz bu alintiyi nazil beceriyorsun sakar eylul kalacak adin saskin nesli gibi heee
Benim mesaj bu senin gibi olmus alemsin
Ayyy eylul mesajla karisti sen ben oldun bende sen kiz allah iyiligini versin kuzum :)))))
Ayyyy lafa daldim kaciyom uykuya saat kac oldu aboooooo
amin kaptanım analı babalı büyüsün güzel sağlıklı ömürlü olsun inşallah..
çeyreğin çeyreği simit nasıl oluyor acaba sanırım bir lokmadırafiyetolsun prensesimmm sporunu da derslerine rağmen ihmal etmemen süper kuzum
Maşallah tatlım sana boşuna güvenmiyoruz biz
ihmal etme tatlım zamanı gelince vucut sinyal veriyorda biz anlayamıyoruz düzenli yaptır cnm her ayın 1 i 15 i iğne günüm benim artık haklısın bitanem iradene kuvvet artık
Alemsin kuzum nerden çıkardın tövbe tövbe enişetmin içinden gelmiş almışiyi günlerde tak kuzum
tövbe tövbe
hani yazmamışsın kuzummm
hadi gözün aydın bebişimiz analı babalı büysün görmeden duramazsın artık geçmişten şikayetin mi var bakimm
Evet yakın vadeli hedefler iyidir Gamzemm
Afiyetolsun cnm extrem bir durumdu çörekotu durumun nasıl çiğneyebeildinmi
Bu menü ve bu spora şapka çıkarıyorum neslim bu hafta harikasın maşallah
amin kaptanım analı babalı büyüsün güzel sağlıklı ömürlü olsun inşallah..vallahi şimdiden özledim nasıl yapıcaz bilmiyorum biz avrupa yakasındayız onlar anadolu yakasında sanırım taşınacağım
Ketentohumunu denemeye fırsatım olmadı kaptanım aklıma ne zaman gelse hep tok oluyoruminşallah yarın sabah unutmam da denerim artık
çeyreğin çeyreği simit nasıl oluyor acaba sanırım bir lokmadırafiyetolsun prensesimmm sporunu da derslerine rağmen ihmal etmemen süper kuzum
Maşallah tatlım sana boşuna güvenmiyoruz biz
ihmal etme tatlım zamanı gelince vucut sinyal veriyorda biz anlayamıyoruz düzenli yaptır cnm her ayın 1 i 15 i iğne günüm benim artık haklısın bitanem iradene kuvvet artık
Alemsin kuzum nerden çıkardın tövbe tövbe enişetmin içinden gelmiş almışiyi günlerde tak kuzum
tövbe tövbe
Tam yazarken ablam beline ilaç sürmeyegeldi kaptanim sonrada teli sarja taktim yazamadim menumu simdi yaziyorum yarin ggörürsün artik:)
hani yazmamışsın kuzummm
hadi gözün aydın bebişimiz analı babalı büysün görmeden duramazsın artık geçmişten şikayetin mi var bakimm
Evet yakın vadeli hedefler iyidir Gamzemm
Afiyetolsun cnm extrem bir durumdu çörekotu durumun nasıl çiğneyebeildinmi
Bu menü ve bu spora şapka çıkarıyorum neslim bu hafta harikasın maşallah
Özlenmezmi elbette özlersin melek oketentohumumu çörekotu çiğnemeyecekmiydin tatlım hadi iyi geceler allah rahatlık versin Gamzem
bızde olucaz gamzem istikrar sadece ...Ayy ne güzel birşey ben de istiyoruuummm :)
ahh gulum benım pıtırcıgım ıns bırgun mısafır olursun da bana yaparım sanaKızlar ben geldim nasılsınızz281 mesaj daha var okuyamayacağım büyük ihtimalle ilk sayfadakilere hemen cevap yazayım
Ooo kaptanım çok teşekkür ederim adet hala olamadım davul gibiyim 6 gün geçti stresten sanırım
Aynı gün ikimizde ıspanaklı kek yemişizçok severim ben annem kışın her ay yapardı
Ohhh yemeklere bak ya fırında yemek yemeyeli uzun zaman oldu banane bende isterim
hadı ıns kuzum bu durumda yılbasına mezun sun
Hedefler gelsin1 Ocak 2015 Perşembe Günü Tartıda Göreceğiniz Kiloyu YazınMeleklerim
eylul sıla---- 62,6-------------------->
makres76----66-----------------|>
Yenibirben---78,4----------------->
merinetya---75,5-------------------------->
bayılanbayılana----98,9-------------------------->92
neslihank4 ---77,5 ------------------------->71,8
senasevval----51.3----------------------------->48
Sindi564----81,8------------------->
Gamze----79,8------------------------->
Ayyüzlüm----80--------------->
Cezalarda ödüller de muhteşemmm olacak
Artık yeni yıla hedeflediğim kilomla gireyim değil mi
çıtır yengeeeeeMerhaba kızlar, of kaptanım mesaj şartı yaramış oku oku bitmiyorbir geçmiş yapayım ben de artıkın.. Dünden beri ancak oturabildim popomun üzerine eee yenge oldum kolay mı hihihi
Evet canımmm hadi olalımmmbızde olucaz gamzem istikrar sadece ...
hohoho çıtır kısmı henüz değil ama olacaaakkçıtır yengeeeee
hadı hadı çıtırsın tabiiiihohoho çıtır kısmı henüz değil ama olacaaakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?