Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ofiste çalışılmıyor kaptanım denetim için firmalara gidiliyor ama zorlu bir iş tabii ki ben de biraz öylesine gittim galiba bir bakayım ne var ne yok dedim

Çılbır
sarmisakli yogurt yapilir
kaynarsuya yumurta kirilir hemen pisip yogurdun ustune konulur
tereyagda kirmizibiber az cevrilip en uste sos yapilir hatirimda kalan bu tarif bole dimi kaptan

Ofiste çalışılmıyor kaptanım denetim için firmalara gidiliyor ama zorlu bir iş tabii ki ben de biraz öylesine gittim galiba bir bakayım ne var ne yok dedim

Hakkında hayırlısı olsun kuzum

Neslin ="RengarenkNesli, post: 37760419, member: 565913"]gamzem hadi sana 2. Ligi kaptirabilirim cunkum 1. Lik bende
Neslim sen bu hafta birinci olmazsan yandin[/QUOTE]

Aynen gülüm çok ümitliyim neslimden bu hafta

Çılbır
sarmisakli yogurt yapilir
kaynarsuya yumurta kirilir hemen pisip yogurdun ustune konulur
tereyagda kirmizibiber az cevrilip en uste sos yapilir hatirimda kalan bu tarif bole dimi kaptan

zaten burdaki kaynarsuyun içinde de sirke olması lazım orjinal tarif öyledir

ama ben tereyağında pişirip üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum

Aslicim safra kesesi problemin varmi.yumurta dokununcA aklima geldiaa

bildiğim bişey yok canım dr. da söyledim yiyemiyorum diye ama bişey demedi gecen yıl hasta olunca girdim en son ultrasonla tüm organlarıma bakıldı bişey çıkmadı çok şükür sonradan gelştiyse bilemiyorum ben yıllardr pek yumurta yemiyorum , babamdada aynı sorun var yediğinde dokunuyor der biraz araştırmak gerek bu konuyu sanırım ...

eylülcüm senin nasıl ağrınmı oluyor yoksa dr. yumurta yememelisin mi dedi ??[/QUOTE]
Ben ikiay once ameliyat oldum safra kesemyok yasakti bikacgundur basladim yemeye oda hergun değil.ameliyattan öncedeyumurta yyediğinde agrim ooluyordu canim hazimsizlik şikayeti mide agrisi falan oyuzden dedim acaba safrakesende sikintimi var

Yapcam vallahi canim cektiYogurdumda taze ekmeksiz gitmez simdi dimi

ekmek yok gülüm ne ekmeği al yanına havucunu yeşilliğini oh misss

Neslim sen bu hafta birinci olmazsan yandin
kaptan kovarmi bu sefer . Alintilarina bayiliyom kuzum [/QUOTE]

uğraşma eylülümleee fenamı bulmaca çözer gibi oluyoruz kim demiş ne dmeiş

Aklima ekmek hic gelmedi bol cevizle yerim daha iyi

bol ceviz ve yeşillik süper hayırdır acıktıkmı ne bu çılbırı kim çıkardı hadi ikişer bardak su içelimm bakimm

ekmek yok gülüm ne ekmeği al yanına havucunu yeşilliğini oh misss

kaptan kovarmi bu sefer . Alintilarina bayiliyom kuzum

uğraşma eylülümleee fenamı bulmaca çözer gibi oluyoruz kim demiş ne dmeiş

bol ceviz ve yeşillik süper hayırdır acıktıkmı ne bu çılbırı kim çıkardı hadi ikişer bardak su içelimm bakimm
[/QUOTE]
evet icelim sonra cumbada yatak ben kacar. Kaç nesli kaç iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…