- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
tskler canım çok seçenek varmış yumurta dışında diğerlerini yiyebilirim ,peynir ve yeşillik yerim bende napim yumurtayı çok seviyorum aslında ama karın ağrısı yapıyor bende 4 saat ağrı çekiyorum ...
tskler kaptanım bu güzel ve faydalı paylaşımlar için bilmediğimiz yada yanlış bildiğimiz çok şey var ...
Benimde girdu arama karAtay teyzegirdi anBayikaratayteyzeost: 37753615 .!.:kaptanım asureyle aranıza karakedı degıl karatay teyze gırdı
Cilbir istedi canim okuyunca yarin
Hoşgeldin Aslıcım keyifler iyi şükür 30 ar dk lık iki videomu da yaptım onun verdiği tatlı yorgunlukla kk dayım
Çok sevindim bitanemm karatayda zaten ölçü yok sğalıklı yiyeceklerden serbest yiyeceklerden doyuncaya dek yiyoruz memnun kalmana çok sevindim cnm
Kahvaltıda yumurta yerine 1 yerli muz yiyebilirsin miniklerden ayrıca bakilyat yiyebilirsin yeşil emrcimek kur fasulye barbunya vs kırmızı mercimek çorbası içebilirsin ya da köfte et türü yiyebilirsin
haşlanmış yumurta bir süre sonra hakikaten sıkıyor o yüzden omletin her çeşidini yiyebilirisin menemen yapabilirsin çılbır yapabilirsin seçenek çok Aslıcım
Aslicim safra kesesi problemin varmi.yumurta dokununcA aklima geldiaa[/QUOTE][QUOTE="A1S2L3I4, post: 37758565, çemberle a: 636dokununca aer canım çok seçenek varmış yumurta dışında diğerlerini yiyebilirim ,peynir ve yeşillik yerim bende napim yumurtayı çok seviyorum aslında ama karın ağrısı yapıyor bende 4 saat ağrı çekiyorum ...
:)))))))kaptanım asureyle aranıza karakedı degıl karatay teyze gırdı
Cocukken annem yapardi ne severdim hadi yapalim yaaddd edelim gecmisiyarın çılbır yapıyoruz o zaman Eylülcümmm
bugün ki menüm :
kahvaltı :tavada tel peynir , 10 tane zeytin ,1 dilim k. ekmek ,bol yeşillik dereotu ,marul ve taze nane ...
öğlen: 1 kase aşure (dünden kalan)
akşam: mercimek çorbası ,1 kepçe bulgur pilavı , turp ve kırmızı lahanalı bol limonlu salata ...
bol su , şekersiz çay ve yanında 1 avuç fındık
30 .dak yürüyüş ...
Kizlar cocuklari yatirdim geldim sonunda ne cok kaynatmissiniz masallah
menumu yazayim
sabah karatay kahvalrisi + avakado yesillik
2 de kelle paca corbasi ve boulce li salata
6 da k.mercimek corbasi ve 1,5 adet baklagilli kiymali tombul kabak dolmasi
spor sabah 30dk yurume
aksam 40dk yurume eliptik ve bisiklet surme . Esneme
:)))))))
Cocukken annem yapardi ne severdim hadi yapalim yaaddd edelim gecmisi
ben sevmiyom böyle kalabalık pazarları nurum ya otoparkta yer bulmam 40 dk. aldı inanabiliyor musun??gunaydın kuzucummmm taze yengeoyyy bayılırım pazarlaraaaa
Yarin biyere bildirim yapmammi lazim anlamadim bireysel derken bisi kastediyon sanirim
afiyetolsun neslimmm menün de sporunda süper yarın bireyselde göreceğiz umarım sneii
peki anlaştık yarın çılbır günü ilan ediyoruz o zaman
Oyy tamam tamam bişey demedim ezdin hemen yahumenuler fena sayılmaz. biliyormusun allahın sevgili kullarından biride sensin aramıza düştüğüne göre. biz sağlık delisi organik yaşamı hayata geçirmeye çalışan sağlık için ölen bi topiğiz.allaha şükür karatay var allahaşükür bilinçli insanlar var burada. biliyormusun 6 senedir ne ben nede bebişlerim doktor yüzü görmedik organik ve sağlıklıyaşama geçtikten sonra tek eksiğim karataymış onuda burda tanıdım insülin direncimi yendim. artık karbonhidrat delisi değilim şükürler olsun. kuzum kaptanın annesi rahatsız o gelsin sana karatay önerileri hakkında fikir edineceğin linkleri veriri sonra kitabı alıp okursun hayatında çok şey değişecek heyecanlan bence
bende iddalıyım 33/30 beden mavi moly model kotuma sabah girdim naberrrrrr
hemde regl olmama ragmen :)
yaşasın karatay
ben sevmiyom böyle kalabalık pazarları
nurum ya otoparkta yer bulmam 40 dk. aldı inanabiliyor musun??
Yarin biyere bildirim yapmammi lazim anlamadim bireysel derken bisi kastediyon sanirim
gamzem hadi sana 2. Ligi kaptirabilirim cunkum 1. Lik bendeOyy tamam tamam bişey demedim ezdin hemen yahu
Hakkatenmi
Kalabalık yerklere giderken toplu taşımayı kullansan Gamzemm
Ah neslim kaptanın yaşlandı artık ben bugünü perşembe sanıyorumCuma günü takımlar arası b,reysel derecesinde göreceğiz seni sanırım onu kastetmiştim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?