Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eylülün de safra kesesi alındı cnm o da yiyemiyor yumurta onun menülerini takip edebilirsin ayrıca havuç turp yeşillik kışın kahvaltıda yiyebiliriz kuzum

tskler kaptanım bu güzel ve faydalı paylaşımlar için bilmediğimiz yada yanlış bildiğimiz çok şey var ...

Bitanem sağlıklı yaşıyoruz sayfasını her gün mutlaka takip et eski paylaşımlara göz at karatay yapmasan bile inan öyle güzel bilgiler var ki çok faydasını göreceksin fakat sana tavsiyem Canan Karatayın kitabını mutlaka al kuzum biz ne akdar anlatsak da okuyunca sen çok haklı diyeceksin kesinlikle

Cilbir istedi canim okuyunca yarin
yemem lazim:):)

[QUOTE="A1S2L3I4, post: 37758565, çemberle a: 636dokununca aer canım çok seçenek varmış yumurta dışında diğerlerini yiyebilirim ,peynir ve yeşillik yerim bende napim yumurtayı çok seviyorum aslında ama karın ağrısı yapıyor bende 4 saat ağrı çekiyorum ...[/QUOTE]
Aslicim safra kesesi problemin varmi.yumurta dokununcA aklima geldiaa

bugün ki menüm :

kahvaltı :tavada tel peynir , 10 tane zeytin ,1 dilim k. ekmek ,bol yeşillik dereotu ,marul ve taze nane ...
öğlen: 1 kase aşure (dünden kalan)
akşam: mercimek çorbası ,1 kepçe bulgur pilavı , turp ve kırmızı lahanalı bol limonlu salata ...

bol su , şekersiz çay ve yanında 1 avuç fındık
30 .dak yürüyüş ...

Aslicim safra kesesi problemin varmi.yumurta dokununcA aklima geldiaa[/QUOTE]

bildiğim bişey yok canım dr. da söyledim yiyemiyorum diye ama bişey demedi gecen yıl hasta olunca girdim en son ultrasonla tüm organlarıma bakıldı bişey çıkmadı çok şükür sonradan gelştiyse bilemiyorum ben yıllardr pek yumurta yemiyorum , babamdada aynı sorun var yediğinde dokunuyor der biraz araştırmak gerek bu konuyu sanırım ...

eylülcüm senin nasıl ağrınmı oluyor yoksa dr. yumurta yememelisin mi dedi ??

Kizlar cocuklari yatirdim geldim sonunda ne cok kaynatmissiniz masallah
menumu yazayim
sabah karatay kahvalrisi + avakado yesillik
2 de kelle paca corbasi ve boulce li salata
6 da k.mercimek corbasi ve 1,5 adet baklagilli kiymali tombul kabak dolmasi
spor sabah 30dk yurume
aksam 40dk yurume eliptik ve bisiklet surme . Esneme

Afiyetolsun Aslıcımm aşure umarım bitmiştir tartı öncesi bütün cısları iptal ediyoruz Aslıcım

sporumuz da yapılmış bulguru 3 kaşığı geçmemeye çalış bitanem

afiyetolsun neslimmm menün de sporunda süper yarın bireyselde göreceğiz umarım sneii

:)))))))

Cocukken annem yapardi ne severdim hadi yapalim yaaddd edelim gecmisi

peki anlaştık yarın çılbır günü ilan ediyoruz o zaman

Oyy tamam tamam bişey demedim ezdin hemen yahu

ben sevmiyom böyle kalabalık pazarları

nurum ya otoparkta yer bulmam 40 dk. aldı inanabiliyor musun??

Kalabalık yerklere giderken toplu taşımayı kullansan Gamzemm

Yarin biyere bildirim yapmammi lazim anlamadim bireysel derken bisi kastediyon sanirim

Ah neslim kaptanın yaşlandı artık ben bugünü perşembe sanıyorum Cuma günü takımlar arası b,reysel derecesinde göreceğiz seni sanırım onu kastetmiştim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…