Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırdır nurummm de bakim bi
bende saf saf beklıyorum bıldırım gelsın dıye.. malum asure ayı annemde yapacak kendı annem dıye soylemıyorum ama dıllere destan asuresı var... normalde haftasonu yapacaktı sırf benım ıcın haftıcı yaptı kucuk yesem? aslında gercekten canım ıstemıyor ama okadar emek verecek benım asure askımıda bılıyor yemesem ayıp olur sankı sen ne dersın?

Anneciğinin ellerine sağlık şimdiden kuzum erken saatte olmak kaydıyla yarım kase yiyebilirsin bu kadar da sıkma kendini abartı olmadığı ve erken saatte olduğu sürece zaten izin veriyorum kuzum

Merhaba kızlar aranıza katılamıyorum çok özledim buraları Aslıcım canım benim hoşgeldin aramıza bende hazırandan beri burada herkesin kafasını ütülüyorum 16 yaşındayım lisedeyim 57,50 la aralarına katıldım şimdi kaç olduğumu bilmiyorum hedefim 48

Hoşgeldin prensesimmm özledik kuzummmm nasılsın dersler nasıll

hoş buldum tatlım sende hoş geldin tskler Allah zihin açıklığı versin okulunda başarılar dilerim canım benim oğlumda lise 1 e gidiyor oldukça zor, bu ara sınav stresi var

bu akşam belkide ilk defa ekmek kullanmadan doydum denemek istedm kaptanım gayet iyyim acıkmadım ,çok ekmek yemem ama 1 dilimde olsa yerdim .
karatayın kahvaltısında yumurta var ben yiyemiyorum bana dokunuyor yumurta ,onun yerine ne yiyebilirim bilginiz varmı bu konuda ??

slmm ben geldim kaptanım nasıl keyfler

Hoşgeldin Aslıcım keyifler iyi şükür 30 ar dk lık iki videomu da yaptım onun verdiği tatlı yorgunlukla kk dayım

Çok sevindim bitanemm karatayda zaten ölçü yok sğalıklı yiyeceklerden serbest yiyeceklerden doyuncaya dek yiyoruz memnun kalmana çok sevindim cnm

Kahvaltıda yumurta yerine 1 yerli muz yiyebilirsin miniklerden ayrıca bakilyat yiyebilirsin yeşil emrcimek kur fasulye barbunya vs kırmızı mercimek çorbası içebilirsin ya da köfte et türü yiyebilirsin
haşlanmış yumurta bir süre sonra hakikaten sıkıyor o yüzden omletin her çeşidini yiyebilirisin menemen yapabilirsin çılbır yapabilirsin seçenek çok Aslıcım

tskler canım çok seçenek varmış yumurta dışında diğerlerini yiyebilirim ,peynir ve yeşillik yerim bende napim yumurtayı çok seviyorum aslında ama karın ağrısı yapıyor bende 4 saat ağrı çekiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…