iyiyim bitanem şükür sen nasılsın kursun nasıl geçti evet aile gibi olduk artık burda bitanemm
Bende iyyim tatlım çok şükür, evet güzel bir aileyiz sevdim sizleri
ben kuaför kursuna gidiyorum canım 2. senem bitince insalh güzel bir mekan açıp işletmeyi istiyoruz arkadaşımla
seviyorum saçla başla uğraşmayı
Ayyy evet nurcummm biz komşu olmalıyız bencekızzz kızzzzzz gun gectıkce ne cok ortak yanımız cıkıyor degılmı??
Olabiliriz kaptanımm bir bildiğimiz var ki sestram diyoruz birbirimize demek :)İyi akşamlar meleklerim ohh spor tamam duş tamam yarınki yemek tamam şimdi çay ve kk zamanı
bilmem ki hepinizden umutluyum sabah ola hayrola bakalım
ben elma sirkesi ve nar ekşisi çok severimmm
kardeşmisiniz yoksa
hayırdır kraliçemmm bir sorun yoktur inşş
Aynen cimcimemm yokluğun çok belli fasulye yi özledik menülerde
kaşı kaşı zaten dersler kötü olursa külahları değişirizzaten senin dersleirnin kötü olmasına imkan yok sana hepimiz güveniyoruz
oo ne güzelll kuaför olmadığıma çok pişmanım ben de çok severim saç yapmayı ne güzel düşünmüşsün cnm inşallah güzle bir yer açarsınız dur bakalım hele bir iki hafta geçsinn kopmazn imkansız hale gelecek
nAyyy evet nurcummm biz komşu olmalıyız bence
guzel olurduuuuEvet canım bayan için güzel bir meslek hayırlısı bakalım...
inşah canım güzel bir ortam güzel düşünelim güzel olsun
hadı ya tuh bundan sonra oyle olursa yerım basının etını artıkHemen cayi koyuyom
Omuzlarima binmesen kuzum yuk cok agir geldide bence o biri sensin ben senin omzuna cikayim :::::)
Yerim senin sıkıntını kuzum deseydin laflardim
İyi akşamlar meleklerim ohh spor tamam duş tamam yarınki yemek tamam şimdi çay ve kk zamanı
bilmem ki hepinizden umutluyum sabah ola hayrola bakalım
ben elma sirkesi ve nar ekşisi çok severimmm
kardeşmisiniz yoksa
hayırdır kraliçemmm bir sorun yoktur inşş
sorun yokta ne bıleyım oyleydı de sımdı gectı bı kardesıme bı esıme sardımkardesız zati dımı kıngçarlessızım
Aynen cimcimemm yokluğun çok belli fasulye yi özledik menülerde
kaşı kaşı zaten dersler kötü olursa külahları değişirizzaten senin dersleirnin kötü olmasına imkan yok sana hepimiz güveniyoruz
Olabiliriz kaptanımm bir bildiğimiz var ki sestram diyoruz birbirimize demek :)
Evet canım bayan için güzel bir meslek hayırlısı bakalım...
inşah canım güzel bir ortam güzel düşünelim güzel olsun
Katıl tabii nurum değişiklik olur fantastik temamı konu dur bakim gelim
Biri makyajmı dedi...hayırdır kızlar yarışmanın formatı nedir merak ettim
Slim kızlar bende aranıza yeni katıldım
Aslıcım forumda göz makyajı yarışması yapılıyor şimdiki konsept gelin makyajı olacak sanırım fakat sadece göz olarak resimler ekleniyor istersen katılabilirsin sende
Hoşbuldumm kaptanımm
evet haklısın Gamzem onu düşünemedimmm boşuna paçim sestram demiyoruz dimii Hoşgeldin kuzum
aynen Aslıcım pozitif düşünce çok önemli
nuum gelmiş hoşgelmişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?