Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bence kaptana kulak ver zira tavsiyeleri altın değerindedir
Sakin ol neslim sağlık olsun sıkma canını haketmiş gerçi de bir bu tiplere bir de mağazalarda açtırıp açtırıp almayanlara kızarım nedense
kaptancım adımız emlakçı belli %3 komisyonla çalıştığımızı kundaktabebek biliyor ofise gelmiş komisyon pazarlığını bırak komik rakam teklif ediyo sanki amme hizmet veriyoz biz kovmaktan beter ettim bizim bu paraya ihtiyacımız yok hadi başka kapıya dedim yolladım valla

tamam %3 le çalışıyorsunuz ama bunu bilerek geliyorlar sahibinden emlak bulmak çok zor o kadar tüm evleri dolaştırıyorsunuz bu da sizin hakkınız insanlarla uğraşmak çok zor neslim çelik gibi sinirlerin olması lazım

Evet şekerlerimmm akşam yemeğinden önce tekrar hatırlataym bu akşam turşu ve tuzlu besinlerden kaçının sindirimi zor besinlerden kaçının mümkün olduğunca hafif geçirmeye çalışın yatana dek 2 bardak yeşilçay ve bol su lütfen yarın tartı da kazanmak için ne yapsak kardır değilmi

turus yasak hımm pekı

Ayyy ne konuşmuşsunuz kızlar bitiremeyeceğim vallahi. Okuldan geldim duş aldım direk bir de sıze bakayım dediydim beynim durdu

Hoşgeldin prensesimmm özledik kuzummmm nasılsın dersler nasıll

Hoşbuldum kaptanım ben de sizi çok özledim dersle gayet güzel nazar değmesin totoşumu kaşıyım

hoş buldum tatlım sende hoş geldin tskler Allah zihin açıklığı versin okulunda başarılar dilerim canım benim oğlumda lise 1 e gidiyor oldukça zor, bu ara sınav stresi var

Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim oğluşuna da başarılar ilk sene zordur ne kadar kasarsa kassın son seneye kadar öğrendiği her şeyi unutacak keşke bende çalışmasaydım diyorum

İyi akşamlar meleklerim ohh spor tamam duş tamam yarınki yemek tamam şimdi çay ve kk zamanı
o biri nesli mi ki
duzenlıyorum... pardon ben yanlıs anlamısım yaaa

bilmem ki hepinizden umutluyum sabah ola hayrola bakalım

Ayy aynı ben eşim çok çekiyor salataların ekşisinden

ben elma sirkesi ve nar ekşisi çok severimmm

kızzz kızzzzzz gun gectıkce ne cok ortak yanımız cıkıyor degılmı??

kardeşmisiniz yoksa

ÖFFFF ÇOK CANIM SIKILIYO YAAA

hayırdır kraliçemmm bir sorun yoktur inşş

Aynen cimcimemm yokluğun çok belli fasulye yi özledik menülerde

kaşı kaşı zaten dersler kötü olursa külahları değişiriz zaten senin dersleirnin kötü olmasına imkan yok sana hepimiz güveniyoruz

Hemen cayi koyuyom
o biri nesli mi ki
duzenlıyorum... pardon ben yanlıs anlamısım yaaa
Omuzlarima binmesen kuzum yuk cok agir geldide bence o biri sensin ben senin omzuna cikayim :::::)
ÖFFFF ÇOK CANIM SIKILIYO YAAA
Yerim senin sıkıntını kuzum deseydin laflardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…