- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
bence kaptana kulak ver zira tavsiyeleri altın değerindedirEvt, lahanayı dört beş gun detoks için denemeye başlamıştım,yoğurt konusunda dediğinizi yapacam,ip atlamaya çalışıyorum ama apartman olunca biraz zor oluyo,beeslenme tarzım karataya yakın ahhh bide ekmek yemesem,ama bırakıcam kendimi aynada böle görmek istemiyorum:)
kaptancım adımız emlakçı belli %3 komisyonla çalıştığımızı kundaktabebek biliyor ofise gelmiş komisyon pazarlığını bırak komik rakam teklif ediyo sanki amme hizmet veriyoz biz kovmaktan beter ettim bizim bu paraya ihtiyacımız yok hadi başka kapıya dedim yolladım vallaSakin ol neslim sağlık olsun sıkma canını haketmiş gerçi debir bu tiplere bir de mağazalarda açtırıp açtırıp almayanlara kızarım nedense
bence kaptana kulak ver zira tavsiyeleri altın değerindedir
kaptancım adımız emlakçı belli %3 komisyonla çalıştığımızı kundaktabebek biliyor ofise gelmiş komisyon pazarlığını bırak komik rakam teklif ediyo sanki amme hizmet veriyoz biz kovmaktan beter ettim bizim bu paraya ihtiyacımız yok hadi başka kapıya dedim yolladım valla
turus yasak hımm pekıEvet şekerlerimmm akşam yemeğinden önce tekrar hatırlataym bu akşam turşu ve tuzlu besinlerden kaçının sindirimi zor besinlerden kaçının mümkün olduğunca hafif geçirmeye çalışın yatana dek 2 bardak yeşilçay ve bol su lütfenyarın tartı da kazanmak için ne yapsak kardır değilmi
yemıcem kaptanım zaten hedef buyuk benım yaaa
bugün yasak gülümmm
o biri nesli mi kiBüyük olsun nurum bu hafta gönlüm sizlerden birini bireyselde ilk üçte görmeyi çok istiyor nedense
Merhaba canım hoşgeldin :)Slim kızlar bende aranıza yeni katıldım
Ayy aynı benkaptanım ben kılo kılo eve lımon alırım yerım oyle bayılırım eksıyee
kızzz kızzzzzz gun gectıkce ne cok ortak yanımız cıkıyor degılmı??Ayy aynı beneşim çok çekiyor salataların ekşisinden
Hoşgeldin prensesimmm özledik kuzummmm nasılsın dersler nasıll
hoş buldum tatlım sende hoş geldin tskler Allah zihin açıklığı versin okulunda başarılar dilerim canımbenim oğlumda lise 1 e gidiyor oldukça zor, bu ara sınav stresi var
o biri nesli mi ki
duzenlıyorum... pardon ben yanlıs anlamısım yaaa
Ayy aynı beneşim çok çekiyor salataların ekşisinden
kızzz kızzzzzz gun gectıkce ne cok ortak yanımız cıkıyor degılmı??
ÖFFFF ÇOK CANIM SIKILIYO YAAA
Ayyy ne konuşmuşsunuz kızlar bitiremeyeceğim vallahi. Okuldan geldim duş aldım direk bir de sıze bakayım dediydim beynim durdu
Hoşbuldum kaptanım ben de sizi çok özledimdersle gayet güzel nazar değmesin totoşumu kaşıyım
Hoşbuldum canım çok teşekkür ederimoğluşuna da başarılar ilk sene zordur ne kadar kasarsa kassın son seneye kadar öğrendiği her şeyi unutacak keşke bende çalışmasaydım diyorum
Hemen cayi koyuyomEvet şekerlerimmm akşam yemeğinden önce tekrar hatırlataym bu akşam turşu ve tuzlu besinlerden kaçının sindirimi zor besinlerden kaçının mümkün olduğunca hafif geçirmeye çalışın yatana dek 2 bardak yeşilçay ve bol su lütfenyarın tartı da kazanmak için ne yapsak kardır değilmi
Omuzlarima binmesen kuzum yuk cok agir geldide bence o biri sensin ben senin omzuna cikayim :::::)o biri nesli mi ki
duzenlıyorum... pardon ben yanlıs anlamısım yaaa
Yerim senin sıkıntını kuzum deseydin laflardimÖFFFF ÇOK CANIM SIKILIYO YAAA
Selam bende geldim
Hemen cayi koyuyom
Omuzlarima binmesen kuzum yuk cok agir geldide bence o biri sensin ben senin omzuna cikayim :::::)
Yerim senin sıkıntını kuzum deseydin laflardim
Gel tatlim hadi yesilcaylari demleyin kizlar buyuk gun yarinSelam bende geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?