- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Bu gece unuttum valla başkan.
Günlük raporum;
zabah; yeşil çay, 2 yumurta ve kepekli omlet, peynir, elma
öğlen; elma ve bir kase yoğurt
akşam; 2 haşlanmış tavuk göğsü, 1 kase yoğurt
su; 3.300
spor; bacak açma, kapama, sağa sola eğilme gibi abidik gubidik yalandan egzersizler.
Aziz Dukan affetsin bu ara elmaya dadandım ama gene de az kalorili, bol proteinli bir gün oldu diye vicdanım rahat
Herkese hafif ve keyifli bir haftasonu diliyorum
Sindim yüzdeleri baz aldığım için öyle oldu tatlım
Dünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Akşam 1 tabak kıymalı yeşil mercimek salata 3 kaşık bulgur pilavı
Bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Akşam yarım ızgara levrek salata bir parça helva
Su 2.5 lt spor dışarıda 30 dk yürüyüş sadece
Amacım 600 grdan fazla vermek tabi de yine hüsran Olmasın dıye düşük tutmuştum kaptanım:)
Kitapları kesinlikle edinicem
Bugünkü menüm
14.00 da biberli Omlet yeşillik zeytin 1 dilim cısss
Arada yarım elma yoğurt
Aksam yesil mercimek Çorbası( ilk defa Yaptım güzelmiş)Yemeğini yapardım salata bi bardak ayran
Gün icinde 1 soda 3 bitki cayı 4,5 lt su
200 mekik
Kahvaltıyı asla geciktirmicem bidaha sen demeden ben yazıyım:) bugün tartıdan sonra geciktirdim
Listeyiyi ben yapmadim kuzum galiba gamze hazirladi.ben sadece hedefini yazdimAma eylülüm ben82.8 değilim ki82 çıktım kuzum
Listeyiyi ben yapmadim kuzum galiba gamze hazirladi.ben sadece hedefini yazdim
Bu aralar kafamı meşgul edeyim diye sırıkla atlama yarışması olsa ona bile katılırım
Ben açıkladım gülüm hata tamamen bana ait
Gizem yarışmaya ne ara katıldın kuzum sen o ne güzel anlatım öyle bayıldımmmm
Bu aralar kafamı meşgul edeyim diye sırıkla atlama yarışması olsa ona bile katılırım
Eğlencesine katılayım dedim işte..
Teşekkür ederim beğenine kaptancım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uk-renkli-makarna.771350/page-2#post-37878607Hmm ne yarışması bende okumak isterim neyi anlattıysa güzel anlatmıştır Gizem:)
En güzelini yapıyorsun tatlım maşallah ne kadar aktif bir takımız böyle
gece gece pisicanını mıncıklayasım geldi yalnız
Yatacağım diyorum gazı veriyorsun Bulut kardeş, ben bir havalara giriyorum, bir havalara giriyorum bu laflardan sonra, totom havalanıyor, kolaysa indir onu sok yatağa..Hmm ne yarışması bende okumak isterim neyi anlattıysa güzel anlatmıştır Gizem:)
Aynı benim kaynana, yüzünde nur yok pisicanın
Gene de onun bir tüyüne 40 kaynana eskitirim o ayrı
Şimdi laptopun köşesinde suratıma küçük Emrah gibi bakıp miv miv söyleniyor.
Meali "yatın da zıbarın artık". Kendisi gece sesten , ışıktan ve zamanında yatmayan insanlardan pek hoşlanmaz da
Yatacağım diyorum gazı veriyorsun Bulut kardeş, ben bir havalara giriyorum, bir havalara giriyorum bu laflardan sonra, totom havalanıyor, kolaysa indir onu sok yatağa..
Güzel sözleriniz için teşekkürler efenüm
Hepimize güzel bir uyku diliyorum.
İyi haftasonları
demistin ya dvit baslamadin mi diye. onun uzerine yazdim bu yaziyi da aptal telefon bi rahat birakmiyo alintimu duzgun yapayim
ne olurmuyum kuzum inan anlamadım
kaç gün yapacaksın daha tatlım gel vazgeç mis gibi karatayımız varken
Hoşgeldin tatlımm tbrkler dilimler azalmış meyveleri mümkünse tane olarak tüket cnmcım çünkü sıktığın an glükoz haline dönüşüyor ve akşam değil de aralarda veya sabah kahvaltından sonra yesen aralarda da tabi yoğurt veya sütle
sağlık olsun hiç yoktan iyidir değilmibebiş olunca
gulay pes mi ettiiii. kiz uc kilo kaldi ensendeyim. sen bekleE kapisalim haydiii kacti kuzum kilon de hele sindi beni birakti arkada kaldi gulay pes etti gitti sende gel:))))
oturup zirzir aglayacaktim ben yokmuyum diyede banum kendi eslesmesine almis beni sagolsun. zaten hedef kilo listesindede yokum. ayyyyyy artik beni sevmiyonuzmu. adetim yaklasti alinganlik fiskiriyo her yerimden zaten...Eşleşmeler teklifim su
kilolari yakinlari bazladim
bulut ve zeyno
asli ve nur
gamze ve sindi
nesli ve winston
makre ve eylul
sena ve kaptan swettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?