Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gün sonu z raporum;

sabah; peynir, 2 yumurtadan yulaflı omlet, elma
akşam; yoğurtlu kereviz salatası, elma
su; 3 litre
spor; dışarıda koşuşturmalı bir gün.

Oylama işi de aslında çok hassas. Burada her tipten insan var, kimisi için çok onur kırıcı ve aşağılayıcı olabilir. Hani 100 kişi yarışıyor, bir dobiş sen çıktın, bir pis boğaz sen çıktın, en iradesiz, en yeme budalası, en en en bilmene sen çıktın, seni ifşa edelim der gibi. Ki bu insan o hafta regl döneminde olabilir, tiroidi yükselmiştir, kocası aldatmıştır, evini taşımış dışarıda yemiştir, çocuğunu hastaneye yatırmış hep ayak üstü yemiş olabilir. Bir de bunların üstüne, "sen en zayıf halka çıktın pis şişko, savunmanı yaz çabuk" denmesi rencide edici olabilir.

Kendi açımdan burası yan gelip yatma yeri değil, kilo vermeye çalışmayan, disiplinli düzenli olmayan, boşa vakit geçiren kimse bu grupları işgal etmemeli boşuna. Bu yüzden bir kez sonuncu olana değil ama istikrarla kilo veremeyene, inadına buna rağmen kalorili şeyler yiyene (sağlık sorunu ve extra kas yapma olayları hariç), spor yapmamak için binlerce bahane bulana asla sempatik bakmam ama dediğim gibi en zayıf halkayı seçip ondan savunma beklemek bana sevimli gelmedi.

1. Eylül: EVET / HAYIR
2. Neslihan : EVET
3. Gamze : EVET / HAYIR
4. Sindi: EVET /
5. Fatoş: EVET / HAYIR
6. Zeyno: EVET / HAYIR
7. Gizem: HAYIR
8. Sena : EVET / HAYIR
9. Aslı: EVET / HAYIR
10.Ayten: EVET / HAYIR
11,Makres:EVET/HAYIR
12:Nur:EVET

Hoşgeldin tatlım gözümüz yollarda kaldı menü harika koşuşturma hayır olsun inş

Evet senin görüşünde de haklılık payı var herkesin karakteri farklı tabiki oylamadan evet oyu çıkarsa yarışmacının kendisini ifade edebileceği bir yer olur en azından diye düşünmüştüm karar sizin

Kaptanım bi kere foto paylaşmıştım resmini irmik li köftenin ben bi dahakine resim çekerim yine ama benimki fırında kendime fırınladım uslu cocugum bugun :)reçel valla çok çok azdı cay kaşığı ndan bile az o derece tattım sadece
Açıkcası bende aynı düşüncelere sahibim kaptanım nolacak ki eğer herkes samimi bir şekilde yazarsa bi sorun olacağını sanmıyorum

yemin etmene gerek yok tatlım yazmamayı da tercih edebilirdin cnm benim:) afiyetolsun tatlım bi dahakine artık

Oylama bitsin barbim herkes düşüncesini yazsın

Merhaba kızçelerim nasılsınız bakalım bugün?? Ben de menümü yazayım
Sabah kahvaltı sandviçle geçiştirmek durumunda kaldım sabah erken evden çıkıp üniversiteye gittim sunumum vardı.. Sandviç de klasik peynirli domates salatalıklı sandviç.
Akşam çiğköfte, iceberg, roka, nane, maydanoz yanında da bir kadeh rakı, eşime eşlik ettim.
Su 2.5 lt spor dışarıdaydım yürüyüş yapabildim ancak..

yemin etmene gerek yok tatlım yazmamayı da tercih edebilirdin cnm benim:) afiyetolsun tatlım bi dahakine artık

Oylama bitsin barbim herkes düşüncesini yazsın
Bu arada bu fikir nedense benim de hoşuma gitmedi artısı eksisi var ama ne bileyim bence de rencide edici olabilir kaş yapayım derken göz çıkarabilir. Ben de hayır diyorum sestralarım..

1. Eylül: EVET / HAYIR
2. Neslihan : EVET
3. Gamze : HAYIR
4. Sindi: EVET /
5. Fatoş: EVET / HAYIR
6. Zeyno: EVET / HAYIR
7. Gizem: HAYIR
8. Sena : EVET / HAYIR
9. Aslı: EVET / HAYIR
10.Ayten: EVET / HAYIR
11,Makres:EVET/HAYIR
12:Nur:EVET

hoşgeldin tatlım nasıl geçti sunumun afiyetolsun canımcımmm sefanız olsun

Bu arada bu fikir nedense benim de hoşuma gitmedi artısı eksisi var ama ne bileyim bence de rencide edici olabilir kaş yapayım derken göz çıkarabilir. Ben de hayır diyorum sestralarım..

Peki kuzum

slm güzel akşamlar bende geçmişi okuyordum hoşgeldiniz kızlar

bugün ki menüm :

saat 11.00 : peynir çeşitleri ,zeytin ,bol yeşillik 1 dilim t.bugday ekmeği

ara : 1 kase yoğurt tarçınlı , 1 fincan bitki çayı , zencefil karanfil ve tarçınlı

1 mandalina ,

akşam : 1 kase sütlü çorba, lahana salatası , 3 kaşık y. mercimek yemeği

1 avuç fındık ve fıstık

3. lt su , evde 30 dak spor ,çeşitli hareketler ve mekik

slm güzel akşamlar bende geçmişi okuyordum hoşgeldiniz kızlar

Asıl sen hoşgeldin Aslıcımmm yien yoğun bir gündü anlaşılan afiyetolsun cnmm menün süper yeşil mercimeği doyana dek yiyebilrisin tatlım en güzel bitkisel protein kaynağı

Sen de hoşgeldin aslıcım nasılsın canım? menün gayet güzel sporu da eksik etmemişsin eh daha ne olsun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…