Asıl sen hoşgeldin Aslıcımmm yien yoğun bir gündü anlaşılan afiyetolsun cnmm menün süper yeşil mercimeği doyana dek yiyebilrisin tatlım en güzel bitkisel protein kaynağı
Benim uykum geldi iyice kaptanım sabah erken kalktım ondan herhalde biraz kitap okuyup uyuyayım diyorum.. İyi geceleeer tatlı rüyalar kaptanım öpüyoruumm
hoşbuldum kaptanım nasılsınız , evet yoğundu 2 gün kursun ardından ev işleri ve yemek 2 de çocuk olunca kendime yeni vakit bulabildimevet yeşil mercimeği çok severek yiyorum buyrun kaptanım afiyet olsun
Haklısın cnm tempon çok yoğun iyiyiz şükür tatlım bir yaramazlık yokçok tşk ederim hayır demem doğrusu
afiyet olsun canımoylama konusunda kararsız kaldım aslında ama kimse rencide olsun istemem ,herkes kilolarını vermek için çabalıyor ve gerektiği durumlarda çeşitli cezalarımızda var
örnek : ben çok kırılgan biriyim duygusal yengeç sulu göz böyle bir durum yaşasam beni kötü etkiler diye düşünüyorum :)
Ben kaçıyorum Aslıcımmm iyi geceler tatlı rüyalar cnmmm iyi pazarlar olsun hepimize
Ben geldim herkes kacti galiba
Dunki menum
sabah haslanmis yumurta zeytin peynir turp havucc
Ara mandalina findik
Öğlen tarhana
Aksam bakliyatli salata ayran
1 bardak meyankoku
1 bardak Yeşilçay
2 bardak biberiye
Spor 60 dk yürüyüş
Tiffany mekik karin videosu
Maşallah menune ama AC degilmisinn çok az sankiGün sonu z raporum;
sabah; peynir, 2 yumurtadan yulaflı omlet, elma
akşam; yoğurtlu kereviz salatası, elma
su; 3 litre
spor; dışarıda koşuşturmalı bir gün.
Oylama işi de aslında çok hassas. Burada her tipten insan var, kimisi için çok onur kırıcı ve aşağılayıcı olabilir. Hani 100 kişi yarışıyor, bir dobiş sen çıktın, bir pis boğaz sen çıktın, en iradesiz, en yeme budalası, en en en bilmene sen çıktın, seni ifşa edelim der gibi. Ki bu insan o hafta regl döneminde olabilir, tiroidi yükselmiştir, kocası aldatmıştır, evini taşımış dışarıda yemiştir, çocuğunu hastaneye yatırmış hep ayak üstü yemiş olabilir. Bir de bunların üstüne, "sen en zayıf halka çıktın pis şişko, savunmanı yaz çabuk" denmesi rencide edici olabilir.
Kendi açımdan burası yan gelip yatma yeri değil, kilo vermeye çalışmayan, disiplinli düzenli olmayan, boşa vakit geçiren kimse bu grupları işgal etmemeli boşuna. Bu yüzden bir kez sonuncu olana değil ama istikrarla kilo veremeyene, inadına buna rağmen kalorili şeyler yiyene (sağlık sorunu ve extra kas yapma olayları hariç), spor yapmamak için binlerce bahane bulana asla sempatik bakmam ama dediğim gibi en zayıf halkayı seçip ondan savunma beklemek bana sevimli gelmedi.
Sağol cAnim hedefe az kaldi ama iki çocuğunda etkisiyle göbeğin masallahi var bende spora asildim göbeği eritcem:)masalhh eylülüm sporlarmenü gayet güzel
Masallah bu menuyle guzel kilolar verirsin sporda iyi ama yesilmercimegi daha cok yiyebilirsin bencee sikinti yokslm güzel akşamlar bende geçmişi okuyordum hoşgeldiniz kızlar
bugün ki menüm :
saat 11.00 : peynir çeşitleri ,zeytin ,bol yeşillik 1 dilim t.bugday ekmeği
ara : 1 kase yoğurt tarçınlı , 1 fincan bitki çayı , zencefil karanfil ve tarçınlı
1 mandalina ,
akşam : 1 kase sütlü çorba, lahana salatası , 3 kaşık y. mercimek yemeği
1 avuç fındık ve fıstık
3. lt su , evde 30 dak spor ,çeşitli hareketler ve mekik
Aslida kacti galiba bende kactim iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?