Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Asıl sen hoşgeldin Aslıcımmm yien yoğun bir gündü anlaşılan afiyetolsun cnmm menün süper yeşil mercimeği doyana dek yiyebilrisin tatlım en güzel bitkisel protein kaynağı

hoşbuldum kaptanım nasılsınız , evet yoğundu 2 gün kursun ardından ev işleri ve yemek 2 de çocuk olunca kendime yeni vakit bulabildim evet yeşil mercimeği çok severek yiyorum buyrun kaptanım afiyet olsun

Benim uykum geldi iyice kaptanım sabah erken kalktım ondan herhalde biraz kitap okuyup uyuyayım diyorum.. İyi geceleeer tatlı rüyalar kaptanım öpüyoruumm

İyi geceler tatlı rüyalar bitanemm

hoşbuldum kaptanım nasılsınız , evet yoğundu 2 gün kursun ardından ev işleri ve yemek 2 de çocuk olunca kendime yeni vakit bulabildim evet yeşil mercimeği çok severek yiyorum buyrun kaptanım afiyet olsun

Haklısın cnm tempon çok yoğun iyiyiz şükür tatlım bir yaramazlık yok çok tşk ederim hayır demem doğrusu

Meleklerim paylaşım alanında böyle bir oylama başladı sizlerin de fikirleRİnizi ve kabul edip etmediğinizi bilmem gerekiyor oylamayı kendi takımımız adına başlatıyorum lütfen hepiniz fikirleRİnizi yazın ona göre takım oyumuzu kullanalım

1. Eylül: EVET / HAYIR
2. Neslihan : EVET
3. Gamze : EVET / HAYIR
4. Sindi: EVET /
5. Fatoş: EVET / HAYIR
6. Zeyno: EVET / HAYIR
7. Gizem: EVET / HAYIR
8. Sena : EVET / HAYIR
9. Aslı: HAYIR
10.Ayten: EVET / HAYIR
11,Makres:EVET/HAYIR
12:Nur:EVET/HAYIR

Meleklerim paylaşım alanında böyle bir oylama başladı sizlerin de fikirleRİnizi ve kabul edip etmediğinizi bilmem gerekiyor oylamayı kendi takımımız adına başlatıyorum lütfen hepiniz fikirleRİnizi yazın ona göre takım oyumuzu kullanalım

1. Eylül: EVET / HAYIR
3. Gamze : HAYIR
4. Sindi: EVET
7. Gizem: HAYIR
12:Nur:EVET

Oylama karışmış biraz düzelteyim dedim

Haklısın cnm tempon çok yoğun iyiyiz şükür tatlım bir yaramazlık yok çok tşk ederim hayır demem doğrusu

afiyet olsun canım oylama konusunda kararsız kaldım aslında ama kimse rencide olsun istemem ,herkes kilolarını vermek için çabalıyor ve gerektiği durumlarda çeşitli cezalarımızda var

örnek : ben çok kırılgan biriyim duygusal yengeç sulu göz böyle bir durum yaşasam beni kötü etkiler diye düşünüyorum :)

afiyet olsun canım oylama konusunda kararsız kaldım aslında ama kimse rencide olsun istemem ,herkes kilolarını vermek için çabalıyor ve gerektiği durumlarda çeşitli cezalarımızda var

örnek : ben çok kırılgan biriyim duygusal yengeç sulu göz böyle bir durum yaşasam beni kötü etkiler diye düşünüyorum :)

tamam kuzum zaten tek bir hayır olsa bile böyle bir topic açılmayacak için rahat olsun

Dunki menum
sabah haslanmis yumurta zeytin peynir turp havucc
Ara mandalina findik
Öğlen tarhana
Aksam bakliyatli salata ayran

1 bardak meyankoku
1 bardak Yeşilçay
2 bardak biberiye

Spor 60 dk yürüyüş
Tiffany mekik karin videosu

1. Eylül: EVET
3. Gamze : EVET / HAYIR
4. Sindi: EVET /
7. Gizem: EVET / HAYIR
12:Nur:EVET/HAYIR

[/QUOTE]

Maşallah menune ama AC degilmisinn çok az sanki

Masallah bu menuyle guzel kilolar verirsin sporda iyi ama yesilmercimegi daha cok yiyebilirsin bencee sikinti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…