- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 41
Maleseff spor yapiyirum ama bide bana sor bu ara kudurdu hic gecmiyo bu aksam voltarende surdurdum agrim geçer diye.bi r emar şart oldu niye bu kadar agriyo fitiklarmi artti noldu
Hmmm belin hala ağrıyormu gülüm
akşamın sonundaki madde hariç gayet güzelmiş ama son şık zılgıtı hakediyor hakikaten
zeytin konusunda ben de abartıyorum hele yeşil zeytin çerez gibi gidiyor inanneyseki serbest
30 zeytin vavv ama ekmeksiz nasul yedin kiz o kadar yada cevizsiz:)
Maleseff spor yapiyirum ama bide bana sor bu ara kudurdu hic gecmiyo bu aksam voltarende surdurdum agrim geçer diye.bi r emar şart oldu niye bu kadar agriyo fitiklarmi artti noldu
Hedefe azkaldi ama karnima yönelik videolarla gobegim biraz daha kuculsun istiyorum.ama kendime zararmi veriyorum emin degilimm.beyincerrahina randevu bulamuyorum biran önce bulup emar cekilmem lazim
Kuzum spora ara ver o zaman sadece yürüyüş yeterli videolarını yapma istersen aman herhangi bir sıkıntı varsa belinde daha da artırmazaten 900 gr kaldı hedefine
Hedefe azkaldi ama karnima yönelik videolarla gobegim biraz daha kuculsun istiyorum.ama kendime zararmi veriyorum emin degilimm.beyincerrahina randevu bulamuyorum biran önce bulup emar cekilmem lazim
Esim yeni geliyor acmis sofra kurayim size iyi sohbetler
Gizemcin hayırlısı olsun inşalh olur işin , burdaki gibi tatlı tatlı konuştuysan kesin olur bu işTünaydınlar kızlar,
Kravatlı kıyafetimle kah Osman abi kah Alman mürebbiye gibi çantamda bir zopam eksik gittim görüşmeye
Sindi'ciğime bahsettiğim gibi en büyük korkum totomdu. Ben yöneticilik yaparken mülakatlarda gelen bir aday şişmansa ve bana "ben çok başarılıyım, onu yaptım, bunu başardım, şöyle başarılarım oldu" diye konuşursa içimden hep "madem hayatta bu kadar başarılısın, tut boğazını da üstündeki 40 kiloyu ver bir zahmet" derdim(hastalık vs ayrı durum tabii)
Bugün de en çok benim için böyle düşünmelerinden korktum. Özgüvenim yerlerdeydi.
Görüşmeye girince iki kişi vardı, birisi "hello" deyince dedim Winston gazan mübarek ola. Tamam benim alanım bu ama önce bir destur alayım, bir selamlaşalım, sor bir çay kahve onca yoldan gelmişim totom 2 beden büzüşüp içeri kaçmış..
Ve klasik soru; Winston kimdir? Dedim Sindi Garfield diyor ama aslında Winston koca g.tlünün tekidir içimden
Anamın karnından çıkmamdan bugüne kadar geldim. 32 yaşındayım deyince, ikisi de dönüp şok olup, garip sesler çıkardılar. Hiç göstermediğimi söylediler. "Ver evladım gazı veeer" dedim içimden ve o dakikadan sonra büyük toto falan kalmadı, adeta bir Adriana Lima idim. Hem genç hem zayıf hem seksüAynı mesajlarımdaki gibi bol gülücüklü bir görüşme yaptık, çok keyifli ve eğlenceliydi. Bugün yarın görüşmeleri varmış, sonra karar vereceklermiş kimi seçtiklerine. İş başı pazartesi yapılacakmış o yüzden ak toto kara toto yakında ortaya çıkar
Bu iş olmasa bile bu görüşme bana özgüven artışı sağladı, havam değişti, iki insan gördüm
Bir şeyler daha yazacaktım ama yalanmış, unuttum valla
merhaba canım takıma yeni geldin galiba hoşgeldin
oyy neslim Allah kolaylık versin zordur taşınmak bazı arkadaşlarUste para alicam muteahhit eski patronum ya takas yaptik. Merkezde ki evi degistircem kisin orda kalacam burasi yaLik olacak yeter bana 3+1 yazlik icin nedeni bu tatlim
Saz kursuna ya da yan flüt kursuna gitmeyi çok istedim bir türlü nasip olmadı neslimyan flüte de bayılırım
Gizemcin hayırlısı olsun inşalh olur işin , burdaki gibi tatlı tatlı konuştuysan kesin olur bu iş
merhaba canım hoş buldum , sende hoş geldin azmin daim olsun
oyy neslim Allah kolaylık versin zordur taşınmak bazı arkadaşlar(winstonlight) kolay desede bilirm zahmetli iştir
bende gitar kursuna gitmeyi çok istemiştimama kısmet olmadı, çocuklarım ögrensin dedim kızıma gitar aldım ama yüzüne bakmıyor hevesi yok
eylülüm geçmiş olsun canım , bence spora ara vermelisin en güzel spor yürüyüşhem omurgana zarar vermemiş olursun
KURUYEMIS EKLERSEN YEMEKLERINE ACIKMAZSIN EKMEK IHTIYACIDA DUYMAZSIN... OZELLIKLE CEVIZ ACAIP TOK TUTUYOR.. BIRDE MERAK ETTIM CNM SEN ZAYIFLAMAYA KARAR VERMEDEN ONCE KAC DILIM YIYORDUN?
inşalhh canım çok isterim uğraştıkları sevdikleri hobileri olsun , benim kızım 8 yaşında boylu ve fizikli babasına çekmiş bana çekse tontiş bişey olurdu
Büyüyünce özenir belki şimdi yaşı küçük ondan istemiyor olabilir Aslıcım
Cnm bende kahvaltı alışkanlığı yoktur,Öğlen 1 ve sonrası yerdim 4-5 dilim ekmek aksam ise iki katı bile olurdu( yarım ekmek rahat yerdim) hamileyken kahvaltıya alışmıştım,doğumdan sonra yarım yamalak yine devam ettim ama düZenli yaptıgım en azından saat 9:30 dan önce kahvaltı yapmam buraya gelmemle başladı...onuda Yemicem ama bi anda yapamıyorum,cevizi hamileyken bile 1 tane anca yerdim bi günde bana cok Yağlı gelir Fındık falanda ama yemeye başladım bakalım tartıda belli olacakmı :)
Ayrıca bugun sbh dayanamadım tartıya çıktım Yüzüm Güldü inş cumaya dahada veririm
inşalhh canım çok isterim uğraştıkları sevdikleri hobileri olsun , benim kızım 8 yaşında boylu ve fizikli babasına çekmiş bana çekse tontiş bişey olurduvoleybol seviyor bakalım bir kurs ayarlayabilirsem belki voleybolcu bir kızım olur
iyi geceler canımBen kaçıyorum meleklerim iyi geceler tatlı rüyalarGamzem gelemedin bugün
Kızlar tahlillerimin bazıları çıkmış b12 ve d vitamini değerlerim yükselmiş şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?