Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maleseff spor yapiyirum ama bide bana sor bu ara kudurdu hic gecmiyo bu aksam voltarende surdurdum agrim geçer diye.bi r emar şart oldu niye bu kadar agriyo fitiklarmi artti noldu

Maleseff spor yapiyirum ama bide bana sor bu ara kudurdu hic gecmiyo bu aksam voltarende surdurdum agrim geçer diye.bi r emar şart oldu niye bu kadar agriyo fitiklarmi artti noldu

Kuzum spora ara ver o zaman sadece yürüyüş yeterli videolarını yapma istersen aman herhangi bir sıkıntı varsa belinde daha da artırma zaten 900 gr kaldı hedefine

Kuzum spora ara ver o zaman sadece yürüyüş yeterli videolarını yapma istersen aman herhangi bir sıkıntı varsa belinde daha da artırma zaten 900 gr kaldı hedefine
Hedefe azkaldi ama karnima yönelik videolarla gobegim biraz daha kuculsun istiyorum.ama kendime zararmi veriyorum emin degilimm.beyincerrahina randevu bulamuyorum biran önce bulup emar cekilmem lazim

Hedefe azkaldi ama karnima yönelik videolarla gobegim biraz daha kuculsun istiyorum.ama kendime zararmi veriyorum emin degilimm.beyincerrahina randevu bulamuyorum biran önce bulup emar cekilmem lazim

Tamam ama sağlığın şu an müsait değil gülüm bir an önce mr çektir zaten randevuyu çok geç veriyorlar

Esim yeni geliyor acmis sofra kurayim size iyi sohbetler

Görüşürüz cnmm

Gizemcin hayırlısı olsun inşalh olur işin , burdaki gibi tatlı tatlı konuştuysan kesin olur bu iş

merhaba canım takıma yeni geldin galiba hoşgeldin
merhaba canım hoş buldum , sende hoş geldin azmin daim olsun
Uste para alicam muteahhit eski patronum ya takas yaptik. Merkezde ki evi degistircem kisin orda kalacam burasi yaLik olacak yeter bana 3+1 yazlik icin nedeni bu tatlim
oyy neslim Allah kolaylık versin zordur taşınmak bazı arkadaşlar(winstonlight) kolay desede bilirm zahmetli iştir

Saz kursuna ya da yan flüt kursuna gitmeyi çok istedim bir türlü nasip olmadı neslim yan flüte de bayılırım

bende gitar kursuna gitmeyi çok istemiştim ama kısmet olmadı, çocuklarım ögrensin dedim kızıma gitar aldım ama yüzüne bakmıyor hevesi yok

eylülüm geçmiş olsun canım , bence spora ara vermelisin en güzel spor yürüyüş hem omurgana zarar vermemiş olursun

Gizemcin hayırlısı olsun inşalh olur işin , burdaki gibi tatlı tatlı konuştuysan kesin olur bu iş

Büyüyünce özenir belki şimdi yaşı küçük ondan istemiyor olabilir Aslıcım

KURUYEMIS EKLERSEN YEMEKLERINE ACIKMAZSIN EKMEK IHTIYACIDA DUYMAZSIN... OZELLIKLE CEVIZ ACAIP TOK TUTUYOR.. BIRDE MERAK ETTIM CNM SEN ZAYIFLAMAYA KARAR VERMEDEN ONCE KAC DILIM YIYORDUN?

Cnm bende kahvaltı alışkanlığı yoktur,Öğlen 1 ve sonrası yerdim 4-5 dilim ekmek aksam ise iki katı bile olurdu( yarım ekmek rahat yerdim) hamileyken kahvaltıya alışmıştım,doğumdan sonra yarım yamalak yine devam ettim ama düZenli yaptıgım en azından saat 9:30 dan önce kahvaltı yapmam buraya gelmemle başladı...onuda Yemicem ama bi anda yapamıyorum,cevizi hamileyken bile 1 tane anca yerdim bi günde bana cok Yağlı gelir Fındık falanda ama yemeye başladım bakalım tartıda belli olacakmı :)
Ayrıca bugun sbh dayanamadım tartıya çıktım Yüzüm Güldü inş cumaya dahada veririm

Büyüyünce özenir belki şimdi yaşı küçük ondan istemiyor olabilir Aslıcım
inşalhh canım çok isterim uğraştıkları sevdikleri hobileri olsun , benim kızım 8 yaşında boylu ve fizikli babasına çekmiş bana çekse tontiş bişey olurdu voleybol seviyor bakalım bir kurs ayarlayabilirsem belki voleybolcu bir kızım olur

Zamanla olacak Fatoşcum merak etme sen oooo tartı yüzüne gülmüş

Ama cuma sabahı harici tartılmak yasak son olsun

İnşallah spora yönlendirirsin Aslıcım hem disiplinli olur hem sağlıklı sen de tontişliğe veda edeceksin kuzum deme öyle

menümüde yazayım
sabah 08:00 :2 bardak su , peynir ,zeytin ,bol maydanoz ve dereotu ,1 dilim ekmek ve şekersiz çay

öğlen: 1 kase tarçınlı yogurt , 1 muz, 1 mandalina ,maydanoz

akşam : 1 kase çorba ,bol salata , fırın köfte 1 bardak ayran

1 avuç fındık
3.lt. su, 50 dak yürüyüş 1 fincan yeşil çay

Bugünkü menüm
Sbh bol yesıllık ve biberli Omlet bolca peynir zeytin 1 dilim cıss
Ara yoğurt
Öğlen tulum peyniri bi dilim cıss Aşeriyo gibi cnm istedi peyniri
Aksam mantar sote yoğurt salata
Gün icinde 3 yesil cay 2 Türk kahvesi 2 soda
Leslie, 150 mekik,15 dk leallezi

Bugünkü menümü de yazayım bu arada,
Sabah 1rafadan yumurta ile kk kahvaltısı
Bir fincan sade türk kahvesi, bir mini brownie arkadaşım kahve içmeye gelmişti ona ikram ettim ben de götürüverdim yanında...
Akşam 1 tabak kısır
bir bardak süt
Su 2.5 lt
Spor birazdan squat mquat yapıcam..

Kızlar tahlillerimin bazıları çıkmış b12 ve d vitamini değerlerim yükselmiş şükür :)

Bunlar için hangi bölüme başvurup hangi doktora görünüp ya da görünmeden ne diyerek tahlil istiyorsunuz?
Ben cildiyeye gitmişken saçlarıma bakıp demirdir b12dir şudur budur bakarlar diyorum ama velev ki bakmadılar tüm vitamin rezervlerinin kontrolü için nereye başvurmam gerekir? Bir de bir hastalık durumu yoksa gene de her isteyeninkine bakarlar mı?
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…