Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:) canım benim diyetisyenim istemişti bu tahlilleri ama özel hastanede daha uygun bir fiyat olması için dahiliyeye yönlendirdi dahiliye doktoru en iyisi diğerleri istediğinde daha pahalı oluyormuş yeni öğrendim ben de.. Örneğin bu tahlilleri iki ay önce hiç doktora muayene olmadan laboratuara sormuştum kaç akçe eder diye 700 lira fiyat çıkardı dudağım uçuklayıp geri dönmüştüm bugün dahiliye doktorum istedi hepsini 100 kağıt ödedim mesela yedide biri yani bunlar hep püf noktalar bak rezalet sağlık sistemimizde öğrenmemiz gereken detaylar bu arada bahsettiğim hastane bugün konuştuğumuz hastane

Unutmuşum son sorunu, hastalık durumuna bakmazlar, sen bunları öğrenmek istiyorum de dahiliye doktoruna o halleder

Teşekkür ederim. Ben hamile kalana kadar hiç hastaneye gitmedim. Bu işlerle aşinalığım 3 ay olunca cahilliğim tavan yapıyor. Bir de her şey çok farklı her yerde. Ben eğitim araştırma hastanesine gittim genetik testler için bana önceden denen şey devletin bunları yapmadığı, çok tekrar durumlarda belki yaptığı özelde çok pahalı olan testlerdi ama ben gittim yaptırdım. Şimdi bu vitamin değerleri tahlillerini devlet yapıyordur ama ben gidip istersem "hanım hanım herkesin k vitamini değerine kadar bakacak mıyız?" da diyebilirler. Sağlıkçıların bir kısmı çok melek, bir kısmı da maalesef çok nalet. Hoş her meslek grubunda böyle de ne bileyim..

Neyse teşekkürler ben cildiyeden sonra dahiliyeye olmadı sonra diyetisyenden randevuya yönelirim. Zaten benim uğramadığım ne kalıyor; Nöroloji, ona da bir ara gittim mi 3 ayda devri hastane

55 Squat imi unutmuşum :)

Maleseff spor yapiyirum ama bide bana sor bu ara kudurdu hic gecmiyo bu aksam voltarende surdurdum agrim geçer diye.bi r emar şart oldu niye bu kadar agriyo fitiklarmi artti noldu
oy kuzum mekik çekmeye ara ver plates esneme yap sadece . birde yarım barfiks yap belini esnetmek için ama ayaklarını yerden kesmeden skuat pozisyonunda ayaklar yerde belini dışarı itip gereceksin.

Tahminim yeşil zeytin ama ben sele zeytinini de yerim boş boş
zeytini çerez gibi yerim bende çok severim hele kırma favorim mmmmmmm
Hedefe azkaldi ama karnima yönelik videolarla gobegim biraz daha kuculsun istiyorum.ama kendime zararmi veriyorum emin degilimm.beyincerrahina randevu bulamuyorum biran önce bulup emar cekilmem lazim
bi emar yaptıda baktır kuzum fıtıkları tetikledin zannımca mekikle. mekiğe ara ver lütfen

hangi birini düşüneceksin neslim çok yoğunsun tatlım

aferim cici kız ol böyle

hemen gelmezlermi neslim arayınca ertesi gün geliyorlar mutlaka burda sevgi saatiniz geldi sanırım
evet kaptan
bir sorum var b12 ve d viti sen ayda 2 kullanıyordun dimi. ben dviti ayda 2 kez , b12 ayda bir yaptırıyom ölçtürmedimde yeni napsamki
zilgit yiyecegimi bile bile menumu yazayim
sabah: 2yumurta, 30 kadar zeytin, tereyag
az sonrasinda 2 kase mercimek corbasi
aksam: 1 kase mercimek corbasi, yarim kase yogurt, patates kizartmasi
:))))))))))))))))
30 zeytin vavv ama ekmeksiz nasul yedin kiz o kadar yada cevizsiz:)
kız çerez gibi yerim ben yeşil zeytinide siyahıda çok severim ne ekmeği ne cevizi :))))))))
fatmam
bak taşdevrinde aslolan 1 yada 2 öğün yemek kahvaltıyı mümkün mertebe geciktirmek. sen madem kalkınca acıkmıyorsun zorlama kendini şyle yap
kalkınca 1 bardak kefir yanında 1 elma yada muz ye
2-3 saat sonra karatay kahvaltını et, bu şekilde akşam 5-6 ya kadar acıkmazsın zaten sonrada karatay uygun akşam yemeğini ye belki zamanla dolu dolu tek öğün bile yersinki en sağlıklısıda buymuş

mutlaka yönlendir. benim öyküm hem yüzüyor hem keman çalıyor sıra ali me geldi onuda yüzmeyle başlatacağım benden ısrarla futbol istesde futboldan uzak tutmam lazım

Kızlar tahlillerimin bazıları çıkmış b12 ve d vitamini değerlerim yükselmiş şükür :)

b12 mesela 241den 696 a yükselmiş :) d3 24,3 dü içler acısı.. Şimdi 85 yeterli mi sizce neydi bunun kabul edilebilir değeri?
80-100 aralığı süper tatlım orda tutmaya çalış yeter
peki ben okadar yükseltemedim sen nasıl kullandında bunca yükseldi kızzzz
yaştanmı acep
cildiyecine bile desen ayaklarım kemiklerim sızlıyo , hamile kalmakta istiyorum aile hekimim devlete gittiğinde bir d vit , b12 , insülin,glikoz,keratin,trigliserid, baktır demişti siz yazabiliyorsanız onuda baktıralım desen bence bakar taktik kullan şekerim

Slm fıstıklarım hastahane işi tamam :)pazar işi tamam:) yerleştirme tamam :) az mola verdim birazdan iç işlerini hallederim bir bakayım dedim meleklerim ne yapıyor

Afiyetolsun Aslıcım menü de spor da süper cumayı iple çekiyorum

Kızlar tahlillerimin bazıları çıkmış b12 ve d vitamini değerlerim yükselmiş şükür :)

b12 mesela 241den 696 a yükselmiş :) d3 24,3 dü içler acısı.. Şimdi 85 yeterli mi sizce neydi bunun kabul edilebilir değeri?

harika yükseltmişsin Gamzem b12 800 e kadar çıkmalı kuzum ama d vit oranın harika artık bu seviyeyi korumalısın

Öğlenki cısss niye geri geldiki şimdi boş boş peynir yeseydin kuzum soda yerine mineralli suyu tavsiye ederim sodanın hiçbir faydası yok kuzum

rafadan yumurta tok tutmaz Gamzem kayısı kıvamı yapmaya çalış tamam görmedim browniyi

akşam dengelemişsin squat mquat yaptıysan tamamdır sütten ziyade ayran veya yoğurt tüket gamzem

Kuzum en güzeli aile hekimine git bu tahlilleri isteyince bazı dr lar arıza çıkarıyor neslimin dediğini de yapabilirsin ya da dizlerimm çok ağrıyor d vitaminin düşük olabilir dedi bir arkadaşım de böyle dersen yaptırabilirsin
55 Squat imi unutmuşum :)

kayda alındı tatlım:)

günaydın kızlar nabersiniz
bir müşteri aradı randevulaştık koşarak ofise geldim servisim bitince eve koşup toplanmaya devam

Tünaydın neslimmm evde kosh işte kosh allah yardımcın olsun neslim

neslim ben garanti olsun diye ayda 2 kez d vit ve b12 yaptırıyorum kuzum ölçtür düşükse iki yaptırırsın yükselene dek

kızlar şu yazıya bir göz atın

Dün okumuştum paylaştığın için tşkler neslim

Jeff T Bowles in Yüksek Dozda D3 Vitamini alarak kendi üzerinde yaptigi deneyi anlattigi kitaptan notlar.

1) Jeff özellikle degisik kemik hastaliklarinin iyilesme sürecini anlatirken D vitamini etkisini hep Insanin medeniyet öncesi zorluklardan gelen genlerle eslestiriyor
2) D3 bir Vitamin degil bir Hormon ve bir Haberci
3) D3 eksikligi insan vücuduna 'Kötü Günler Yakinda hazirlan' mesaji verirken yüksek D3 seviyesi 'Her sey yolunda normal islerine dön' mesaji veriyor
4) 'Kötü günler yakinda' mesaji ile vücut soguk kis günlerine yada buzul cagdaki gereksinimlere göre vücudu hazirliyor. Örnek olarak
a) Ufak tefek hastaliklari iyilestirme isini birak hayatta kalmaya hazirlan. Böylece ölümcül olmayan iyilestirme isi askiya aliniyor
b) Yemek bulamayacaksin yag depo et. Iste kilo almanin sebebi
c) Donma tehlikesi var, donmanin etkisini azaltmak icin seker depo et. Buda seker hastaliginin ana sebebi. Arabalardaki antifreez de bol seker vardir.
d) Zor günlere hazirlanmak icin vücut hareket etmemeye alistirilir. Buda depresyonun sebebi görülüyor.
5) Yüksek D3 Vitamini seviyesi ile vücut olaganüstü halden günlük rutin islerine dönüyor. Buda bizim cagdaki insanlar icin, vücuttaki seker oraninin azalmasi, kilo verilmesi, depresyondan cikilmasi ve olaganüstü halde 'Kücük Isler' olarak görülen kanser dahil hastaliklarin iyilestirilmesi olarak dönüyor.
6) Jeff in yüksek D3 aldigi dönemde bütün kemik hastaliklari iyilesirken bu hastalik yada sakatliklarin oldugu yerde siddetli agrilar oluyor. Bu vücudun kendini yeniden modellemesi olarak aciklaniyor.
7) Herkesin kendine uygun bir D3 seviyesi var bu ancak deneyerek ve kan testi ile bulunur. Özellikle kilo ile orantili degisiyor bu seviye. Yüksek kilolular daha cok D3 Vitaminine ihtiyac duyar.
8) Jeff Günde 25.000 IU dan baslayip önce 50.000 e ve sonrada bir süre 100.000 IU ya cikmis. Her bir 10.000 IU luk D3 e karsilik icinde 1000mcg lik K1, 1000 mcg lik MK-4 K2 ve 200mcg lik MK-7 K2 olan "Super K2 aliyor. Su anda günlük 25.000 IU ile hayatina devam ediyor.
9) Vitamin D3 seviyesi yükseltilerek hastaliklarin cogu iyilestirilebilir.

Alıntıdır

Gamzecim senin için paylaştım kuzum aklında soru işareti kalmasın

Kızlar kızlar gelem mi?
Kızlarrrr beni seçmişleeer pikaçu gibi beni seçmişlerrrr üniversiteye

Ayy doğumgünümde çok güzel bir hediye oldu valla. Burada kısa sürede tanışıp kaynaştık ama o kadar içten ve sıcaksınız ki mesajlarınızla, güzel dilek ve dualarınızla sizi çoook sevdim.

Bugün çok güzel bu haberi aldım ve yüzüm güldü ya, Allah da sizin yüzünüzü güldürsün, darda bırakmasın, yuvanıza huzur, para, sevgi ağız tadı versin inşallah.

Ay ben çok mutluyum ki..

Ne ay'ladım he.. neyse ne diyecektim ki?

Hah başkanım, aliexpressi sormuşsun . Ben oradan 50 sipariş falan verdim. Evin renkli musluk kafaları, bardak altlıkları, ayak derisi soyan çoraplı ayak bakım maskeleri, küpe asma aparatı, duvar stickerı, bb krem, küperler, yüzükler, cüzdan, renkli renkli kulaklıklar vs vs...
Çok satış yapmış ve çok olumlu oy almış satıcılardan siparişi veriyorum. Gelişi 15-20 günü buluyor. Zaten eline geçmezse paran hemen iade yani güvenilir. Benim bir tek bb kremim geldi ama kozmetik yasak olduğunda gümrükte kaldı. Krem 10 dolardı, gümrük atıyorum cezasıyla birlikte 100 dolar ödersen alabilirsin dedi, ben de gidip 70 liraya Türkiye'de satılan aynı markayı almıştım
Anlatırım sonra.
Bir düzine evrak toplamam lazım. Aile hekimine gidiyorum şimdi. Sağlık raporu ve kan grubu raporunu ondan almayı deneyeceğim, araya şu b,c,d,k, b12 ve bilimum diğer vitamin değerleri şeysini de kakalamaya çalışayım bakalım.

Tekrar teşekkürler kızlar, iyi ki varsınız.
Kaçtım ben.

Bilmiyom ki neslim fark eder mi acaba bünyeye göre.. Ben 2 aydır, her gün bir tablet b12 içiyorum nerox. Başta ampul bulmuştum 2 tane sonra damla bulabildim onu da her gün 15 damla şeklinde alıyorum o sizin sağlıklı yaşıyoruz sayfasında günde 40 damla diyor ama prospektüste fazlası böbreklere zararlı diye beni korkuttukları için 15 damla alıyorum demek ki yeterli olmuş..

Sağol kaptanım süpersin

Amanııııın çok sevindimmm kız tebrik ederim canım hayırlı olsun yeni işin çok çok mutlu huzurlu bir iş ortamın olsun şekerim

o duaların tümünü üstüme alındım amin işallak
çok sevindim işin hayırlı olsun evli mutlu işkadını hoşgeldin karmaşa diyorum

Kızlar gene ben geldim
Takımın delisi gibi oldum he, destursuz gelip gelip yazıp kaçıyorum
Belgelerim tamam.
Aile hekimliğinde hamile kaydım olduğundan hem kayıt sildirdim hem raporlarımı aldım hem de bu vitamin değerlerini söyledim. Birde bende bebek tahliyesinden sonra troid çıkmıştı, bu değer çıkmış mı inmiş mi hatırlamıyorum ama troidi var dedi bir doktor bir doktora ben narkozdan ayılırken. (Bir berber bir berbere gibi oldu) Ama nedense beni insan yerine konup kimse bir şey demedi Bizim doktora anlatınca gebelik hormonu vücuttan gidiyor, giderken de tüm sistemi bozuyor, tüm değerlerin nanay olmuştur, troid bile çok normal olarak bozulmuştur haklısın dedi. 25e yakın tahlil yapıyorlarmış, b vitamininden, kalsiyuma, ordan hepatite kadar. Bir tek çinkoya bakamıyorlarmış, Dedim siz 25 değere bakın çinkosu eksik kalsın. Şimdi 25 test için Allah vere kaç teneke kan vereceğim dedim bir de size vereyim, bir de size göstereyim. Gezmediğim hastane, deldirmediğim damar kalmamışken.

Valla Allah hastalara şifa versin. Ben üç ayda hastane kapısı görüp, kan vermekten yıldım, dertli hastalığı olanlara, sürekli gitmek zorunda olanların Allah yardımcısı olsun, onları şifalandırsın inşallah.

Neyse yarın 8 buçukta kan vermeye gideceğim. Ak toto, kara toto belli olacak.

Başka şeyler de diyecektim de haa hatırladım ben 3 ay öncesine kadar 1 hafta kendimi proteine vurduğumda 2-3 kilo arası rahat veriyordum. Kafayı troide takma sebebim 10 gündür nerdeyse gene aynı şeyleri yiyorum ama kilom içler acısı.
Vücut tutuyor, kıtlık modu falan demeyin ben 3 senedir hep böyle besleniyorum, istediğim zaman kilo verip, istediğimde sabitleyebiliyorum /dum ama şimdi cidden bir sıkıntım var ya şu an hormonlarımı düzenleyen bir hormon hapı kullanıyorum o etkiliyor ya troid ya da cidden vitamin değerlerimin noksanlığı Ben bu hafta hedefimi tam tutturamazsam beni atar mısınız gruptan? Ya da bende cidden troid çıkarda kilo vermesi zor ilaca bağlı bir troid hastası olursam gruptan kovalar mısınız?
En kötü misafir üye olur, size yazarım, bu sorun olmaz heralde.

Neyse az dinleneyim.
Öptüm hepiniziiii

Iyi Akşamlar kızlar misafirim vardı biraz önce gittiler
Bugünkü menüm
Sbh 10 tane yaprak sarması yesil cay zeytin
Öğlen bi kaç kasık yoğurt
Aksam misafir gidincede yarım tatlı tabağı kısır yoğurt domates Salatalık yedim
Sbh Leslie yapmıştım 60 Squat sımdı yapacam
1 Türk kahvesi içtim yatana kadar iki kupa bitki cayı icerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…