- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Ohh ne güzel eğlenceli geçmişTünaydınlar kızlar,
Kravatlı kıyafetimle kah Osman abi kah Alman mürebbiye gibi çantamda bir zopam eksik gittim görüşmeye
Sindi'ciğime bahsettiğim gibi en büyük korkum totomdu. Ben yöneticilik yaparken mülakatlarda gelen bir aday şişmansa ve bana "ben çok başarılıyım, onu yaptım, bunu başardım, şöyle başarılarım oldu" diye konuşursa içimden hep "madem hayatta bu kadar başarılısın, tut boğazını da üstündeki 40 kiloyu ver bir zahmet" derdim(hastalık vs ayrı durum tabii)
Bugün de en çok benim için böyle düşünmelerinden korktum. Özgüvenim yerlerdeydi.
Görüşmeye girince iki kişi vardı, birisi "hello" deyince dedim Winston gazan mübarek ola. Tamam benim alanım bu ama önce bir destur alayım, bir selamlaşalım, sor bir çay kahve onca yoldan gelmişim totom 2 beden büzüşüp içeri kaçmış..
Ve klasik soru; Winston kimdir? Dedim Sindi Garfield diyor ama aslında Winston koca g.tlünün tekidir içimden
Anamın karnından çıkmamdan bugüne kadar geldim. 32 yaşındayım deyince, ikisi de dönüp şok olup, garip sesler çıkardılar. Hiç göstermediğimi söylediler. "Ver evladım gazı veeer" dedim içimden ve o dakikadan sonra büyük toto falan kalmadı, adeta bir Adriana Lima idim. Hem genç hem zayıf hem seksüAynı mesajlarımdaki gibi bol gülücüklü bir görüşme yaptık, çok keyifli ve eğlenceliydi. Bugün yarın görüşmeleri varmış, sonra karar vereceklermiş kimi seçtiklerine. İş başı pazartesi yapılacakmış o yüzden ak toto kara toto yakında ortaya çıkar
Bu iş olmasa bile bu görüşme bana özgüven artışı sağladı, havam değişti, iki insan gördüm
Bir şeyler daha yazacaktım ama yalanmış, unuttum valla
Ooo o mericim sonunda görebildik seni tekrar aramıza hoşgeldin cnm bnm hersey yolundadır inşallah bebiş te iyidir inşallahİyi akşamlar bacılar
menümü yazıyorum
kahvaltı:
2yumurta tereyağında
5zeytin
birazcık peynir
koca bardak yeşilçay
öğlen:
1kase mercimek çorbası
1 bardak yoğurt suyuna ayran
ara:
1cennethurması
2 burçaklı bisküvi
akşam:
3 parşa tavuk haşlama
1yk makarna
1 lokma ekmek
bol bol salata ve yoğurt
suyu 3lt yaptım
şimdi 30 dk eliptik bisiklet süreceğiiiimmmm
ben kaçar yarın uğrarım
Simdim hoşbuldum canım iznim bitti kendimi toparladım geldimOhh ne güzel eğlenceli geçmiş
Ooo o mericim sonunda görebildik seni tekrar aramıza hoşgeldin cnm bnm hersey yolundadır inşallah bebiş te iyidir inşallah
bizde seni özledik dön bi an önce merimgünaydın musmutlu ve güzel bir gün olsun hepimiz için
kaptanım çok özledim sizi ben ara ara uğrarım
Günaydın kızlar :)
Gunaydinn herkese
günaydın kızlar.gunaydın kızçelerım canlarım ballarım fındıkların fıstıklarım bırazdaha devam edersem laf domat var patlıcan vara gelıcek en ıyısı burda keseyım
dunkı menum
sabah canım pek bırsey ıstemedı 1 haslanmıs yumurta bıraz peynır bırde cay
aksam
esım benden once gıtmıstı eve dunde yemek yapmıs
muhtesem soslu baharatlı spagettı
yanınada domates corbası
makarnadan hıc almamam gerekırdı ama o yapmıs dıye ıkı catal aldım koca tabak domates corbası ıctım
1 kare bıtter erıttım damakta
sonra tv ızleyelım dedık ben koltukta sızmısımsu son on gundur yolda eve gıderken bıle uyukluyorum ya napıcam bılmıyorum sekerım mı yukseldı dıcem sekerı kestım ınsulınmı kırılıyo napıyo bılmıyorum
Ay cok sağol canım benim cok işime yarar bu tarif toksin atıyo dimiçok sevdiğim gül kaynaktan
alıntıdır: http://gulkaynak.com/detoks/lezzizzz-badem-sutu/
Lezzizzz Badem Sütü
Mart 20, 2012 tarihinde detoksmerkezi eklemiştir
1 büyük su bardağı Çiğ Badem (Datça Bademi)
2 büyük su bardağı su
Toz tarçın
Sürahi
Tülbent veya beyaz diz altı ince kadın çorabı
Mikser
Bademleri akşamdan suya koyun. (8 saat)
Sabah bademlerin suyunu süzüp kabukları ile birlikte, temiz su ile miksere koyup su ile karıştırın.
Sürahinin ağzına koyduğunuz ince tülbente bu karışımı dökün kabuklar tülbentte kalacak şekilde süzün.
Yıkadığınız miksere sütü biraz tarçın, istenirse doğal vanilya, agave şurubu, bir kaşık toz kakao ile tekrar miks edin.
Geceden ıslattığınız kuru hurmaların çekirdeklerini çıkarıp hurmalı shake de yapabilirsiniz. Aynı şekilde muz da eklenebilir.
Badem sütünüz buzdolabında 3 gün tazeliğini korur.
Muhteşem bir kalsiyum deposu olan badem, süt alerjisi olanlar, kemik erimesini önlemek için, çiğ beslenme (raw food) kürlerinde süper gıda olarak tüketilebilinir.
Tagged with → Badem • Datça • Kemik • mikser
İyiyiz senHu huuu fıstıklar nasılsınız
Keske sallama olmasa sindim[/QUOTE]KE="Sindi564, post: 38003942, member: 580219"]Sonunda portakallı zencefilli yeşil çayımı buldum 4 paket alıp stokladım bol bol içerim gariii
ahahha kıs uykusu modu mu saat 6-7 de uyumus oluyorumbizde seni özledik dön bi an önce merim
günaydın kızlar.
nur cum uyuklaman malum kıştan kaynaklı kış uykusu moduna geçtik ya
alıntıların hastayım gülü[/QUOTE]Keske sallama olmasa sindim
alıntıların hastayım gülü[/QUOTE]Keske sallama olmasa sindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?