Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar salı günün menüsü:
Kahvaltı :
Karatay kahvaltısı

Öğle:
1 ayran

Akşam:
4 kestane
Ayran

Spor:
Bol bol yürüyüş

Çarşamba:
Kahvaltı :
Menemen li karatay kahvaltısı

Akşam:
Kör soslu tavuk (lahmacun yalan oldu Türk restorana gelene kadar 7 yi bayaa geçmişti de bende nolur nolmaz yine aç kalmis diye bunu yedim)
Peynir altı suyu
Spor:
Das videoları
Yürüyüş dün squatım vardı unuttum yapmayı onu yaa

Ohh ne güzel eğlenceli geçmiş
Ooo o mericim sonunda görebildik seni tekrar aramıza hoşgeldin cnm bnm hersey yolundadır inşallah bebiş te iyidir inşallah

Ohh ne güzel eğlenceli geçmiş

Ooo o mericim sonunda görebildik seni tekrar aramıza hoşgeldin cnm bnm hersey yolundadır inşallah bebiş te iyidir inşallah
Simdim hoşbuldum canım iznim bitti kendimi toparladım geldim bebeğim de çok iyi çok şükür büyüyüp gidiyor iyice laflandı cimcime neler diyor neler)

günaydın musmutlu ve güzel bir gün olsun hepimiz için
kaptanım çok özledim sizi ben ara ara uğrarım
bizde seni özledik dön bi an önce merim

Günaydın kızlar :)

Gunaydinn herkese

günaydın kızlar.
nur cum uyuklaman malum kıştan kaynaklı kış uykusu moduna geçtik ya

çok sevdiğim gül kaynaktan
alıntıdır: http://gulkaynak.com/detoks/lezzizzz-badem-sutu/

Lezzizzz Badem Sütü

Mart 20, 2012 tarihinde detoksmerkezi eklemiştir
1 büyük su bardağı Çiğ Badem (Datça Bademi)
2 büyük su bardağı su
Toz tarçın
Sürahi
Tülbent veya beyaz diz altı ince kadın çorabı
Mikser
Bademleri akşamdan suya koyun. (8 saat)
Sabah bademlerin suyunu süzüp kabukları ile birlikte, temiz su ile miksere koyup su ile karıştırın.
Sürahinin ağzına koyduğunuz ince tülbente bu karışımı dökün kabuklar tülbentte kalacak şekilde süzün.
Yıkadığınız miksere sütü biraz tarçın, istenirse doğal vanilya, agave şurubu, bir kaşık toz kakao ile tekrar miks edin.
Geceden ıslattığınız kuru hurmaların çekirdeklerini çıkarıp hurmalı shake de yapabilirsiniz. Aynı şekilde muz da eklenebilir.
Badem sütünüz buzdolabında 3 gün tazeliğini korur.
Muhteşem bir kalsiyum deposu olan badem, süt alerjisi olanlar, kemik erimesini önlemek için, çiğ beslenme (raw food) kürlerinde süper gıda olarak tüketilebilinir.
Tagged with → BademDatçaKemikmikser

Ay cok sağol canım benim cok işime yarar bu tarif toksin atıyo dimi

Kızlar sizde gördünüz mü kozmetik mağazalarında bayılanbayılana cnm şu Rexona ve tüm diğer sprey deodorantlar konsantre olmuşlar çok şaşırdım ben normalde rol on kullanıyorum ama çantaya sprey atıyorum ve bu boyu benim cok hoşuma gitti yaa çantada da cok yer tutmaz bakalım foto çekip yollim
Ben gecen hafta çarşıda ydım ama görmedim yeni mi çıkmış ben mi kaçırdım acaba :)

Başkan 2 sorum var belki üç belki daha çok neyse ızdırap büyümeden sorayım

Ben 19 kasımda gelmişim buraya 77.800 ile. Şimdi bölme çarpma hesabını normal mi yapacağım yoksa gün sayısı acuk fazla olduğundan başka işlem mi olacak? ya da iki gün sonra 77 kiloya indim, hesabımı tam haftalık olsun diye 77den mi yapayım?

Mesaj saymalarda mesela alıntılanan ama bir mesajda yazılan şeyler tek mi, yoksa alıntı başına mı sayılıyor ? Bir de hani bir koca mesaj yazıp altına bir başka kişi için @ bilmemne deyip ona da mesaj yazıyoruz ya o iki mesaj sayılır mı mesela?

Dünkü sorumun cevabını unuttum, tekrar başını ağrıtacağım. Burada verilen haftalık hedeflere ulaşamazsak bir yaptırım var mı?

Babam böyle pasta yapmayı nerden biliyor bir de ?

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…