Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınlar tatlım Nur ve Nesli Gülay ve sen harika atışmalar oluyor
Hadi bakalım sonuçlar güzel çıkar inş tatlım

günaydın musmutlu ve güzel bir gün olsun hepimiz için
kaptanım çok özledim sizi ben ara ara uğrarım
Günaydın kuzum inş tatlım özlüyorsun ama uğramıyorsunn ara ara değil her gün uğra canımcım

Günaydın kızlar :)

Günaydın Fatoşum

Gunaydinn herkese

Günaydınnn tatlım

Günaydın şirin meleğimmm menü güzel afiyetolsun cnmm kış yüzündne bitanem ben de akşamları biraz kestiriyorum açıkçası

ilk menün de iyi ki karatay kahvaltısı yapmışsın kuzum kestane hariç hiçbirşey yememişsin nerdeyse

çok sevdiğim gül kaynaktan

Badem çok pahalı neslimmm batırcan bizi

Hu huuu fıstıklar nasılsınız

İyiyiz barbim tşkler sen nasılsın

Sonunda portakallı zencefilli yeşil çayımı buldum 4 paket alıp stokladım bol bol içerim gariii

Şİfa olsun cnm iyi yapmışsın içelim gariiii

Keske sallama olmasa sindim

Çok haklısın gülüm sallama ile demleme çay hakikaten çok farklı poşet çayları zaten önermiyor uzmanlar

bende geldim geyik sırası kk damı kızlar burayıda dumura uğratalım hahaha

Keske sallama olmasa sindim
alıntıların hastayım gülü[/QUOTE]
ben de neslim bulmaca gibi oluyor sveiyorum gülümün alıntılarını

mesajlar 35+ ya dayansın bari dimi bu gün ben çoktan geçmişimdir de

sen çoktan geçmişsindir

yaaa gizem çok güldürüyorsun beni kahkaha attım yine babam böyle pasta yapmayı nerden biliyor sahiden ???

Karbonat candir suya at alkali yapsin.yüze sur yoğurtla bakin yapsin ayagini yikamak için suya at mantara savaş acsin.koltukaltina sur terletmesin ne çok ise yariyomus.sen tas atma yine sacina sürme sirke süre parlatir

Nurum sen de mesaj sayısını doldurmak adına şarkılar şiirler paylaşıyorsun şekerim hahaha
Bu şiiri çok severim laf aramızda, lise mezuniyetinde de şarkısını söylemiştik ne alakaysa

yaaa gizem çok güldürüyorsun beni kahkaha attım yine babam böyle pasta yapmayı nerden biliyor sahiden ???
O ecnebi baba reklamlardaki, onlar her işi yapar, pasta da yapar.
Benim babam klasik beyaz atletle evde gezen, at yarışı oynayan, mutfakta buzdolabı nerde diye sorsan bilemeyecek bir adam kaldı ki pasta yapsın ama belki sizlerin öyle babaları vardır

ben de neslim bulmaca gibi oluyor sveiyorum gülümün alıntılarını

sen çoktan geçmişsindir
[/QUOTE]
erken yatmak mesele degılde asosyal oluyorum yaa

Karbonat candir suya at alkali yapsin.yüze sur yoğurtla bakin yapsin ayagini yikamak için suya at mantara savaş acsin.koltukaltina sur terletmesin ne çok ise yariyomus.sen tas atma yine sacina sürme sirke süre parlatir

Oldu olacak kaynanaya atsam onu da meleğe mi çevirecek ?
hayatın sırrı, ölümsüzlüğün tüm gizemi karbonattaymış ya

ahahaha yok şekerim benimki de seninkinden genetik herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…