- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Keske sallama olmasa sindim[/QUOTE]KE="Sindi564, post: 38003942, member: 580219"]Sonunda portakallı zencefilli yeşil çayımı buldum 4 paket alıp stokladım bol bol içerim gariii
bizde seni özledik dön bi an önce merim
Neslim yeni adın harika olmuş sana çok yakışmış
günaydın kızlar.
nur cum uyuklaman malum kıştan kaynaklı kış uykusu moduna geçtik ya
Takimcak ikigun detoks yapsak ne güzelolur dimi.ayy yarinda cuma yumurta dayandi folluk ariyoz:)buda annemin lafi hep dedemden ornek vermiyim
Başkan direkt yoklama alan hoca gibi oldu he.
- BayilanBayilana
- Sindi564
- RengarenkNesli
- EYLUL SILA
- Ahbirkingcharlesimolsa
- Sweetdimple
- winstonlight
- Günaydın meleklerimmmmm
sarı kartın gözünü seveyimmm
ahahhaa hemşona dün bir surat yaptım bir çemkirdim ki sormaSlm fıstıklarım tabiii hepiniz kaynatıp kaçtınız şu an leptin gitmesin kaçın bakalım
Bizim ev fulldü yine. komşular dizi izlemeye gelmiş ne kara para aşkmış allahım bitemedi bir türlü
gerçi annem için iyi oluyor sıkılmıyor
Geç oldu ama kabul et lütfen
Yeni yılın sana yeni bir işle geldi tatlımhayırlı uğurlu olsun çok sevindim umarım huzurla çalışacağın bir iş ortamın olur
Site hakkındaki bilgiler için çok tşkler kuzum yabancı diye cesaret edememiştim nedense yandık artık
Amin bitanembiz de seni çok sevdik kuzum sen de çok tatlısın
Rica ederim kuzum
hakikaten ne oldu yine
Sakın umutsuzluğa kapılma canım benimtiroid hastaları haşimato hastaları yavaş ta olsa dikkat edince gayet güzel ideal kilolarına kavuşuyor
Aman bana hastahane deme ömrüm hastahanelerde geçiyor allah ne eksik etsin ne de muhtaç etsin
Yarın ver kanlarını bakalım değerlerin nasıl çıkacak ona göre yolumuzu belirleriz kuzum
Bitanem sen elinden geldiğince menüne dikkat edip sporunu yaparsan neden gruptan çıkaralım ki yok öyle bir şey hedefine ulaşana dek bizimlesinn inşGülay da tiroid hastası fakat asılınca gayet güzel kilo veriyor az olsun öz olsun canımcım
Benimkiler de az önce gittiler kuzumbugün cıss gitmiş sarma gelmiş kahvaltıya afiyetolsun cnm .Dolmalarını sarmalarını ister bulgurla yap ister karışık ne kadar az pirinç kullanırsak o kadar iyi
Doğum günü ve yeni işe kabulun şerefine iki katı yapman lazımdı bu sevinçle kuzum
ilahi fırlamalığın üstünde bugünlerde
Afiyetolsun cnmmm bu hafta mezun ediyoruz seni sanırımmm
Slm kuzum iyi geceler diyeyim daha doğrusu iyi yapmışsın alışveriş olduktan sonra yorgunluğu gözüm görmez eniştem kimin için kazanıyor sefan olsun
Bakış açına bayıldım Aslıcım harikasınn insan isterse yapamayacağı şey yoktur hepsi üst üste gelmiş kortizon hakikaten insanı yıpratıyor neyse ki bu zor günler geride kaldı tiroidin de olsa mutlaka vereceğine inanıyorum varsın geç olsun bu kilolar bir günde gelmedi ki hemen erisin değil mi
İstediğin kadar yazabilirsin zevkle okudumÖenmli olan sebatla devam etmek öyle haftalar oldu ki neredeyse tıkandım 7 ay sürdü ama olsun kalıcı ve sağlıklı oldu sen de başaracaksın canımcım
Merim afiyetolsun kahvaltıya neler eklemişsin öyleakşamı erkene çekip telafi etmişsin tatlım
kuzum menü yazıp kaçıyorsun hiç mi özlemedin bizi aşk olsun
Ne varmış canını sıkacak kuzum ben de bipolar hastasıyım ve ömür boyu kullanmam gereken bir ilaç var
ve bu ilaç malesef kilo yapıyor fakat ben yeniliyormuyum aslasporumdan asla taviz vermiyorum biliyorum ki ben sporu bırakırsam anında gidenler geri gelecek kolay kolay kaçamak da yapmam çok şükür 6 aydır koruyorum sakın böyle bir cümle kurma olumlama cümlelerini hayatına mutlaka sok neyi düşünürsek onu çekeriz misali
Yine de başarmışsın Aslıcımm kortizon olayı bittiğine göre azar azar da olsa mutlaka gidecek
Canımsın ben de sana hayranım toprak ana
Elinden geleni yaptın bu hafta neslim kaçamak da yok ne yapalım cuma olsun hayır olsun
çarşambaya alınması iyi olmuş apar topar taşınmazsın klimanı da yaptrırsın
1 dilim yemişsin ama hakkını vermişsin AslıcımmAkşam prasayı neden korkarak yedin ki içinde havuç yoksa doya doya yiyebilirdin tatlımmm fış fışşş
Afiyetolsun cnmm maşallahın var menüler süper spor da 4,5 km olmuş daha ne olsun
Herşeyin çaresi var ölümden başka canım benim dur bakalım tahlil sonuçların bir çıksın
Süpersin neslim yürümeye dermanın kjalmıyorki yatana kadar ayaktasın bu ara
Biz sana herşeyi öğretiriz sen de seve seve yaparsın evde yapılanların tadını alınca zaten ister istemez üşenmezsin kuzum
Gizemcim erken kahvaltı yapan kişiler 2,5-3 öğün yapabilir önemli olan öğün aralarının en az 4,5 -5 saat olması bu kadar ara olmalı ki leptin yağlarımızı yakabilsin ama benim gibi 10 da kahvaltı yapan biri için iki öğün yeterli oluyor buna rağmen ben spor öncesi bazen kefir ,meyveli tarçınlı kefir ya da meyveli yoğurt tüketiyorum cnm
Sadece yumurta kısmına uyamıyorsun kuzum onu da isteyerek değil safra kesenden dolayı buna rağmen gayet bilinçli bir şekilde uyguluyorsun bence
Allah rahmet eylesin dedeciğini
Afiyetolsun cnm rafadan olunca tok tutmuyor nedense en azından benikayısı kıvamı yersen en sağlıklısı kuzum yarın öyle yaparsın afiyetolsun canımm
Spor değil de kışın şu saç kurutmak beni öldürecek
http://cloudpage.co/oneriler#Öneri 25
bu linki okursan tüm sorularının cevabını bulacaksın kuzum
benim için de ızdıraptı tatlım ateşim çıktı hakikatensuyumda çayımda taze zencefil ve karabiber gibi zerdeçal kullanıyorum daha iyi
Aynen tatlım karatayda yasaklar belli herkes kendi mutfak kültürüne damak tadına göre oluşturabiliyor menülerini
ben kanser savaşçısı olduğunu öğrendiğimden bu yana sabah yumurtama bile ekiyorum zerdeçalı
Estagfurllah tatlım ben de çok seviyorum ama hepsi bir arada bana ağır geldi açıkçası
ben bir kaseye birer çay kaşığı eklediğim halde dayanamadım
Kadın şanslı günündeymiş bence
Hiç sorun değil leptin gitti zaten yazın siz yeter ki bir şekilde kuyruğa eklenir n.p.
Bütün tatlılar bura mı toplanmış
Hayır olsun inş
umarım yapmışsındır ve sıkıntın geçmiştir tatlım iyi geceler
Hemşoma laf yok
Evettttt kuyruklu alıntımız bitti tablo yarına kaldı barbim ve zeyno yine uğramamış nurum senin yokluğun da çok bellisanırım bugün yoğundun
Hepinize iyi geceler gerçi kimse kalmadı ama yarın görüşürüz şekerler
ahahha kıs uykusu modu mu saat 6-7 de uyumus oluyorum bendekı derı kalın kıs uykusu olabılır
ıyıyız sekerım sen nasılsınHu huuu fıstıklar nasılsınız
aytenim burda ilk okul ve ortaokullar tatil 2 gün sen tatil değilmisin kuzumTeneffüs arasında yeşil çayımı yudumlarken muhabbetinizi okumak çok zevkli
35 msj olsun diye edebiyata bağladım olayı
Kiz birak rolonu evfekileri attim 3 senedir karbonat kullaniyorumKızlar sizde gördünüz mü kozmetik mağazalarında bayılanbayılana cnm şu Rexona ve tüm diğer sprey deodorantlar konsantre olmuşlar çok şaşırdım ben normalde rol on kullanıyorum ama çantaya sprey atıyorum ve bu boyu benim cok hoşuma gitti yaa çantada da cok yer tutmaz bakalım foto çekip yollim
Ben gecen hafta çarşıda ydım ama görmedim yeni mi çıkmış ben mi kaçırdım acaba :)
Ohahahaohaha gunaydın kaptan bayram sabahı gıbı herkescıkler toplasmıs
- BayilanBayilana
- Sindi564
- RengarenkNesli
- EYLUL SILA
- Ahbirkingcharlesimolsa
- Sweetdimple
- winstonlight
- Günaydın meleklerimmmmm
sarı kartın gözünü seveyimmm
Canım bizim ilçe çok küçük birkaç ortaokul sınav için yeterli oluyor. Bende ilkokuldayım tatil değil yani :)aytenim burda ilk okul ve ortaokullar tatil 2 gün sen tatil değilmisin kuzum
Dr.oetkrrden öğrenmiştir):Başkan 2 sorum var belki üç belki daha çok neyse ızdırap büyümeden sorayım
Ben 19 kasımda gelmişim buraya 77.800 ile. Şimdi bölme çarpma hesabını normal mi yapacağım yoksa gün sayısı acuk fazla olduğundan başka işlem mi olacak? ya da iki gün sonra 77 kiloya indim, hesabımı tam haftalık olsun diye 77den mi yapayım?
Mesaj saymalarda mesela alıntılanan ama bir mesajda yazılan şeyler tek mi, yoksa alıntı başına mı sayılıyor ? Bir de hani bir koca mesaj yazıp altına bir başka kişi için @ bilmemne deyip ona da mesaj yazıyoruz ya o iki mesaj sayılır mı mesela?
Dünkü sorumun cevabını unuttum, tekrar başını ağrıtacağım. Burada verilen haftalık hedeflere ulaşamazsak bir yaptırım var mı?
Babam böyle pasta yapmayı nerden biliyor bir de ?
Teşekkürler.
konsantremı bılmıyorum da rexonaların kucugunu bılıyodum bakım ama konsantremıKızlar sizde gördünüz mü kozmetik mağazalarında bayılanbayılana cnm şu Rexona ve tüm diğer sprey deodorantlar konsantre olmuşlar çok şaşırdım ben normalde rol on kullanıyorum ama çantaya sprey atıyorum ve bu boyu benim cok hoşuma gitti yaa çantada da cok yer tutmaz bakalım foto çekip yollim
Ben gecen hafta çarşıda ydım ama görmedim yeni mi çıkmış ben mi kaçırdım acaba :)
Aaaa ben de dün farkettim canım watsonsu talan ettim dün orada gördüm, roll on taşırdım çantamda artık onlardan taşıycamKızlar sizde gördünüz mü kozmetik mağazalarında bayılanbayılana cnm şu Rexona ve tüm diğer sprey deodorantlar konsantre olmuşlar çok şaşırdım ben normalde rol on kullanıyorum ama çantaya sprey atıyorum ve bu boyu benim cok hoşuma gitti yaa çantada da cok yer tutmaz bakalım foto çekip yollim
Ben 6 ay saçlarımı karbonatla yıkadım.Kiz birak rolonu evfekileri attim 3 senedir karbonat kullaniyorum
ARKADASLAR SIZE NACIZANE BIR SIIR PAYLASMAK ISTEDIM
SESSİZ GEMİ
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol.
Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli.
Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu.
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilmez k...Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol.
Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli.
Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu.
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler.
Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden.
Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?