Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eveeet çok mutlu oluyorum orada şemsiye bile aldım ahahaha promosyon varmış

Benim de acil şemsiye almam lazım. evde bir şemsiyem var plaj şemsiyesi maşallah. Aç onu yağmurda, altına 20 kişi girsin. Benden iri, totomdan geniş öyle düşün. Bir de katlanmıyor da av tüfeği gibi 2 metre. İster adam döv, ister asansörün düğmesine 20 metreden onla dokun öyle korkunç bir şey. Geçen iş görüşmesine giderken dedim bunla gideceğime ıslak kedi yavrusu gibi giderim daha iyi

İyi hatırlattım Gamzem, bugün çıkınca alayım bir tane.

benim annemin de öyle bir şemsiyesi var nasıl seviyor başka şemsiye almıyor :) benimki de küçücük at çantaya o kadar yani

Takimcak ikigun detoks yapsak ne güzelolur dimi.ayy yarinda cuma yumurta dayandi folluk ariyoz:)buda annemin lafi hep dedemden ornek vermiyim

sen artık mezun olacaksın kuzum hedefine ne kaldı ki ne detoksu

Çarşamba geldiğin için yüzden ikiye bölünecek canımcım perşembe gelseydin bölünmeyecekti
çoklu alıntı yapanların farkı elbette oluyor kuzum yaptırım olmaz olur mu elbette var hedefini en az tutturan cuma listesini hazırlıyor paylaşıyor kardeş takımların listesini kontrole diyor

Senin rahmetli deden benim rahmetli babaannem derken şimdi annen de meşhur olacak kuzu

ahahhaa hemşona dün bir surat yaptım bir çemkirdim ki sorma napayım regl öncesiymiş meğer bana da yazık

evet sen de haklısın kuzum hemşom kedi gibi olmuştur kesin

Teneffüs arasında yeşil çayımı yudumlarken muhabbetinizi okumak çok zevkli

35 msj olsun diye edebiyata bağladım olayı

heh şöyle neden bizden uzak duruyorsun kuzumm akşama kadara tamamlarsın bence

ARKADASLAR SIZE NACIZANE BIR SIIR PAYLASMAK ISTEDIM

Yahya Kemal
Ohahahaohaha gunaydın kaptan bayram sabahı gıbı herkescıkler toplasmıs

Güzel olmadımı kraliçemmm

hah bende ne eksik dedim yeşilçayımı demleyim dur

Kahvemi içtim oh keyfim yerine geldi neslim

Neslim neredeyse cümlelerini kelime kelime yazacaksın fazla mesaj olsun diye ahahaha
uyanıktır benim neslim
aaaa watsonsamı gıttınnnn oyy

Senin mekanlar nurummm
Kaptanım benden sana ve tğm sevenlere gelsin canım....

Uzaktan seviyorum seni
Kokunu alamadan
Boynuna sarılamadan
Yüzüne dokunamadan
Sadece seviyorum

Cemal süreya

Tşkler barbimmmmm

cok guzel oldu valla gozerım kavurma aradı... ben artık meshurum oralarda yakında dıstırıbıtorluk verırler bana

Oldu olacak kaynanaya atsam onu da meleğe mi çevirecek ?
hayatın sırrı, ölümsüzlüğün tüm gizemi karbonattaymış ya

Bi dene baklaım işe yararsa tüm gelinler sana duacı olur

Tüm takim siir yazcak kaptan yetiş mesaj hsklariniz tamam sari kart yok de

Bence mahsuru yok gülüm

Öyle olsa kaynanami aksamdan karbonata bastirirdim ama ise yaramaz

Seninki umutsuz vaka kuzum

Katlananlardan bulunsun bitane çantanda canımcım

cok guzel oldu valla gozerım kavurma aradı... ben artık meshurum oralarda yakında dıstırıbıtorluk verırler bana

Vermezlerse kendileri kaybeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…