- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 41
12den sonrakiler sayilmiyo 12ye kadar yazdin yazdin yoksa bal kabagina donusuyo mesajlar:)çoktan 35 olmuştur canim silinti yok35 mesaj bu gece 12de mi kapanıyor?
bilmemmi canim her defasinda yuregim buraaya getiriyor seni gorur umuduyla
Hoşgeldin Berilimmm sarı kartın marifeti tamamenher telden çalıyoruz sana kapımız her zaman açık kuzum
evet kendılerı kaybeder batarlar mazallah
Bi dene baklaım işe yararsa tüm gelinler sana duacı olur
Bence mahsuru yok gülüm
Seninki umutsuz vaka kuzum
Katlananlardan bulunsun bitane çantanda canımcım
Vermezlerse kendileri kaybeder
Geçen cuma dahil bu gecekiler de toplam 35 olacak ten fazlaysa 35+ yazarsınız kuzum profilinden kolay sayabilirsin
Bide foto yükleyebilsem daha ne istiyeyim
Cepten yine maşallahın var barbimmm ben sadece okuyabiliyorum
hg berılcımmsweet gunmu duzenledin bacim.siir oturusumu yapiyon bensiz
Kalem etek al kız ndense bu ara cok hoşuma gidiyo benim :)Tamam kaptanım. Herkes böyle can hıraş koş koş yapınca dedim son dakikalar falan mı acaba.
Hani birileri koşar da sürü psikolojisinden sende neyden kaçtığını bilmeden peşlerine takılıp koşarsın ya, birden panik yaptım
Ben de giyinip biraz alışverişe çıkayım. En azından totoma olabilecek bir iki pantul alayım. İnsani boyutta bir şemsiye alayım, biraz renkli kalemler, ajamdalar falan... Akşama daha fakir ve kredi kartı ağlamış şekilde eve döneyim.
Benim alintilar gibiYaa özlemişim topiğin bu halini bide laptop çalışaydı
Yaaa niye gülümsemelerim başa geliyo sona gelmiyo
benımde cok hosuma gıdıyo valla 90 olunca kendıme hedıye alıcamKalem etek al kız ndense bu ara cok hoşuma gidiyo benim :)
Ben kactim kaptan niyeti bozduBu arada yarın listeyi yapmak isteyen gönüllü var mı
Ben geçen o ızdırabı yaşadım, boyut sıkıntı çıkarıyor ya da tepe taklak döndürüyor fotoyu.Bide foto yükleyebilsem daha ne istiyeyim
Ben diyorum kısırım sen diyorsun kaçı kız kaçı erkekKalem etek al kız ndense bu ara cok hoşuma gidiyo benim :)
Kızlar buraya nasıl foto yüklüyosunuz eskiden ne güzel kk nın app ı vardı ordan miss gibi çekip yolluyodum
bilmemmi canim her defasinda yuregim buraaya getiriyor seni gorur umuduyla
Kaciyom biara damlarim yine ama kimse olurmuş bilmem
Tamam kaptanım. Herkes böyle can hıraş koş koş yapınca dedim son dakikalar falan mı acaba.
Hani birileri koşar da sürü psikolojisinden sende neyden kaçtığını bilmeden peşlerine takılıp koşarsın ya, birden panik yaptım
Ben de giyinip biraz alışverişe çıkayım. En azından totoma olabilecek bir iki pantul alayım. İnsani boyutta bir şemsiye alayım, biraz renkli kalemler, ajamdalar falan... Akşama daha fakir ve kredi kartı ağlamış şekilde eve döneyim.
Kalem etek al kız ndense bu ara cok hoşuma gidiyo benim :)
Benim alintilar gibi
Ben kactim kaptan niyeti bozdu
evet evet gulsum yapıcakmıs lıstelerı
Eskiden balık etek modası vardı ne severdimmm
Sen burdamısın daha
Sen mi gönüllüsün kuzummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?