Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gizem var ya, bir daha dünkü gibi keyifsiz olunca açıcam kk yı senin mesajlarını okuycam ilaç gibi geliyorsun

389.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aslı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatoş[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gizem[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülay[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Merinetya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeyno[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR]
[/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

Tşkler kuzummm est neden öyle diyelim bütün stand up çılara taş çıkarırsın iyi alışverişler canım

gizem var ya, bir daha dünkü gibi keyifsiz olunca açıcam kk yı senin mesajlarını okuycam ilaç gibi geliyorsun

Hakikaten öyle bir de tolin var onun mesajları muneyle uğraşması çok hoşuma gidiyor benimde

389.Etap Haftalık
HEDEF Listesi

eylul sıla---- 60,9-------------------->60
makres---65,0-------------------------->64,4
BayılanBayılana----95,4-------------------------->94,5
rengarenknesli ---76,4 ------------------------->75,8
senasevval----50,5----------------------------->50,5
Sindi564----81,2------------------->80,5
Ahbirkingcharlesımolsa----78,5------------------------->77.9
Aslı----91,7----------------->91
Ayyüzlüm---79--------------------->78,4
Yenibirben----82,8------------------------->81,4
Bulutummm30---83,1 ------------------------->82,5
winstonlight--------- 77 ------------------------>76

Hedeflerimizi de hatırlayalım

300 Kalori Yakmanın Yolları Nelerdir?

• 35 dakika boyunca dağ bisikleti sürerseniz toplamda 300 kalori yakmış olursunuz.
  • Günde 12 bardak su içerek 300 kalori yakmanız mümkün. Su içmek herkesin doğal ihtiyacıdır. Bunu bir avantaj olarak kullanmak gerekirse sizin kalori yakmanıza yardımcı olacaktır. 1 bardak soğuk su içmek 25 kalori yakmanıza yardımcı olmaktadır.
  • 45 dakika tempolu olarak yürüyüş yapın. Yürüyüş yapmak birçok hastalığı engellemektedir. Yapabileceğiniz size uygun sporlardan biri olan yürüyüş, 45 dakika da 300 kalori kaybetmenizi sağlayacaktır.
  • Sürekli oturarak çalışıyorsanız, yapabiliyorsanız sandalyelerinizi egzersiz topları ile değiştirin. Egzersiz toplarının üzerinde geçireceğiniz 6 saat size 300 kalori yaktıracaktır. Başka hiçbir şey yapmanıza gerek yok.
  • 1,5 saat boyunca yapacağınız ev temizliği ile 300 kalori yakmanız mümkün.
  • 2 saat boyunca çocuk taşırsanız da toplamda 300 kalori yakanızı sağlayacaktır.
  • Yarım saat boyunca ip atlayın. İp atlamanın sağlığınız için birçok faydası vardır. Fit bir görünüme kavuşmak için egzersizlerinizin yanında ip atlamaya özen gösterin. Yarım saat boyunca ip atlarsanız 300 kalori yakabilirsiniz. Bu yöntem ile kalori harcamak çok kolay olduğundan birçok kişi tarafından tercih edilmektedir
Ben biraz kalori yakıp geleyim

Eskiden balık etek modası vardı ne severdimmm

Sen burdamısın daha

Sen mi gönüllüsün kuzummmmm
ay kaptan bir düğün için aldığım o balık etekten bendede vardı hardal rengi modaydı ya üstünede taşlı maşlı iğrenç hardal bi gömlek almıştım bide kocakarı ceketi kareli allahım hayal ettikçe iğrendim zevkimden . zaten düğünden sonra asla giymedim :)))))). şimdi bedava verseler giymem.bu modaya nasıl uydum bilmem ben yırtık kotla altında koca postallarla asker kaçağından farksız gezen ben. hatta saçlar uzun ama kulak kenarları usturalanmış gezen ben ha bide 35 yaştan sonra kokoş luk ruhum tuttu şimdide tüylü taşlı boncuklu hastası oldum hayret ediyom kendime.

ayyy cuma telaşı heyecanı bastı zaten bu gün koş nesli hedefe koşşşş.arkadaşın d.günü ofiste pasta kesilecek nerelere gidem bennn.üstüne 3 te bi davete gidicem allahım yardım et

davosa özel davetlisin sen gelmezsen olmazkineeeee
aynen topiğin havası değişti

Takimcak ikigun detoks yapsak ne güzelolur dimi.ayy yarinda cuma yumurta dayandi folluk ariyoz:)buda annemin lafi hep dedemden ornek vermiyim
Valla Eylül'üm bize detoks ta yaramıyo kaç kere denedik gördük :)
ıyıyız sekerım sen nasılsın
Valla iyilik canım :)
Kiz birak rolonu evfekileri attim 3 senedir karbonat kullaniyorum
Ay ne bilim Herşeyden vazgeçerim bundan geçemem gibi geliyo
Ohahahaohaha gunaydın kaptan bayram sabahı gıbı herkescıkler toplasmıs
Cok güzel oldu yaa özlemişim bu hali
konsantremı bılmıyorum da rexonaların kucugunu bılıyodum bakım ama konsantremı
Baktım bende ki konsantre canım 150 ml den 75 e inmiş cok ta hoş olmuş foto çektim de Sağolsun site yüklemiyo
Aaaa ben de dün farkettim canım watsonsu talan ettim dün orada gördüm, roll on taşırdım çantamda artık onlardan taşıycam
Ya roll on U üstünde kıyafetle sürünce hoş durmuyor kurumasını bekle falan ben evden çıkmadan hazırlandığımda rol on dışarda da çantamda sprey taşırım cok rahat oluyo :)
Ay bi an seni saçlarını yıkarken hayal ettim de kesin bende böyle olurdum
bu şiir Ayten şiirinden sonra en çok sevdiğim şiirdir
Ay benim aklıma da Aysel git başımdan geldi :) severim o şiiri
Neslim neredeyse cümlelerini kelime kelime yazacaksın fazla mesaj olsun diye ahahaha
Valla hepimiz bu durumdayız Cnm

aaaa watsonsamı gıttınnnn oyy
Yaaa aslında hep beraber bugün kozmetikçileri talan etsek nasıl güzel olurdu indirim Günü'nde böyle cebimizde para da olcak :) dün senin Dediğin rujlara baktım nur renkleri yollamıştın ya benim beğendiğim numaraya baktım tester a cok kuruydu sanırm cok kullanılmış mı ne sürmedim ağzıma elime sürdüm ama başka zaman başka bi yerde bakcam tekrar
ben de neslim bulmaca gibi oluyor sveiyorum gülümün alıntılarını

sen çoktan geçmişsindir
[/QUOTE]
Kaptanım bende onu dicektim varya şu Karatay kahvaltısının Gözünü yiyim nasıl tok tutuyo varya
bende duştan sonra himalayatuzu sabunu kullanıyom koltuk altıma. gün içinde mecitefendi yeşilçay kolonyası. bazende çok sevdiğim vazgeçemediğim parfümü malum kimyasaldan korkuyorum
Yaw zaten bi nesli olamam yavaş yavaş oturtmaya çalışıyorum ben hayatıma hepsini bi anda Yapmıyorum sindire sindire yapıyorum :) ama gercekten senin sayende cok bilinçlendim bu konuda neslim yani bildiklerim. Vardı ama bire bir uyan birini görünce daha cok heves ediyo insan özellikle alişimle ilgili cok gelişme yaptım senin sayende
yaaa gizem çok güldürüyorsun beni kahkaha attım yine babam böyle pasta yapmayı nerden biliyor sahiden ???
Ya bizim takım zaten eğlenceliydi ama Winston un gelmesiyle Apayrı Bişey oldu takıma daha bi güzel oldu yaa Winston seviliyorsun canım :)

Karbonat candir suya at alkali yapsin.yüze sur yoğurtla bakin yapsin ayagini yikamak için suya at mantara savaş acsin.koltukaltina sur terletmesin ne çok ise yariyomus.sen tas atma yine sacina sürme sirke süre parlatir
Vay be ne karbonatmış :) ama gercekten cok faydalı
Nurum sen de mesaj sayısını doldurmak adına şarkılar şiirler paylaşıyorsun şekerim hahaha
Bu şiiri çok severim laf aramızda, lise mezuniyetinde de şarkısını söylemiştik ne alakaysa
Hakikaten ne alaka ya :)
Hahaa hepimizin ki öyle galiba genetik ülkeler arası Değişiyor benim babam Allah için atletler gezmez ama yemek olarak bi mangal bi Menemen yapar o kadar o da 24 yıllık hayatımda 2-4 kere yi geçmemiştir :) ama cok iyi baklava alır kuruyemiş çiko falan iyi alışveriş yapar hahaaa bide cok güzel ailecek yeriz :)
Oldu olacak kaynanaya atsam onu da meleğe mi çevirecek ?
hayatın sırrı, ölümsüzlüğün tüm gizemi karbonattaymış ya
Hahahaaaa kaynanan bu lafları duysa napardı acaba :)
evet ayrıca karbonat lavabo banyo temizliğinde süper bi temizleyici. misal ağzı açık bi kapta dolaba koy dolap kokusunu emiyo. ayakkabı içine serp ayak kokusunu alıyo daha neler neler
Bak bunları bende biliyorum :)
ahahaha yok şekerim benimki de seninkinden genetik herhalde :)
Bencede bizimkiler özel üretim Türkiye ye has :)
Bu hafta aylık kilo verme yüzdesi tablosunu yapacağım için şayet sarı kartlar gelirse bir de mesajdan sarı kart olmasın tek amacım buydu meleklerimmm
Ay kıyamam yine bizim iyiliğimiz için uğraşıyorsun yaa biz senin Hakk'ını nasıl Ödicez kaptanım Hakk'ını helal et canım
benımde cok hosuma gıdıyo valla 90 olunca kendıme hedıye alıcam
Al Gül'üm al helali hoş olsun benim de aklıma bi eteğim vardı o geldi kiloluyken almıştım ama zayıflayayım biraz daha o zaman giyerim :) kışlık etek bej kahve Karışık büyük kareler var iki tane de pilesi var önde klasik görmüşsündür kesin Hoşuma gitti aldım 2 kere giydim sonra yakışmıyo dedim zayıflayınca giyerim artık şuabtta
Ben geçen o ızdırabı yaşadım, boyut sıkıntı çıkarıyor ya da tepe taklak döndürüyor fotoyu.
Bir foto yükleme sitesine yükleyim oradan yükledim
Ay foto yükleyebilsem neler neler paylaşcam da off olmuo
Foto yükleme sitesi derken aydınlat beni canım ben tlf yada ıpad ten girebiliyorum laptop bozuk ıpad te oğlumdan fırsat kalırsa alıyorum güya sevgililer Günü'nde Ali yeni doğunca bana hediye alınmıştı :)
Ben diyorum kısırım sen diyorsun kaçı kız kaçı erkek
ben diyorum 3lü koltuğa oturunca totom 2 minderi rahat kaplıyor sen diyorsun kalem etek al.
Anladım anladım ben kendime alayım o zaman. :)

ayyy cuma telaşı heyecanı bastı zaten bu gün koş nesli hedefe koşşşş.arkadaşın d.günü ofiste pasta kesilecek nerelere gidem bennn.üstüne 3 te bi davete gidicem allahım yardım et
Ay hakikaten dikkat et neslim bak tok git Nolur nolmaz Arkadaşının pastasını kendi Hakkımı eve götürcem falan de öyle atlat bak bu hafta cok emek verdik sporda yemekte inşallah yaptığımızın karşılığını alırız canım

Aaa Bişey sorcam bil kazan dan mesaj gelmiş kk ne zaman kuruldu belki Pro olurum da kurtulurum bu fakirlikten :)bende gizem sende bal pro değilsin sende

Kızlar Ya şu ay takvimine göre epilasyon u kesin yapın ben daha sadece 1 kere yaptım tam 3 hafta oldu ve cıkanlar da hep minik ve ince telli bakalım tam bir ay olsun da nasıl olacak yaa cok hoşuma gitti tekrar ağda ile barışıp ay takvimine göre yapcam ne kadar rahatmış ve bu benim daha ilk ayın bikaç ay sonra nasıl olur cok Merk ediyorum

ya zamanı gelince banada haber et bende yapayım nolur

@Sindi564 , başka siteden foto yükleyip oradan link almak falan fazla yorucu kuzum, ben pcde zor uğraştım. Sen sırf telefonda yapacaksan iyice ızdırap olabilir. Burada albüm oluşturuyormuşsun, kendi albümünden direkt fotoları alıp kullanabiliyormuşsun. Onu deneyebilirsin.

Kaynanamı karbonatla anmışsın Kendisi 7 harflidir, ismini söylemem ki gelmesin Takılıyorum, kendisini en son nikahımda "gittiii, gül gibi oğlum gittiiii" diyen gözlerle ağlarken gördüm. Sonra zat-ı muhterem bizi tebrik etmeden evde kalmış cadı kızını da alıp çekip gitmişti. Yolda görsem tanımam valla hatta o kadar bahsi bile geçmiyor ki eşime geçen "Ya senin annenin adı Nermin miydi, Neriman mıydı ? " dedim

Ben kaçar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…