Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bunu bilmiyorum kesin araştıracam zaten Çocuktan sonra cok zor....ayrıca bu 35 i yeni duydum : S

Sakalimiz yokki sözümüz dinlensin ben aylardir sotluyom bi Gülay dinledi beni

Güzel kalori yaktım şu buharlıyı çıkarandan allah razı olsun yoksa kollarım kopmuştu zaten şu an biri arızalı

Benim lacivert minik beyaz çiçekli vardı neslim bayılırdımm sen rengini seçememişsin

amannn sorma ne modalara uyduk bir resmim var uzun kırmızı etek üzeirne siyah blazer ceket saçlar permalı bonuz kafa miskli bir de uzun düşün tam yakılacak resimlerSana yakışıyor kuzum kokoşluk demeyelim bakımlı diyelim çok hoş giyiniyorsun bence

ayyy cuma telaşı heyecanı bastı zaten bu gün koş nesli hedefe koşşşş.arkadaşın d.günü ofiste pasta kesilecek nerelere gidem bennn.üstüne 3 te bi davete gidicem allahım yardım et

diren neslimbugünü de atlattınmı karada ölüm yok

Nur Sen zyeno ve gamzeyi aynı kozmetikçide düşünemiyorum

Ne hakkıymış kuzum seve seve

Yazarken hata olduysa kusura bakmayın artık kızlar

ohoooo benim yaptığım hataların yanında

Aaa Bişey sorcam bil kazan dan mesaj gelmiş kk ne zaman kuruldu belki Pro olurum da kurtulurum bu fakirlikten :)bende gizem sende bal pro değilsin sende

Hadi inş tatlım biz de katıldık nurla çıkarsa en çok kilo verene hediye edicez dimi nur

Balık etek bende severim kaptanım
Bu arada listeyi kimse yapmaz sa ben yaparım

Barbim sen cepten giriyorsun zorlanırsın gönüllü çıkmazsa ben yaparım tatlım herkeisn öğrenmesi açısından demiştim

Yapanlar çok memnun tarihlerin uygun olduğu zamanda da hep bende bir aksilik çıkıyor

yenıbırbeeennn beklıyorum gel

Gelemedi kuzum

Senin gibi şeker bir gelin nasıl sevilmez bilemedim

Bende içtiğim suya karbonat katıyorum bir haftadır

Fatoşum suya limon ekleyerek zaten alkali hale getiriyoruz karbonata gerek yok ama dene kuzum

Bunu bilmiyorum kesin araştıracam zaten Çocuktan sonra cok zor....ayrıca bu 35 i yeni duydum : S

ilk sayfadaki kurallarımızda haftalık 35 mesaj şartı var tatlım

Selamlaaarr okul bitti eve koşuyoruz

Slm cnm hayatımız koşturmaca

Sakalimiz yokki sözümüz dinlensin ben aylardir sotluyom bi Gülay dinledi beni

Ben de dinliyorum ama hep bir aksilik çıkıyor gülüm

Slm Aslı :) sen nasılsın?
Ayrıca bende Çarşamba tartılsamda ( yasakmış ) Yarını cok merak ediyorummmm

a.slm canım iyyim çok şükür sen nasılsın evet bende merakla bekliyorum inşalhh gitmiştir yağlar biraz yavaş gidiyor ama gidecek başka yolu yok

Bi ceeee yapayim menu yazayim
sabah kefir zencefil ve corekotu
8.30 ispanak ve semizotlu yumurta çiğ karisim verez peynir zeytin yesillik
13.00da 1 tabak bulgur 3kasik barbunya
evde kalanlardi ofise getirdim di yedim
14 .30 de 1 inc dlm pasta
18.40 ta bezelye salata 1 kasik ev makarna
spor eve varim de bisiler yapacam

bende menümü yazayım
sabah : 08:00 :2 bardak su,
peynir , zeytin , yeşillik ve 1 dilim kızarmış tereyağlı ekmek , 1 t. kaşığı bal
öğlen kurstaydım ve kutlama vardı : 2 kaşık yoğurtlu salata , 2 kaşık kısır , 1 küçük parça ev yapımı kıymalı börek 2 parmak kadar tadımlık yani , 2 çatal pasta

( börek çok lezzetliydi eskiden olsa ooohoooo götürmüştüm büyük bir dilimi ama dedim aslı yarın cuma sakınnn tut kendini yoksa tartı yüzüne gülmez )

akşam : sadece 1 tabak çorba ve yeşillik , dengelemek için
1 avuç fındık
2.5 lt. su , 45 dak yürüyüş fırsat buldukçada kursta kol bacak hareketleri yaptım

ve maydanoz kaynatıp içicem birazdan malum ödem varsa gitsin diye acaip su attırıyor tavsiye ederim kızlar limon sıkıp için yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…