Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım benim geçmiş doğum günün kutlu olsun hayatım .sevdiklerinle birlikte sağlıklı bir ömür geçirmen dileği ile

Sağol bitanem güzel dileklerin için.
İmza alanının buldun mu, benimki kaybolmuş güncelleyemedim
canım ben şöyle yaptım profil kısmında kişisel bilgileriniz yazıyor ya ona tıkladım en altta açıklama var altındada kırmızıyla "BB kodu kullanabilirsiniz" yazıyor oraya yapıştırdım url yi

canım ben şöyle yaptım profil kısmında kişisel bilgileriniz yazıyor ya ona tıkladım en altta açıklama var altındada kırmızıyla "BB kodu kullanabilirsiniz" yazıyor oraya yapıştırdım url yi
Baktım ordan olmuyor. İmza ayarları diye bir yer vardı yok olmuş, ordan yapıyordum. Kaptan biliyordur dün yapmıştı ona da bir soralım

NE GUZEL MAKRESIM ALLAH UZUN SAGLIKLI MUTLU OMURLER VERSIN

slm kızlar hayırlı günler dilerim...
nasılsınız cumaya hazırmıyız 6. takım olarak ??

Baktım ordan olmuyor. İmza ayarları diye bir yer vardı yok olmuş, ordan yapıyordum. Kaptan biliyordur dün yapmıştı ona da bir soralım

bende dün akşam çok aradım ama o imza alanını bulamadım nedense, değişmiş sanırım siz nasıl yaptınız tekrar denicem ben

Merhaba kızlaaar ben bu sabah iş görüşmesine gittim oradan da kociş beni silivriye balık yemeye götürdü şu cetvele ben de bir bakayım, bir saat sonra derse gidicem menümü de yazayım gelmişken
Sabah bir küçük eti popkek şu minilerden
Saat 2de de 1/2 lüfer, 4 tekir, roka salatası, kaya koruğu, yoğurtlu semizotu tabi bunlar hep 2 çatal şeklinde
ve bugünü de böylece bitirdik menü konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…