- 28 Eylül 2014
- 399
- 1.046
- 128
- 37
Bir dilim değil ama akşam nişanda bir çatal pasta edim. Doğum günü hatırınaMakrescim 1dilim yeseydinn pasta kaptan duymasin cuma eşimin doğum günü ben yiycemm
canım benim geçmiş doğum günün kutlu olsun hayatım .sevdiklerinle birlikte sağlıklı bir ömür geçirmen dileği ileTeşekkür ederim nurum, bir yaşı daha arkada bıraktık, bazen bir geçmişe gidiyorum sonra çocuklarıma bakıyorum boyumca kızım var, 4 çocuk.. Ya ben hangi ara bu kadar büyümüşüm diyorumŞaka bir yana Rabbime hamdolsun her yaş ayrı bir güzel.
Hoş geldin zeynocummerhabalarrrrr ben geldimmmmmmm
Sağol bitanem güzel dileklerin için.canım benim geçmiş doğum günün kutlu olsun hayatım .sevdiklerinle birlikte sağlıklı bir ömür geçirmen dileği ile
canım ben şöyle yaptım profil kısmında kişisel bilgileriniz yazıyor ya ona tıkladım en altta açıklama var altındada kırmızıyla "BB kodu kullanabilirsiniz" yazıyor oraya yapıştırdım url yiSağol bitanem güzel dileklerin için.
İmza alanının buldun mu, benimki kaybolmuş güncelleyemedim
Baktım ordan olmuyor. İmza ayarları diye bir yer vardı yok olmuş, ordan yapıyordum. Kaptan biliyordur dün yapmıştı ona da bir soralımcanım ben şöyle yaptım profil kısmında kişisel bilgileriniz yazıyor ya ona tıkladım en altta açıklama var altındada kırmızıyla "BB kodu kullanabilirsiniz" yazıyor oraya yapıştırdım url yi
NE GUZEL MAKRESIM ALLAH UZUN SAGLIKLI MUTLU OMURLER VERSINTeşekkür ederim nurum, bir yaşı daha arkada bıraktık, bazen bir geçmişe gidiyorum sonra çocuklarıma bakıyorum boyumca kızım var, 4 çocuk.. Ya ben hangi ara bu kadar büyümüşüm diyorumŞaka bir yana Rabbime hamdolsun her yaş ayrı bir güzel.
canım ben şöyle yaptım profil kısmında kişisel bilgileriniz yazıyor ya ona tıkladım en altta açıklama var altındada kırmızıyla "BB kodu kullanabilirsiniz" yazıyor oraya yapıştırdım url yi
Baktım ordan olmuyor. İmza ayarları diye bir yer vardı yok olmuş, ordan yapıyordum. Kaptan biliyordur dün yapmıştı ona da bir soralım
Hafif yersen ve erken yersen daha iyi olur mericimmArtık akşam yemeği yemeyeceğim kilo verme hızım çok yavaş
Afiyet olsunnnBir dilim değil ama akşam nişanda bir çatal pasta edim. Doğum günü hatırına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?