Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınlar,

Gulsum ;
Gozlerinin hastasıyım derler ya kamyon yazılarında ben se senin alıntılarının hastasıyım
Kafa artık neye odaklanmış ki, her gün bir alıntıyı mutlak parça pinçik ediyon.
Biliyorum biliyorum sen de benim totomun hastasısın ve o çok büyük

F fatma , hoş geldin tekrar. Umarım bu kez hedefine ulaşır, bu işi kapatırsın.

G gamze , seni çok göremedim kuzu bugün buralarda. Yaptığın ettiğin senin olsun, yediklerini anlat hele Ben 9da bayılıyorum artık geceleri, cuma yenilirsek direkt mezdeke sen olursun he ben uyurken.

@Başkan,
Sabah 6 buçuk gibi yollardayım başkan bir de baktım herkes koca koca termoslarla kahve götürüyor, ben de onlara uydum yoksa ben kahveden pek keyif almam. Haklısın hem de sabah sabah mideye kahve dökmek cidden sağlıksız ama evde o saatte kahvaltı yapamam ki başkan ya. Ay Allahım o kadar da prensipleri olan leydiyim , sabah saat erkense kahvaltı bile edemiom o kadar yemekle, içmekle işi olmaz biriyim ama totom hala kocaman Valla evden getirenler de gözleme, kek, börek ve elmalı tart getirmişler dün başkan. Hepsine "ben karbonhidrat yemem" dedim Karatay hoca gibi gözlerimi kısıp Neyse şu bir haftayı atlatayım, olmadı tam buğday ekmeğine tost yapar, ya da öyle şeyler, yanıma götürebilirim.

Daha tahlil sonuçlarıma bakacaktım o bile yalan oldu, neyse ben kaçtım hemen.

Hepinize güzel bir gün diliyorum.

günaydın bacılaR dün gelemedim çok yoğundum.
dünün menüsü
kahvaltı(07,30)
2yumurta haşlama
2dilim kaşar
10 zeytin
1mandalina yarım havuç

öğle(12,30)
1kase tarhana çorbası
1bardak süt
1cennet hurması

arada 1 bardak süt 1kuru incir

akşam(18,00)
1tabak barbunya
1kase ıspanak yemeği

suyu 2lt yapmışımdır
1maden suyyu
sporum yok nöbetçiydim tüm gün ayakta

hoşgeldin canım, kürkçü dükkanı olmasa nasıl motive olacaz değilmi? Eminim bu kez sonuna kadar gideceksin. Aramızda kal olurmu?

sen herkescıklerden bahset benı unut

Dün güncellemeyi denemiştim ama imza alanı yok olmuş hala göremedim başka yere mi taşıdılar ki

makres76 gecmıs dogum gunun kutlu olsunnnnn
Teşekkür ederim nurum, bir yaşı daha arkada bıraktık, bazen bir geçmişe gidiyorum sonra çocuklarıma bakıyorum boyumca kızım var, 4 çocuk.. Ya ben hangi ara bu kadar büyümüşüm diyorum Şaka bir yana Rabbime hamdolsun her yaş ayrı bir güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…