Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maşallah menün süper canım

Selam fıstıklarrrr

Tanışmadıklarım için kendimi tanıtayım ben kardeş takımdan ayça. Eskiden ara ara uğrardım bu takıma ama sonra işlerdi yogunluktu derken uğrayamaz oldum. Ama artık tekrar aktif olarak katılıma geri dönüyorum. Sizleride özledim baya kiişiler değişmiş. nuramm hoşgeldinnnn. Maşallah bomba gibi menülerle dönmüşsun.

Ebwam süper bi menü olmuş.

vawww burdada detookss var sanırım. Bizim takımdada biz topluca yogurt detoksu yapıyo gibiyiz. Ben 2 kez denemiştim olmamıştı. Ama bu seferkinde tam 1.1 kilo verdim. 2 kez denedğimde öğun atlamıştım. Bu sefer hiç atlamadım ve zamanlarına tam uydum. Olmuş işe yaramış. Sizlere tavsiye ederim

ne güzel anlatmıssın. Soluksuz okudum

allahım bir türlü beceremedim şu kilo çizelgesini
Valla bende dün yapamadım canımm
Ooo hoşgeldin nilyanım nasılsın iyi misin özlettin kendini bende 3 hafta oldu döneli canım kilom 80.7 hala malesef 3 ay Türkiye de kaldım anca toparladım kendimi sen ne durumdasın kaç kilodasın enişte ile aran nasıl hersey yolunda umarım
Ben o detoks u kaç kere yaptım bana uymadı yaramadı ama sende bu sefer işe yaramış canım ne güzel ben perşembe günü başlicam 2 günlük detoks ve sonrasındaki 5 günde beslenmesi bakalım eskiden yapmıştım işe yaradı ama o zman ilk diyet yapışımdı ödem doluydum şimdi öyle değilim sonucu cok merak ediyorum

Canım aslında bu detoksa yeni aldığın kıloların gıtmesınde yarıyor. Bende 81.4 bıraktım dondugumde 84.5 olmustum. Benımde ıkıncı hafta olcak ıste ılk hafta 84.1 e ındım sonra detoks ile 83 oldum. Enişte bey geldi ben izin aldın gene kilo aldım geldim. Insallah bende toplucam. Ama sen güzel toparlamıssın canım tebrık ederim. Baya almıstın ama vermıssın . Bende ozledım vallahı sizlerii

Hosgeldin demismiydim yenisiniz bende neslihan bu hafta izindeyim ev tasiyorum dönünce bolca gorusur kaynasiriz
hosgeldin ayca

Hosgeldin demismiydim yenisiniz bende neslihan bu hafta izindeyim ev tasiyorum dönünce bolca gorusur kaynasiriz

hosgeldin ayca

Hosbulduk canım. nickini değiştirmişssin. Ama masallah o kadar zayıflamaya tamda bu nickle olmalısın :)

Menüm
Sabah zeytin peynir 1dilimekmek pazi kavurmasi 1 mandalina yarim elma
Ara elma havuç suyu
Aksam bakliyat salatasi ayran

2 bardak Yeşilçay
1bardak biberiye

1 saat yürüyüş 50 squat
Gülü harikasin yaaaaa ne ornek bi menu optum
Z raporuna noldu sevmistim oysa
nasiksin is nasil bu arada
bende bu saatte ceeee deyim dedim

iyi geceler kızlarr bende evde yoktum geç meç gireyim dedim bizim kızlar ne kaynatmış bir geçmiş yapıp geldim

Bugunkü menüm..
Kahvaltı:
2 yumurtalı omlet
Badem
Peynir
Yeşil zeytin

Akşam:
1 kase kısır
1 kase yoğurt
2 kayısı
1 bardak süt

sindii canım menün güzel afiyet olsun ,nasıl cumaya hazırmıyızz

mrb hoş geldin ayça ,azmin daim olsunn

Bugunku menüm
Sbh 2 haş yumurta 2 ceviz yeşillik bol zeytin peynir yesil cay
Aksam
Tavuk Çorbası haşlanmış et ayran
2 Türk kahvesi 2 bitki çayı
Spor sadece 75 Squat Yaptım ( misafirden oturmadım hiç)
menün gayet güzel fatoşcum afiyet olsun ..

menüm :

sabah 2 bardak su ,2 kayısı
peynir , zeytin ,bol yeşillik ve 2 ince dilim sucuk ,1 dilm ekmek

öğlen : 2 bardak ayran, 1 mandalina ,

akşam : 1 kase mercimek çorbası , yoğurtlu havuç , 1 parça fırında tavuk ,

3 lt. su , 50 dak tempolu yürüyüş ,20 mekik (başım ağrıyordu fazla çekemedim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…