iyi geceler kızlarr bende evde yoktum geç meç gireyim dedim bizim kızlar ne kaynatmış bir geçmiş yapıp geldim
sindii canım menün güzel afiyet olsun ,nasıl cumaya hazırmıyızz
mrb hoş geldin ayça ,azmin daim olsunn
menün gayet güzel fatoşcum afiyet olsun ..
menüm :
sabah 2 bardak su ,2 kayısı
peynir , zeytin ,bol yeşillik ve 2 ince dilim sucuk ,1 dilm ekmek
öğlen : 2 bardak ayran, 1 mandalina ,
akşam : 1 kase mercimek çorbası , yoğurtlu havuç , 1 parça fırında tavuk ,
3 lt. su , 50 dak tempolu yürüyüş,20 mekik (başım ağrıyordu fazla çekemedim )
gizoooooo çok teşekkürler hayatım emek verip yazmışsın çokkk açıklayıcı oldu :) ilk işim sanal kart çıkarmak olacak.bende senin yaptığın gibi yapayım canım öpüyrummm :)@zeynoo
(Yoğun üstek üzerine alibaba açıklaması.)
Şimdi bir tane alibaba var ki bu genelde toptan ürün satıyor büyük firmalara, bir diğeri ki bizi bu ilgilendiriyor aliexpress.com. Adından da anlaşılacağı gibi Express yani çinden bize üründer 14-27 gün arasında geliyor. Eğer önümüzdeki gibi bir noel tarifi arifesine denk gelirseniz o dönem postaneleri falan çalışmıyor bu sebeple bir ayı geçebiliyor.
Ben 30a yakın şey sipariş etti. 10 gün içinde geldiği de oldu, 21 gün bekleyip "ürün gelmedi, paramı verin" deyip paramı aldıktan sonra şaka gibi 2 hafta sonra o ürünün bana geldiği de oldu.
Şimdi buradaki sistem güvenilir. Fakat neticede elin çekik gözlülerine neden kart bilgilerimizi verelim ki? Ben alışveriş yaparken çoooook eskiden düzenlediğim sanal kartımı kullanıyorum. Eğer alacağım ürün 2 dolarlıksa hesabıma 10 lira koyuyorum misal ki hesabım ele geçirilirse falan sadece zararım 6 lira olsun. Ya da hiç risk almayıp sanal kartınıza sadece alacağınız ürün bedelini koyarsınız bu da bir seçenek.
Ben alışveriş yaparken o kategoride yukarıdan free shipping i yani ücretsiz kargoyu seçiyorum. Oradan "orders" kısmı çok olanı seçiyorum. Mesela aynı çantayı 10 satıcı satıyor ama bir satıcının ordersı 300 diğerinin 2. 2 olan 2 çanta satmış, güven vermez, gider 300 olanı seçerim. Tabii işin kurnazlık kısmı çekik gözlülerde de var, adam farklı hesaplarla kendi ürününü alıp, siperiş kısmını şişiredebiliyor, bu da bir yöntem ama dediğim gibi en çok satılmış ürün önceliğim oluyor. Sonra ürünü tıklıyorum aşağıda feedback var, orda da tamam bu adam 300 tane satmış ama alanlar ne demiş kısmı var. Ki yok kumaşı uyduruktu, çok ayakkabının kalıbı dardı diye çemkirmeler de mevcut olduğundan epey işimize yarıyor.
Sonra "buyer protection" var ki bu bizim için çok önemli.
Full Refund if you don't receive your order
Refund or Keep items not as described olanları seçiyoruz.
İlki şu demek; siparişiniz elinize geçmezse tüm paranız iade edilir. (Çünkü bazen postada eşyalar kayboluyor, adam diyor ki " ben buradan gönderdim, banane" ee bize gelen giden yok, belki de adam yalan söylüyor değil mi? olan bizim paraya oluyor)
2.si de şu eğer adamın bahsettiğinden farklı bir şey çıkarsa size gönderilen, gene komple para iadesi. Düşünsenize adamdan geceli alıyorsun, adam kutuya muz kabuğu koyup yolluyor kargo sana geldi mi geldi, para da gitti, ee içinde kabuk, ne oacak? Ya da deri çanta dedi naylon çıktı vs vs... Yani bu iki ibare aslında "ben malıma güvenirim, güvenilir satıcıyım" demek.
Satıcıların bir de on time deliveryleri var. Yani "şu kadar günde teslim ederim" ibareleri. Kimisi 39 kimisi 59 gün. O kadar beklememek için buna da dikkat etmek gerekir.
Başka? Ben hep ayrı ayrı sipariş verdim ve 20 doları bir seferde hiç aşmadım. Ama kozmetik sağlık denetimleri yapılamadığından yasak. Belirli sertifikaları olan ürünlerin girişi yasak. (bebek arabası ve gibi) Bir de çok ünlü ve popüler markalar yasak. Misal niketır, hello kittydir, spider man bilmemnesidir bunlar lisanslı ürünlerdir, Türkiye de bunları dağıtan dağıtıcı vardır. haksız rekabet olmasın herkes alıp kafasına göre satmasın, bunlar tek bir elden satılsın diye bunların girişi yasaktır. (Giren girer arada tabii) Elektronik cihazlar da yasaktır bu arada. Başka?? Diyelim ki bir şey aldın ve bir şekilde gümrüğe takıldı (benim 10 dolarlık kremim gibi) arıyorlar gümrüğe gelip alın diyorlar. o zaman vergisini ödeyip alabiliyorsun , bir de cezası vardı falan filan yani 3 liralık mal alıp 30 lira vergi ödememek için onu orada bırakıp unutuyorsun. (Satıcıya yolladığın ürün gümrükte kaldı hacı baba, yolla benim parayı" diyorsun, o yolluyor, sen de gümrüğe gitmediğinden gümrük de senin malı geri çine yolluyor.
Bacı beynim kulaklarımdan akıyor, genel hatlarıyla böyle. Sorun varsa ben yatmadan yakalarsan sorarsın :) (Gülücük yapmaya bile halim yok he)
TSKLER KUZUMEvet bi tuhaf olmuş am eskiye geri dönmüş
Afiyet olsun canım
Benim pestilim çıktı bugun canım
Afiyet olsun cnm
Allah yardımcın olsun cnm
Maşallah süpersin afiyet olsun canım
Yok yok inanıyorum paşa paşa gidecek kilolar cnm
Sonunda aramızdasın canım
Süpersin canım maşallah
Ohh afiyet olsun
Oyy Kıyamam sana cok özlüyoruz seni yokluğun çok belli canom
Hoşgeldin miss cim özlettin kendini gel canım gel eski düzene dön en güzeli
Ay aslı cok tatlısın :)
Ben de dün bi salaklık vardı kaptanım
Ama tlf yapmaya çalıştım olmadı bide nereye yapıştıracağımı bilemedim onunda mı yeri değişti
Aşkolsun ben unutulacak biri miyim kaptanım
Ben 75 76
Sağol cnm benim bakalım yarın sebze alcam perşembe başlim
gunaydın merım nasılsın cnmgünaydııınnn topiği ben açayım bariii
yenıbırbenım karataydan cıktın demek hayırlısı olsun cnmevettttt gelelim dünkü menüme
sabah:1 dilim kepek ekmeği ,1 dilim kocaman peynir,çeri domates,7 zeytin
ara:4 tane kuru erik,5 badem,1 çay bardağı sütlü kahve
akşam:1 tabak nohut yemeği etli,1 dolu tabak salata
spor:allah sonumu hayır etsin spor mpor yapmıyorum yaa
su:3 lt
Yaziyorum hemen bir ocakta kismetse dort kilo vermis olmak istiyorum
Evet kızlar sonunda gelebilir
Kaptanım benim yılbaşı hedefim 75-76 hangisi olursa artık inşallah 75 olur yada 74 :)
Bu arada kilo cetveli dedin dedin ama ben bi salaklaştım unuttum çok uykum var bi saat düşünüyorum neyi güncellicez nasıl yapcaz diyr az önce sen anlatmış sın yok bende bunama kesin başladı neyse bakcam tlf dan yapabilirsem bilmeyen tüm kızlara ben yaparım sorun değil
Bugunkü menüm
Kahvaltı:
Biraz Sucuklu yumurta
Yeşil zeytin
Yarım muz
6 badem
1 koca bardak süt
Akşam:
1 servis kaşığı kısır bol ekşili yeşillik li
1 kase etli kabak yemeği
2 bardak ayran
Spor doğru düzgün yapamadım şuan ayakta zor duruyorum
Günaydınlar,
@Gulsum;
Gozlerinin hastasıyım derler ya kamyon yazılarında ben se senin alıntılarının hastasıyım
Kafa artık neye odaklanmış ki, her gün bir alıntıyı mutlak parça pinçik ediyon.
Biliyorum biliyorum sen de benim totomun hastasısın ve o çok büyük
@fatma, hoş geldin tekrar. Umarım bu kez hedefine ulaşır, bu işi kapatırsın.
@gamze, seni çok göremedim kuzu bugün buralarda. Yaptığın ettiğin senin olsun, yediklerini anlat heleBen 9da bayılıyorum artık geceleri, cuma yenilirsek direkt mezdeke sen olursun he ben uyurken.
@Başkan,
Sabah 6 buçuk gibi yollardayım başkan bir de baktım herkes koca koca termoslarla kahve götürüyor, ben de onlara uydum yoksa ben kahveden pek keyif almam. Haklısın hem de sabah sabah mideye kahve dökmek cidden sağlıksız ama evde o saatte kahvaltı yapamam ki başkan ya. Ay Allahım o kadar da prensipleri olan leydiyim , sabah saat erkense kahvaltı bile edemiom o kadar yemekle, içmekle işi olmaz biriyim ama totom hala kocamanValla evden getirenler de gözleme, kek, börek ve elmalı tart getirmişler dün başkan. Hepsine "ben karbonhidrat yemem" dedim Karatay hoca gibi gözlerimi kısıp Neyse şu bir haftayı atlatayım, olmadı tam buğday ekmeğine tost yapar, ya da öyle şeyler, yanıma götürebilirim.
Daha tahlil sonuçlarıma bakacaktım o bile yalan oldu, neyse ben kaçtım hemen.
Hepinize güzel bir gün diliyorum.
günaydın bacılaR dün gelemedim çok yoğundum.
dünün menüsü
kahvaltı(07,30)
2yumurta haşlama
2dilim kaşar
10 zeytin
1mandalina yarım havuç
öğle(12,30)
1kase tarhana çorbası
1bardak süt
1cennet hurması
arada 1 bardak süt 1kuru incir
akşam(18,00)
1tabak barbunya
1kase ıspanak yemeği
suyu 2lt yapmışımdır
1maden suyyu
sporum yok nöbetçiydim tüm gün ayakta
Dün güncellemeyi denemiştim ama imza alanı yok olmuşhala göremedim başka yere mi taşıdılar ki
Makrescim 1dilim yeseydinn pasta kaptan duymasin cuma eşimin doğum günü ben yiycemm
vawww olmuşşşşşşşşşşşşşş
Baktım ordan olmuyor. İmza ayarları diye bir yer vardı yok olmuş, ordan yapıyordum. Kaptan biliyordur dün yapmıştı ona da bir soralım
Merhaba kızlaaar ben bu sabah iş görüşmesine gittim oradan da kociş beni silivriye balık yemeye götürdüşu cetvele ben de bir bakayım, bir saat sonra derse gidicem menümü de yazayım gelmişken
Sabah bir küçük eti popkek şu minilerden
Saat 2de de 1/2 lüfer, 4 tekir, roka salatası, kaya koruğu, yoğurtlu semizotu tabi bunlar hep 2 çatal şeklinde
ve bugünü de böylece bitirdik menü konusunda
Artık akşam yemeği yemeyeceğim kilo verme hızım çok yavaş
Menüm
Sabah zeytin peynir 1dilimekmek pazi kavurmasi 1 mandalina yarim elma
Ara elma havuç suyu
Aksam bakliyat salatasi ayran
2 bardak Yeşilçay
1bardak biberiye
1 saat yürüyüş 50 squat
Arkadaşlar biliyorsunuz ki şuan Kadınlar Kulübü 2014 enleri seçiliyor. Veee sevgili Bahar ' ımız En başarılı KK editörü dalında aday. Hepinizi KK nın en başarılı editörüne oy vermeye davet ediyorum. Link aşağıda.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-basarili-kk-editoerue.774847/unread
@zeynoo
(Yoğun üstek üzerine alibaba açıklaması.)
Şimdi bir tane alibaba var ki bu genelde toptan ürün satıyor büyük firmalara, bir diğeri ki bizi bu ilgilendiriyor aliexpress.com. Adından da anlaşılacağı gibi Express yani çinden bize üründer 14-27 gün arasında geliyor. Eğer önümüzdeki gibi bir noel tarifi arifesine denk gelirseniz o dönem postaneleri falan çalışmıyor bu sebeple bir ayı geçebiliyor.
Ben 30a yakın şey sipariş etti. 10 gün içinde geldiği de oldu, 21 gün bekleyip "ürün gelmedi, paramı verin" deyip paramı aldıktan sonra şaka gibi 2 hafta sonra o ürünün bana geldiği de oldu.
Şimdi buradaki sistem güvenilir. Fakat neticede elin çekik gözlülerine neden kart bilgilerimizi verelim ki? Ben alışveriş yaparken çoooook eskiden düzenlediğim sanal kartımı kullanıyorum. Eğer alacağım ürün 2 dolarlıksa hesabıma 10 lira koyuyorum misal ki hesabım ele geçirilirse falan sadece zararım 6 lira olsun. Ya da hiç risk almayıp sanal kartınıza sadece alacağınız ürün bedelini koyarsınız bu da bir seçenek.
Ben alışveriş yaparken o kategoride yukarıdan free shipping i yani ücretsiz kargoyu seçiyorum. Oradan "orders" kısmı çok olanı seçiyorum. Mesela aynı çantayı 10 satıcı satıyor ama bir satıcının ordersı 300 diğerinin 2. 2 olan 2 çanta satmış, güven vermez, gider 300 olanı seçerim. Tabii işin kurnazlık kısmı çekik gözlülerde de var, adam farklı hesaplarla kendi ürününü alıp, siperiş kısmını şişiredebiliyor, bu da bir yöntem ama dediğim gibi en çok satılmış ürün önceliğim oluyor. Sonra ürünü tıklıyorum aşağıda feedback var, orda da tamam bu adam 300 tane satmış ama alanlar ne demiş kısmı var. Ki yok kumaşı uyduruktu, çok ayakkabının kalıbı dardı diye çemkirmeler de mevcut olduğundan epey işimize yarıyor.
Sonra "buyer protection" var ki bu bizim için çok önemli.
Full Refund if you don't receive your order
Refund or Keep items not as described olanları seçiyoruz.
İlki şu demek; siparişiniz elinize geçmezse tüm paranız iade edilir. (Çünkü bazen postada eşyalar kayboluyor, adam diyor ki " ben buradan gönderdim, banane" ee bize gelen giden yok, belki de adam yalan söylüyor değil mi? olan bizim paraya oluyor)
2.si de şu eğer adamın bahsettiğinden farklı bir şey çıkarsa size gönderilen, gene komple para iadesi. Düşünsenize adamdan geceli alıyorsun, adam kutuya muz kabuğu koyup yolluyor kargo sana geldi mi geldi, para da gitti, ee içinde kabuk, ne oacak? Ya da deri çanta dedi naylon çıktı vs vs... Yani bu iki ibare aslında "ben malıma güvenirim, güvenilir satıcıyım" demek.
Satıcıların bir de on time deliveryleri var. Yani "şu kadar günde teslim ederim" ibareleri. Kimisi 39 kimisi 59 gün. O kadar beklememek için buna da dikkat etmek gerekir.
Başka? Ben hep ayrı ayrı sipariş verdim ve 20 doları bir seferde hiç aşmadım. Ama kozmetik sağlık denetimleri yapılamadığından yasak. Belirli sertifikaları olan ürünlerin girişi yasak. (bebek arabası ve gibi) Bir de çok ünlü ve popüler markalar yasak. Misal niketır, hello kittydir, spider man bilmemnesidir bunlar lisanslı ürünlerdir, Türkiye de bunları dağıtan dağıtıcı vardır. haksız rekabet olmasın herkes alıp kafasına göre satmasın, bunlar tek bir elden satılsın diye bunların girişi yasaktır. (Giren girer arada tabii) Elektronik cihazlar da yasaktır bu arada. Başka?? Diyelim ki bir şey aldın ve bir şekilde gümrüğe takıldı (benim 10 dolarlık kremim gibi) arıyorlar gümrüğe gelip alın diyorlar. o zaman vergisini ödeyip alabiliyorsun , bir de cezası vardı falan filan yani 3 liralık mal alıp 30 lira vergi ödememek için onu orada bırakıp unutuyorsun. (Satıcıya yolladığın ürün gümrükte kaldı hacı baba, yolla benim parayı" diyorsun, o yolluyor, sen de gümrüğe gitmediğinden gümrük de senin malı geri çine yolluyor.
Bacı beynim kulaklarımdan akıyor, genel hatlarıyla böyle. Sorun varsa ben yatmadan yakalarsan sorarsın :) (Gülücük yapmaya bile halim yok he)
Günlük menüm;
sabah; sade kahve
öğlen; 2 tane ponçik
akşam; kıymalı kabak, yoğurt, elma ,armut
@Başkan; telde yazmaya çalıştım zor oldu. Şimdi biz 12 kişiyiz bir ofiste. Full camlı ve camları açılmayan bir ofis.O yüzden sabah yenen hıyar bile akşama kadar odada kokuyor. Bir de herkes peçeteye sarılı poğaça, gözleme, kek, börek getirip lüp diye yiyor, ben karatayda yok zeytindi, peynirdi, yumurtaydı, yeşillikti yiyemem orada. Kantinleri falan çok lüks, beyaz kumaş peçeteli falan. Beni beslenmemle kovarlarSabah ye desen 5 gibi kalkıp 6.30 da çıkıyorum ve o saatte hiç yemek yiyemiyorum. Öğlen desen yemeğimiz yok, herkes dışarı gidiyor, dışarı dediğim burası dağ başı bir tek pideci varmış ki pide bana ne karatayda ne dukanda uyar. Yani evde olsaydım başlayacaktım ama şu an bana hiç uymuyor başkan.
Yoksa seni ve dediklerini dinlemedim değil. Sadece şu an uygun değil ortamlar.
bu ara ben de katılamıyorum pek sohbete kuzum ama videolar harika hakikaten kataranları nette deşifre edeceğimBen geldim tabii siz sabahtan beri geyiktir, sohbettir yorgun düştünüz değil mi?
Bakındım, bir kaç video izledim , şahaneydiler, ellerinize, emeğinize sağlık.
Ben 21.30 uykusuna kaçar, yarın 4 buçukta kalkacağım.
Öptüm hepinizi.
SLM KIZLAR ANAM NE YOĞUNLUK ANLAMIYOM HA. KOŞTUR KOŞTUR PESTİL OLDUM. EŞİM ŞİMDİ DİLAYI UYKUYA GÖTÜRDÜ DE PC Yİ AÇABİLDİM. MENÜMÜ YAZİMMİİİİİ YOKSA BİLİYONUZ DEYİP GEÇİŞTİRİMMİ
TÜM GÜN MANDALİNA SUYU VE BİR FİNCAN KAHVE
Evet bi tuhaf olmuş am eskiye geri dönmüş
Afiyet olsun canım
Benim pestilim çıktı bugun canım
Afiyet olsun cnm
Allah yardımcın olsun cnm
Maşallah süpersin afiyet olsun canım
Yok yok inanıyorum paşa paşa gidecek kilolar cnm
Sonunda aramızdasın canım
Süpersin canım maşallah
Ohh afiyet olsun
Oyy Kıyamam sana cok özlüyoruz seni yokluğun çok belli canom
Hoşgeldin miss cim özlettin kendini gel canım gel eski düzene dön en güzeli
Ay aslı cok tatlısın :)
Ben de dün bi salaklık vardı kaptanım
Ama tlf yapmaya çalıştım olmadı bide nereye yapıştıracağımı bilemedim onunda mı yeri değişti
Aşkolsun ben unutulacak biri miyim kaptanım
Ben 75 76
Sağol cnm benim bakalım yarın sebze alcam perşembe başlim
Bugunkü menüm..
Kahvaltı:
2 yumurtalı omlet
Badem
Peynir
Yeşil zeytin
Akşam:
1 kase kısır
1 kase yoğurt
2 kayısı
1 bardak süt
Merhaba kizlar ilk defa menu yazcam hatam olursa simdiden affola :)
Sabah:iki haslanmis yumurta sekiz zeytin bi bardak sut bir dikin peynir
Ara: sade turk kahvesi
Aksam:bir tabak etsiz yesil mercimek yemegi ayran
Ara: sekersiz bitki cayi
Spor olarak 30 dk yuruyus 50 squat
Ve tum gun ev isi temizlik :)
Hepinizi opuyorum iyi geceler yorgunluktan bittim gidim yatican
Selam fıstıklarrrr
Tanışmadıklarım için kendimi tanıtayım ben kardeş takımdan ayça. Eskiden ara ara uğrardım bu takıma ama sonra işlerdi yogunluktu derken uğrayamaz oldum. Ama artık tekrar aktif olarak katılıma geri dönüyorum. Sizleride özledim baya kiişiler değişmiş. nuramm hoşgeldinnnn. Maşallah bomba gibi menülerle dönmüşsun.
vawww burdada detookss var sanırım. Bizim takımdada biz topluca yogurt detoksu yapıyo gibiyiz. Ben 2 kez denemiştim olmamıştı. Ama bu seferkinde tam 1.1 kilo verdim. 2 kez denedğimde öğun atlamıştım. Bu sefer hiç atlamadım ve zamanlarına tam uydum. Olmuş işe yaramış. Sizlere tavsiye ederim
Belli sıcak kanlı tatlı dilli baya
Kizlar nabersiniz sizi cok ozledim bi ceeee deyim dedim ama yatmissinizdir siz. Tatli ruyalar en guzel geceler sizin olsun opuldunuz
Sweetdimple kaptanim canimmm bende bu hafta gruba bisiler katayim istiyordum ama bakalim hala umudum var ama haftaya donusum muhtesem olacak yakacam ortalığı kacilin ben geliyom
Iyi geceler kızlar misafirim vardı ki hala var yatılı şehir dışından geldiler,o Yüzden giremedim kk ya, iyi geceler neslii
Bugunku menüm
Sbh 2 haş yumurta 2 ceviz yeşillik bol zeytin peynir yesil cay
Aksam
Tavuk Çorbası haşlanmış et ayran
2 Türk kahvesi 2 bitki çayı
Spor sadece 75 Squat Yaptım ( misafirden oturmadım hiç)
menüm :
sabah 2 bardak su ,2 kayısı
peynir , zeytin ,bol yeşillik ve 2 ince dilim sucuk ,1 dilm ekmek
öğlen : 2 bardak ayran, 1 mandalina ,
akşam : 1 kase mercimek çorbası , yoğurtlu havuç , 1 parça fırında tavuk ,
3 lt. su , 50 dak tempolu yürüyüş,20 mekik (başım ağrıyordu fazla çekemedim )
hemen menümü yazıyorum dünkü
kahvaltı(07,30)
2yumurta tereyağda
1mandalina
10 zeytin
1avuç peynir
1koca kupa yeşilçay
arada 1 kupayeşilçay
öğlen(12,30)
1cennet hurması
1bardak süt
1burçaklı bisküvi
akşam(17,00)
1kase bol ekşili salata
1koca bardak koyu kıvamlı ayran
spor 40dk eliptik
su 3lt
1maden suyu
karatayı bıraktın mı zeynomevettttt gelelim dünkü menüme
sabah:1 dilim kepek ekmeği ,1 dilim kocaman peynir,çeri domates,7 zeytin
ara:4 tane kuru erik,5 badem,1 çay bardağı sütlü kahve
akşam:1 tabak nohut yemeği etli,1 dolu tabak salata
spor:allah sonumu hayır etsin spor mpor yapmıyorum yaa
su:3 lt
yenı bır arkadas dahamı katıldı banamı oyle geldı
hemmen dunkı menumude yazayım
sabah kk yanına bol lımonlu roka
aksam
annemdeydık tavuklu kerevızlı karısık turlu yapmıstı bır tabak ondan
1 kase yogurt
fırında cıntar
sabah
1 saat yuruyus
aksam
10 squat
yarım saatte evde cesıtlı spor aktıvıtelerı
evet kaptan sonradan farkettımGünaydın meleklerimmmm kayıp kaptan döndünasılsınız bakalım
4 hafta var kuzum sporla desteklersen verebilirsin
tamam kuzum kaydettim 75 olarak
maşallah barbim ne güzel menü böyle
Tatlım sabah 1 bardak sıcak süt bir avuç çiğk uruyemiş 1 yerli muz sabah yesen olmazmı ki
hem bunların kokusu da olmaz kuzum istersen götürebilirsin dekarar senin kuzum
Afiyetolsun merim tatlım akşam yemek yemeni değil de kilo vermeni hızlandırmak istiyorsan meyveyi bir müddet unut cnm benim
Profil alanında imza ayarları bölümü var ama bilemedim tatlım
sadece pro üyelere mi yaptılar acaba imza bölümünü kuzum
çantana acilen paket hazırlıyorsun gamzem içine kuruyemişini kuru erik kuru kayısı artık hangisini seçersen çantanda mutlaka bulunsun tatlım popkekten iyidirooo balık resitali mi yaptın afiyet şifa olsun tatlım
yememek çare değil kuzum meyveyi kaldır bir müddet ama akşam en azından çorba veya salata veya yoğurt birini mutlaka ye illa azaltmak istiyorsan merim
hayırdır meyvesuyu modasına sende mi başladın tatlım
Hatırlatman için tşkler Ebrucumm hemen kullanalım kuzum
Tatlım bu ne güzel ayrıntılı bir açıklama böyle tşk ederiz bir belgeye hemen kopyalayacağım ama oraya da girince insan ne alacağını şaşırıyor
Ponçiğine kurbanaz önce de yazdım bitanem kovacaklarını sanmıyorum kuzum belki senden cesaret alıp hepsi aynı şeyi uygular az önce yazdım ama seçim senin kuzum Yalnız akşamları meyve yeme ne olur akşam yenen meyveler direk popişimize yapışıyor
bu ara ben de katılamıyorum pek sohbete kuzum ama videolar harika hakikaten kataranları nette deşifre edeceğimkuzum maşallah iyi dayanıyorsun ben uykusuzluğa hiç dayanamam
3 çocuk kolay değil tabiki kuzum bri de kendini fruktozla zehirleyince yorgunluk normal sonu güzel olur inş
Oy kuzum benim sen demirbaşsın tatlım komple yazmadım sadece özür kuzum
şu cetvel işine tekrar bakayım tatlım birazdan
vay vay vay bu yarışma işi iyi oldu
Kuzum ne güzel bir başlangıç menüsü böyle bravooozeytin 15-20 adet yiyebilirsin cnm tuzsuzsa peyniri de avuç için kadar ve avuç için kalınlığında yiyebilirsin spora da bayıldım
ooooo Ayçam gelmiş hoşgelmişbiz de snei özledik kuzum yoğunluğun biraz azaldı sanırım ne kadar aktif olursan o kadar motişve olursun cnm benim allah kavuştursun enişteye
detoks var ama ne kadar sağlıklı tartışılır kuzum meleklerim dinlemiyor beni isyan çıkardılar bakalım sonuç ne olacakayran detoksundan ben de randuman alamamıştım gerçi 1 gün yapabildim ama sanırım bünyeden bünyeye fark ediyor
Hem de nasıllll takımdaki her meleğim ayrı bir renk maşallah hepsi gökkuşağını oluşturuyor
Neslimmmm hasret kaldık kuzum bugün taşınıyor olmalısın kolay gelsin cnm benim
Dur bakalım taşınma telaşından çok yorulacaksın kuzum bu hafta olmazsa haftaya benim senden her zaman umudum var
Misafir varsa diyet yapmak da zor oluyor kuzum kolay gelsin
msiafire rağmen bu menü ayakta alkışlıyorum harikasın
Afiyetolsun merimmdediğim gibi meyveyi bir müddet meyveyi unut kuzum
karatayı bıraktın mı zeynomsporunu ne olur ihmal etme en azından yarım saat de olsa yapabilirsin
Yeni arkadaş derken nilyanımı kastettin nurum Ayça 3, takımdan tatlım
bu alıntımı sana ithaf ediyorum Winston cım özlemişsindir
evet kaptan sonradan farkettım
kaptanım tursu degıl turlu ahahah ınsanın adı cıkacagına canı cıksın... valla daha bacaklar duzelmedı bır duzelsın sporu arttıracagım ıns.. 90ı bı goresem offf offfff
Afiyetolsun tatlım çıntar var mı hala dur bakalım birazdan pazara gideceğim bulursam alayım ben de turşu yarasın kuzum ama bugün yarın dikkat et ne olur oooo spor süperr
ahahaha benım ıs rahat ya kaptan ondan
Yine sen nöbetçi kalmışsın kuzum
kaptanım tursu degıl turlu ahahah ınsanın adı cıkacagına canı cıksın... valla daha bacaklar duzelmedı bır duzelsın sporu arttıracagım ıns.. 90ı bı goresem offf offfffvalla annem gecen hafta almıs .. bızım koyde bu sene hayret cıkmadı tek tuk dun bulanlar olmus haftasonuna kadar ıns cogalırda kendı ellerımle toplar getırırım sana melekım
ahahaha benım ıs rahat ya kaptan ondan
yok cnm onemlı degıl baya guldum ama
Geri aldım o zaman meleğim affet valla çok haklısın nasıl şartlanmışsam direk turşu olarak okudumcanımsın tşk ederim kuzum düşünmen yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?