Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hemen menümü yazıyorum dünkü
kahvaltı(07,30)
2yumurta tereyağda
1mandalina
10 zeytin
1avuç peynir
1koca kupa yeşilçay

arada 1 kupayeşilçay

öğlen(12,30)
1cennet hurması
1bardak süt
1burçaklı bisküvi

akşam(17,00)
1kase bol ekşili salata
1koca bardak koyu kıvamlı ayran

spor 40dk eliptik
su 3lt
1maden suyu

Teşekkür ederim aslıı. Hepimizin daim olsun inşallahhhh

Melekler bu ne güzel menüler böylee. Süpersiniz maşallahhh nazar değimesinn

gizoooooo çok teşekkürler hayatım emek verip yazmışsın çokkk açıklayıcı oldu :) ilk işim sanal kart çıkarmak olacak.bende senin yaptığın gibi yapayım canım öpüyrummm :)

evettttt gelelim dünkü menüme
sabah:1 dilim kepek ekmeği ,1 dilim kocaman peynir,çeri domates,7 zeytin
ara:4 tane kuru erik,5 badem,1 çay bardağı sütlü kahve
akşam:1 tabak nohut yemeği etli,1 dolu tabak salata
spor:allah sonumu hayır etsin spor mpor yapmıyorum yaa
su:3 lt

TSKLER KUZUM

yenıbırbenım karataydan cıktın demek hayırlısı olsun cnm

Günaydın meleklerimmmm kayıp kaptan döndü nasılsınız bakalım

Yaziyorum hemen bir ocakta kismetse dort kilo vermis olmak istiyorum

4 hafta var kuzum sporla desteklersen verebilirsin

tamam kuzum kaydettim 75 olarak

maşallah barbim ne güzel menü böyle

Tatlım sabah 1 bardak sıcak süt bir avuç çiğk uruyemiş 1 yerli muz sabah yesen olmazmı ki
hem bunların kokusu da olmaz kuzum istersen götürebilirsin de karar senin kuzum

Afiyetolsun merim tatlım akşam yemek yemeni değil de kilo vermeni hızlandırmak istiyorsan meyveyi bir müddet unut cnm benim

Dün güncellemeyi denemiştim ama imza alanı yok olmuş hala göremedim başka yere mi taşıdılar ki

Profil alanında imza ayarları bölümü var ama bilemedim tatlım

Makrescim 1dilim yeseydinn pasta kaptan duymasin cuma eşimin doğum günü ben yiycemm

vawww olmuşşşşşşşşşşşşşş

Baktım ordan olmuyor. İmza ayarları diye bir yer vardı yok olmuş, ordan yapıyordum. Kaptan biliyordur dün yapmıştı ona da bir soralım

sadece pro üyelere mi yaptılar acaba imza bölümünü kuzum

çantana acilen paket hazırlıyorsun gamzem içine kuruyemişini kuru erik kuru kayısı artık hangisini seçersen çantanda mutlaka bulunsun tatlım popkekten iyidir ooo balık resitali mi yaptın afiyet şifa olsun tatlım

Artık akşam yemeği yemeyeceğim kilo verme hızım çok yavaş

yememek çare değil kuzum meyveyi kaldır bir müddet ama akşam en azından çorba veya salata veya yoğurt birini mutlaka ye illa azaltmak istiyorsan merim

Menüm
Sabah zeytin peynir 1dilimekmek pazi kavurmasi 1 mandalina yarim elma
Ara elma havuç suyu
Aksam bakliyat salatasi ayran

2 bardak Yeşilçay
1bardak biberiye

1 saat yürüyüş 50 squat

hayırdır meyvesuyu modasına sende mi başladın tatlım

Hatırlatman için tşkler Ebrucumm hemen kullanalım kuzum

Tatlım bu ne güzel ayrıntılı bir açıklama böyle tşk ederiz bir belgeye hemen kopyalayacağım ama oraya da girince insan ne alacağını şaşırıyor

Ponçiğine kurban az önce de yazdım bitanem kovacaklarını sanmıyorum kuzum belki senden cesaret alıp hepsi aynı şeyi uygular az önce yazdım ama seçim senin kuzum Yalnız akşamları meyve yeme ne olur akşam yenen meyveler direk popişimize yapışıyor

bu ara ben de katılamıyorum pek sohbete kuzum ama videolar harika hakikaten kataranları nette deşifre edeceğim kuzum maşallah iyi dayanıyorsun ben uykusuzluğa hiç dayanamam

3 çocuk kolay değil tabiki kuzum bri de kendini fruktozla zehirleyince yorgunluk normal sonu güzel olur inş

Oy kuzum benim sen demirbaşsın tatlım komple yazmadım sadece özür kuzum

şu cetvel işine tekrar bakayım tatlım birazdan

Bugunkü menüm..
Kahvaltı:
2 yumurtalı omlet
Badem
Peynir
Yeşil zeytin

Akşam:
1 kase kısır
1 kase yoğurt
2 kayısı
1 bardak süt

vay vay vay bu yarışma işi iyi oldu

Kuzum ne güzel bir başlangıç menüsü böyle bravooo zeytin 15-20 adet yiyebilirsin cnm tuzsuzsa peyniri de avuç için kadar ve avuç için kalınlığında yiyebilirsinspora da bayıldım

ooooo Ayçam gelmiş hoşgelmiş biz de snei özledik kuzum yoğunluğun biraz azaldı sanırım ne kadar aktif olursan o kadar motişve olursun cnm benim allah kavuştursun enişteye

detoks var ama ne kadar sağlıklı tartışılır kuzum meleklerim dinlemiyor beni isyan çıkardılar bakalım sonuç ne olacak ayran detoksundan ben de randuman alamamıştım gerçi 1 gün yapabildim ama sanırım bünyeden bünyeye fark ediyor

Belli sıcak kanlı tatlı dilli baya

Hem de nasıllll takımdaki her meleğim ayrı bir renk maşallah hepsi gökkuşağını oluşturuyor

Kizlar nabersiniz sizi cok ozledim bi ceeee deyim dedim ama yatmissinizdir siz. Tatli ruyalar en guzel geceler sizin olsun opuldunuz

Neslimmmm hasret kaldık kuzum bugün taşınıyor olmalısın kolay gelsin cnm benim

Sweetdimple kaptanim canimmm bende bu hafta gruba bisiler katayim istiyordum ama bakalim hala umudum var ama haftaya donusum muhtesem olacak yakacam ortalığı kacilin ben geliyom

Dur bakalım taşınma telaşından çok yorulacaksın kuzum bu hafta olmazsa haftaya benim senden her zaman umudum var

Iyi geceler kızlar misafirim vardı ki hala var yatılı şehir dışından geldiler,o Yüzden giremedim kk ya, iyi geceler neslii

Misafir varsa diyet yapmak da zor oluyor kuzum kolay gelsin

Bugunku menüm
Sbh 2 haş yumurta 2 ceviz yeşillik bol zeytin peynir yesil cay
Aksam
Tavuk Çorbası haşlanmış et ayran
2 Türk kahvesi 2 bitki çayı
Spor sadece 75 Squat Yaptım ( misafirden oturmadım hiç)

msiafire rağmen bu menü ayakta alkışlıyorum harikasın

Afiyetolsun merimm dediğim gibi meyveyi bir müddet meyveyi unut kuzum

karatayı bıraktın mı zeynom sporunu ne olur ihmal etme en azından yarım saat de olsa yapabilirsin

yenı bır arkadas dahamı katıldı banamı oyle geldı

Yeni arkadaş derken nilyanımı kastettin nurum Ayça 3, takımdan tatlım

bu alıntımı sana ithaf ediyorum Winston cım özlemişsindir

Afiyetolsun tatlım çıntar var mı hala dur bakalım birazdan pazara gideceğim bulursam alayım ben de turşu yarasın kuzum ama bugün yarın dikkat et ne olur oooo spor süperr

evet kaptan sonradan farkettım

Afiyetolsun tatlım çıntar var mı hala dur bakalım birazdan pazara gideceğim bulursam alayım ben de turşu yarasın kuzum ama bugün yarın dikkat et ne olur oooo spor süperr
kaptanım tursu degıl turlu ahahah ınsanın adı cıkacagına canı cıksın... valla daha bacaklar duzelmedı bır duzelsın sporu arttıracagım ıns.. 90ı bı goresem offf offfff valla annem gecen hafta almıs .. bızım koyde bu sene hayret cıkmadı tek tuk dun bulanlar olmus haftasonuna kadar ıns cogalırda kendı ellerımle toplar getırırım sana melekım

Geri aldım o zaman meleğim affet valla çok haklısın nasıl şartlanmışsam direk turşu olarak okudum canımsın tşk ederim kuzum düşünmen yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…