- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Pazar terliği isteyenn
Tünaydınlar kızlaaar,
Hafta içi yağmurlu, karlı havaya bakın bir de hafta sonu ben dinleneceğim dedikçe güneş açan havaya
Neyse ben gene de hanım hanım evimde oturup ütü, çamaşıri temizlik ve haftalık yemek yapım işlerimi bitirip öğrencilerin
de haftalık programlarını hazırlayacağım ki hafta içi eziyetim az olsun. (Beyin bedava)
Dünkü raporum;
sabah; 2 yumurta, peynir, elma
öğlen; yarım simit
akşam;köfte, salata, 5 tane çiğköfte
sporsal faaliyet; 4 saat dışarda yürüyüş
@Başkanım,
Saç derimdeki kabukçukları göstermek için doktora gittim, belki ferritin değerim de çok düşük ya, saçımda cansızlığa sebep olabilir mi diye de teşhisimi koyup doktora soracaktımDoktor şanslıymış da bana ve çeneme denk gelmedi dün
Haftaya cumartesi sabahına gideceğim başkanım, şimdi işe başlayalı bir hafta yeni olmuş, ben saçlarımı doktora göstereceğim izin almam lazım dersem hoş olmaz, netice de çok acil değil, başkasının hakkına girmiş gibi olurum.
@Nesliiiiiii,
Çabuk yerleş gel de kapışalım seninle de.
Ama bu hafta kurallar, ödüller, cezalar kesin olsun, hatta üyeler altına parmak basıp, senet imzalasın.
Sonra yok benim mezdeke peçem yok, yok efendim benim totom çok minik hiç oryantal oynayamam olmasın
Hepimize huzurlu bir pazar diliyorum
ben sporumu yaptım geldım işe başlamadan takımlara dolasayım dedim. Bızım takımdan kımsecıkler yok sıze bakım dedım. Sızın masallah kadro burda syılır :)
Bide herkeslerden dua aıyorum. İş de bi noktada sıkıştım kaldım daha fazlasına aklım ermiyoraklıma çözümde gelmiyor pazartesi sabahına yetiştirmem lazım az banada dua edin nolurrr.
çekiliş mi yapıyosunuzzzne güzell bende diyim kaptanımaa bizde çekiliş yapalım. Biz kiloları yakınları birbiriyle eşliyoduk
@Sindi564 ,
Bu haftanın grup çekilişleri bitti mi?
Eskiden noter şeysi Nihat Beyan mı vardı ne, onu mu bekliyorsun başkan yardımcım yoksa?
Bilelim kimle kapışıyoruz, kiminle boğazları tutup motivasyon grubu kuruyoruz.
çekiliş mi yapıyosunuzzzne güzell bende diyim kaptanımaa bizde çekiliş yapalım. Biz kiloları yakınları birbiriyle eşliyoduk
Yok o hafta ortası olunca, beyin kulaklardan akınca oluyor başkanım, pazar pazar değil daha
Ayy bu hafta o kadar çok sınıflarda "lütfen bana biraz sükûnet sağlayın" diye bağrındım ki, eşim perşembe miydi, cuma mıydı koridorda marş söylüyor "löyy lööy lööy" diye. Beynim o kadar sesten yorulmuş ki, adama otomatik bir şekilde "Biraaaz sukuneeet lütefen" dedim
O da bana "o ne lan? trt spikeri mi oldun? sükûnet ne ki? " dedi
Okulda bir haftadır arayıp bulamadığım şey, bari sen evde sağla şunu bana dedim
Terlikler, sükûnetler bunlar hep beyin yanması işte
slmm iyi pazarlarr fıstıklar ben geldimm
Hoşgeldin tatlım sorma burda da hava kapalı dün bir şekilde geçti ama bugün sproun dibine vurmaya kararlıyım
çiğ köftemiydi doğru tahmin edememişim içli köfte diye içimden geçirmiştimhafta sonu bile günaha girmemişsin tbrk derim
Peki haftaya cumartesi ihmal etme o zaman erkenden git kuzum gerçi bana kalsa ben izin alırdım sonuçta keyfi izin almıyorsunkeşke herkes senin gibi düşünse
Bu hafta barbim eşleşmeleri değiştirecek sanırım yeni gruplar kim olacak bakalım haklısın isteriz dimiii
Hoş geldin Aslı bacım.slmm iyi pazarlarr fıstıklar ben geldimm
Günaha bulandım, bulanmam mı patron.
Aziz Dukan duymasın bulgura izin vermiyor künefe saçlı yakışıklımO yüzden 5 çiğ köfte demek, onun cehenneminde 5 extra odun demek
Göreydi yediğimi, dudaklarını büzüp "yemeee anneeem, yemeee kuzuuuum" derdi
Neyse ölmüşle yenmişe çare yok , olan oldu artıkın.
Hoş geldin Aslı bacım.
Önümde 17 kalemlik yapılacaklar listem var ve ben sınavı yaklaşınca ders çalışmak yerine antin kuntin iş yapan öğrenciler gibi ısrarla listeyi itekleyip haylazlık yapıyorum.
Ne olacak benim bu kendi kendimi kandırma çalışmalarım acaba
Haklısın başkan.
Aziz dukan çok gaddarAzize Canan da serbest gönül rahatlığıyla vicdan azabı çekmeden yiyebiliyorsun
Kovmak gibi olmasın kuzum ama sırf senin iyiliğin için ilk 5 kalemi bitir yine uğra
Haklısın başkan.
Nasılsa hepsi benim ellerimden öpecek, bari olabildiğince erken bitirip, dinleneyim.
Öpüyorum hepinizi.
Eğlenceli, dinlenmeceli pazarlar diliyorum.
Hoşgeldin tatlım sorma burda da hava kapalı dün bir şekilde geçti ama bugün sproun dibine vurmaya kararlıyım
çiğ köftemiydi doğru tahmin edememişim içli köfte diye içimden geçirmiştimhafta sonu bile günaha girmemişsin tbrk derim
Peki haftaya cumartesi ihmal etme o zaman erkenden git kuzum gerçi bana kalsa ben izin alırdım sonuçta keyfi izin almıyorsunkeşke herkes senin gibi düşünse
Bu hafta barbim eşleşmeleri değiştirecek sanırım yeni gruplar kim olacak bakalım haklısın isteriz dimiii
Ayçacım bugün de mi çalışıyrosun kuzum bu yoğunluğun hiç bitmeyecek anlaşılaniyi yaptın ttalım siz biz mi var sporunu bitirmişsin tbrkler
Bu gece sabahlarsın artık çözene dek biraz ara ver istersen bi güzel müzik aç bir kahve yap kendine sonra çalışmaya başla ne dersin dualarımız seninle kuzum kolay gelsin
Evet bu hafta başkan yardımcımız nicklerimizi çekilişle çekecek ve bunu da videoya çekecek (ay ne çekmek dedim he)
Böylelikle grup içi eğlenceli çekişmemiz de başlayacak. Ödüller, cezalar da devreye girince, bazen yusuflayarak, bazen kikirdeyerek bu haftayı da iyi sonuçlarla kapatacağız inşallah. Size de tavsiye ederiz.
İşinizde de başarılar, kolaylıklar dilerim.
Benim de önümde bir a4 var, kalem kalem listem var , inşallah ben de erkenden bitirebilirim.
Barbimin misafirleri var kuzum sabah 6 da yatmışakşama uyanırsa yapar çekilişleri
evet tatlım 3 er kişilik gruplar yarışıyor ama kaybeden dans gösterisi yapıyor eminmisin
kolay değil kuzum sabahın köründe kalkıyorsun o kadar öğrenciyle uğraş git gel ponçik yap
kolay değil bugün devrelerini güzelce soğut artık
Günaha bulandım, bulanmam mı patron.
Aziz Dukan duymasın bulgura izin vermiyor künefe saçlı yakışıklımO yüzden 5 çiğ köfte demek, onun cehenneminde 5 extra odun demek
Haklısın başkan.
Nasılsa hepsi benim ellerimden öpecek, bari olabildiğince erken bitirip, dinleneyim.
Öpüyorum hepinizi.
Eğlenceli, dinlenmeceli pazarlar diliyorum.
neslim olurmu hiç öyle batırdım falan biz bir takımız tabiki eksiler artılar olucak ben inanıyorum bu hafta bizi sen kurtarıcanOoooo zeyno gamze bana yetismis gizem de beni sollamis vay halima benimmmm. Tebrikler kizlar listemiz nazarlik bende sizi batirmasam harikaymis cok ozur dilerim kusura bakmayin
inşalhh kaptancım bu hafta 1. olalımda gülsün yüzümüz
Meleklerim bu sevgili SeaBahar ın bir önceki analiz tablosu 391, etap sonucunda analizler tekrar yenilecek
ve ortalamamızın geçer not alabilmesi için (50) mutlaka bu hafta iyi bir derece yapmalıyız şu anki durumumuz pek iç açıcı değil .Sizlerden ricam bu hafta elinizden gelenin en iyisini yapın lütfen
Şu Anki Durumumuz
384.etap=6, olduk=50 puan
385.etap=7. lik=40 puan
386.etap=8.lik=30 puan
387.etap=4.lük=70 puan
388.etap=10.luk=10 puan
389.etap=5.lik=60 puan
390.etap=4.lük=70 puan
391.etap=?
Şu anki ortalamamız =47,14bu hafta sizlere güveniyorum meleklerimm
Allah yar ve yardımcın olsun canım, kolaylıklar versin diliyorumben sporumu yaptım geldım işe başlamadan takımlara dolasayım dedim. Bızım takımdan kımsecıkler yok sıze bakım dedım. Sızın masallah kadro burda syılır :)
Bide herkeslerden dua aıyorum. İş de bi noktada sıkıştım kaldım daha fazlasına aklım ermiyoraklıma çözümde gelmiyor pazartesi sabahına yetiştirmem lazım az banada dua edin nolurrr.
Hadi bakalım merakla bekliyoruz çekilişi , sanada Allah kolaylık versin gizemcim baya yoğun bir dönem geçiriyorsunEvet bu hafta başkan yardımcımız nicklerimizi çekilişle çekecek ve bunu da videoya çekecek (ay ne çekmek dedim he)
Böylelikle grup içi eğlenceli çekişmemiz de başlayacak. Ödüller, cezalar da devreye girince, bazen yusuflayarak, bazen kikirdeyerek bu haftayı da iyi sonuçlarla kapatacağız inşallah. Size de tavsiye ederiz.
İşinizde de başarılar, kolaylıklar dilerim.
Benim de önümde bir a4 var, kalem kalem listem var , inşallah ben de erkenden bitirebilirim.
hoş buldum kaptancım , nasılsın maşalhh enerjin buraya yansıyor
Slm tatlım hoşgeldinnnniyi pazarlar cnmmm
5 odun he ... alemsin gizem seviyom seniGünaha bulandım, bulanmam mı patron.
hoş buldum canım , valla buraya gelince keyfim yerine geldi pek bir keyifsiz uyanmıştım bugün , yaparsın halledersin sen ,listede neymiş geçtiğimiz hafta gördük nasıl koşturduğunu ,azimli kadınsın hadi bacım çalışınca oluyor ...Hoş geldin Aslı bacım.
Önümde 17 kalemlik yapılacaklar listem var ve ben sınavı yaklaşınca ders çalışmak yerine antin kuntin iş yapan öğrenciler gibi ısrarla listeyi itekleyip haylazlık yapıyorum.
Ne olacak benim bu kendi kendimi kandırma çalışmalarım acaba
Cok tesekkur ederim banucum. pazartesi gunune ısım yetısmıcek olsa calısmıcama ama maleseff. Bıde erkek arkadasım geldıgınde cok boşladım işi baya birikti işler ( yanı erkek arkadas gelince tek kilolar bırıklmıyomus ) tum bırıkenlerı temızlemek için cabalıyorum iste bende. Bu yuzden su 1 ayı sadece spor + iş + diyet seklinde geçirmeyi planlıyorum.
cok kolay gelsın winstonum sanadaa
Nasıll dan gösterisi yaaayaa bu hafta hangi ekip kaybetti ? yaptılar mı cok merak ettim. Demek nuramın bahsettiği bizim pjama partısınde buymussss
cok yaşa emiikunefe saclı yakısıklım
Kalem nedir ya ? 17 kalemlik nasıl bişi oluyor. cahilimi bağışlayın
Bu arada kızlar banumun tavsiyesi ile rafinera dan paket almaya başladım. şimdilik sonuclar çok güzel gidiyor. ama onların yaptığı bişeyi sizlede paylasayım istedim pirinç giren herşey için bugday kullanıyolar. Faydası nedir ne değildir çok bilmemekle beraber tadınıda sevdim. Hatta kocaman 2 tane dolmam vardı dun ıyıce ınceledım bu pirin mi bugday mı diye. tadında cok buyuk bir fark alamadım. tavsıye ederim.
neslim olurmu hiç öyle batırdım falan biz bir takımız tabiki eksiler artılar olucak ben inanıyorum bu hafta bizi sen kurtarıcanhayırlısıyla evine yerleşte gel artık ,bizim kızlar kapışacak rakip arıyor
inşalhh kaptancım bu hafta 1. olalımda gülsün yüzümüz
Allah yar ve yardımcın olsun canım, kolaylıklar versin diliyorum
Hadi bakalım merakla bekliyoruz çekilişi , sanada Allah kolaylık versin gizemcim baya yoğun bir dönem geçiriyorsun
hoş buldum kaptancım , nasılsın maşalhh enerjin buraya yansıyor
5 odun he ... alemsin gizem seviyom seni
hoş buldum canım , valla buraya gelince keyfim yerine geldi pek bir keyifsiz uyanmıştım bugün , yaparsın halledersin sen ,listede neymiş geçtiğimiz hafta gördük nasıl koşturduğunu ,azimli kadınsın hadi bacım çalışınca oluyor ...
Veya kimi şeytana uydurup yoldan çıkarıyoruz dimi canım ??@Sindi564 ,
Bu haftanın grup çekilişleri bitti mi?
Eskiden noter şeysi Nihat Beyan mı vardı ne, onu mu bekliyorsun başkan yardımcım yoksa?
Bilelim kimle kapışıyoruz, kiminle boğazları tutup motivasyon grubu kuruyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?