- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
dünki menüm :
12 .00, peynir , zeytin , yeşillik , 1 dilm ekmek , yoğurt
1 elma , 1 fincan y. çay ,
akşam : 1 kase çorba , 1 fırın tavuk pirzola , salata , ayran
1 avuç fındık
3 .lt. su, 50 mekik
Veya kimi şeytana uydurup yoldan çıkarıyoruz dimi canım ??
Canım karatay teyzem ise "Ye annem ye ooh afiyet olsun şifa olsun bol bol leptin olsun" der sen boşver dukan amcayı karatay teyzemin huzur şefkat dolu kollarına gelGünaha bulandım, bulanmam mı patron.
Aziz Dukan duymasın bulgura izin vermiyor künefe saçlı yakışıklımO yüzden 5 çiğ köfte demek, onun cehenneminde 5 extra odun demek
Göreydi yediğimi, dudaklarını büzüp "yemeee anneeem, yemeee kuzuuuum" derdi
Neyse ölmüşle yenmişe çare yok , olan oldu artıkın.
evet canım hafta içi hep 7.30 uyanınca, hafta sonu 9 da bir uyandım az daha keyif yapim dedim geç uyandım
Afiyetolsun tatlım sabah sabah yoğurt yemen süper nedense ben kışın yiyemiyorum yoğurt fazlaya da her gün kefir içtiğim için sıra gelmiyor sanırım
Dün kahvaltın biraz geç kalmış sanırım kuzum
Canım karatay teyzem ise "Ye annem ye ooh afiyet olsun şifa olsun bol bol leptin olsun" der sen boşver dukan amcayı karatay teyzemin huzur şefkat dolu kollarına gel
evet canım hafta içi hep 7.30 uyanınca, hafta sonu 9 da bir uyandım az daha keyif yapim dedim geç uyandım
Aynen canım haftaiçi erken kalkıyoruz, bugün bir uyandım saat 11evet canım hafta içi hep 7.30 uyanınca, hafta sonu 9 da bir uyandım az daha keyif yapim dedim geç uyandım
aynen gamzecim karatay teyzemiz doyana kadar yiyin diyor , faydalı gördüğü besinlere , yinn galiiCanım karatay teyzem ise "Ye annem ye ooh afiyet olsun şifa olsun bol bol leptin olsun" der sen boşver dukan amcayı karatay teyzemin huzur şefkat dolu kollarına gel
Aynen canım haftaiçi erken kalkıyoruz, bugün bir uyandım saat 11ama bir iyi geldi bir iyi geldi ohhh boğazlarımın şişi bile inmiş arada gerçi şimdi de öksürük başladı göğsüm acıyor öksürürken ama iyiye işaret eskiden boğaz şişliğim 3 günde inmezdi 3 gün de öksürük iyileşmem bir haftayı geçerdi.. D vitaminine mi versem bu gelişmeyi ne dersin kaptancığım Sweetdimple
Vuhuuuuaynen gamzecim karatay teyzemiz doyana kadar yiyin diyor , faydalı gördüğü besinlere , yinn galii
Maşallah kaptanım amman nazar değmesin
Oh çok şükür kuzum rahat rahat ders çalışabilirsin artık tabiki d vitamininin gücü kuzum 2 senedir maşallah grip olmuyorum
hafta sonu gelsin diye bekledim canım bende inan yoruluyor insan , iyi geldi uyumak enerjim tavan yaptıAynen canım haftaiçi erken kalkıyoruz, bugün bir uyandım saat 11ama bir iyi geldi bir iyi geldi ohhh boğazlarımın şişi bile inmiş arada gerçi şimdi de öksürük başladı göğsüm acıyor öksürürken ama iyiye işaret eskiden boğaz şişliğim 3 günde inmezdi 3 gün de öksürük iyileşmem bir haftayı geçerdi.. D vitaminine mi versem bu gelişmeyi ne dersin kaptancığım Sweetdimple
Vuhuuuuaynen canım gelsin omletler çiğköfteler lahmacunlar oohh her hafta az da olsa gidiyor sonuçta, ben biliyorum ki şu insülin direncim kırıldıkça daha da hızlı gidecek şimdilik avans veriyorum kendime biraz
hafta sonu gelsin diye bekledim canım bende inan yoruluyor insan , iyi geldi uyumak enerjim tavan yaptıçok geçmiş olsun canım bende d vitamini arada alıyorum , dr. bana bir parça ekmeğe 6 damla damlat ve ye demişti arada yapıyorum bende , ve çok şükür daha hasta olmadım
2 bardak su içip yatmıştım canım , oda iyi gelir eminim midemi yıkamıştır
İyi yapmışsın tatlım keşke 9 da uyandığında ağzına birşeyler atıp keyfe devam etseydin metabolizman çalışmaya başlardıgerçi bugün ben de 11 de kahvaltı yaptım
Sağol canım geçiyor yavaş yavaş en azından güçten düşürmedi fazlahafta sonu gelsin diye bekledim canım bende inan yoruluyor insan , iyi geldi uyumak enerjim tavan yaptıçok geçmiş olsun canım bende d vitamini arada alıyorum , dr. bana bir parça ekmeğe 6 damla damlat ve ye demişti arada yapıyorum bende , ve çok şükür daha hasta olmadım
Hımm lahmacun pek yemediğimden bilmiyordum limitini kaptancığım iyi oldu söylediğin
lahmacun haftada bir hamuru ince olmak şartıyla aman dikkat
Tabiki tatlım yavaş yavaş kalıcı olarak ve bir daha geri gelmemek üzere yollayacaksın sonra da gelsin bebişimiz rabbimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?