Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hımm lahmacun pek yemediğimden bilmiyordum limitini kaptancığım iyi oldu söylediğin ayy inşallah kaptancığım beraber görürüz o günleri

Göreceğiz tabiii inşallah kuzumm Şirinemi nasıl gördük bak şimdi gün sayıyoruz.Sizlerin iyi haberlerini de duyacağız büyük bir mutlulukla tatlım

evet banum benim aylardır aradığım boyle bişeymişte dermanımı bilmiyomusum. resmen çok buyuk kolaylık. Bide tatlı fln bile geliyor bazen. Bu yuzdedır beklı canım tatlılarıda istemıyor.
Nasıl rahatlık oldu bana anlatamam. Yok pahalı mı yok almıyım derken iyki almısım diyorum suan. Sanırım rafnerada karataya takip ediyor :) ben hiç dolmaların bugday ile yapıldıgını bılmıyodum. bulgur kullanmaya baslamıstım ama bugday olayınıda çok sevdim.

selam herkese
hasta olanlar var galiba geçmiş olsun dikkat edin kızlar
benim pazartesi sendromum başladı şimdiden ödevler ödevler
menümü yazıp kaçayım
Sabah:geranmali (bilen bilir ben yine söyliyim yumurta rulosu), ceviz,salata
Akşam: Balık,salata,ceviz,1 hurma
spor:1 saat yürüyüş

iyi akşamlar herkese öptüm

Selam canlar iki günlük menü bildiriyorum ama cezaları yarın verin şimdi cok uykusuz ve yorgunum...

Cumartesi:
Kahvaltı:
1 haşlama yumurta
2 dilim hurma ama ramazanda yediklerimiz değil diğer hurma lar varya turuncu ondan
Yeşil zeytin
Beyaz peynir
Bol yeşillik
Badem
Sucuk 2 dilim

Öğle-akşam:
4 tane Bulgurlu ekşi dolma
1 parça et haşlanmış
2 içli köfte
1 dilim fıstıklı baklava
1 saray helvası
1 ince dilim kek (cok hafif bi keki ağır kremalı değildi )
1 şekersiz çay
Bundan sonra bol leptin çalıştırdı

Pazar günü:
Kahvaltı:
Zeytinyağlı kimyonlu iç bakla
Sucuklu yumurta 1 lokma
1 lokma reçel tereyağı
1 çay
(Zaten ben sofraya oturan kadar bişey kalmamıştı:) )

akşam:
Pirinç pilavı 2 kaşık
Üstüne et
2 dilim turşu

Spor iki gün boyunca koşturmaca :)

Barbim menünde öyle çok deli kaçamaklar göremedim ben (saray helvası ve baklava olmayaydı iyiydi tabii ama olan olmuş )telafi edersin bence.. Tabii ki seni biraz geri atar ama spora yüklenirsen biraz telafi edilir

Barbim menünde öyle çok deli kaçamaklar göremedim ben (saray helvası ve baklava olmayaydı iyiydi tabii ama olan olmuş )telafi edersin bence.. Tabii ki seni biraz geri atar ama spora yüklenirsen biraz telafi edilir
Sağol cnm valla ne yalan söylim bende öyle düşünüyorum telafi edeceğime eminim :) Bu hafta spora yüklencem

iyi akşamlar meleklerimmmm

gzüel bir pazar geçirmişsinizdir umarım tamam pazar tatili de bitti toparlanıyoruzzz

Oooo ne güzel bir program ben popomu kaldırıp spor yapamıyorum ödev hazırlamaktan

haklısın kuzum şu an zaman senin için çok değerli

1 aydan sonra devam edecekmisin tatlım en azından nişana kadar devam etsen harika olur
buğdayı pişirmek zaman aldığı için bulgur yerine kullanmak açısından önceden hazır olması lazım ya da düdüklü de olabilir ama ben düdüklü kullanmaktan çok tırsıyorum

Iyi akşamlar bacılar

iyi akşamlar tatlımmm

Cumartesi menü
Kahvaltı
2 yumurta tavada
10 zeytin
1 avuç içi kadar peynir
Salatalık domates

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Tavuk sote
2 yemek kaşığı kus kus
Suyu 3lt yaptım

40dk eliptik

harika bir menü kuzum tbrkler

söylenecek kelime yok hakikaten süpersin merimmm

Kaptanım hedefler minimum 400 gr olacakmış ya benimde 400 gr olsun o zaman

400 gr olsun ama fazlası olursa bu hafta çok sevinirim merimm

slm tatlım kolay gelsin canım yoğun bir hafta daha seni bekliyor

meşhur geranmali dönmüş yine menü süper cnm tahin helvası yerine de hurma koyman harika

grşrz bızdıkım iyi akşamlar

Barbim cumartesi menün en az 2 gününe mal olacak spora asılman lazım tatlım bu hafta cezalarını hangi gruba çıkarsan o gruptakilere bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…