Ben de bayılıyorum saray helvalarına pişmaniyelereeeBide bu saray helvası pişmaniye çıktı :):)
Canim yerlesmem devam ediyo hala ev hoppacik bu hafta dikkat ederimde bu aksam yorgunluk oturmalari yerini spora birkmadikca cenem dusucek hominigirtlak nolucak bilmem inan sitresten yiyorumTünaydınlar kızlaaar,
Hafta içi yağmurlu, karlı havaya bakın bir de hafta sonu ben dinleneceğim dedikçe güneş açan havaya
Neyse ben gene de hanım hanım evimde oturup ütü, çamaşıri temizlik ve haftalık yemek yapım işlerimi bitirip öğrencilerin
de haftalık programlarını hazırlayacağım ki hafta içi eziyetim az olsun. (Beyin bedava)
Dünkü raporum;
sabah; 2 yumurta, peynir, elma
öğlen; yarım simit
akşam;köfte, salata, 5 tane çiğköfte
sporsal faaliyet; 4 saat dışarda yürüyüş
@Başkanım,
Saç derimdeki kabukçukları göstermek için doktora gittim, belki ferritin değerim de çok düşük ya, saçımda cansızlığa sebep olabilir mi diye de teşhisimi koyup doktora soracaktımDoktor şanslıymış da bana ve çeneme denk gelmedi dün
Haftaya cumartesi sabahına gideceğim başkanım, şimdi işe başlayalı bir hafta yeni olmuş, ben saçlarımı doktora göstereceğim izin almam lazım dersem hoş olmaz, netice de çok acil değil, başkasının hakkına girmiş gibi olurum.
@Nesliiiiiii,
Çabuk yerleş gel de kapışalım seninle de.
Ama bu hafta kurallar, ödüller, cezalar kesin olsun, hatta üyeler altına parmak basıp, senet imzalasın.
Sonra yok benim mezdeke peçem yok, yok efendim benim totom çok minik hiç oryantal oynayamam olmasın
Hepimize huzurlu bir pazar diliyorum
Hoşgeldinn neslimmm nasılsın canım ??Huhuuuuuu ay catlicam beni duyan yokmu
Ay bitsin sporlarimi ozledimNeslimmmm canım hoşgeldin nasılsın? Kolay gelsin canım pazartesi kavuşuyoruz desene bitsin bu hasret
Yorgun tatlim ama keyifliyim sizde ne varneyokHoşgeldinn neslimmm nasılsın canım ??
Canim yerlesmem devam ediyo hala ev hoppacik bu hafta dikkat ederimde bu aksam yorgunluk oturmalari yerini spora birkmadikca cenem dusucek hominigirtlak nolucak bilmem inan sitresten yiyorum
ama sen beni gecmisin napcaz simdi
Bugün iki film bir aradalardan konuşuyordum, aklıma birisi geldiSelam kizlarr Mezun ama merakli arkadasiniz geldi bakayim napmisiniz
İyiyim ben de canım, vize haftam ödevdi sunumdu sınavdı onlarla uğraşıyorum ben de, dolayısıyla bende de pek spor yok malesefYorgun tatlim ama keyifliyim sizde ne varneyok
Hoşgeldin eylülüümmmSelam kizlarr Mezun ama merakli arkadasiniz geldi bakayim napmisiniz
Havasını da yesinler. Diyor ki "ben mezun oldum, artık totom da minicik, sizin gibi dombili değilim ama insanlık bende kalsın gelip sizinle yazışıyorum"Selam kizlarr Mezun ama merakli arkadasiniz geldi bakayim napmisiniz
Canim yerlesmem devam ediyo hala ev hoppacik bu hafta dikkat ederimde bu aksam yorgunluk oturmalari yerini spora birkmadikca cenem dusucek hominigirtlak nolucak bilmem inan sitresten yiyorum
ama sen beni gecmisin napcaz simdi
Kizlar sahi ben geldim kimler var bakim
Geranmali, saray helvası, buğday kavurması bunlar hep bana yabancı yahu
Saray helvası günahkar gibi duruyor, geranmali kısmen günaha davet, buğday kavurması da kesin çok sağlıklı
ve sıkıcı gibiTabii tam tersi de olabilir
günlük raporum;
sabah; 2 yumurta, elma, peynir
öğlen; bir avuç kabuklu fıstık, 10 tane leblebi
akşam; 3 köfte, 2 kaşık yoğurt, 5 çiğköfte (nihayet bitti)
su; 1 litre
spor; yok
Valla su için bahanem yok içmeyi unutup savsakladım ama spor için bahanem hazır; sağ topuğuma acuk kan oturmuş dün de dahil bu hafta ayağı yanmış köpekçik gibi ha babam yürüdüm, bugün hiç yürümek istemedim. Ev işiydi, yemekti, temizlikti, çamaşırdı, ütüydü derken pek totom yer görmedi ama gene de tabii çok spor dolu bir gün oldu diyemem. (Günah çıkarır gibi yazmışım he)
Ben biraz da ders çalışayım. Ay şimdiden 1 ocak perşembeye geliyor, okullar tatil oleey diye evde seviniyorum. Hani öğrenciler tatili falan hesaplar sevinir ya, demek öğretmenler için de aynısı geçerliymişEşim de "daha başlayalı bir hafta oldu, tatil mi düşünüyorsun? " deyip benimle dalga geçiyor ama kim tatilden hoşlanmaz ki hele de yoğun çalışıyorsa...
Neyse kaçtım ben.
Hepimize stressiz, sağlıklı, huzurlu, mutlu, güzel haberlerle dolu güzel bir pazartesi diliyorum.
Esen kalın efendim
iyi akşamlar meleklerimmmm
gzüel bir pazar geçirmişsinizdir umarımtamam pazar tatili de bitti toparlanıyoruzzz
haklısın kuzum şu an zaman senin için çok değerli
1 aydan sonra devam edecekmisin tatlım en azından nişana kadar devam etsen harika olur
buğdayı pişirmek zaman aldığı için bulgur yerine kullanmak açısından önceden hazır olması lazım ya da düdüklü de olabilir ama ben düdüklü kullanmaktan çok tırsıyorum
iyi akşamlar tatlımmm
harika bir menü kuzum tbrkler
söylenecek kelime yok hakikaten süpersin merimmm
400 gr olsun ama fazlası olursa bu hafta çok sevinirim merimm
slm tatlım kolay gelsin canım yoğun bir hafta daha seni bekliyor
meşhur geranmali dönmüş yinemenü süper cnm tahin helvası yerine de hurma koyman harika
grşrz bızdıkım iyi akşamlar
Barbim cumartesi menün en az 2 gününe mal olacakspora asılman lazım tatlım bu hafta cezalarını hangi gruba çıkarsan o gruptakilere bırakıyorum
Selam kizlarr Mezun ama merakli arkadasiniz geldi bakayim napmisiniz
Bugün iki film bir aradalardan konuşuyordum, aklıma birisi geldi
İyiyim ben de canım, vize haftam ödevdi sunumdu sınavdı onlarla uğraşıyorum ben de, dolayısıyla bende de pek spor yok malesefNasıl sevdin mi yeni evini bakalım için ısındı mı?
Havasını da yesinler. Diyor ki "ben mezun oldum, artık totom da minicik, sizin gibi dombili değilim ama insanlık bende kalsın gelip sizinle yazışıyorum"
Edicem banucum ama daha ne kadar istanbuldayım bilmiyorum ki müdürle bir konusur ona göre bişiler yaparım. Dicem mudur yemek alıcam istanbul dısında bı yere gondertemıyorum ben daha ne kadar burdayım :) sonra devam. Inanılmaz alıstım yemeklerıne hedefımı bulana kadar devam ederım gb duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?