Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim yerlesmem devam ediyo hala ev hoppacik bu hafta dikkat ederimde bu aksam yorgunluk oturmalari yerini spora birkmadikca cenem dusucek hominigirtlak nolucak bilmem inan sitresten yiyorum
ama sen beni gecmisin napcaz simdi

Geranmali, saray helvası, buğday kavurması bunlar hep bana yabancı yahu
Saray helvası günahkar gibi duruyor, geranmali kısmen günaha davet, buğday kavurması da kesin çok sağlıklı
ve sıkıcı gibi Tabii tam tersi de olabilir

günlük raporum;
sabah; 2 yumurta, elma, peynir
öğlen; bir avuç kabuklu fıstık, 10 tane leblebi
akşam; 3 köfte, 2 kaşık yoğurt, 5 çiğköfte (nihayet bitti)
su; 1 litre
spor; yok

Valla su için bahanem yok içmeyi unutup savsakladım ama spor için bahanem hazır; sağ topuğuma acuk kan oturmuş dün de dahil bu hafta ayağı yanmış köpekçik gibi ha babam yürüdüm, bugün hiç yürümek istemedim. Ev işiydi, yemekti, temizlikti, çamaşırdı, ütüydü derken pek totom yer görmedi ama gene de tabii çok spor dolu bir gün oldu diyemem. (Günah çıkarır gibi yazmışım he )

Ben biraz da ders çalışayım. Ay şimdiden 1 ocak perşembeye geliyor, okullar tatil oleey diye evde seviniyorum. Hani öğrenciler tatili falan hesaplar sevinir ya, demek öğretmenler için de aynısı geçerliymiş Eşim de "daha başlayalı bir hafta oldu, tatil mi düşünüyorsun? " deyip benimle dalga geçiyor ama kim tatilden hoşlanmaz ki hele de yoğun çalışıyorsa...

Neyse kaçtım ben.
Hepimize stressiz, sağlıklı, huzurlu, mutlu, güzel haberlerle dolu güzel bir pazartesi diliyorum.
Esen kalın efendim

Neslimmmm canım hoşgeldin nasılsın? Kolay gelsin canım pazartesi kavuşuyoruz desene bitsin bu hasret
Ay bitsin sporlarimi ozledim
sabah bizimkiler yatarken aldim bisikleti açıldim biraz iyi geldi valla ama 1 aya dogru durust spor haram bana

Canim yerlesmem devam ediyo hala ev hoppacik bu hafta dikkat ederimde bu aksam yorgunluk oturmalari yerini spora birkmadikca cenem dusucek hominigirtlak nolucak bilmem inan sitresten yiyorum

Koştururken verirsin Neslim. Ben bu hafta hem regl oldum ödemim gitti, vücut kendine geldi hem de ito gibi çalışmaktan yemeğe fırsat bulamadım ondan verdim. Yoksa kendimi sağlıkla spora diyete vurmadım yani. Bir de ben cidden hem az yerim hem de çok rahat kilo veririm. Benim tüm ağlamalarım haftada 300-500 gram veriyorum diyeydi. Çok şükür regl olabildim tekrardan da vücut eski düzene döndü.
Sen de bir yerleş et, sonra tam gaz dönersin eski sistemine.
Hem aramızdaki fark o kadar değildi yahu, belki bu hafta sen sollarsın beni.

neslim ne olur bu hafta çok ihtiyacımız var kaçamak yapmamana lüfennnnnnnn

Kizlar sahi ben geldim kimler var bakim

hoşgeldin takımımızın rengi

geranmali taze soğanlı omlet kuzum rulo şekline geliyor kore yemeğiymiş bildiğin soğanlı omlet

buğday kavurması sağlıklı evet ama fırında kurutulursa menün güzel tatlım 17 kalemi bitirebildinmi merak ettimsanırım son sırada ders çalışma vardı kolay gelsin tatlım

Amin tatlım hepimiz için güzel bir gün olur yarın inşş

water your body su içme programını indirmişmiydin tatlım sen

topuğun kötü olmuş geçmiş olsun kuzumYarın zorlamaz inş seni

Edicem banucum ama daha ne kadar istanbuldayım bilmiyorum ki müdürle bir konusur ona göre bişiler yaparım. Dicem mudur yemek alıcam istanbul dısında bı yere gondertemıyorum ben daha ne kadar burdayım :) sonra devam. Inanılmaz alıstım yemeklerıne hedefımı bulana kadar devam ederım gb duruyor.

Selam kizlarr Mezun ama merakli arkadasiniz geldi bakayim napmisiniz

Hoşgeldin kuzum nasıl geçti minik seyahatin atsaydın havanı yeni halinle

Bugün iki film bir aradalardan konuşuyordum, aklıma birisi geldi

hiç aklından çıkmıyor gibime geliyor allah muhabbetinizi artırsın

İyiyim ben de canım, vize haftam ödevdi sunumdu sınavdı onlarla uğraşıyorum ben de, dolayısıyla bende de pek spor yok malesef Nasıl sevdin mi yeni evini bakalım için ısındı mı?

Bugünlerde geçecek kuzum az sabır

Havasını da yesinler. Diyor ki "ben mezun oldum, artık totom da minicik, sizin gibi dombili değilim ama insanlık bende kalsın gelip sizinle yazışıyorum"

Hava atmayı hakikaten sonuna dek haketti

Doğru tatlım önce kalıp kalmayacağın belli olsun sonra devam edersin artık günah dünya para ödüyorsun yanmasın nişana çıpçıtır olacaksın inş

@Başkan,

Su tablom var. Her odanın kapısına manyak gibi yapıştırdım. hangi odaya su ile girersem işaret atıyorum, gün sonu hesap yapıyorum Ama bugün su gördükçe anamın oynaşını görmüş gibi sinirlendim (ay kuduz mu oluyom acaba ) hiç içesim gelmedi yani, içmedim. Ama yarın içeceğim. Ofisimiz cehennem gibi valla. 3-5 tane 40 kiloluk hatun var, kansızlarmış, nasıl donuyorlar sorma. Oda resmen 45 derece. Kulaklarım yanıyor sıcaktan. Kendimi su sebilinin yanına atıp,yalak gören hayvan gibi suya boğuyorum kendimi. Kızları da kesiyorum, hemen tuvalete falan gittiklerinde klimayı kapatıyorum ya da camı açıyorum, kulaklarımı serinletiyorum.

17 kalemden kalanlar var
*quiz hazırlayacağım yarına.
*online ödev araştırması yapacağım
*kpss ders planı yapıp, yarın ofise onları taşıyacağım
*eşime ve kendime ponçik yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…