Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ne gerek var işaret at hesapla topla çıkar boşver kuzum indir uygulamayı öttükçe iç zaten işin başından aşkın

senin şu benzetmelerine hastayımmmmanamın oynaşını görmüş gibi nerden aklına geliyo

ooo kolay hazırla quizleri yazık çocuklara
saat 10 oldu ponçikleir zaten sabah yaparsın bir an önce bitir kuzum kolay gelsin

Bulut bişi sorcam bugday kavurması nasıl yapılıyor? cok merak ettım. Direk tavada kavuruyoruz. Sonra onu oyle yıyo muyuz?
Evt cnm yıkayıp tencerede yağsız tuzsuz sadece karıştırılarak kavruluyor ,sonra öle yiyorsun,bunun içine kavrulmuş nohut ve çedene de katıyolar ısteyenler...

Bende geldimm
İyi akşamlarrr nasılsınız
Eylülümde burdaymış
Banuş abla ya haftaya gene sizin takımla bi eşleşme yapalım, kaç kişisiniz suan

Hoşgeldin Gülşahım iyiyiz kuzum sağolasın sen nasılsın

yapalım tatlım 13 kişiyiz şu an

Ben kaçıyorum kızlar ve başkanım.
Daha banyo yapıp, saçlarımı saracağım.
Hepinizi öpüyorum kocaman.

İyi geçeler tatlım kaçmadığın kabahat kalemleri bitirmen lazım

Hoşgeldin Gülşahım iyiyiz kuzum sağolasın sen nasılsın

yapalım tatlım 13 kişiyiz şu an

İyi geçeler tatlım kaçmadığın kabahat kalemleri bitirmen lazım

Çok şükür ablam iyiyim
Bi bakayım dedim nasılsınız
Biz 10 kişiyiz ama
Neyse en azından kilosu yakın olanları eşleriz

Iyi geceler kızlar bugünkü menüm
Sbh kıymalı Omlet peynır zeytin yeşillik
Aksam tavuk Çorba ayran
Spor Leslie regl olduğumdan dolayı belim ağrıyordu dün Squat Yaptım ama bugun yapamadım

Bugünkü menümü yazayım unutmadan,
Sabah sucuklu yumurta kk kahvaltısı
Ara 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam 1 kase tavuk suyu çorbası, 1 kocca kase salata 1 dilim pizza
Günboyu içtiğim adaçayı ıhlamuru sayamadım bile malum boğazım acıyor diye sürekli elimde bir fincan gezdim..
Su da 2.5 lt oldu. Spor yine yok bütün gün oturdum yazdım da yazdım..

Çok şükür ablam iyiyim
Bi bakayım dedim nasılsınız
Biz 10 kişiyiz ama
Neyse en azından kilosu yakın olanları eşleriz

İyi yaptın tatlım her zaman çıkın gelin böyle işte biz de geliriz

kızlar kabul ederse olabilir kuzum

Iyi geceler kızlar bugünkü menüm
Sbh kıymalı Omlet peynır zeytin yeşillik
Aksam tavuk Çorba ayran
Spor Leslie regl olduğumdan dolayı belim ağrıyordu dün Squat Yaptım ama bugun yapamadım

Hoşgeldin cnmmm menü süper spor yapmamn iyi olmuş ağrın varken yapma cnm salıya ağrın azalır o zaman yaparsın

Havasını da yesinler. Diyor ki "ben mezun oldum, artık totom da minicik, sizin gibi dombili değilim ama insanlık bende kalsın gelip sizinle yazışıyorum"
Napcan kuzum benim mabad küçük zayifim siz sismanlardan ayriyim karnemi aldim

Son düzenleme:

Afiyetolsun cnmm pizzanın hamuru inceydi de lütfennn Mecbur ders çalışacaksın bitanem bu dönemi bir atlat fazlasıyla yaparsın sporunu o zaman

Önümüzdkei 4 gün lütfen küçük büyük kaçamak yapmayın son olsun anlaştıkmı

Eveet kaptanım inceydi yazmamışım yüreğine indirdim affedersin tamam kaptanım bu hafta çorba salata gideyim diyorum akşamları sabah zaten kk böyle yaparsam iyi olur diye düşünüyorum ne dersin?

Eveet kaptanım inceydi yazmamışım yüreğine indirdim affedersin tamam kaptanım bu hafta çorba salata gideyim diyorum akşamları sabah zaten kk böyle yaparsam iyi olur diye düşünüyorum ne dersin?

cıslar olmadıktan sonra normal beslenebilirsin kuzum zaten günler kısa hakikaten kk dan sonra acıkmak zor

tamam banucum. fırında kurutucam. o kadar cabadan sonra cıslara yaklasmam ınsallah artık

fırında kurutmak daha sağlıklı olur gibi geldi Ayçacım amaç sağlıklı zayıflamak olunca bunlara dikkat etmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…