ne gerek var işaret at hesapla topla çıkar boşver kuzum indir uygulamayı öttükçe iç zaten işin başından aşkın@Başkan,
Su tablom var. Her odanın kapısına manyak gibi yapıştırdım. hangi odaya su ile girersem işaret atıyorum, gün sonu hesap yapıyorumAma bugün su gördükçe anamın oynaşını görmüş gibi sinirlendim (ay kuduz mu oluyom acaba ) hiç içesim gelmedi yani, içmedim. Ama yarın içeceğim. Ofisimiz cehennem gibi valla. 3-5 tane 40 kiloluk hatun var, kansızlarmış, nasıl donuyorlar sorma. Oda resmen 45 derece. Kulaklarım yanıyor sıcaktan. Kendimi su sebilinin yanına atıp,yalak gören hayvan gibi suya boğuyorum kendimi. Kızları da kesiyorum, hemen tuvalete falan gittiklerinde klimayı kapatıyorum ya da camı açıyorum, kulaklarımı serinletiyorum.
17 kalemden kalanlar var
*quiz hazırlayacağım yarına.
*online ödev araştırması yapacağım
*kpss ders planı yapıp, yarın ofise onları taşıyacağım
*eşime ve kendime ponçik yapacağım.
Evt cnm yıkayıp tencerede yağsız tuzsuz sadece karıştırılarak kavruluyor ,sonra öle yiyorsun,bunun içine kavrulmuş nohut ve çedene de katıyolar ısteyenler...Bulut bişi sorcam bugday kavurması nasıl yapılıyor? cok merak ettım. Direk tavada kavuruyoruz. Sonra onu oyle yıyo muyuz?
Bende geldimm
İyi akşamlarrr nasılsınız
Eylülümde burdaymış
Banuş abla ya haftaya gene sizin takımla bi eşleşme yapalım, kaç kişisiniz suan
Ben kaçıyorum kızlar ve başkanım.
Daha banyo yapıp, saçlarımı saracağım.
Hepinizi öpüyorum kocaman.
Çok şükür ablam iyiyim
Hoşgeldin Gülşahım iyiyiz kuzum sağolasın sen nasılsın
yapalım tatlım 13 kişiyiz şu an
İyi geçeler tatlım kaçmadığın kabahat kalemleri bitirmen lazım
Çok şükür ablam iyiyim
Bi bakayım dedim nasılsınız
Biz 10 kişiyiz ama
Neyse en azından kilosu yakın olanları eşleriz
Iyi geceler kızlar bugünkü menüm
Sbh kıymalı Omlet peynır zeytin yeşillik
Aksam tavuk Çorba ayran
Spor Leslie regl olduğumdan dolayı belim ağrıyordu dün Squat Yaptım ama bugun yapamadım
Napcan kuzum benim mabad küçük zayifim siz sismanlardan ayriyim karnemi aldimHavasını da yesinler. Diyor ki "ben mezun oldum, artık totom da minicik, sizin gibi dombili değilim ama insanlık bende kalsın gelip sizinle yazışıyorum"
Bugünkü menümü yazayım unutmadan,
Sabah sucuklu yumurtakk kahvaltısı
Ara 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam 1 kase tavuk suyu çorbası, 1 kocca kase salata1 dilim pizza
Günboyu içtiğim adaçayı ıhlamuru sayamadım bile malum boğazım acıyor diye sürekli elimde bir fincan gezdim..
Su da 2.5 lt oldu. Spor yine yok bütün gün oturdum yazdım da yazdım..
Doğru tatlım önce kalıp kalmayacağın belli olsun sonra devam edersin artık günahdünya para ödüyorsun yanmasın nişana çıpçıtır olacaksın inş
Mezun oldum ama buralardayim canim insallah yakinda sende hedefe ulasirsinBende geldimm
İyi akşamlarrr nasılsınız
Eylülümde burdaymış
Banuş abla ya haftaya gene sizin takımla bi eşleşme yapalım, kaç kişisiniz suan
Evt cnm yıkayıp tencerede yağsız tuzsuz sadece karıştırılarak kavruluyor ,sonra öle yiyorsun,bunun içine kavrulmuş nohut ve çedene de katıyolar ısteyenler...
1 ay sonra bende yapıcam. çok canım cektii.
Eveet kaptanım inceydi yazmamışım yüreğine indirdim affedersin
Afiyetolsun cnmm pizzanın hamuru inceydi de lütfennnMecbur ders çalışacaksın bitanem bu dönemi bir atlat fazlasıyla yaparsın sporunu o zaman
Önümüzdkei 4 gün lütfen küçük büyük kaçamak yapmayın son olsun anlaştıkmı
fırında kurutursan daha sağlıklı olur tatlım hatta baharatlayabilirsin dehakikaten sağlıklı
Eveet kaptanım inceydi yazmamışım yüreğine indirdim affedersintamam kaptanım bu hafta çorba salata gideyim diyorum akşamları sabah zaten kk böyle yaparsam iyi olur diye düşünüyorum ne dersin?
tamam banucum. fırında kurutucam. o kadar cabadan sonra cıslara yaklasmam ınsallah artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?