tuuu muuu napalım neslım aklımda durcana yazayım dedımkızzzz tuuu sana .... emii.
seni bilmemede ben kendime evliçocukluyaşlı yapıcam. valla uyar jetgonzales olsun bari. yada jet...... bilmem ne boşlukları dolduralım
ben sabah direksiyonu çeviremedim bende kol-kalça-karın yaptım ya. karnımda ağrıyo kollarımda.
yaz bakalım aklında kalmasın akşama az kaldıtuuu muuu napalım neslım aklımda durcana yazayım dedım
Ah senin şu kv gerçekten tam düşman başına cinsten canım yahu..allah ıslah etsin..
Yarın İst.da okullar tatil olmuş tatlım bence üniversiteler de iptal edecek dersleri bakalım görücez yarın, benim akşam dersim 6.30da büyük ihtimalle tatil olacak yarın da sunumum vardı ne güzel olur
eklerim tabi canim benim neden eklemim hem cok guzel olur en azindan sporlari gorunce insan Motive olurbenide ekle alta 3k diye belirt lütfennnnnnn
sende kaptan gibi kuyruklu alıntı yapmışsın kuzm güzel olmuş kuyruk
evet cnm cok haklisin bende farkindayim eksigimin hatta yesillik sebze yesem aksam yemegi bile daha az yerimEVET MENU ELEŞTİRMESİ BENDEN OLSUN
MENU HARİKA AMA KIZLAR ALKALİ KALMAK ASİDİK OLMAMAMK ADINA ÇİĞ SEBZE SALATA YOK MENULERDE EKLEYELİM LUTFEN 1 HAVUÇ BİLE OLSA
SENDEDE YEŞİL ÇİĞ SEBZELER EKSİK DİKKAT EDELİM
YAVRUM KUZUMMM NERDEN BULUYON BU TATLILARI VS. KIZ SOKMA ARTIK EVE BAK BEN EŞİMİ BİLE YEŞİLAYCI YAPTIM NE ALIYO NE YİYO AYDA YILDA BİR YİYOZ ARTIKIN. EŞİNİ EĞİTMELİSİN Bİ AN ÖNCE. AKŞAM ABARTMIŞŞIN DEDİĞİN GİBİ. SENDEDE ÇİĞ SEBZE SALATA VS. EKSİK EKLEYELİM PLEASSS
EVET SEVGİLİ KAPTAN PİLOTUM AYNI ELEŞTİRİ SANADA ÇİĞ SEBZE SALATA MENULERE EKLESEK DAHA İYİ OLACAK
GÜRME GİBİ ELEŞTİRDİM GEÇTİM VALLAHİ
olabilir valla guzel olur cnm yada neydi bu hizli kosan deve kusu muydu bip bip diyodu ya o da olurben buldum bilehızlı gonzales ne dersin
malesef ilk gunler oyle ama 4 gun sonra cok rahat oluyosun cnm alisirsin sadece cok az sabir lazimya dünki jillian dan sonra bugün bileklerime kadar ağrıyorrrrr .üst baldırlarım çok fenaaaaaa
oturdummu kalkamıyorum kalktımmı oturamıyorum
ahh sagol cnm demek jilliana basladin hadi hyirli olsun eklim seni de listeyeÖlçülerimi de yazayım
Göğüs : 94
Bel : 80
Karın : 87
Kalça : 99
Basen : 97
Bacak : 55
Kol : 25
ilk guler normal canim bi kac gun sonra gecer ve sen jillianin arkasindaki sarisin kadin in yaptiklarini yap cunku o daha basit sekilde yapiyoDün başladım jiliana canım ama bugün belim ağrıyor, başka hiçbir yerimde ağrı yok zaten plates yapıyordum ama belim biraz kötü oldu. Akşam bir şey yoktu, gece oğluşumu emzirmeye kalktığımda zor kucağıma aldım şimdi de otururken ağrı yapıyor. Belki de ters yattım bilmiyorum, akşama deneyeceğim ama şınav gibi olan pozisyonu yapamayabilirim bilmiyorum. Onun yerine bacak hareketlerinden yaparım yine.
canim mesajini yeni gordumslm kızlar ben sibel 41 yaşındayım yazdıklarınızı okuyorum bende yapabilirmiyim diyorum hipotiroidi sheen sendromu hastasıyım 120 kiloyum son iki senedir 20 kilo aldım her gün düzenli kortizon kullanıyorum. 3 gündür düzenli beslenmeye başladım 3 ana 3 ara öğün şeklinde beni de takıma alır mıısnız ve ne yapmam gerekiyor
evet cnm kaptan in neti yok bildigim kadariyla bi sorun olmus sanirim@pcpc'cim,
Başkanımız bu ara sanki biraz yoğun gibi, ama maşallah sen onun metrobüs kuyruğunu devam ettiriyorsun, o nasıl alıntıydı öyle maşallah
yenibirben 'cim, hızlı gonzales beni anlatır bu koca totoya rağmen çok hızlıyımdır ama sen istiyorsan temam senin olsun
@charles'ınkızı, bana dün okul iptaldir demişsin, akşam "derse gidiyorum" diyen mesajını gördümBu ne eğitim aşkı diyorum, hay maşallah
Nesli , evliçoccukluyaşlı ne ya, yaşlı senin kaynanandır diye çemkirmek istiyorum
Başka yazacaklarım vardı ama soğuktan beynim de büzüştü unuttum.
hadi insallah tatil olur sanada canimGünün z raporu tabii ki,
sabah; 1 yemek kaşığı yoğurt, yeşil çay
akşam; haşlanmış tavuk, salata, yoğurt.
spor; sabah lapa lapa kar yağarken otobüse binmeyip inatla 3km yürümek (Sizin Jilian mıdır ne karın ağrınız varsa ben de sırt çantasıyla sabah sabah onca yol yürüyom deli öpmüş gibi, bunlar da göz ardı edilmesin sayın yargıç)
Şimdi ne olur olmaz diye yarınki derslerime hazırlanacağım, sonrada mail kutumu sürekli yenileyip okuldan gelecek "yarın dersler iptal" temalı o güzel havadisi bekleyeceğim
Hepimize güzel bir gece, keyifli bir sabah diliyorum.
ohh sporunBi kosu menumu yazimde kacimm kizlar sabah gorusuruz
sabah yarim yamalak karatay kahvaltisi
12.00de 1 kefir.4 hurma.1mandalin.4 ceviz
14.30 da etli kuru ve pirinc pikav az. Ve buyukkase salata
18.30 da sarimsak yogurtlu kabak yemwgi
spor 50 dk kardiyo
Ohh yarın okul tatilmiş.
Aynen canım ben de bugün öyleyim, eşimin de beli tutulmuş dün bana eşlik etmek istedi sonuç bir hafta yatar artıkya dünki jillian dan sonra bugün bileklerime kadar ağrıyorrrrr .üst baldırlarım çok fenaaaaaa
oturdummu kalkamıyorum kalktımmı oturamıyorum
Napayım şekerim ya bu akşam sunumum vardı dersi ben verecektim, iptal de etmedi hainler mecbur gittim yoksa hayatta burnumu çıkarmazdım nerde bende eğitim aşkı@pcpc'cim,
Başkanımız bu ara sanki biraz yoğun gibi, ama maşallah sen onun metrobüs kuyruğunu devam ettiriyorsun, o nasıl alıntıydı öyle maşallah
yenibirben 'cim, hızlı gonzales beni anlatır bu koca totoya rağmen çok hızlıyımdır ama sen istiyorsan temam senin olsun
@charles'ınkızı, bana dün okul iptaldir demişsin, akşam "derse gidiyorum" diyen mesajını gördümBu ne eğitim aşkı diyorum, hay maşallah
Nesli , evliçoccukluyaşlı ne ya, yaşlı senin kaynanandır diye çemkirmek istiyorum
Başka yazacaklarım vardı ama soğuktan beynim de büzüştü unuttum.
İnşallah beklediğin haber tez zamanda gelir canımm nitekim ben yarın dersi ben sunmayacağım için tatil etseler de etmeseler de gitmeyi düşünmüyorum eğer kar böyle devam ederseGünün z raporu tabii ki,
spor; sabah lapa lapa kar yağarken otobüse binmeyip inatla 3km yürümek (Sizin Jilian mıdır ne karın ağrınız varsa ben de sırt çantasıyla sabah sabah onca yol yürüyom deli öpmüş gibi, bunlar da göz ardı edilmesin sayın yargıç)
Şimdi ne olur olmaz diye yarınki derslerime hazırlanacağım, sonrada mail kutumu sürekli yenileyip okuldan gelecek "yarın dersler iptal" temalı o güzel havadisi bekleyeceğim
Aynen canım ben de bugün öyleyim, eşimin de beli tutulmuş dün bana eşlik etmek istedi sonuç bir hafta yatar artıkbugün dede ve nine gibiydik ben oturup kalkarken inliyorum eşim desen hiç kalkmıyor yerinden şunu getir bunu götür ay ay aman belim falan kabus gibiydi yarına daha iyi oluruz inşallah yoksa çıngar çıkacak
Aaaa bu kadar da tez olacağını bilmiyordum vallahi ahahaha çok sevindim şekerim yarın devir totonu yat oh misOhh yarın okul tatilmiş.
havadis gelmis gozun aydin gizom ee yarin evdesin benim icinde dinlen. Z raporun harika sporlarda superGünün z raporu tabii ki,
hakkayen esin jillian mi yapti :))))) manzara suoer olmustur valla bravo.Aynen canım ben de bugün öyleyim, eşimin de beli tutulmuş dün bana eşlik etmek istedi sonuç bir hafta yatar artıkbugün dede ve nine gibiydik ben oturup kalkarken inliyorum eşim desen hiç kalkmıyor yerinden şunu getir bunu götür ay ay aman belim falan kabus gibiydi yarına daha iyi oluruz inşallah yoksa çıngar çıkacak
hosgeldin cnm yaptin mi jilliani bakayim bugun menunu de yaz cnmAynen canım ben de bugün öyleyim, eşimin de beli tutulmuş dün bana eşlik etmek istedi sonuç bir hafta yatar artıkbugün dede ve nine gibiydik ben oturup kalkarken inliyorum eşim desen hiç kalkmıyor yerinden şunu getir bunu götür ay ay aman belim falan kabus gibiydi yarına daha iyi oluruz inşallah yoksa çıngar çıkacak
hahaha hakkaten yahu nedir bu bizim kocaların mıymıntılığı böyle son zamanlarda yaBenimki de belim ağrıyor diye sızlanıyordu. Yeni yılda televizyonu sola çevirdi diye olmuşmuş. Ben de her gün okula dağcı sırt çantasıyla gidiyorum. İçinde laptopum, kablosu, Mouse hayvanı, sonra makyaj çantam, en az 2 koca kitap, ajanda, yedek hırka, kalem kutum, şarj aletim var oğlu var ve sırf spor olsun diye de onca yükle her gün 3km yürümeye dikkat ediyorum ama benim koca sızlanmıyor mu işte o an şeytan diyor sık ümüğünü, at çöpe
Yarın okul tatil ya, normalde 2den önce yatmayan adam 9da zıbarıp yattı.
Hey Allahım..
Neyse yarın tatil, tatili düşünüp ümük falan sıkmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?