Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet cnm kaptani cok ozledim bende hatta bugunku menumu yazinca firca yerdim kesin onu bile ozledim
sende sagol canim benim
sana bol keyifli seyirler cnm bnm

nedense hic sasrimadim bu erkeklerin hepsi Boyle demek ki

havadis gelmis gozun aydin gizom ee yarin evdesin benim icinde dinlen. Z raporun harika sporlarda super

hakkayen esin jillian mi yapti :))))) manzara suoer olmustur valla bravo.
neslim ben dün debbie yaptım ama aynı halt ve evet eşim baya baya benle spor yaptı tabi toplasan 5 dakika eşlik etmiştir ama o da yetti de arttı bile bugün ah belim belim belim demekten bir hal oldu

Aaaa bu kadar da tez olacağını bilmiyordum vallahi ahahaha çok sevindim şekerim yarın devir totonu yat oh mis

havadis gelmis gozun aydin gizom ee yarin evdesin benim icinde dinlen. Z raporun harika sporlarda super

EylülSıla gelip "o totosunu devirdiği için onun totosu zaten büyük" demeden ben kendime laf sokayım istedim
Yarına güzel bir ev temizliği, ütü bir de cuma genetik sonuçlarımı alıp kontrole gideceğim, onun için biraz hazırlık yaparım

Sen bana totonu devir yat diyorsun , sen ilk 69 kiloya düşeceksin değil mi?
Yarışımızı unutmadım, ben boxer istiyorum yalnız, böyle renkli, dar ama penyeden, pamuklu yani.
Siparişi şimdiden vereyim de sonra bana kadınsı bir şeyler yollama boşa

hehehe yok kız valla kötü niyetim yoktu

benim camasirlar nerde dursunami verdin
ben burda anlatmayim ama ne istedigimi biliyosun gayette kadinsi

Menümü de yazayım,
Sabah 1 haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, havuç, turp, badem, şekersiz çay
Neslim bu arada çiğ sebze yemiyon demişin ben kahvaltımı böyle detaylı yazmadığımda görmedin tabi, ben kahvaltıda yiyorum çiğ sebzelerimi canım
Ara 1 paket çubuk kraker
Akşam 4 yk bulgur pilavı, yoğurt
Su 2.5 lt
Spor bu sefer jillian

tesekkurler sekerim optum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…