- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
evet cnm kaptani cok ozledim bende hatta bugunku menumu yazinca firca yerdim kesin onu bile ozledim@gel_pcpc pc,
Yormak ne demek kuzum, keyif oluyor. Her mesajla tek tek ilgilenip, cevap yazıyorsun, tek tek özeniyorsun. Sağolasın
Kaptancığımın internetini kim kesmiş yahu
Umarım kısa sürede kendini çok özletmeden döner.
Ben biraz televizyon denen cihazı kurcalayıp, gece keyfi yapacağım.
Keyifli bir sabah diliyorum şimdiden herkese.
nedense hic sasrimadim bu erkeklerin hepsi Boyle demek kihahaha hakkaten yahu nedir bu bizim kocaların mıymıntılığı böyle son zamanlarda yabugün bildiğin çocuk gibiydi yatmış yatağa öğle vakti, bana sesleniyor neymiş efendim ayakları üşümüş yün çorap vardı giydirsene diyor oha dedim yani çocuğum yok ama eksikliğini neden çekmiyorum belli oldu
neslim ben dün debbie yaptım ama aynı halt ve evet eşim baya baya benle spor yaptı tabi toplasan 5 dakika eşlik etmiştir ama o da yetti de arttı bile bugün ah belim belim belim demekten bir hal olduhavadis gelmis gozun aydin gizom ee yarin evdesin benim icinde dinlen. Z raporun harika sporlarda super
hakkayen esin jillian mi yapti :))))) manzara suoer olmustur valla bravo.
iyi geceler cnm bnmAslim zeynom nerelerdesiniz kuzummm
meraklandim. Kaptanciminda neti problemli oda yok zaten bende yatiyom esime caktirmadan kactim buraya
Aaaa bu kadar da tez olacağını bilmiyordum vallahi ahahaha çok sevindim şekerim yarın devir totonu yat oh mis
havadis gelmis gozun aydin gizom ee yarin evdesin benim icinde dinlen. Z raporun harika sporlarda super
Aha yakalandık eli maşalı kaptan yardımcımahosgeldin cnm yaptin mi jilliani bakayim bugun menunu de yaz cnm
hehehe yok kız valla kötü niyetim yoktuEylülSıla gelip "o totosunu devirdiği için onun totosu zaten büyük" demeden ben kendime laf sokayım istedim
Yarına güzel bir ev temizliği, ütü bir de cuma genetik sonuçlarımı alıp kontrole gideceğim, onun için biraz hazırlık yaparım
Sen bana totonu devir yat diyorsun , sen ilk 69 kiloya düşeceksin değil mi?
Yarışımızı unutmadım, ben boxer istiyorum yalnız, böyle renkli, dar ama penyeden, pamuklu yani.
Siparişi şimdiden vereyim de sonra bana kadınsı bir şeyler yollama boşa
benim camasirlar nerde dursunami verdinEylülSıla gelip "o totosunu devirdiği için onun totosu zaten büyük" demeden ben kendime laf sokayım istedim
Yarına güzel bir ev temizliği, ütü bir de cuma genetik sonuçlarımı alıp kontrole gideceğim, onun için biraz hazırlık yaparım
Sen bana totonu devir yat diyorsun , sen ilk 69 kiloya düşeceksin değil mi?
Yarışımızı unutmadım, ben boxer istiyorum yalnız, böyle renkli, dar ama penyeden, pamuklu yani.
Siparişi şimdiden vereyim de sonra bana kadınsı bir şeyler yollama boşa
gorev aski ile yanip tutusuyorumAha yakalandık eli maşalı kaptan yardımcıma
tesekkurler sekerim optum cokMenümü de yazayım,
Sabah 1 haşlanmış yumurta, peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, havuç, turp, badem, şekersiz çay
Neslim bu arada çiğ sebze yemiyon demişin ben kahvaltımı böyle detaylı yazmadığımda görmedin tabi, ben kahvaltıda yiyorum çiğ sebzelerimi canım
Ara 1 paket çubuk kraker
Akşam 4 yk bulgur pilavı, yoğurt
Su 2.5 lt
Spor bu sefer jillian
Geçmiş olsun canım çok da zorlama o zaman kendini aman diyim
gorev aski ile yanip tutusuyorum
yalniz sirtim fena benimde regl olcagim icin
Ne demek şekerim ben teşekkür ederim takip ettiğin içintesekkurler sekerim optum cok
sagol cnm tum gun iyidim simdi msada otururken agridi biraz neyse ben de dersimi btirip tekrar geleimGeçmiş olsun canım çok da zorlama o zaman kendini aman diyim
ya simdilik sadece kim yazdi yazmadi ona bakiyorum ama biakc hafta sonra ne yemis elestir de yapcamNe demek şekerim ben teşekkür ederim takip ettiğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?