gözün aydın gizem benim çocuklar gibi sevinmişsinOhh yarın okul tatilmiş.
ohh ne guzel eglenmissiniz cnmslm kızlar güzel geceler nasılsınız, burda 40 cm. kar var çocuklarla bol bol oynadık çok güzeldi kar keyfi yaptık millet eziyetiyle uğraşırken
afiyet olsun cnmdün ki menüm :
sabah 2 bardak su, 1 yerli muz ,
öglen : peynir ,zeytin , yeşillik , 1 d. kaymaklı ekmek , 1 t. kaşığı tahin pekmez ,
akşam : çorba , ıspanak yemeği , 2 kaşık yoğurt ,
3.lt su , 45 dak yürüyüş,
bugün ki menüm
sabah : 2 bardak su ,
peynir ,zeytin ,kaşar , yeşillik ,ekmek 1 .d ,
1 kase yoğurt , 1 Türk kahvesi ,
akşam : tas kebabı , 2 kaşık ıspanak , salata ,
3 lt su , bugun evde yaptım sporumu eşyaları evin içinde ordan oraya taşıdım 4 saat boyunca , bu soğukta terledim
sindi canm henüz jilian yapmaya fırsat bulamadım , inşah yarın yaparım canım ,eşim evde çocuklar evde hiç vakit olmadı
evet cnm ilk gunler anamizi aglatiyo jillian abla sagolsun :))Slm kizlar iki gundur yogundum giremedim masallah bayagi kaynatmissiniz jillian ablayi dun yaptim abowwww o nedir oyle arkadas kas agrisindan oldum bugun yaa bugunde yaptim ama nasil yaptim ne siz sorun ne ben diyeyim :)
afiyet olsun cnmDunku menum
sabah peynir zeytin bir yumurta haslanmis biraz yogurt kaymagi adacayi
ogle bir tabak bulgur pilavi
aksam bir kase mercimek corbasi bir tane peynirli gul boregi wallahi bir tane :)) uc kasik yogurtlu karabugday
30 dk yuruyus bide jillian su 3 litre
bugunku menum
sabah bir kase mercimek corba adacayi
ara yarim elma rendelenmis tarcinli karabugday
aksam bir kase salata bir tabak zeytinyagli yesil fasulye
spor jillian 20 dk yuruyus 2,5 litre su
hoşgeldin aslı bende meraklanmıştım kayıp.slm kızlar güzel geceler nasılsınız, burda 40 cm. kar var çocuklarla bol bol oynadık çok güzeldi kar keyfi yaptık millet eziyetiyle uğraşırken
kız halime sen şu jillanı biraz kilo versendemi yapsan sonra yağların kas olmasın sıkıntı olur. bence en güzeli kardiyoya asıl sen yurume eliptik lesli tarzı bişiler yap kuzumSlm kizlar iki gundur yogundum giremedim masallah bayagi kaynatmissiniz jillian ablayi dun yaptim abowwww o nedir oyle arkadas kas agrisindan oldum bugun yaa bugunde yaptim ama nasil yaptim ne siz sorun ne ben diyeyim :)
sindim benide ye nolur benide ye.......bugunku menum efemm...
kahvalti:
tuzlu omlet yanlislikla cok tuz attim zehir oldu 2 ctal anca yedim
1 muz
biraz sut
badem
ogle:
3-4 dolma
1 bardak mi 2 bardak mi ne ayran
aksam:
2 dilim borek mi diyeyim ne diyeyim oyle bisey
spor:
jillian
Anammmm kiz yaglar kasadami donuyo vazgectim ben ozaman jillian abladan zaten hic sevmemisdim yuruyuse devam dksini arttirayim bari :)hoşgeldin aslı bende meraklanmıştım kayıp.
kız halime sen şu jillanı biraz kilo versendemi yapsan sonra yağların kas olmasın sıkıntı olur. bence en güzeli kardiyoya asıl sen yurume eliptik lesli tarzı bişiler yap kuzum
sindim benide ye nolur benide ye.......
yahu bende regl oluyom bana bişi olmuyo size noluyo reglide coşuyorsunuz. bak yemin etmiştin tutacaksın boğazını
valla sollarım seni kalırsın gerilerde vahlarsın sonra.
bencede sen kardiyo yap bi 85 lere in de ozaman başlarsın bölgesel incelmeye. şuan ihtiyacın kardiyo ile yağ eritmek olsun. listede kal ama senin proğramda kardiyo yazsın sindim bendede 3k ve kardiyo yazıyor zaten karma yapıyom bi gün biri bi gün biriAnammmm kiz yaglar kasadami donuyo vazgectim ben ozaman jillian abladan zaten hic sevmemisdim yuruyuse devam dksini arttirayim bari :)
gözün aydın gizem benim çocuklar gibi sevinmişsin15 tatille birleşecek sanırım bu kar tatili bu gidişle
bugunku menum efemm...
kahvalti:
tuzlu omlet yanlislikla cok tuz attim zehir oldu 2 ctal anca yedim
1 muz
biraz sut
badem
ogle:
3-4 dolma
1 bardak mi 2 bardak mi ne ayran
aksam:
2 dilim borek mi diyeyim ne diyeyim oyle bisey
spor:
jillian
gizom biz karatayı karataymış gibi yapıp kendimize uyarlıyoz bu konuda çok başarılıyızAy öyle valla. Akşam evde koridorda tek başıma halay bile çektim
Bizim okul 29 ocakta son ders yapacak ama biz 2 hafta daha okulda eğitim almaya devam edeceğiz yani sömestr bize uğramayacak, şubat sonunda bir hafta iznimiz var o da gelene kadar şimdiden her bahaneyle tatile çocuk gibi seviniyoruz işte
Karatay'da o var mı bu var mı desem, hep var oluyor nedense
O yüzden börek için izin verdi mi Karatay teyzem diye sormaya korkuyorum.
Vermişse afiyet olsun, vermemişse başkan gelince nasılsa buralara kızgın surat ekleyecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?