Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gizom biz karatayı karataymış gibi yapıp kendimize uyarlıyoz bu konuda çok başarılıyız
Olabilir, benim kadayıf saçlı ex aşkım Dukan'ım da geçen sene zeytinyağı ekledi, sonra yok zeytin de yiyin tabii dedi, yok o yok bu sırf daha kolay olsun, milleti çeksin diye abarttıkça abarttı.

Karatayda da bence un kötüyse eğer, sağlıksızsa tarhana da olmayacak, lahmacun da olmayacak.
Yok az yersen, yok bir tane yersen, yok bilmemneler bana kandırmaca geliyor.
Sen işlenmiş gıdaya karşıysan, sağlıklı yaşam insan kafasındaysan vermeyeceksin o lahmacunu insanlara.
Kimse lahmacun yemedi diye ölmüyor, aksine o kaloriyi almıyor, karbonhidratı onu yiyerek totosuna yapıştırıp totosunu büyütmüyor..

Ayy çok gaza geldim
Evde oturmak beynime vurdu.

Slm meleklerimm çok şükür netimize kavuştuk arada oluyordu ama en azoından 3 g çalışıyordu şimdi ikisi birden olmayınca kendimi ortaçağda gibi hissettim oyuncağı elinden alınan çocuklar gibi Ne çok alışmışım sizlere ben iki gün iki yıl gibi geldiii

Enişteyle aranızı düzeltmenize çok sevindim ponçiğim.Ev sorunu da hallolmuş Bu soğukta kurulu düzeni bozmak kolay mı ev sahibinizde saçmalamış yani açık açık söylesin ne gerek var böyle bizans oyunlarına Kayınvaliden yağmayan ama gürleyen tiplerden ondan bir hayır gelmez kuzum.Siz eşinle anlaşıp birlikte alırsınız yeter ki elele verin tatlım

şoklardayım kuzum herhangi bir cıs yok ama miktar olarak çok fazla kuzumm ney ters tepki yapmadı inşallah

Neslim harikasın teşekkürler kuzummm

Geçmiş olsun makresim dün bende uyluk kemiğimi zorladım galiba müthiş ağrım var sağ ratafıma basamıyorum yaşlandım kabul ediyorum

Sibelcim takımda yerimiz var tatlım istersen katılabilirsin kortizon kullanıyorzsan sıfır tuz tüketmen lazım ömür boyu mu kullanacaksın bitanem

Ohh yarın okul tatilmiş.

Haydi gözün aydın tatili güzel değerlendirmişsin duyduğum kadarıyla

oooo bak sen damada helal olsun 5 dk da olsa sana eşlik etmiş

Superonline muhabbetimizi kıskandı galina kuzumm

evet cnm kaptani cok ozledim bende hatta bugunku menumu yazinca firca yerdim kesin onu bile ozledim
sende sagol canim benim
sana bol keyifli seyirler cnm bnm

Ben de hepinizi özledim barbimmmm şükür kavuştukk

Ne ben kacabildim ne gizo bitarafini devirip tv izleyebildi bu ne arkadas sanal tutku

Yok öyle deme neslim inan ben akrabalarımla bile bu kadar çok görüşmüyorumsanalı geçtik

ya simdilik sadece kim yazdi yazmadi ona bakiyorum ama biakc hafta sonra ne yemis elestir de yapcam korkun benden

Neslim de sen de harikasınız barbim valla gözüm arkada kalmıyor hiç yandı kızlar desene

slm kızlar güzel geceler nasılsınız, burda 40 cm. kar var çocuklarla bol bol oynadık çok güzeldi kar keyfi yaptık millet eziyetiyle uğraşırken

Slm Aslıcımmm oh ne güzel karın tadını çıkarmışsınız buraya da yağdı ama birikmedi hiç

Karabuğday modası aldı başını gidiyor hadi bakalım inşallah faydasını görürsünüz

bugunku menum efemm...
kahvalti:
tuzlu omlet yanlislikla cok tuz attim zehir oldu 2 ctal anca yedim
1 muz
biraz sut
badem

ogle:
3-4 dolma
1 bardak mi 2 bardak mi ne ayran

aksam:
2 dilim borek mi diyeyim ne diyeyim oyle bisey

spor:
jillian

kaptan yardımcısına yakışıyor mu akşam akşam 2 dilim börek barbimm

Neslim bu yağların kasa dönüşmesi olayı tamamen bir şehir efsanesi öyle bir şey yok tatlım .

VÜCUT YAĞLARI KASA DÖNÜŞÜR MÜ?

SPOR YAPMAK İSTİYORUM FAKAT BU YAĞLAR KASA DÖNÜŞÜR MÜ?

Cevabımız çok basit,yağın kasa dönüşme olayı diye bir şey yoktur.yağ bir madde kas ise bir dokudur.kas gerekli enerjiyi bu yağ maddesinden alabilir.yapılan ilk hata kilo vermek isteyip sonradan kas hacmi elde etmektir.oysaki ilk başta kas hacmi elde etmek vücut için daha yararlıdır.çünkü kas için gerekli enerji bu depolanmış enerji kaynakları olan yağlardan elde edilebilir.

SPORU BIRAKIRSAM KASLARIM SARKAR MI?

Yağ kasa dönüşmeyeceği gibi kas da yağa dönüşmez vede sarkma nedeni olan yağlar vücudunuzda bu görüntüyü oluşturmaz.sadece spor yaparken beslendiğimiz gibi beslenmeye devam edersek fazla enerji yağ olarak depolanır ve sarkma görüntüsü oluşturur.spor yapmadığımız içinde kas kütlemiz küçülerek yerini yağa bırakır.

SPOR YAPMAK İSTİYORUM AMA ÇOK KASLI OLMAK İSTEMİYORUM...(BAYANLAR)

Zaten istediğiniz kadar çalışın erkekler gibi fazla kas yapamazsınız çünkü sizde testesteron hormonu çok ama çok az salgılandığı için kas yapımı da çok az olacaktır.aslında kas kütlesini arttırmak sağlık açısından çok iyidir.bu nedenle bayanların çoğu kas yapmak yerine koşu bandı,bisiklet gibi çok efor gerektiren aletlerde çalışarak vücut kaslarını öldürmekte,çok kalori harcamakta ve bu harcanan kaloriyi sonradan yenen yemeklerle alarak vücut yağlarını arttırmaktadırlar.asıl amaç kas yaparak yağ kütlesini azaltmak olmalıdır.zaten korkmanıza gerek yoktur.erkekler gibi çok fazla kas yapamazsınız.koşu bandı ve bisiklette saatlerce efor sarfetmeden ağırlık çalışılması daha iyidir.hem sıkılaşırsınız hemde yağlarınızdan kurtulursunuz.

Aman neslim spor yapacağım derken hasta olmayalım hava hakikaten buz gibi

Bravo makresimmm fakat belinde ağrı varsa ne olur fazla zorlama

Anammmm kiz yaglar kasadami donuyo vazgectim ben ozaman jillian abladan zaten hic sevmemisdim yuruyuse devam dksini arttirayim bari :)

Ebwamcım öyle bir şey yok lakin sen şimdilik tempolu yürüyüş veya leslie ablamızla devam et tatlım kilo vermen durdukça sporunu çeşitlendirirsin

Ne güzel bilgiler paylaşmışsın neslim teşekkürler kuzumm

Tatil için sürekli kar yağsın mı desek yoksa dışardakiler için bir an önce yaz gelsin mi diye dua etsek bilemedim tatlımm
Ekledim ekledim ponçiğimmŞayet şeker hastası değilsen ve kilo problemin yoksa ve yediğini yaktığın sürece arada kaçamak izni veriyor Canan ablamız aksi taktir de asla izin vermiyor ama hepimiz insanız işte bir şey yasak dendi mi yasakları delmek en büyük hobimiz

ya ben grip oldum salya sumuk of yaaaa gene uğraşmam gerekecek sinuzite çevirmeden.
ben az sonra kaçıyom kızlar hadi size iyi sohbetler akşam ceeee derim

Neslim o kadar tüksek değerleirne rağmen nasıl grip olmayı başardın kuzum geçmiş olsun

gizom biz karatayı karataymış gibi yapıp kendimize uyarlıyoz bu konuda çok başarılıyız

Bu senin için geçerli değil neslim sen karatay taş devri kan grubu hepsini aynı anda uyguluyorsun
kaçamaklar hariç tabiii

Bitanem ne yapsın haftada bir yenebilir diyor .Bu kişiye kalmış hiç yenmemeli dediklerine bile dikkat edenler o kadar az ki

Selam kızlar nasılsınız.karatay teyzem bu topikteki karatay yapanları görse ülkeyi terkederkafamiza gore karatay.kaptann çok ozlendin gel artik

Slm tatlım internetime kavuştum değmeyin keyfime

Geldim geldim kuzummmm ben de çok özledimmm

Başkan gelmiş hoşgelmişşş
İnşallah bir daha özletmezsin kendini başkanım, o kadar birbirimize alışmışız ki biri gün boyu az yazsa hemen eksikliği hissediliyor ve özleniyor.

Gelelim günün yeme içme raporuna;
sabah; 2 yumurta, elma, peynir
öğlen; 2 yemek kaşığı yoğurt (evde olduğum ne belli, hem acıktım hem çok yedim.)
akşam; tavuk, salata
sporum; komple ev işi
2 kupa yeşil çay, 1 litre su

Şimdi camdan kar seyredip, yarın da okulumuz tatil olur mu diye sürekli mail kutumu kontrol edeceğim.

Allah evsizlerin, bu soğukta çalışmak zorunda kalanların, sokak hayvanlarının, evine gittiğinde yiyecek yemeği, içecek bir sıcak çorbası olmayanların yardımcısı olsun inşallah.

Hoşbuldum canım benimm inşallah kuzum hakikaten alışkanlıklar çok zor fena alışmışız

Haksızlık etme kendine fazlalık birşey göremedim menünde ben tatlımyoğurt 1 kase yiyebiliridn 2 kaşık nedirki

Aminn bitanemm bizler sıcacık evimizde rahatız çok şükür.Rabbim yardıma muhtaç herkesi tüm canlıları korusun kollasın.Aminnn

S3lam kizlar
bende z raporumu yazim gizom gibinn
sabah kalkinca kefir
9.30 da 2 yumurtali karatay
14.00 de mercimekli bulgur 4 kasik + arnavut ciger 4 kasik + barbunya 4 kasik 1 kase salata
18.30 da 4 izgra kofye+ izgara karnibahar sogan domates ve 1 kase salata+ 2 yemek kaşığı puremsi bisi ( dun patates ve havucu hasladim ezdim ustune sarimsak yogurt yapıp dolapta 1 gun dinlendirdim. Dolaba girince gi side dusuyomus hem )
spor aksam 45dk kardiyo; lesli ve nesli sporu :)))

395.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aslı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebwam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gizem[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülay[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeyno[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/TABLE][TR]
[/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

sitede yeniyim cuma zayıflama yarışmalarında yeri olan beni de alabilir mi acaba?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilmak-isteyenler.71509/page-689#post-38676568

Bu linke yazabilirsinn canım

Dolaba girince g.i si düşüyomu bilemem ama havuç pişince tehlikeli oluyor neslimm

Kaptancim hosgeldin cooook ozledik walla seni
yoklugunda sagolsun yardimcin bize goz actirmadi bide ustune gicik jillian ablayi sardi basimiza uc gundur robocop gibi milim milim yuruyom evin icinde hertarafim agriyo
neslim ne guzel bilgiler paylasmissin canim
sagol nekadar yanlis bildigimiz seyler varmis
kaptanim karabugdayi sagolsun ayyuzlum sardi basima
sade yemegi sevmeyince kombinasyonlarini deniyom bende bugun sarmasini bile yaptim misal fenada olmadi :))))

Hoşbuldum kuzum sen de hoşgeldinn Barbim birazdan gelir bence yaz hemen menünü
ilk günden sonra alışırsın ebwamcım çok iyi olmuş hep birlikte başlamanız

Tadını sevdiysen mesele yok afiyetolsun canım ama bana hitap etmedi

Bugunku menumu yazim
sabah peynir zeytin yesillik bir salatalik bir haslanmis yumurta adacayi
ogle 8 karabugdayli yaprak sarma iki kasik yogurt neslimin tavsiyesiyle bir havuc :)
Aksam iki kasik yesil fasulye bir bardak ayran
3 ltre su 45 dk yuruyus
jillian ablayi terkettim bugun :))))))

Afiyetolsun tatlım taze fasulyeyi neden korkarak yedinki sena olsa götürmüştü
dk yürüyüş harika jillianı ilerde yaparsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…