evet kızlar nesliminde dediği gibi biraz kendimden bahsedeyim gerçi takımda herkesle az çok tanışıyoruz sanki buda beni daha çok rahatlatıyor.
33 hatta 34 yaşındayım
8 yaşında bir kızım var
çalışıyorum
en yüksek kilom 92 93 tü dukanla bayağı bir rahatladım ama sonra 2 3 kilo kadar geri aldım
öyle uzun süreli hiç diyet yapmadım ilk defa bu kadar uzun soluklu gidiyorum meğer ne zormuş ama olsun eninde sonunda bitecek...
80 89 topiğine başladığımda 86,6 idim
güncel kilom 83,6 aylardır bir ileri iki geri gide gele durum bu ama artık yok öyle bişey burada daha da motive olacağıma bu yarışın sayesinde çok dikkatli olacağıma inanıyorum...
spor yapmak işitiyorum aslında kızlar ama swetimmm biliyor ya 2 ayda 2 kez belimi incittim ve maalesef fıtık başlangıcı o yüzden önce doktorun verdiği harketler belimi güçlendirsin sonra biraz toparlanmayı planlıyorum...
haaaaa hedefim 65 70 arasında kalmak
tatlım ben bel fıtıgından felç oldum 6 sene önce ameliyatla ayaklandım. sonrasında fizikçi bazı plates hareketlerini verdi 6 ay yaptım sonrasında platese başladım ama her hafta 2 hareket ekledim belime yaramayanları eledim ve zamanla kendime plates programı yaptım 30 dakkalık hala onu uyguluyorum ama haftada 3 kez oluyo eskiden hergündü. sana tavsiyem o verilen hareketleri bırakma hatta ebrunun c lerini izle ve sende programına ekle en az 20-30dk lık program çıkar kendine ve asla ihmal etme. allahaşükür 6 senedir iyiyim bi yazın nuksetti biraz daha yok şükür kurtuldum ama ömür boyu dikkat etmeliyiz
selam arkadaşlar
bende aranıza katılmak isityorum yaklaşık 1 aydır sessiz takipçinizim... 80 89 grubunda 3 4 ay kadardır yazıyorum zaten ama artık aranızda yarışmak ve hızlanmak istiyorum... kuralları okudum ve kabul ediyorum sizde beni kabul ederseniz listeye gireceğim günüde iple çekiyorum....çok heyecanlandımmm
oyyy mavim gelmiş hoşgelmiş.
seni ne süprizler bekliyor bir bilsen iyiki geldin :)
cuma günki kilonu
80 topiği başlangıç kilonu, ve hedefini, yaşını bildirim şeklinde yaz bize not alacaz.
birde kendinden bahset tanımayan arkadaşlar için okiş bebeğimmm
Dünkü menüm,
Sabah 1 rafadan yumurta, şekersiz çay
Ara 1 ince dilim doğum günü pastası (çok sevgili eşimin doğum günüydü)
Akşam 1 şinitzel (hazır değil kendim hazırladım) 3 yk pirinç pilavı, salata, 1 kadeh beyaz şarap
Su 2.5 lt
Jillian yapamadım dün doğum günü vesilesi ile
evet kızlar nesliminde dediği gibi biraz kendimden bahsedeyim gerçi takımda herkesle az çok tanışıyoruz sanki buda beni daha çok rahatlatıyor.
33 hatta 34 yaşındayım
8 yaşında bir kızım var
çalışıyorum
en yüksek kilom 92 93 tü dukanla bayağı bir rahatladım ama sonra 2 3 kilo kadar geri aldım
öyle uzun süreli hiç diyet yapmadım ilk defa bu kadar uzun soluklu gidiyorum meğer ne zormuş ama olsun eninde sonunda bitecek...
80 89 topiğine başladığımda 86,6 idim
güncel kilom 83,6 aylardır bir ileri iki geri gide gele durum bu ama artık yok öyle bişey burada daha da motive olacağıma bu yarışın sayesinde çok dikkatli olacağıma inanıyorum...
spor yapmak işitiyorum aslında kızlar ama swetimmm biliyor ya 2 ayda 2 kez belimi incittim ve maalesef fıtık başlangıcı o yüzden önce doktorun verdiği harketler belimi güçlendirsin sonra biraz toparlanmayı planlıyorum...
haaaaa hedefim 65 70 arasında kalmak
Merhaba canım memnun oldum, ben Gamze, 28 yaşındayım 1 yıllık evliyim bebişim yok henüz :) çalışmaya ara verdim mali müşavirim aslında ama şu an doktora yapıyorum, tez aşamasına gelince yeniden çalışmayı istiyorum bakalım inşallah.. Ben de aslında 85 le başladım, kkya geldiğimde 81.3 düm. Sağolsun kaptanım sesimi duydu takıma kabul etti sanırım 3 ay kadar oldu takıma gireli.. Aslında 77.4 e kadar düşmüştüm ama geçen hafta geri aldım biraz malesef..umarım hep beraber fazlalıklarımızdan kurtulur sağlıkl fit bayanlar olarak devam ederiz hayatlarımıza tekrar hoşgeldin canım
slm iyi hafta sonları kızlar ....
bu hafta 3. olmuşşuzkilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
menülerim...
dün ki menüm : sabah 2 bardak su
peynir ,zeytin ,tahin pekmez , 1 d. ekmek , 2 çatal patates kızartması fırında ,
1 kase yoğurt,
akşam : çorba , mantar sote , salata ,
3.lt su, evde spor hareketleri
bugün ki menüm :
sabah 2 bardak su
peynir ,zeytin , 1 d. ekmek , bol yeşillik , tel peynir eritmesi ,
akşam : kuru fasulye , 2 kaşık pilav ,salata ,yoğurt,
2 fincan ıhlamur ,1 avuç fındık ,
3.lt su , 20 dak zumba
Afiyetolsun canımmm peyniri tavada mı erittinKendine özgü diyet menülerinle ist,krarlı bir şekilde vermen beni çok mutlu ediyor Aslıcım akşamki fındık çiğdir umarım kavrulmuş çerezler sağlığımız için çok zararlı bitanemm
Peynir tel peynir kaptanım doğal peynir trabzondan az tereyağında eritip yeniyor çok lezzetli...
fındıklar bizim fındık bağımızdan, kavurmadan çiğ yiyorum canım , cevizde var ama bana yağlı geliyor çok nadir yiyorumçok şanslıyım ki fındık ceviz sıkıntımız yok dedemler sağolsun , yattıkları yerler nur olsun inşallahh...
ilk sarı kartımıda almış bulunuyorum395.Etap Mesaj Sayıları
Neslihan: 35+
Pisican: 35+
Gamze: 35+
Ayyüzlüm: 35+
Zeyno: 25SARI KART
Ebwam: 24SARI KART
Bayılan bayılana: 22SARI KART
Aslı: 15SARI KART
Mesajdan İzinliler
makres : 14
gizo : 28
ilk sarı kartımıda almış bulunuyorum
evet canım hep dua ederim ,çok severdim aile büyüklerimi yazları ve tatilleri hep onlarla geçirmek isterdim , Amin inşalhh canım ...
Offff yenmez mi desene AslıcımmBen de ceviz çok seviyorum fındık kırmak zor geliyo her sabah nedense Allah razı olsun dedenlerden ne güzel ağaç dikmenin bir artısı daha sürekli duaya vesile oluyor Mekanları cennet olsun cnm.Kayınvaliden nasıl oldu iyileştimi
evet canım hep dua ederim ,çok severdim aile büyüklerimi yazları ve tatilleri hep onlarla geçirmek isterdim , Amin inşalhh canım ...
kayınvalidem daha iyi canım ilaçlarını kullanıyor , köye gittiler açık hava iyi gelir diye daha iyi olur inşalhh ...
Allah tüm hastalarımıza acil şifalar versin...
kaptanım bana müsade güzel akşamlar dilerim..
tatlım ben bel fıtıgından felç oldum 6 sene önce ameliyatla ayaklandım. sonrasında fizikçi bazı plates hareketlerini verdi 6 ay yaptım sonrasında platese başladım ama her hafta 2 hareket ekledim belime yaramayanları eledim ve zamanla kendime plates programı yaptım 30 dakkalık hala onu uyguluyorum ama haftada 3 kez oluyo eskiden hergündü. sana tavsiyem o verilen hareketleri bırakma hatta ebrunun c lerini izle ve sende programına ekle en az 20-30dk lık program çıkar kendine ve asla ihmal etme. allahaşükür 6 senedir iyiyim bi yazın nuksetti biraz daha yok şükür kurtuldum ama ömür boyu dikkat etmeliyiz
slm iyi hafta sonları kızlar ....
bu hafta 3. olmuşşuzkilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Hoşgeldin aramıza maviay ... ben aslı bende 34 yaşında evli 2 çocuklu izmitli bir hatunum , 93 kiloyla başladım 10 kasımda , 88,5 kiloyum şuan ,çok şükür yavaş yavaş veriyorum kilolarımı , hep beraber dilediğimiz sağlıklı kiloya ulaşırız inşaallahh....
İyi akşamlar fıstıklarım
Hoşgeldin mavişim aramıza kararına çok sevindim tatlım eminim buradaki takım ruhu sana olumlu yansıyacak hedefine daha çabuk ulaşacaksın kuzummm bugünden itibaren takımdasın listeye 3, cuma gireceksin bitanemm
80-89 topiği takımda geçerli değil kuzumm şu anki kilosu geçerli
Afiyetolsun Gamzemm kahvaltıyı biraz geçiştirmişiz
eniştenin doğum günü kutlu olsun kuzumm birlikte sağlıklı bir şekilde yaşlanmak nasip etsin sizlere rabbimkaslarını dinlendirdin diyelim ama pisicandan saklan bence
En güzel spor yürüyüş mavişimm bu bel öyle bir şey ki ters eğilmede bile gidebiliyor
Zor olmaz olurmu tatlım almak ne kolay halbuki değil mi .Ama hiç merak etme birlikte hedefine ulaşacağız tatlım
O bebişşş haberini mutlaka alacağız en doğru zamanda tatlımmm
Hoşgeldin Aslıcımm iyi tatiller kuzumm hasret kaldık bu ara sık giremiyorsun
Evet tatlım notamızı da sildirdik notasız devam edeceğizTebrik ederim tatlım
Afiyetolsun canımmm peyniri tavada mı erittinKendine özgü diyet menülerinle ist,krarlı bir şekilde vermen beni çok mutlu ediyor Aslıcım akşamki fındık çiğdir umarım kavrulmuş çerezler sağlığımız için çok zararlı bitanemm
396.Etap HaftalıkHEDEF Listesi
makres---62,7------------------------->Meleklerim sizlerden makul hedefler istiyorum
BayılanBayılana----91,7-------------------------->
rengarenknesli ---76,5 ------------------------->
Sindi564----78,6------------------->
Ahbirkingcharlesımolsa----78,8------------------------->
Aslı----88,5----------------->
Yenibirben----80------------------------->
maviş-----83,6---------------------->
winstonlight--------- 74.3------------------------>
Ayyüzlüm--------78,3--------------->
Ebwam-------127,1---------------->
minimum rakam 400 gr .maksimum 1 kilo fazlası olursa tadından yenmez . Haydi bakalım gelsin hedeflerimiz
Bu hafta 3, takımla rövanş haftamız meleklerimm eşleştirme yok takım yüzdesini baz alacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?