- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
İyi akşamlar meleklerimmm güzel bir pazar geçirmişsinizdir umarımm
Hareketlere başlıyorum derken mavişimm Yok kuzum yürüyüş harici spor yapma bir süre daha tempolu yürüyüş en güzeli
Cumartesi ipin ucu kaçmış hakikaten kuzum sağlık olsun senin kilo verme yöntemin de böyle hafta içi asla bozmuyorsun çünkü Ayrıca hafifletici sebepler de var. İnşallah senin de en doğru zamanda bebişin olacak bitanemm inan bana geçen sene şirineme söylüyordum bunları bak şimdi çok az kaldı doğmasına paşamızın o günlerde gelecek kuzum rabbim büyük sabret sizinle birlikte biz de gün sayacağız ilk dişi ilk yürüyüşü her anını fotograflayacaksın biz teyzelerine
1 kadehten başka birşey yok tatlım menün gayet güzel afiyetolsun Dün size geleceltim yemeğe uçağı kaçırdım
Afiyetolsun barbimmm cuma kahvaltın yine geçiştirme olmuş kuzum
İncir uyutmasını yaptın demek Afiyetolsun cnm en masum tatlı acil durumlar için bulunsun dolabında
İlahi kuzummm bana ilk 25 yaşımdayken teyze demişlerdiii şu reklam var ya bana teyze teyze dedilerrrr her izleyişimde gülüyorum. aynen öyle olmuştum .Lise arkadaşımın kızıydı teyze diyen normali bu zaten abla diyecek hali yok ya Ama işte ablalıktan teyzeliğe geçiş garip geliyor bizlere ben hala ne zaman 41 oldum inanamıyorum
ah neslim ah öyle güzel spor yapmışsın ki ama yarısı çikoya ve ekmeği eritmeye gitmiş kuzum
Afiyetolsun cnmm sabah sabah karabuğdaylı salata ne diyim helal olsun sana
1 pinguiyle dünü atlatabildiğine şükür
Eniştenin doğum günü kutlu olsun bitanemm yuvanızdan sağlık mutluluk huzur bir ömür eksik olmasın inş çocuklara pastanede yedirmen iyi fikir evde olursa sen de en azından tadına bakardın
iskender sevmezmisin kuzum ben de ne zaman dışarda iskender veya kaşarlı köfteye bayılırım
cuma günü tost yemişsin fakat sonrasında telafi etmişsin kuzum tadımlık poaça demekkk afiyetolsun yaramasın tatlım jilliana başlarsan süper olur offf spor yapamamak ne kötü
evet sonradan farkettim değiştirecektim unuttum gülüm Sen şimdi 3 kilo mu vereceksinn
verebileceğini biliyorum ona şüphem yok şayet bu verdiğini bir iki hafta sonra geri alırsan külahları değişiriz ona göre
geçmişolsun sanada neslim aynen öyle dikkat esip korumak gerekecek hep... yarından itibaren başlıyorum hareketlere belimdeki iğnenin acısı ancak geçti çünkü..
1. olduğumuz günleri görelim inşallah
hoşbuldum canım, inşallah canım....
hoşbuldummm kaptanımmmmm bende burda olduğuma çoookk sevinçliyim canımmmm
Hareketlere başlıyorum derken mavişimm
İyi geceler kızlar,
Ayy ayıp olacak ama kötü kadının tövbesi durmazmış ya benimki de o hesap oldu.
Ben gene yedim ya.
Moralim bozuldu, yazacak yüzüm de olmadı, canım sıkıldı.
Cuma günü gece yarısı annem geldi, yazamadım.
Cuma sabah; yeşil çay, 2 yumurta
Cuma gece yarısı; salata
Cumartesi sabah; omlet, 2 çarliston biber, peynir
Sonra kuzenin çocuğunun doğum gününe gittik, orada 3 parça günaha bulandım. (kürdana batırılmış 3 minik şey ama günah mı evet günah) sonra eşimle alışverişe gittik, sıcak sıcak çıkan poğaçalardan bir tane yedim, ordan simit aldık akşam yemeğinde de bir simit bir tost yedim, üstüne (evet gel beni ye diyorsunuz, bekleyin efendim sıra ona da gelecek) bu tuzla kaplı fıstıklardan koca bir avuç yedim, onun üstüne bir portakal ve onun üstüne hoşbeş gofret yedim.
Şimdi sinamekeli yeşil çay içeceğim, yarın tartılsam kesin 2kilo fazla olacağım. Hafta içi hep aç gezeceğim 2.5 kilo vereceğim, siz de gene "len Winston hep aç geziyorsun onca yürüyüp debeleniyorsun haftada neden yarım kilo diyeceksiniz?". Öff aslında çok da angut biri değilim ama niyeyse hep aynı hatayı yapıyorum.
Bugün biraz da şu bebek olayı canımı sıktı. Benim de bebeğim karnımda olsaydı, doğsaydılar, onun da doğum günü olsaydı keşkeler,,, Belki ondan da biraz yiyeceklerin arkasına saklandım...
Neyse...Karışık bir hafta sonuydu, duygusal ve diyetsel olarak.
Ama özlendiniz yahu, birazdan fru..sohbete geleceğim.
Cumartesi ipin ucu kaçmış hakikaten kuzum sağlık olsun senin kilo verme yöntemin de böyle hafta içi asla bozmuyorsun çünkü
Gelelim dünkü menüme, winstoncığımdan farklı olarak ben de sağlıklı şeyleri abartı yedim sanki
Sabah 1 muz, bir bardak süt, badem
Akşam 1 çipuraama öyle böyle çipura değil tanesi yarım kilo bir de lezzetliydi sormayın dostlar
Sonracığıma, zeytinyağlı kereviz yedim bir dilim kadar, bol roka salatası domates, peynirli, bir de karides güveç
Bitti mi tabii ki hayırüstüne de 3 çatal fırında tahin helvası limonlu. Bu arada akşam balığın yanına bir kadeh de cıs içtim.
Şimdi bakıyorum da menümde sağlıksız olarak bir tek cıs var sanki ama diğerleri de nasıl şişirdi göbüşümü dünyaları yedim sanki vallahi.. Neyse bugünden tezi yok eski az öz menülere dönüş yapacağım inşallah
1 kadehten başka birşey yok tatlım menün gayet güzel afiyetolsun
Cuma:
kahvalti:
1 elma
badem
aksam:
et sote
2 kasik bulgur pilavi
salata
spor:
jillian
1 Saat yuruyus
cumartesi:
kahvalti:
karatay kahvaltisi
aksam ustu:
3 yemek kasiigi Kadar incir uyutma
aksam:
4-5 zeytin
2 lokma ciger sote
spor:
jillian
bol ev isi
Afiyetolsun barbimmm cuma kahvaltın yine geçiştirme olmuş kuzum
İncir uyutmasını yaptın demek
Teyze değil yahu abla ablaaaa.
Ay dün de doğumgününde verdiler bebeği elime, "al teyzesi" diyerekten.
Onlara da "ablassıııııı" diye çemkirdim. Hoş bebe 1 yaşında ben 33 arada 32 yaş var, ne ablası tabii teyzesi de, üff daha ben teyze değilim yaaa, siz de değilsiniz. Benim bebem olursa hepinize abla diyecek, baştan anlaşalım. Çünkü hepimiz maşallah genciz, zayıflıyoruz ve taşşş gibi olacağız. Teyze diyen benim koca totomu yesin hıh (Gülücükler kaybolmuş ya, burada çemkiren suratlı smiley hayal edin )
Dobişe her şey dediğin gibi bahane leydim. Yok lodos esti iştahım arttı yok regl oldum dibim delimdi, yok kaynanam hişt dedi, kocamla tepiştim, yok Venüs marsa girmiş ben de dolaba kafamı soktum, yok rüzgar esti, fırtına çıktı. Benimki de o misal işte.
Ama bunlar bizi ya geriye götürüyor ya da yerimizde saydırıyor, sonra onc zaman geçiyor hala bu topikteyiz, hala şişmanız.
O yüzden ne yapmalı bilmiyorum ama bu bilince kavuşmalıyız.
Benim Allahtan hafta içi hem dağ başında çalışmam hem de yoğun çalışmamdan dolayı yemek yeme gibi bir fırsatım ve bu yönde bir isteğim hiç olmuyor o yüzden kafam rahat, cumaya kel kör bir sonuç çıkarabiliyorum ama hafta sonu olunca dağda indim şehre misali "hööööörrrr" diye bağırarark yiyorum. Bana hafta sonu mesai mi yazsalar ne yapsalar :)
Neyse bu hafta ve sonuna bakalım. İnşallah hepimiz için kaçamaksız, sağlıklı, mutlu ve bol eksili bir hafta olur.
73.9 ile 73leri tekrar ucundan görmeyi diledim. İnşallah olur.
İlahi kuzummm bana ilk 25 yaşımdayken teyze demişlerdiii şu reklam var ya bana teyze teyze dedilerrrr
Dunki menumu yazim unutmafan
su an bandin tepesindeyim
sabah karatayla beraber 1 soit
ogle yok
aksam hamsi helva 1 dlm salata ve 2dlm ekmek 2 ciko
1.10dk kardiyo
ah neslim ah öyle güzel spor yapmışsın ki ama yarısı çikoya ve ekmeği eritmeye gitmiş kuzum
Dunku menum yok sanirsam hemen yazayim
sabah: havuclu, karabugdayli, 6 cevizli yogurtlu salata
Aksam: karabugdayli makarna, yogurtlu koz patlican
gece: 1 pingui, 3 kase ayran asi
Kocam bana yaramiyo alerji yapiyo. Yemek yediriyo kilo aldiriyo.
Afiyetolsun cnmm sabah sabah karabuğdaylı salata
1 pinguiyle dünü atlatabildiğine şükür
Bu aksam yemege cikacaz ve sanirim lahmacun yerim yine. Var bende bi manyaklik ne zaman yemege gitsem sadece lahmacun yiyom. Zannimca cok seviyom. Bakalim bu gunu hasarsiz atlatabilecekmiyim. Ya pasta yok dedim herife de cocuklar da sonradan pasta demeye durdular. Belki pastaneye gotururum birer dilim yesinler napim. Neyse bensimdi hazirlanim ancak giderim bes bes bucukgibi gel dedi cunku
Eniştenin doğum günü kutlu olsun bitanemm yuvanızdan sağlık mutluluk huzur bir ömür eksik olmasın inş
iskender sevmezmisin kuzum ben de ne zaman dışarda iskender veya kaşarlı köfteye bayılırım
Ben geldimmmmm menülerimi yazayım pc pc öldürecek beni
Cuma
Sabah:1 kepekli tostçeri domates,yeşil biber,1 fincan Yeşilçay
Öğlen:1 tabak yeşil mercimek yemeği ve ayran
Akşam:1 tabak sadece az tereyağında döndürülmüş mantar ve yoğurt
Spor:yarım saat yürüyüş su:3.5
Cumartesi
Sabah:2 yumurta,1 etimek yeşil biber,3 zeytin ,1 kupa çubuk tarçınlı sıcak
Öğlen:1 tabak pırasa yanında 2 köfte
Akşam:1 kase Brokoli yanında Sarımsaklı yoğurt
Spor:yok
Su:2 lt
Pazar:
Sabah:1 yumurta,1 tane poğaça asma çokkkk minik
Öğlen:1 dolu tabak yoğurt çorbası
Akşam:1 doku tabak biberli tavuk but
Spor:jillian
Su:2 lt
Gelişmeler: jillian a tekrar başladım nuramın ölçülerini gördükten sonra. Bu sefer Ağrı'dan patlasam da yapıcam . 3 güne geçer diyorlar hadi bakalım
cuma günü tost yemişsin fakat sonrasında telafi etmişsin kuzum
Kaptanımmmm hedef bildiriyorum 80 yazmışsın ben o dana gibi yedikten sonra 81 çıkmıştım.sen çok iyi niyetli davranmış sın
Hedefim:78
evet sonradan farkettim değiştirecektim unuttum gülüm
verebileceğini biliyorum ona şüphem yok şayet bu verdiğini bir iki hafta sonra geri alırsan külahları değişiriz ona göre