- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Cooooktesekkur ederim kaptanimallah razi olsun. Iskenders seviyo msevmesine de burdanguzel yapan yok. Onun icin tatvana gidiyoruz. Seksen km yol simdi karda buzda cekilmezdi. En iyisi yine bana lahmacunduİyi akşamlar meleklerimmm güzel bir pazar geçirmişsinizdir umarımm
Hareketlere başlıyorum derken mavişimmYok kuzum yürüyüş harici spor yapma bir süre daha tempolu yürüyüş en güzeli
Cumartesi ipin ucu kaçmış hakikaten kuzum sağlık olsun senin kilo verme yöntemin de böyle hafta içi asla bozmuyorsun çünküAyrıca hafifletici sebepler de var. İnşallah senin de en doğru zamanda bebişin olacak bitanemm inan bana geçen sene şirineme söylüyordum bunları bak şimdi çok az kaldı doğmasına paşamızın o günlerde gelecek kuzum rabbim büyük sabret sizinle birlikte biz de gün sayacağız ilk dişi ilk yürüyüşü her anını fotograflayacaksın biz teyzelerine
1 kadehten başka birşey yok tatlım menün gayet güzel afiyetolsunDün size geleceltim yemeğe uçağı kaçırdım
Afiyetolsun barbimmm cuma kahvaltın yine geçiştirme olmuş kuzum
İncir uyutmasını yaptın demekAfiyetolsun cnm en masum tatlı acil durumlar için bulunsun dolabında
İlahi kuzummm bana ilk 25 yaşımdayken teyze demişlerdiii şu reklam var ya bana teyze teyze dedilerrrrher izleyişimde gülüyorum. aynen öyle olmuştum .Lise arkadaşımın kızıydı teyze diyen normali bu zaten abla diyecek hali yok ya Ama işte ablalıktan teyzeliğe geçiş garip geliyor bizlere ben hala ne zaman 41 oldum inanamıyorum
ah neslim ah öyle güzel spor yapmışsın ki ama yarısı çikoya ve ekmeği eritmeye gitmiş kuzum
Afiyetolsun cnmm sabah sabah karabuğdaylı salatane diyim helal olsun sana
1 pinguiyle dünü atlatabildiğine şükür
Eniştenin doğum günü kutlu olsun bitanemm yuvanızdan sağlık mutluluk huzur bir ömür eksik olmasın inşçocuklara pastanede yedirmen iyi fikir evde olursa sen de en azından tadına bakardın
iskender sevmezmisin kuzum ben de ne zaman dışarda iskender veya kaşarlı köfteye bayılırım
cuma günü tost yemişsin fakat sonrasında telafi etmişsin kuzumtadımlık poaça demekkk afiyetolsun yaramasın tatlım jilliana başlarsan süper olur offf spor yapamamak ne kötü
evet sonradan farkettim değiştirecektim unuttum gülümSen şimdi 3 kilo mu vereceksinn
verebileceğini biliyorum ona şüphem yok şayet bu verdiğini bir iki hafta sonra geri alırsan külahları değişiriz ona göre
canim allah yardimcin olsun hakikaten cok zor bir durumSabah; bir tost (2 ince dilim arası beyaz peynir)
Akşam bir tost
Spor; hastaneler arası koşturma
su; 2 bardak var yok
Başkanım diğer yerden sormuşsun, tomografiyi de aldık. Tahmin et ne çıktı? Hiç bir şey!!!
Ben malımı bilmiyor muyum!
Şimdi evde pc başında başım diye ağlıyor, Allah aşkına beyin kanaması geçiren adamın pc başında ne işi var?
Sular boşalmıştı, neden doldurup koymadın dolaba dedim çünkü bizim evde onun iki çooook büyük görevi var; biri yatarken kapıyı kitlemek, ikincisi de bboş şişeleri doldurup dolaba koymak. Başka işe yaramaz. Ne dedi? "Ben burada beyin kanaması geçiriyorum, nasıl eğileyim de doldurayım? " O zaman neden pc başında oyun oynuyorsun? deyince de "Beni sinirlendirme tansiyonum çıkar!" Bir de her şeyimiz tammış gibi tansiyon derdimiz çıktı. !! Senin 36 yaşında tansiyonun da çıkacaksa ben bu hayata hasta bakmaya gelmedim kusura bakma, yeter...Migreni bitmez, bel ağrısı bitmez, siniri stresi bitmez, bacak krampları bitmez, o hastalığı bitmez, bu sakatlığı bitmez üstüne bir de tansiyon çıkarsa gerçekten ben evli kalamam. Yıldım çünkü. Aynı annesi ! O da 24 saat bayılır hastane hastane gezsin. İşin en b.ktanı da şu ; ikisi de hepimizi gömerler o derece sağlıklılar ama hastayız diye çevresindekilere 7/24 kök söktürüp hayatı zindan ederler..
Bugün çok ağladım odamda gizli gizli. İşin en acı kısmı da bu benim seçimimdi. Kimse zorlamadı. Ben koşa koşa gittim. Şimdi kimseye de suç atamıyorum, kendi salaklığıma anca ağlıyorum işte.
Hani dün üzülüp ağlamaklı olmuştum ya şu çocuk olayına, yok diyorum rabbimin bildiği bir şey var bu kadar kör olma diyorum kendi kendime. Bazen bazı işaretleri de alıp, olaya başka açıdan da bakmak, ısrar etmemek lazım da biz kullar o kısmı atlıyoruz.
Neyse, diyet kısmında benden yana bu hafta müsterih ol, hafta içi yemem , içmem biliyorsun. Çok büyük bir aksilik çıkmadığı müddetçe -400 garanti inşallah. Cumartesi çok yemesem daha da giderdi ama anca cumaya kadar cumartesi günahlarını yok eder, üzerine de kel kör bir şeyler veririm.
Herkese çok sağlıklı ve huzurlu yeni bir hafta diliyorum.