Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cooooktesekkur ederim kaptanimallah razi olsun. Iskenders seviyo msevmesine de burdanguzel yapan yok. Onun icin tatvana gidiyoruz. Seksen km yol simdi karda buzda cekilmezdi. En iyisi yine bana lahmacundu
canim allah yardimcin olsun hakikaten cok zor bir durum

Tabii yani leydiyim meydiyim ama tersim pistir hee
Ayy hem ağlıyorum hem sırıtıyorum he , ne kabus bir pazardı bugün.
Neyse biraz akışına bırakacağım, mevlam neylerse güzel eyler diye biraz leydi gibi davranıp dışardan sessiz sessiz gözlemleyeceğim.
20. kez şans vereceğim, olursa olur olmazsa ben bu hayata kimsenin dertli sorunlu psikolojik çocuğuna hasta bakıcılık yapmaya gelmedim, olmuyorsa da Allah herkesin yolunu açık etsin derim.

Gelelim bu gunku menuye
sabah: koz patlicanli havuclu cevizli karabugdayli yogurtlu salata
aksam: 2,5lahmacun, salata, 2 bardak ayran, 1 cig kofte
sonrasinda biraz cips cikolata ama miktarini tam bilemedim besimiz beraber yiyince
spor: 40 dk eliptik, 20 dk kas ve esneme
biliyorum abuk bir menu oldu bu gunu bununla kurtardigima sukrediyorum.

Ay kizlar benim acil tarafindan en asagi uc kilo vermem lazim pazara kadar. Nasil yapacam bana bi akil verin ya nolur. Osmaniyeye 75 kilo gitmek istiyorum. Saglikli ya da degil farketmez nolur

Kocama cocuklarla cekilen bir fotosunu cerceveletip hediye ettim. Birmagazaya girdim biseler daha alayim diye. Anasinin gozu bir gonlege altmis lira dediler bende kravatlara yanastim. Cocuklar secim yapamadilar iki kravat daha aldik ciktik. Parfumu sevgililer gununde alacam artik. Fotoyu cok begendi. Keske sende olsaydin dedi. E o zaman masana koymazdin dedim. He orasi oyle diyo. Neyse iyisiyle kotusuyle bu gunude atlattik sukur

Haklısın canım inşallah şansını iyi kullanır enişte bey

Slm kizlar gecmisi cok okuyamadim vaktim kisitli ustune yorgunluktan oluyorum oyuzden menumu yazip gitsem olur dimii ; ((((

Cumartesi menum
sabah zeytin peynir bir yumurta haslanmis bir tabak yogurtlu havuc salatasi (ayyuzlum sagolsun ondan ogrendim iyi fikirmis tok tutuyo)
Ara adacayi bir elma bir bardak sut
aksam bir lahmacun cok az kusbasi et bol salata iki ayran
spor 45 dk yuruyus

Bugunku menum
sabah mantarli omlet dort cay bes alti zeytin ara uc cay
aksam iki kasik bulgur pilavi uc kasik etli kurufasulye bir bardak ayran
spor 30 dk utu yaptim ayakta tum gunde kosturdum sayilir demi :))))
Noooooluuuuurrrrr sayilsin bittim cunku yorgunluktan ; (((((

Kizlar iyi aksamlar . Bugunde bitti p tesiye harika baslangizlar yapalim emiii
bugun zikimlandiklarimida yazimm. Bide evrene mesaj yollim baska caresi yok
yedim gene pazar pazar
sabah 11 de karataya dan cikan menume 1 hamburger ekmegi kadar susamli ekmek ekkeni ve 3 lokmasi balli kaymakla yendi
ayrica 5 patates kizartmasi yedim
13 .00 de 1 muz yedim
15.00 d3 3 krep yedim 3 parca ciko yedim
ve toparlanma saati
16.30 da 1 saat tempolu kardiyo ; Bant , lesli ile kosma ayric eliptik yapuldi
18.30 da fiinda mucver sarimsak yogurtlu

Kabulet cok guzel oluyor havuc salatasi
ay nasil sevindim bilemezsiiiiin bende tek kacamak yapan olacam diye odum kopuyodu. Sen beni uce bese ona katlamissin. Ben uc bes tana yaprak bitter yedim. Sen dunyayi goturmussun

Karar verdim protein agirlikli yiyecem. Bir hafta sadece. Hahaha esimi de ikna ettim. O da benimle baslayacak. Daha iyi olacak.
cok mantikli aslinda bendemi yapsam :)))
Ama bu hafta iki gun cay misafirim var insallah hasarsiz atlatirim yaaaa
misafrler gittikten sonra kalan ikramliklari tabak tabak komsulara dagitiyomki yemiyeyim buseferde oyle yapicam yoksa kacamak kacinilmaz oluyo :)))))

Kabulet cok guzel oluyor havuc salatasi

ay nasil sevindim bilemezsiiiiin bende tek kacamak yapan olacam diye odum kopuyodu. Sen beni uce bese ona katlamissin. Ben uc bes tana yaprak bitter yedim. Sen dunyayi goturmussun
:))))))
Kacamak kralicesi sensin ama hala naberrr
:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…