- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
ben o 4-5 hareketi biliyom fiyoterapist veriyo inan çok iyi geliyor sakın aksatma sabah akşam yap. sonrasında plates esneleride eklersin gerçekten çok esneklik getiriyor bele şifa bulacaksın başla hemen tatlımSweetim doktor bel kasları için bi kac hareket verdi canım onları yapıcam...
sende bengibi abartmadan yapmışsın kaçamakları ucundan. işallah yapışmazlar hadi gayret cuma ya 4 gün kaldıEvet bugünün menüsü
Sabah öğle karışık
2 yumurtadan omlet az peynir iki zeytin üç sigara böreği bir kaşık kahvaltilik sos
Ara bir bardak süt
Aksam bir kase mercimek çorbası 4 köfte 2 kaşık pilav veeee 2 dilim baklava
cok tsk ederım melegımTakım İçi İlk 3
1- BayilanBayilana (93/91,7 /1,3 /%1,40
2- winstonlight(75,2 /74.3 /0.9 /%1.20
3- makres76 (63,3/62,7 / 0,6/%0,95
Veeee Haftanın Kraliçesi
ayyuzlum(/80/78,3 / 1,7/%2,13
Tebrikler meleklerimm Bayılanımm sarı kartın silindi canım
vallahi bravo menuler toplanmış baya kraliçem eğildim önündeDunku menum yok sanirsam hemen yazayim
sabah: havuclu, karabugdayli, 6 cevizli yogurtlu salata
Aksam: karabugdayli makarna, yogurtlu koz patlican
gece: 1 pingui, 3 kase ayran asi
Kocam bana yaramiyo alerji yapiyo. Yemek yediriyo kilo aldiriyo.
farkettim canım buhranı da sormadım insan bazen yok olmak istiyo görünmez olmak farkedilmememk istiyo geçmediysede geçecek bende atlattım biliyosun. hemde ne kadar ağır atlattım size belki o ağırlığı yansıtmadım uzmeyem diye ama hakkaten yok olmak istemiştim görünmez yani. ama şükür allahıma buda geçtigunaydın kızlar gecen hafta bı bugran gecırtıyodum resmen hıcbırsey yapasım yoktu yenı hafta yenı bayılan demek tam gaz devam... sımdı kafamı toparlıyıp esımdende yardım alıp eksık menulerımı yazıyım
yok yok farkettık kuzum rejım degıl yaptıgımız ama sonucta yasaklar var bunalttı benı bu hafta nedense bakalım ıkı hafta karataydan cok uzaklasmadan kendı lıstemı denıcem bakalımfarkettim canım buhranı da sormadım insan bazen yok olmak istiyo görünmez olmak farkedilmememk istiyo geçmediysede geçecek bende atlattım biliyosun. hemde ne kadar ağır atlattım size belki o ağırlığı yansıtmadım uzmeyem diye ama hakkaten yok olmak istemiştim görünmez yani. ama şükür allahıma buda geçti
eminmisin neslim ben olmayayım o:))))))
Kacamak kralicesi sensin ama hala naberrr
:))
kaptanım gaza gelip öyle yazdım ben ok hepsi kilo değil çoğu su biliyorum.ama şöye birşeyde var bu hafta regl haftam oynamayabilir bile : ( çünkü bende kesin +2 oluyorİyi akşamlar meleklerimmm güzel bir pazar geçirmişsinizdir umarımm
Hareketlere başlıyorum derken mavişimmYok kuzum yürüyüş harici spor yapma bir süre daha tempolu yürüyüş en güzeli
Cumartesi ipin ucu kaçmış hakikaten kuzum sağlık olsun senin kilo verme yöntemin de böyle hafta içi asla bozmuyorsun çünküAyrıca hafifletici sebepler de var. İnşallah senin de en doğru zamanda bebişin olacak bitanemm inan bana geçen sene şirineme söylüyordum bunları bak şimdi çok az kaldı doğmasına paşamızın o günlerde gelecek kuzum rabbim büyük sabret sizinle birlikte biz de gün sayacağız ilk dişi ilk yürüyüşü her anını fotograflayacaksın biz teyzelerine
1 kadehten başka birşey yok tatlım menün gayet güzel afiyetolsunDün size geleceltim yemeğe uçağı kaçırdım
Afiyetolsun barbimmm cuma kahvaltın yine geçiştirme olmuş kuzum
İncir uyutmasını yaptın demekAfiyetolsun cnm en masum tatlı acil durumlar için bulunsun dolabında
İlahi kuzummm bana ilk 25 yaşımdayken teyze demişlerdiii şu reklam var ya bana teyze teyze dedilerrrrher izleyişimde gülüyorum. aynen öyle olmuştum .Lise arkadaşımın kızıydı teyze diyen normali bu zaten abla diyecek hali yok ya Ama işte ablalıktan teyzeliğe geçiş garip geliyor bizlere ben hala ne zaman 41 oldum inanamıyorum
ah neslim ah öyle güzel spor yapmışsın ki ama yarısı çikoya ve ekmeği eritmeye gitmiş kuzum
Afiyetolsun cnmm sabah sabah karabuğdaylı salatane diyim helal olsun sana
1 pinguiyle dünü atlatabildiğine şükür
Eniştenin doğum günü kutlu olsun bitanemm yuvanızdan sağlık mutluluk huzur bir ömür eksik olmasın inşçocuklara pastanede yedirmen iyi fikir evde olursa sen de en azından tadına bakardın
iskender sevmezmisin kuzum ben de ne zaman dışarda iskender veya kaşarlı köfteye bayılırım
cuma günü tost yemişsin fakat sonrasında telafi etmişsin kuzumtadımlık poaça demekkk afiyetolsun yaramasın tatlım jilliana başlarsan süper olur offf spor yapamamak ne kötü
evet sonradan farkettim değiştirecektim unuttum gülümSen şimdi 3 kilo mu vereceksinn
verebileceğini biliyorum ona şüphem yok şayet bu verdiğini bir iki hafta sonra geri alırsan külahları değişiriz ona göre
sagol nurammmmmkendine program yapmak isteyen kizlar bu listenin bos hali insan daha cok Motive oluyo listeyi paintten acip doldurabilirsiniz benim gibi acemiler icin diyorum :))Eki Görüntüle 1370118
oy kuzum eminim migren çok fena bişidir. ben 3 yıl önce bi ağrıyla çare aramaya başladım. kafam ağrıyordu inanılmaz hele akşamları ağladığımı biliyorum. kafam da şakaklarıma kafamın üstüne kuluç gibi bişiler duruyor sonrada kafam ağrıyordu. neyse emar memar çektirdim kbb ye gittim bişi bulamadılar. kafayı yicem 1 sene çektim. sonra bi sabah tv de sabah bi dr çıktı ve anlamsız sebepsiz baş ve kafa ağrılarından sebeplerinden bahsetti.. göz kulak olup dinledim. doktor modern hayattaki bi çok cihazın ki özellikle wireles internet akıllı telefonlardan yayılan radyasyonun insan beynini yorduğunu , telefonda "sar" değerinin önemini ve sebepsiz ağrılarını anlattı baktım beni anlatıyor hemen bi beyin jimlastiği yaptımperşembe gun menum..
sabah zeytın peynır yarım gevrek 1 haslanmıs yumurta 1 portakal 3 cevız
oglen
2 cevız 5 badem 1 ayran
aksam
karnabahar yemegı
kuru borulce corbası
turpotu salatası
1 kase yogurt
spor sabah soguktu ancak yarım saat yuruyus
aksam
jıllıan
cuma
sabah 1 kumru zeytın 1 haslanmıs yumurta
aksam
pırıncsız kapuska
dunden kalan borulce corba
havuc karalahana salatası
1 ınce dılım ekmek
sabah yarım saat yuruyus
aksam jıllıan
c.tesı
sabah kahvaltı yapmadımsadece portakal nar mandalın yedım bolbol temızlık yaptım
oglen bır turk kahve
aksam
nohut yemegı
esıme pırınc pılavı yapmıstım kendıme erıstelı bulgur yaptım
yogurt
bol karısık salata
bugun spor yapamadım gıttı jıllıanım aksam mıgrenım tuttu acıllerde kol gezdık mahvettı benı kucuk cocuk gıbı bagıra bagıra agladım
pazar
sabah mukemmel bır kahvaltı bayılıyorum esımle kahvaltı yapmaya
1 kucuk dılım kızarmıs ekmek uzerıne tereyag erıttım ohhh sahanda sucuklu yumurta zeytın peynır son organık domateslerımden bır cay kasıgıda tahınlı pekmez
sonracıma anı bır kararla bı kalktık sofradan haydı koye kartopu oynamaya abımlerıde cagırdık cocuklar gıbı kartopu oynadık bagıra cagırasonra bır acıkmısızzzz offfff
sonra kar helvası yaptık pekmezlı
sonra dısarda tandırda bır cay yaptım karda cay ıctık mukkemmeldı
aksam
kuzıneye attık koftelerı o sırada mangalıda yaktık karın ustunde sucukları pısırdık bırde son kalan cıntarlarımızı da pısırdık
koca salata yaptık
karnıbaharları hasladık
hepsını yedık
şeyyyy ben ceyrek ekmek yedım
sabah spor yok kartopundakı delı danalar gıbı kosturmacalar sayılmaz herhalde aksamına jıllıanımı yaptım
hadi bakalım deneyok yok farkettık kuzum rejım degıl yaptıgımız ama sonucta yasaklar var bunalttı benı bu hafta nedense bakalım ıkı hafta karataydan cok uzaklasmadan kendı lıstemı denıcem bakalım
hoşgeldin prensesimmmmerhaba canlarımmmmmm
nasılsınız güzellerimmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben olsam almam lesli,tfany,debi gibi programlar daha zevkli kardiyolar. ama yerin varsa al bunlardan sonra 15 dk kullansan kardır. ben sitedeki fitneste bant+lesli+eliptik+plates karması yapıyorum. bazan aletsiz sadece lesli plates yapıyorum illede gerekmiyor yanikullananlara bir sorum var kızlar.eliptik bisikletin kullanımı nasıl??? almayı düşünüyorum benn... nasıl işe yarıyormu???birde almamam gerek varmı??
ben o 4-5 hareketi biliyom fiyoterapist veriyo inan çok iyi geliyor sakın aksatma sabah akşam yap. sonrasında plates esneleride eklersin gerçekten çok esneklik getiriyor bele şifa bulacaksın başla hemen tatlım
sende bengibi abartmadan yapmışsın kaçamakları ucundan. işallah yapışmazlar hadi gayret cuma ya 4 gün kaldı
hımmm anladım neslimmmmm.almayayım d zaman yaa.kocam vurur beni zatin onu da alsamben olsam almam lesli,tfany,debi gibi programlar daha zevkli kardiyolar. ama yerin varsa al bunlardan sonra 15 dk kullansan kardır. ben sitedeki fitneste bant+lesli+eliptik+plates karması yapıyorum. bazan aletsiz sadece lesli plates yapıyorum illede gerekmiyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?