Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sweetim doktor bel kasları için bi kac hareket verdi canım onları yapıcam...
ben o 4-5 hareketi biliyom fiyoterapist veriyo inan çok iyi geliyor sakın aksatma sabah akşam yap. sonrasında plates esneleride eklersin gerçekten çok esneklik getiriyor bele şifa bulacaksın başla hemen tatlım
sende bengibi abartmadan yapmışsın kaçamakları ucundan. işallah yapışmazlar hadi gayret cuma ya 4 gün kaldı

cok tsk ederım melegım

Dunku menum yok sanirsam hemen yazayim
sabah: havuclu, karabugdayli, 6 cevizli yogurtlu salata
Aksam: karabugdayli makarna, yogurtlu koz patlican
gece: 1 pingui, 3 kase ayran asi

Kocam bana yaramiyo alerji yapiyo. Yemek yediriyo kilo aldiriyo.
vallahi bravo menuler toplanmış baya kraliçem eğildim önünde

farkettim canım buhranı da sormadım insan bazen yok olmak istiyo görünmez olmak farkedilmememk istiyo geçmediysede geçecek bende atlattım biliyosun. hemde ne kadar ağır atlattım size belki o ağırlığı yansıtmadım uzmeyem diye ama hakkaten yok olmak istemiştim görünmez yani. ama şükür allahıma buda geçti

perşembe gun menum..

sabah zeytın peynır yarım gevrek 1 haslanmıs yumurta 1 portakal 3 cevız

oglen
2 cevız 5 badem 1 ayran

aksam
karnabahar yemegı
kuru borulce corbası
turpotu salatası
1 kase yogurt

spor sabah soguktu ancak yarım saat yuruyus
aksam
jıllıan

cuma

sabah 1 kumru zeytın 1 haslanmıs yumurta

aksam
pırıncsız kapuska
dunden kalan borulce corba
havuc karalahana salatası
1 ınce dılım ekmek

sabah yarım saat yuruyus
aksam jıllıan

c.tesı

sabah kahvaltı yapmadım sadece portakal nar mandalın yedım bolbol temızlık yaptım
oglen bır turk kahve
aksam
nohut yemegı
esıme pırınc pılavı yapmıstım kendıme erıstelı bulgur yaptım
yogurt
bol karısık salata

bugun spor yapamadım gıttı jıllıanım aksam mıgrenım tuttu acıllerde kol gezdık mahvettı benı kucuk cocuk gıbı bagıra bagıra agladım

pazar
sabah mukemmel bır kahvaltı bayılıyorum esımle kahvaltı yapmaya
1 kucuk dılım kızarmıs ekmek uzerıne tereyag erıttım ohhh sahanda sucuklu yumurta zeytın peynır son organık domateslerımden bır cay kasıgıda tahınlı pekmez

sonracıma anı bır kararla bı kalktık sofradan haydı koye kartopu oynamaya abımlerıde cagırdık cocuklar gıbı kartopu oynadık bagıra cagıra sonra bır acıkmısızzzz offfff
sonra kar helvası yaptık pekmezlı
sonra dısarda tandırda bır cay yaptım karda cay ıctık mukkemmeldı

aksam
kuzıneye attık koftelerı o sırada mangalıda yaktık karın ustunde sucukları pısırdık bırde son kalan cıntarlarımızı da pısırdık
koca salata yaptık
karnıbaharları hasladık
hepsını yedık
şeyyyy ben ceyrek ekmek yedım

sabah spor yok kartopundakı delı danalar gıbı kosturmacalar sayılmaz herhalde aksamına jıllıanımı yaptım

yok yok farkettık kuzum rejım degıl yaptıgımız ama sonucta yasaklar var bunalttı benı bu hafta nedense bakalım ıkı hafta karataydan cok uzaklasmadan kendı lıstemı denıcem bakalım

kaptanım gaza gelip öyle yazdım ben ok hepsi kilo değil çoğu su biliyorum.ama şöye birşeyde var bu hafta regl haftam oynamayabilir bile : ( çünkü bende kesin +2 oluyor

oy kuzum eminim migren çok fena bişidir. ben 3 yıl önce bi ağrıyla çare aramaya başladım. kafam ağrıyordu inanılmaz hele akşamları ağladığımı biliyorum. kafam da şakaklarıma kafamın üstüne kuluç gibi bişiler duruyor sonrada kafam ağrıyordu. neyse emar memar çektirdim kbb ye gittim bişi bulamadılar. kafayı yicem 1 sene çektim. sonra bi sabah tv de sabah bi dr çıktı ve anlamsız sebepsiz baş ve kafa ağrılarından sebeplerinden bahsetti.. göz kulak olup dinledim. doktor modern hayattaki bi çok cihazın ki özellikle wireles internet akıllı telefonlardan yayılan radyasyonun insan beynini yorduğunu , telefonda "sar" değerinin önemini ve sebepsiz ağrılarını anlattı baktım beni anlatıyor hemen bi beyin jimlastiği yaptım
ozaman inşaat şirketinde genel kordinatördüm ve şirketimiz vodafonla anlaşma yapmıştı karşılığında beleş blekbary telefonlar hediye gelmişti, düşündüm ağrılarım tamda bu döneme denk gelmişti. araştırdımki yeryüzndeki en büyük "sar" eğerine sahip telefonu 1 senedir kullanıyorum hemde işim gereği yoğun bi şekilde. anam dedim bu telefonun "sar" değeri ne olaki tabi sağolsun internet hemen araştırdım çok yüksekti. en düşük sar değerli telefonlar samsungun s3 leri ve hatta note2 siydi zaman kaybetmeden note2 edindim ve pc min başına ofise tuz lambası aldım şükrolsun ogün bugundur o migrene benzeyen ağrılarım yok oldu. bu arada ben evde de tuz lambası kullanıyorum. radyasyondan uzak kalmak için yatak odamda var. yattığım odama asla telefon sokmam, akşam tüm fişleri pirizden çekerim. wirelesi kapatırım, karanlıkta yatarım wc ye kalksamda ışık açmam. ne bilem bu önlemelerle şükrolsun iyiyim kuzum anlatmak istedim

yok yok farkettık kuzum rejım degıl yaptıgımız ama sonucta yasaklar var bunalttı benı bu hafta nedense bakalım ıkı hafta karataydan cok uzaklasmadan kendı lıstemı denıcem bakalım
hadi bakalım dene
merhaba canlarımmmmmm
nasılsınız güzellerimmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin prensesimmm

kullananlara bir sorum var kızlar.eliptik bisikletin kullanımı nasıl??? almayı düşünüyorum benn... nasıl işe yarıyormu???birde almamam gerek varmı??
ben olsam almam lesli,tfany,debi gibi programlar daha zevkli kardiyolar. ama yerin varsa al bunlardan sonra 15 dk kullansan kardır. ben sitedeki fitneste bant+lesli+eliptik+plates karması yapıyorum. bazan aletsiz sadece lesli plates yapıyorum illede gerekmiyor yani

ayyy inşallah canım bakalım akşam deniycem ilk kez.. öyle oldu ama kaçamak kaçamak nereye kadar.. benim bu 3 hafta vericm kilonun takıma şuan bi artısı olmıycak demi neslimmm

hımmm anladım neslimmmmm.almayayım d zaman yaa.kocam vurur beni zatin onu da alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…