Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yaa karatayı günlerce denememe dağmen benide bunatmıştı

İnşallah kaptanım, yarından itibaren oruç tutmak istiyorum bakalım iftarda şaşırmadan spora da devam edersem tutturucam bu sefer

bende istiyorum canım aslında 2 haftadır ama bakalım şu diyetisyen listesini biraz deniyim nasıl olacak sonra bakıcam artık

ayyy neslimmmm bu tuz lambaları cidden işe yarıyormu yaaa . nereden aldın güvenilir olarak kuzumm.zeynoşun odasına koyayım bir tane.bebişin odasında sesini duyalım diye telsiz var.oda zararlıdır dimi

canım benim dediğin gibi herşeyde bi hayır vardır.. elbbete bu hayata mutlu olmak için geliyoruz o yüzdn senden değerli hiç bir şey yok bunu sakın unutma benim kendime felsefe edindiğim bir söz var bunu sakın unutma her yara aldığımda bunu düşüne düşüne artık güçlü hale geldim tabi güçlü kadın olmak yerine mutlu kadın olmak isterdim ama yapacak bir şey yok çocuk olunca mecbur katlanıyosun aklını başına al... EDERİNDEN FAZLA DEĞER SOYTARIYI KRAL EDER.....

afiyet olsun canım ayyy bende çok beğendim o cipsleri kıtır kıtır

ahhh bu kaçamaklar...

Karar verdim protein agirlikli yiyecem. Bir hafta sadece. Hahaha esimi de ikna ettim. O da benimle baslayacak. Daha iyi olacak.

canım protein ağırlıklı beslenmek mutlaka kilo verdiriyor ama tabi çok sağlıklı değil yani

Pazar günü menüm:
Kahvaltı -öğle:
Sucuklu yumurta
Çay
2 tatlı kaşığı incir uyutma

Akşam:
1 balık
Bol salata
Çay

Spor:
15 dk eliptik
25 dk jillian

vaayyy ideal menü afiyet olsun

4 gun kaldi cumaya hatirlatiyim. Hep yenikdik takimlar arasi yarislarda bukez o bilegi bukucez kacamagi abartani yakarim 4 gun boyunca. Sindim menu keri takibe al pc canim

menüler süper valla karı ben pek sevmem ama iyi eğlenmişsindir eminim

manzara süper ama içim üşüyo benim bakarken bile

gerçekten süpersin bende her gün kızı bırakınca yürümek istiyorum ama kahvaltıya vakit kalmıyor o zamanda

evet cok eglendık annemde oyle der karı gordumu

ayyy cnm haklısın valla ya bır ay sonra falan s5 almayı dusunuyorum bı bakıyım ona tuz lambası bende ıstıyorum aslında arastırıyım

ayyy inşallah canım bakalım akşam deniycem ilk kez.. öyle oldu ama kaçamak kaçamak nereye kadar.. benim bu 3 hafta vericm kilonun takıma şuan bi artısı olmıycak demi neslimmm
sanırım takıma alınman sürecek 2 hafta

hımmm anladım neslimmmmm.almayayım d zaman yaa.kocam vurur beni zatin onu da alsam
ama spor yap almayacaksan. mutlaka yap

ayyy neslimmmm bu tuz lambaları cidden işe yarıyormu yaaa . nereden aldın güvenilir olarak kuzumm.zeynoşun odasına koyayım bir tane.bebişin odasında sesini duyalım diye telsiz var.oda zararlıdır dimi
zararlıdır tabi sinyalle çalışıyor sonuçta kullanmasan
tuz lambasını maranki kozmikten internetten aldım canım ben 4 tane indirimden almıştım

günün lafı ilan ettim süper
""" EDERİNDEN FAZLA DEĞER SOYTARIYI KRAL EDER."""
ayyy cnm haklısın valla ya bır ay sonra falan s5 almayı dusunuyorum bı bakıyım ona tuz lambası bende ıstıyorum aslında arastırıyım
tuz lambasını maranki kozmikten internetten aldım canım ben 4 tane indirimden almıştım.sağlık için şart canım sar değeri yüksekse telefonunun hemen değiştir farkı göreceksin

Selam kızlar önce kaçak menülerimi yazayım
perşembe
Sahur
1 kk beyaz peynir
6 zeytin
1 bardak süt
3 ceviz
2 dilim tam buğday ekmeği
marul, maydanoz

iftar 16:20
1 kase çorba, tavuk sote, salata, 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 20,00
4 adet grisini
1 bardak yeşilçay

Ara : 22:00
1 bardak ayran
-------------------------
cuma
melemen
3 ceviz
marul, maydanoz

iftar 16:20
1 kase çorba, taze fasulye, yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 20,00
1 paket çubuk
1 bardak yeşilçay

Ara: 22,00
1 bardak ayran
-----------------------------
cumartesi
Sahur
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 bardak süt
3 ceviz
marul, maydanoz

iftar 16:15
1 kase çorba, karalahana yemeği, yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği 1 parça %80 bitter çikolata

Ara 20,00
4 adet grisini,2 bisküvi
1 bardak yeşilçay

Ara : 22:00
1 bardak ayran
----------------------
pazar
Sabah 10,00
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
3 ceviz
marul, maydanoz

Ara 13,00
2 kayısı

Akşam 16:30
1 tabak karalahana yemeği, 1 dilim ekmek

Ara 19:00
1 dilim börek
1 bardak yeşilçay

su her gün 3 litre, spor yok

Belim yüzünden spor kaldı maalesef. Her geçen gün daha kötüye gidiyor. Çarşamba gününe doktora randevu aldım. Sol bacağıma indi ağrı, Anneme söylememiştim belimin ağrıdığını, dün söyledim hemen çıktı geldi. Bir de kızdı ki sormayın. Vereceğin kadar verdin daha ne istiyorsun. Sporunu zaten yapıyordun değişik bir şey niye yaptın gibi, bir sürü laf dedi. Sonra belime voltaren sürerken gördü belim morarmış ben farketmemiştim. Spor yaparken nasıl morarsın ki. Düştünmü dedi ama düşmedim. jiliana başladığım günün gecesinde oldum böyle. Morarma neden olabilir ki.

AAAA neslim hiç duymamıştı bunu anaammm Allahtan bende s3 mini var ama yinede ağrır başım tuzu da daha 1 hafta olcak duyalı bi araştırım bakalım

benım ıs yerımn yanındada var ındırımde maas alınca alayım barı

canım çok geçmiş olsun ya. jillian de çok yat kalk hızlı yapılıyo ya dengesiz geldi belinde yere mi çarptın acaba. yada zorlanınca kan mı oturdu biryerlerine ay çok üzüldüm

bu gün balık yapacam. protein diyeti dedim ama anlamadığım bişe var. protein yanında istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz diyo. e karataydan ne farkı kaldı o zaman. neyse amaaaaan yeniden motivasyon sebebi neyse ne boşverim kaçamaksız günlerin keyfine bakim

4 gun kaldi cumaya hatirlatiyim. Hep yenikdik takimlar arasi yarislarda bukez o bilegi bukucez kacamagi abartani yakarim 4 gun boyunca. Sindim menu keri takibe al pc canim
Kesinlikle neslim katılıyorum vallahi geçen sefer 3.takıma yenildik diye çok üzüldüm çaktırmadım ama içime oturdu rövanşı biz alalım kızlar tutun boğazları

aa cidden cok guzel bi rekabet baslayacak herkes verirse kilosunu
hepimizin hedefi ayni insallah goruruz bu hafta 78 i hepberaber
ahh cnmm Allah yardimcin olsun hakkinizda hayirlisi insallah
Ay kizlar benim acil tarafindan en asagi uc kilo vermem lazim pazara kadar. Nasil yapacam bana bi akil verin ya nolur. Osmaniyeye 75 kilo gitmek istiyorum. Saglikli ya da degil farketmez nolur
bak o Kadar yedin yaptin kacamak simdi ziyaret vakti yaklasti eteklerin tutustu tabi insallah olursun cnm senin zaten tuhaf bi bunyen var insallah olursun
ayy du dogum gunuydu dimi Allah sizinle beraber nice uun mutlu huzurlu saglikli Sevgi dolu yillar nasip etsin insallah cnm bnm
ay bne seni cok seviyorum yaaaa cok tatlisin neslimmm
Buarada ben hedef yazmayi unutmusum yaaa
hedefim insallah 126 +100gr bile omaz trtida bu rakami gorurum insallah allahim yaaaaa ; ((((((
Amin cnm bnm
ahh elimden geldikce becermeye calsiiyorum neslim :))
ay Allah yardimciniz olsun cnm
fistigimmmm sali carsamba yok benden soylemesi
kullananlara bir sorum var kızlar.eliptik bisikletin kullanımı nasıl??? almayı düşünüyorum benn... nasıl işe yarıyormu???birde almamam gerek varmı??
valla bence yaparsak gayet memnun kaliriz zeynomm
valla ben cok memnunum s5 ten
ayy cok gecmis olsun cnm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…