- 28 Eylül 2014
- 399
- 1.046
- 128
- 38
yaa karatayı günlerce denememe dağmen benide bunatmıştıoy kuzum eminim migren çok fena bişidir. ben 3 yıl önce bi ağrıyla çare aramaya başladım. kafam ağrıyordu inanılmaz hele akşamları ağladığımı biliyorum. kafam da şakaklarıma kafamın üstüne kuluç gibi bişiler duruyor sonrada kafam ağrıyordu. neyse emar memar çektirdim kbb ye gittim bişi bulamadılar. kafayı yicem 1 sene çektim. sonra bi sabah tv de sabah bi dr çıktı ve anlamsız sebepsiz baş ve kafa ağrılarından sebeplerinden bahsetti.. göz kulak olup dinledim. doktor modern hayattaki bi çok cihazın ki özellikle wireles internet akıllı telefonlardan yayılan radyasyonun insan beynini yorduğunu , telefonda "sar" değerinin önemini ve sebepsiz ağrılarını anlattı baktım beni anlatıyor hemen bi beyin jimlastiği yaptım
ozaman inşaat şirketinde genel kordinatördüm ve şirketimiz vodafonla anlaşma yapmıştı karşılığında beleş blekbary telefonlar hediye gelmişti, düşündüm ağrılarım tamda bu döneme denk gelmişti. araştırdımki yeryüzndeki en büyük "sar" eğerine sahip telefonu 1 senedir kullanıyorum hemde işim gereği yoğun bi şekilde. anam dedim bu telefonun "sar" değeri ne olakitabi sağolsun internet hemen araştırdım çok yüksekti. en düşük sar değerli telefonlar samsungun s3 leri ve hatta note2 siydi zaman kaybetmeden note2 edindim ve pc min başına ofise tuz lambası aldım şükrolsun ogün bugundur o migrene benzeyen ağrılarım yok oldu. bu arada ben evde de tuz lambası kullanıyorum. radyasyondan uzak kalmak için yatak odamda var. yattığım odama asla telefon sokmam, akşam tüm fişleri pirizden çekerim. wirelesi kapatırım, karanlıkta yatarım wc ye kalksamda ışık açmam. ne bilem bu önlemelerle şükrolsun iyiyim kuzum anlatmak istedim
hadi bakalım dene
hoşgeldin prensesimmm
İnşallah kaptanım, yarından itibaren oruç tutmak istiyorum bakalım iftarda şaşırmadan spora da devam edersem tutturucam bu sefer
ayyy neslimmmm bu tuz lambaları cidden işe yarıyormu yaaa . nereden aldın güvenilir olarak kuzumm.zeynoşun odasına koyayım bir tane.bebişin odasında sesini duyalım diye telsiz var.oda zararlıdır dimioy kuzum eminim migren çok fena bişidir. ben 3 yıl önce bi ağrıyla çare aramaya başladım. kafam ağrıyordu inanılmaz hele akşamları ağladığımı biliyorum. kafam da şakaklarıma kafamın üstüne kuluç gibi bişiler duruyor sonrada kafam ağrıyordu. neyse emar memar çektirdim kbb ye gittim bişi bulamadılar. kafayı yicem 1 sene çektim. sonra bi sabah tv de sabah bi dr çıktı ve anlamsız sebepsiz baş ve kafa ağrılarından sebeplerinden bahsetti.. göz kulak olup dinledim. doktor modern hayattaki bi çok cihazın ki özellikle wireles internet akıllı telefonlardan yayılan radyasyonun insan beynini yorduğunu , telefonda "sar" değerinin önemini ve sebepsiz ağrılarını anlattı baktım beni anlatıyor hemen bi beyin jimlastiği yaptım
ozaman inşaat şirketinde genel kordinatördüm ve şirketimiz vodafonla anlaşma yapmıştı karşılığında beleş blekbary telefonlar hediye gelmişti, düşündüm ağrılarım tamda bu döneme denk gelmişti. araştırdımki yeryüzndeki en büyük "sar" eğerine sahip telefonu 1 senedir kullanıyorum hemde işim gereği yoğun bi şekilde. anam dedim bu telefonun "sar" değeri ne olakitabi sağolsun internet hemen araştırdım çok yüksekti. en düşük sar değerli telefonlar samsungun s3 leri ve hatta note2 siydi zaman kaybetmeden note2 edindim ve pc min başına ofise tuz lambası aldım şükrolsun ogün bugundur o migrene benzeyen ağrılarım yok oldu. bu arada ben evde de tuz lambası kullanıyorum. radyasyondan uzak kalmak için yatak odamda var. yattığım odama asla telefon sokmam, akşam tüm fişleri pirizden çekerim. wirelesi kapatırım, karanlıkta yatarım wc ye kalksamda ışık açmam. ne bilem bu önlemelerle şükrolsun iyiyim kuzum anlatmak istedim
hadi bakalım dene
hoşgeldin prensesimmm
Sabah; bir tost (2 ince dilim arası beyaz peynir)
Akşam bir tost
Spor; hastaneler arası koşturma
su; 2 bardak var yok
Başkanım diğer yerden sormuşsun, tomografiyi de aldık. Tahmin et ne çıktı? Hiç bir şey!!!
Ben malımı bilmiyor muyum!
Şimdi evde pc başında başım diye ağlıyor, Allah aşkına beyin kanaması geçiren adamın pc başında ne işi var?
Sular boşalmıştı, neden doldurup koymadın dolaba dedim çünkü bizim evde onun iki çooook büyük görevi var; biri yatarken kapıyı kitlemek, ikincisi de bboş şişeleri doldurup dolaba koymak. Başka işe yaramaz. Ne dedi? "Ben burada beyin kanaması geçiriyorum, nasıl eğileyim de doldurayım? " O zaman neden pc başında oyun oynuyorsun? deyince de "Beni sinirlendirme tansiyonum çıkar!" Bir de her şeyimiz tammış gibi tansiyon derdimiz çıktı. !! Senin 36 yaşında tansiyonun da çıkacaksa ben bu hayata hasta bakmaya gelmedim kusura bakma, yeter...Migreni bitmez, bel ağrısı bitmez, siniri stresi bitmez, bacak krampları bitmez, o hastalığı bitmez, bu sakatlığı bitmez üstüne bir de tansiyon çıkarsa gerçekten ben evli kalamam. Yıldım çünkü. Aynı annesi ! O da 24 saat bayılır hastane hastane gezsin. İşin en b.ktanı da şu ; ikisi de hepimizi gömerler o derece sağlıklılar ama hastayız diye çevresindekilere 7/24 kök söktürüp hayatı zindan ederler..
Bugün çok ağladım odamda gizli gizli. İşin en acı kısmı da bu benim seçimimdi. Kimse zorlamadı. Ben koşa koşa gittim. Şimdi kimseye de suç atamıyorum, kendi salaklığıma anca ağlıyorum işte.
Hani dün üzülüp ağlamaklı olmuştum ya şu çocuk olayına, yok diyorum rabbimin bildiği bir şey var bu kadar kör olma diyorum kendi kendime. Bazen bazı işaretleri de alıp, olaya başka açıdan da bakmak, ısrar etmemek lazım da biz kullar o kısmı atlıyoruz.
Neyse, diyet kısmında benden yana bu hafta müsterih ol, hafta içi yemem , içmem biliyorsun. Çok büyük bir aksilik çıkmadığı müddetçe -400 garanti inşallah. Cumartesi çok yemesem daha da giderdi ama anca cumaya kadar cumartesi günahlarını yok eder, üzerine de kel kör bir şeyler veririm.
Herkese çok sağlıklı ve huzurlu yeni bir hafta diliyorum.
Gelelim bu gunku menuye
sabah: koz patlicanli havuclu cevizli karabugdayli yogurtlu salata
aksam: 2,5lahmacun, salata, 2 bardak ayran, 1 cig kofte
sonrasinda biraz cips cikolata ama miktarini tam bilemedim besimiz beraber yiyince
spor: 40 dk eliptik, 20 dk kas ve esneme
biliyorum abuk bir menu oldu bu gunu bununla kurtardigima sukrediyorum.
Kizlar iyi aksamlar . Bugunde bitti p tesiye harika baslangizlar yapalim emiii
bugun zikimlandiklarimida yazimm. Bide evrene mesaj yollim baska caresi yok
yedim gene pazar pazar
sabah 11 de karataya dan cikan menume 1 hamburger ekmegi kadar susamli ekmek ekkeni ve 3 lokmasi balli kaymakla yendi
ayrica 5 patates kizartmasi yedim
13 .00 de 1 muz yedim
15.00 d3 3 krep yedim 3 parca ciko yedim
ve toparlanma saati
16.30 da 1 saat tempolu kardiyo ; Bant , lesli ile kosma ayric eliptik yapuldi
18.30 da fiinda mucver sarimsak yogurtlu
Karar verdim protein agirlikli yiyecem. Bir hafta sadece. Hahaha esimi de ikna ettim. O da benimle baslayacak. Daha iyi olacak.
Pazar günü menüm:
Kahvaltı -öğle:
Sucuklu yumurta
Çay
2 tatlı kaşığı incir uyutma
Akşam:
1 balık
Bol salata
Çay
Spor:
15 dk eliptik
25 dk jillian
4 gun kaldi cumaya hatirlatiyim. Hep yenikdik takimlar arasi yarislarda bukez o bilegi bukucez kacamagi abartani yakarim 4 gun boyunca. Sindim menu keri takibe al pc canim
perşembe gun menum..
sabah zeytın peynır yarım gevrek 1 haslanmıs yumurta 1 portakal 3 cevız
oglen
2 cevız 5 badem 1 ayran
aksam
karnabahar yemegı
kuru borulce corbası
turpotu salatası
1 kase yogurt
spor sabah soguktu ancak yarım saat yuruyus
aksam
jıllıan
cuma
sabah 1 kumru zeytın 1 haslanmıs yumurta
aksam
pırıncsız kapuska
dunden kalan borulce corba
havuc karalahana salatası
1 ınce dılım ekmek
sabah yarım saat yuruyus
aksam jıllıan
c.tesı
sabah kahvaltı yapmadımsadece portakal nar mandalın yedım bolbol temızlık yaptım
oglen bır turk kahve
aksam
nohut yemegı
esıme pırınc pılavı yapmıstım kendıme erıstelı bulgur yaptım
yogurt
bol karısık salata
bugun spor yapamadım gıttı jıllıanım aksam mıgrenım tuttu acıllerde kol gezdık mahvettı benı kucuk cocuk gıbı bagıra bagıra agladım
pazar
sabah mukemmel bır kahvaltı bayılıyorum esımle kahvaltı yapmaya
1 kucuk dılım kızarmıs ekmek uzerıne tereyag erıttım ohhh sahanda sucuklu yumurta zeytın peynır son organık domateslerımden bır cay kasıgıda tahınlı pekmez
sonracıma anı bır kararla bı kalktık sofradan haydı koye kartopu oynamaya abımlerıde cagırdık cocuklar gıbı kartopu oynadık bagıra cagırasonra bır acıkmısızzzz offfff
sonra kar helvası yaptık pekmezlı
sonra dısarda tandırda bır cay yaptım karda cay ıctık mukkemmeldı
aksam
kuzıneye attık koftelerı o sırada mangalıda yaktık karın ustunde sucukları pısırdık bırde son kalan cıntarlarımızı da pısırdık
koca salata yaptık
karnıbaharları hasladık
hepsını yedık
şeyyyy ben ceyrek ekmek yedım
sabah spor yok kartopundakı delı danalar gıbı kosturmacalar sayılmaz herhalde aksamına jıllıanımı yaptım
manzara süper ama içim üşüyo benim bakarken bilehatta kar tatılımızden bırkac kare paylasıyım
Eki Görüntüle 1371129 Eki Görüntüle 1371130 Eki Görüntüle 1371132
Günaydınnnnnnnnnnnnn 6. takımın güzelleri....
nasılsınız ??? ben süperim kızımı okula götürdüm 45 dak tempolu yürüdüm şuan arkadaşımdayım kahvaltımı yaptım bir bakim dedim kızlar neler kaynatmış
evet cok eglendık annemde oyle der karı gordumuafiyet olsun canım ayyy bende çok beğendim o cipsleri kıtır kıtır
ahhh bu kaçamaklar...
canım protein ağırlıklı beslenmek mutlaka kilo verdiriyor ama tabi çok sağlıklı değil yani
vaayyy ideal menü afiyet olsun
menüler süper valla karı ben pek sevmem ama iyi eğlenmişsindir eminim
manzara süper ama içim üşüyo benim bakarken bile
gerçekten süpersin bende her gün kızı bırakınca yürümek istiyorum ama kahvaltıya vakit kalmıyor o zamanda
ayyy cnm haklısın valla ya bır ay sonra falan s5 almayı dusunuyorum bı bakıyım ona tuz lambası bende ıstıyorum aslında arastırıyımoy kuzum eminim migren çok fena bişidir. ben 3 yıl önce bi ağrıyla çare aramaya başladım. kafam ağrıyordu inanılmaz hele akşamları ağladığımı biliyorum. kafam da şakaklarıma kafamın üstüne kuluç gibi bişiler duruyor sonrada kafam ağrıyordu. neyse emar memar çektirdim kbb ye gittim bişi bulamadılar. kafayı yicem 1 sene çektim. sonra bi sabah tv de sabah bi dr çıktı ve anlamsız sebepsiz baş ve kafa ağrılarından sebeplerinden bahsetti.. göz kulak olup dinledim. doktor modern hayattaki bi çok cihazın ki özellikle wireles internet akıllı telefonlardan yayılan radyasyonun insan beynini yorduğunu , telefonda "sar" değerinin önemini ve sebepsiz ağrılarını anlattı baktım beni anlatıyor hemen bi beyin jimlastiği yaptım
hadi bakalım dene
hoşgeldin prensesimmm
sanırım takıma alınman sürecek 2 haftaayyy inşallah canım bakalım akşam deniycem ilk kez.. öyle oldu ama kaçamak kaçamak nereye kadar.. benim bu 3 hafta vericm kilonun takıma şuan bi artısı olmıycak demi neslimmm
ama spor yap almayacaksan. mutlaka yaphımmm anladım neslimmmmm.almayayım d zaman yaa.kocam vurur beni zatin onu da alsam
zararlıdır tabi sinyalle çalışıyor sonuçta kullanmasanayyy neslimmmm bu tuz lambaları cidden işe yarıyormu yaaa . nereden aldın güvenilir olarak kuzumm.zeynoşun odasına koyayım bir tane.bebişin odasında sesini duyalım diye telsiz var.oda zararlıdır dimi
günün lafı ilan ettim süpercanım benim dediğin gibi herşeyde bi hayır vardır.. elbbete bu hayata mutlu olmak için geliyoruz o yüzdn senden değerli hiç bir şey yok bunu sakın unutma benim kendime felsefe edindiğim bir söz var bunu sakın unutma her yara aldığımda bunu düşüne düşüne artık güçlü hale geldim tabi güçlü kadın olmak yerine mutlu kadın olmak isterdim ama yapacak bir şey yok çocuk olunca mecbur katlanıyosun aklını başına al... EDERİNDEN FAZLA DEĞER SOYTARIYI KRAL EDER.....
tuz lambasını maranki kozmikten internetten aldım canım ben 4 tane indirimden almıştım.sağlık için şart canım sar değeri yüksekse telefonunun hemen değiştir farkı göreceksinayyy cnm haklısın valla ya bır ay sonra falan s5 almayı dusunuyorum bı bakıyım ona tuz lambası bende ıstıyorum aslında arastırıyım
oy kuzum eminim migren çok fena bişidir. ben 3 yıl önce bi ağrıyla çare aramaya başladım. kafam ağrıyordu inanılmaz hele akşamları ağladığımı biliyorum. kafam da şakaklarıma kafamın üstüne kuluç gibi bişiler duruyor sonrada kafam ağrıyordu. neyse emar memar çektirdim kbb ye gittim bişi bulamadılar. kafayı yicem 1 sene çektim. sonra bi sabah tv de sabah bi dr çıktı ve anlamsız sebepsiz baş ve kafa ağrılarından sebeplerinden bahsetti.. göz kulak olup dinledim. doktor modern hayattaki bi çok cihazın ki özellikle wireles internet akıllı telefonlardan yayılan radyasyonun insan beynini yorduğunu , telefonda "sar" değerinin önemini ve sebepsiz ağrılarını anlattı baktım beni anlatıyor hemen bi beyin jimlastiği yaptım
hadi bakalım dene
hoşgeldin prensesimmm
benım ıs yerımn yanındada var ındırımde maas alınca alayım barısanırım takıma alınman sürecek 2 hafta
ama spor yap almayacaksan. mutlaka yap
zararlıdır tabi sinyalle çalışıyor sonuçta kullanmasan
tuz lambasını maranki kozmikten internetten aldım canım ben 4 tane indirimden almıştım
günün lafı ilan ettim süper
""" EDERİNDEN FAZLA DEĞER SOYTARIYI KRAL EDER."""
tuz lambasını maranki kozmikten internetten aldım canım ben 4 tane indirimden almıştım.sağlık için şart canım sar değeri yüksekse telefonunun hemen değiştir farkı göreceksin
canım çok geçmiş olsun ya. jillian de çok yat kalk hızlı yapılıyo ya dengesiz geldi belinde yere mi çarptın acaba. yada zorlanınca kan mı oturdu biryerlerine ay çok üzüldümBelim yüzünden spor kaldı maalesef. Her geçen gün daha kötüye gidiyor. Çarşamba gününe doktora randevu aldım. Sol bacağıma indi ağrı, Anneme söylememiştim belimin ağrıdığını, dün söyledim hemen çıktı geldi. Bir de kızdı ki sormayın. Vereceğin kadar verdin daha ne istiyorsun. Sporunu zaten yapıyordun değişik bir şey niye yaptın gibi, bir sürü laf dedi. Sonra belime voltaren sürerken gördü belim morarmış ben farketmemiştim. Spor yaparken nasıl morarsın ki. Düştünmü dedi ama düşmedim. jiliana başladığım günün gecesinde oldum böyle. Morarma neden olabilir ki.
Kesinlikle neslim katılıyorum vallahi geçen sefer 3.takıma yenildik diye çok üzüldüm çaktırmadım ama içime oturdu rövanşı biz alalım kızlar tutun boğazları4 gun kaldi cumaya hatirlatiyim. Hep yenikdik takimlar arasi yarislarda bukez o bilegi bukucez kacamagi abartani yakarim 4 gun boyunca. Sindim menu keri takibe al pc canim
aa cidden cok guzel bi rekabet baslayacak herkes verirse kilosunu396.Etap HaftalıkHEDEF Listesi
makres---62,7------------------------->62,3@gel_pcpc
BayılanBayılana----91,7-------------------------->91,2
rengarenknesli ---76,5 ------------------------->76
Sindi564----78,6------------------->78
Ahbirkingcharlesımolsa----78,8------------------------->78
Aslı----88,5----------------->88
Yenibirben----81------------------------>78
maviş-----83,6---------------------->83,2
winstonlight--------- 74.3------------------------>73,9
Ayyüzlüm--------78,3--------------->77.5
Ebwam-------127,1---------------->126,5
Papillon_ Yenibirben_84 şayet bu hafta üçünüzde hedeflerinizi tutturursanız rekabet süper olacak gibi Hedef yazmayanları ekledim meleklerimmm Haydi bakalım başarılar
ahh cnmm Allah yardimcin olsun hakkinizda hayirlisi insallahTabii yani leydiyim meydiyim ama tersim pistir hee
Ayy hem ağlıyorum hem sırıtıyorum he , ne kabus bir pazardı bugün.
Neyse biraz akışına bırakacağım, mevlam neylerse güzel eyler diye biraz leydi gibi davranıp dışardan sessiz sessiz gözlemleyeceğim.
20. kez şans vereceğim, olursa olur olmazsa ben bu hayata kimsenin dertli sorunlu psikolojik çocuğuna hasta bakıcılık yapmaya gelmedim, olmuyorsa da Allah herkesin yolunu açık etsin derim.
bak o Kadar yedin yaptin kacamak simdi ziyaret vakti yaklasti eteklerin tutustu tabi insallah olursun cnm senin zaten tuhaf bi bunyen var insallah olursunAy kizlar benim acil tarafindan en asagi uc kilo vermem lazim pazara kadar. Nasil yapacam bana bi akil verin ya nolur. Osmaniyeye 75 kilo gitmek istiyorum. Saglikli ya da degil farketmez nolur
ayy du dogum gunuydu dimi Allah sizinle beraber nice uun mutlu huzurlu saglikli Sevgi dolu yillar nasip etsin insallah cnm bnmKocama cocuklarla cekilen bir fotosunu cerceveletip hediye ettim. Birmagazaya girdim biseler daha alayim diye. Anasinin gozu bir gonlege altmis lira dediler bende kravatlara yanastim. Cocuklar secim yapamadilar iki kravat daha aldik ciktik. Parfumu sevgililer gununde alacam artik. Fotoyu cok begendi. Keske sende olsaydin dedi. E o zaman masana koymazdin dedim. He orasi oyle diyo. Neyse iyisiyle kotusuyle bu gunude atlattik sukur
ay bne seni cok seviyorum yaaaa cok tatlisin neslimmmKizlar iyi aksamlar . Bugunde bitti p tesiye harika baslangizlar yapalim emiii
bugun zikimlandiklarimida yazimm. Bide evrene mesaj yollim baska caresi yok
yedim gene pazar pazar
sabah 11 de karataya dan cikan menume 1 hamburger ekmegi kadar susamli ekmek ekkeni ve 3 lokmasi balli kaymakla yendi
ayrica 5 patates kizartmasi yedim
13 .00 de 1 muz yedim
15.00 d3 3 krep yedim 3 parca ciko yedim
ve toparlanma saati
16.30 da 1 saat tempolu kardiyo ; Bant , lesli ile kosma ayric eliptik yapuldi
18.30 da fiinda mucver sarimsak yogurtlu
Amin cnm bnmBuarada ben hedef yazmayi unutmusum yaaa
hedefim insallah 126 +100gr bile omaz trtida bu rakami gorurum insallah allahim yaaaaa ; ((((((
ahh elimden geldikce becermeye calsiiyorum neslim :))4 gun kaldi cumaya hatirlatiyim. Hep yenikdik takimlar arasi yarislarda bukez o bilegi bukucez kacamagi abartani yakarim 4 gun boyunca. Sindim menu keri takibe al pc canim
ay Allah yardimciniz olsun cnmfarkettim canım buhranı da sormadım insan bazen yok olmak istiyo görünmez olmak farkedilmememk istiyo geçmediysede geçecek bende atlattım biliyosun. hemde ne kadar ağır atlattım size belki o ağırlığı yansıtmadım uzmeyem diye ama hakkaten yok olmak istemiştim görünmez yani. ama şükür allahıma buda geçti
fistigimmmm sali carsamba yok benden soylemesiperşembe gun menum..
sabah zeytın peynır yarım gevrek 1 haslanmıs yumurta 1 portakal 3 cevız
oglen
2 cevız 5 badem 1 ayran
aksam
karnabahar yemegı
kuru borulce corbası
turpotu salatası
1 kase yogurt
spor sabah soguktu ancak yarım saat yuruyus
aksam
jıllıan
cuma
sabah 1 kumru zeytın 1 haslanmıs yumurta
aksam
pırıncsız kapuska
dunden kalan borulce corba
havuc karalahana salatası
1 ınce dılım ekmek
sabah yarım saat yuruyus
aksam jıllıan
c.tesı
sabah kahvaltı yapmadımsadece portakal nar mandalın yedım bolbol temızlık yaptım
oglen bır turk kahve
aksam
nohut yemegı
esıme pırınc pılavı yapmıstım kendıme erıstelı bulgur yaptım
yogurt
bol karısık salata
bugun spor yapamadım gıttı jıllıanım aksam mıgrenım tuttu acıllerde kol gezdık mahvettı benı kucuk cocuk gıbı bagıra bagıra agladım
pazar
sabah mukemmel bır kahvaltı bayılıyorum esımle kahvaltı yapmaya
1 kucuk dılım kızarmıs ekmek uzerıne tereyag erıttım ohhh sahanda sucuklu yumurta zeytın peynır son organık domateslerımden bır cay kasıgıda tahınlı pekmez
sonracıma anı bır kararla bı kalktık sofradan haydı koye kartopu oynamaya abımlerıde cagırdık cocuklar gıbı kartopu oynadık bagıra cagırasonra bır acıkmısızzzz offfff
sonra kar helvası yaptık pekmezlı
sonra dısarda tandırda bır cay yaptım karda cay ıctık mukkemmeldı
aksam
kuzıneye attık koftelerı o sırada mangalıda yaktık karın ustunde sucukları pısırdık bırde son kalan cıntarlarımızı da pısırdık
koca salata yaptık
karnıbaharları hasladık
hepsını yedık
şeyyyy ben ceyrek ekmek yedım
sabah spor yok kartopundakı delı danalar gıbı kosturmacalar sayılmaz herhalde aksamına jıllıanımı yaptım
valla bence yaparsak gayet memnun kaliriz zeynommkullananlara bir sorum var kızlar.eliptik bisikletin kullanımı nasıl??? almayı düşünüyorum benn... nasıl işe yarıyormu???birde almamam gerek varmı??
valla ben cok memnunum s5 tenayyy cnm haklısın valla ya bır ay sonra falan s5 almayı dusunuyorum bı bakıyım ona tuz lambası bende ıstıyorum aslında arastırıyım
ayy cok gecmis olsun cnm yaaBelim yüzünden spor kaldı maalesef. Her geçen gün daha kötüye gidiyor. Çarşamba gününe doktora randevu aldım. Sol bacağıma indi ağrı, Anneme söylememiştim belimin ağrıdığını, dün söyledim hemen çıktı geldi. Bir de kızdı ki sormayın. Vereceğin kadar verdin daha ne istiyorsun. Sporunu zaten yapıyordun değişik bir şey niye yaptın gibi, bir sürü laf dedi. Sonra belime voltaren sürerken gördü belim morarmış ben farketmemiştim. Spor yaparken nasıl morarsın ki. Düştünmü dedi ama düşmedim. jiliana başladığım günün gecesinde oldum böyle. Morarma neden olabilir ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?