Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oooo yeni bir bayılan bayılana çok havalı

Merhaba aslıcımmm sağol tatlım sen nasılsın? Ohh yürüyüş de yapılmış, ben de sabahtır dışarıdaydım istanbul çok soğuk yine kar başladı vallahi totom dondu..

Allah Allah belin neden morarsın ki spordan canım hiç duymadım öyle bir şey.. Acaba bir yere mi çarptın ki.. Çarşamba bi doktora git bakalım ne diycek

bende istiyorum canım aslında 2 haftadır ama bakalım şu diyetisyen listesini biraz deniyim nasıl olacak sonra bakıcam artık
Ben bugün başladım canım oruca bütün gün dışarıda koşturduğum halde de çok zorlanmadım :) dene bakalım diyetisyeni biraz sonra tutarsın istiyorsan nasıl olsa

Bugünkü menüm,
Sahur
1 haşlanmış yumurta, 8 zeytin, 2 salatalık, bir havuç, badem, bir mandalina, bir kase keten tohumlu, zerdeçallı yoğurt, şekersiz çay, bir lt su
Karatayın ilk kitabındaki sahur önerisini aynen uyguladım kızlar ve neredeyse hiç acıkmadım.
İftar
2 dilim zeytinyağlı kereviz, 1 tabak haşlanmış brokoli zerdeçallı yoğurt ile birlikte, 1 havuç, 3 yk bulgur pilavı yarım lt su
Yatana kadar suyu 2.5 lt yaparım,
Şimdi derse gidiyorum, dönüşte jillian yapacağım bakalım..

Merhaba aslıcımmm sağol tatlım sen nasılsın? Ohh yürüyüş de yapılmış, ben de sabahtır dışarıdaydım istanbul çok soğuk yine kar başladı vallahi totom dondu..

slm canım bende iyyim çok şükür ...
evet izmitte çok soğuk ben yürüyüş yaparken ılık bir hava vardı terledim hatta eve geldim öğlen saatlerinde kar yağışı başladı şuan heryer beyaza boyandı ...
Allah senin gibi dışarda dolaşanlara kolaylık versin canım , ben ısındığımda üşüyenleri , karnım doyduğunda ise aç kalanları düşünür hep dua ederim Rabbim kimseyi aç açıkta bırakmasın inşaalahh...

Geçmiş olsun canım ,neden morardı ki hiç bir fikrim yok , önemli bişey yoktur inşalhh ... Acil şifalar dilerim...

menüm :
sabah 2 bardak su ,
10 gibi : peynir , zeytin , 1 domates , yeşillik ,
2 d. kızarmış ekmek ,1 kase yoğurt ,
1 elma ,
akşam : taze fasulye , tavuklu pilav, ayran , maydanoz salatası,
1 avuç fındık, 1 türk kahvesi ,
3 lt. su , 45 dak yürüyüş

demekki ney miş aç kalmayacan hemide adet öncesi
sabah: 2 yumurta, peynir, cevizli havuç salatası
ara: kahve bitki çayları
akşammı desem gece mi desem az önce işte: balık salata, 2 y k vardı tahin pekmez ekmek

Amiiin canım

Slm kizlar iyi geceler makres cim gecmis olsun canim insallah onemli biseyin yoktur ya bazi bunyeler hassas ufacik carpmayla bile morarabiliyo insallah oyle biseydir canim :))

Ayyuzlum canim menun guzel afiyet olsun
ya ama baligin ustune illa bi helva yenirya sen tahin pekmez yemissin afiyet olsun canim ama yaramasin tabi :))))
Cok yememissin zaten regl oncesi tatli krizini bastirmissin

Bugunku menumu yazim
sabah sucuklu yumurta uc cay biraz peynir
ara bi sade kahve bir adacayi bir portakal
aksam koca bir kase icine bol karabugday katilmis tarhana corbasi iki cigkofte bir bardak ayran
3 litre su ictim 45 dk yuruyus
bugunude kacamaksiz bitirdim elhamdulillah :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…