Oooo yeni bir bayılan bayılana çok havalıgunaydın kızlar gecen hafta bı bugran gecırtıyodum resmen hıcbırsey yapasım yoktu yenı hafta yenı bayılan demek tam gaz devam... sımdı kafamı toparlıyıp esımdende yardım alıp eksık menulerımı yazıyım
Merhaba canımmmm iyiyim sen nasılsın?merhaba canlarımmmmmm
nasılsınız güzellerimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Merhaba aslıcımmm sağol tatlım sen nasılsın? Ohh yürüyüş de yapılmış, ben de sabahtır dışarıdaydım istanbul çok soğuk yine kar başladı vallahi totom dondu..Günaydınnnnnnnnnnnnn 6. takımın güzelleri....
nasılsınız ??? ben süperim kızımı okula götürdüm 45 dak tempolu yürüdüm şuan arkadaşımdayım kahvaltımı yaptım bir bakim dedim kızlar neler kaynatmış
Allah Allah belin neden morarsın ki spordan canım hiç duymadım öyle bir şey.. Acaba bir yere mi çarptın ki.. Çarşamba bi doktora git bakalım ne diycekBelim yüzünden spor kaldı maalesef. Her geçen gün daha kötüye gidiyor. Çarşamba gününe doktora randevu aldım. Sol bacağıma indi ağrı, Anneme söylememiştim belimin ağrıdığını, dün söyledim hemen çıktı geldi. Bir de kızdı ki sormayın. Vereceğin kadar verdin daha ne istiyorsun. Sporunu zaten yapıyordun değişik bir şey niye yaptın gibi, bir sürü laf dedi. Sonra belime voltaren sürerken gördü belim morarmış ben farketmemiştim. Spor yaparken nasıl morarsın ki. Düştünmü dedi ama düşmedim. jiliana başladığım günün gecesinde oldum böyle. Morarma neden olabilir ki.
Eyvah canım aman dikkat et önlem al bitki çayı falan iç hem tok tutar kaçamak yapmazsınslm kızlar. anam boğazım fena ağrıyo dün yemeğe gittik soğuktu dedim ya heralde onun etkisi umarım ilerlemez. çocuklardan korkuyorum onlara bişe olmasın
Ben bugün başladım canım oruca bütün gün dışarıda koşturduğum halde de çok zorlanmadım :) dene bakalım diyetisyeni biraz sonra tutarsın istiyorsan nasıl olsabende istiyorum canım aslında 2 haftadır ama bakalım şu diyetisyen listesini biraz deniyim nasıl olacak sonra bakıcam artık
Merhaba aslıcımmm sağol tatlım sen nasılsın? Ohh yürüyüş de yapılmış, ben de sabahtır dışarıdaydım istanbul çok soğuk yine kar başladı vallahi totom dondu..
Geçmiş olsun canım ,neden morardı ki hiç bir fikrim yok , önemli bişey yoktur inşalhh ... Acil şifalar dilerim...Belim yüzünden spor kaldı maalesef. Her geçen gün daha kötüye gidiyor. Çarşamba gününe doktora randevu aldım. Sol bacağıma indi ağrı, Anneme söylememiştim belimin ağrıdığını, dün söyledim hemen çıktı geldi. Bir de kızdı ki sormayın. Vereceğin kadar verdin daha ne istiyorsun. Sporunu zaten yapıyordun değişik bir şey niye yaptın gibi, bir sürü laf dedi. Sonra belime voltaren sürerken gördü belim morarmış ben farketmemiştim. Spor yaparken nasıl morarsın ki. Düştünmü dedi ama düşmedim. jiliana başladığım günün gecesinde oldum böyle. Morarma neden olabilir ki.
sindim haklısın canım ben denedim ama sevemedim canımEki Görüntüle 1370104 jillian programim kizlar keske sizde birakmasaydiniz yalniz biraktiniz beni
Amiiin canımslm canım bende iyyim çok şükür ...
evet izmitte çok soğuk ben yürüyüş yaparken ılık bir hava vardı terledim hatta eve geldim öğlen saatlerinde kar yağışı başladı şuan heryer beyaza boyandı ...
Allah senin gibi dışarda dolaşanlara kolaylık versin canım , ben ısındığımda üşüyenleri , karnım doyduğunda ise aç kalanları düşünür hep dua ederim Rabbim kimseyi aç açıkta bırakmasın inşaalahh...
menüm :
sabah 2 bardak su ,
10 gibi : peynir , zeytin , 1 domates , yeşillik ,
2 d. kızarmış ekmek ,1 kase yoğurt ,
1 elma ,
akşam : taze fasulye , tavuklu pilav, ayran , maydanoz salatası,
1 avuç fındık, 1 türk kahvesi ,
3 lt. su , 45 dak yürüyüş
Menun super afiyet olsun canim :))
Menüme ek olarak bu akşam dersten gelince saat 10 gibi jillian yaptım ve az önce de bir bardak süt içtim kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?