Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

anam onlardamı yok bı beynımı gerıye atayım bakaalım

makresim nasıl oldu gerçekten ya bi doktora gitsen danışsan keşke.
bak ben fıtık ameliyat olduktan sonra platese başladım hiç bırakmadım çok fayda gördüm. fıtık geçmişim olduğu için de asla farklı spor denemem hatta platesin bazı hareketlerine bile cesaret edemem. hayat boyu dikkate etmek zoundayız canım. bence sende bundan sonra deneme kuzum. yapacaksan plates yap ama onda esnemeyle başla her hareketi 1 hafta deneyerek ekle yada bırak. yaramayan hiçbir hareketi yapma bunu kendin belirle. ben şahsen jillana baktım cesaret edemedim bak kızlarla başlamadım ben plates 3k ya başşladım o bile zorladığı hareketleri yapmadım çünkü ben felç oldum bidaha allah göstermesin başkasına bağlı yaşamak zor dikkate et lütfen.

AAAA neslim hiç duymamıştı bunu anaammm Allahtan bende s3 mini var ama yinede ağrır başım tuzu da daha 1 hafta olcak duyalı bi araştırım bakalım
kuzum miniler de biraz yuksek ama notlar ve s serisi gerçekten çok düşük. benim telefonun arkasında radyasyon emici bantta var ekstradan onuda maranki kozmikten edinmiştim.bunlar dışında prizlere de dikkat etmek lazım gereksiz fişleri wirelesi kapamak lazım. ben yatak odama tv sokmam,telefon sokmam, fön makinesini 2dk fazla açmam, ütümü hemen yapar kapatırım ki genelde açık cam önunde yaparım ve tuz lambam açık olur,hatta şimdi düğmeden kapanan prizler çıkmış tüm evdeki prizleri onlarla değiştiricem. ütü , bulaşık makinesi ve fön tahmininizden daha çok radyasyona sahip. çocukları uzak tutun bu makinel çalışırken çok ciddiyim

ben dün menu yazmadım kızlar yazim bi
sabah kefir+çörekotu
9,00 da 1 muz+1 mandalin+ceviz+marul havuç
12,30 da 6 yaprak sarma+az etli nohut salata
18,30 da biraz melemen+4 kaşık bulgur pilav+srımsaklı brokoli+yoğurt
spor 1 saat kardiyo+plates kol karın 15 dk

Süpersin canım

canim tebrik ediyorum su jillian ablayi birakmadin benim gibi onunde saygiyla egiliyorum bitanem:))))
Sağol canım ben 3 - 4 yıldır spor yapmaya çalışıyorum arada bırakıyorum sonra yeniden başlıyorum :) Şu an spor yapmak hoşuma gidiyor o yüzden üşenmiyorum ama her zaman böyle olmuyor malesef

Neslim ne zaman oldu canım bu felç olayı ben bilmiyordum çok üzüldüm Allah bir daha göstermesin canım çok zor.. Şükür atlatmışsın

Neslim ne zaman oldu canım bu felç olayı ben bilmiyordum çok üzüldüm Allah bir daha göstermesin canım çok zor.. Şükür atlatmışsın
canım aliye hamileyken nuksetti. sonrasında normal olması gerekn doğum ani şekilde sezeryana döndü ve epidural iğnesiyle hayatım södü. sezeryana çok karşıyım sebebide bu. ben doğumdan sonra 2 ay kalkamadım inatla fizik aldım neler denedim olmadı en son yatalak oldum acilen ameliyata alındım 6 sene geçti şükür geçti

Ayy canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun.. Ne zor günler geçirmişsin.. Ama sen gerçekten tanıdığım en inatçı kadınlardan birisin pes etmemişsin başarmışsın ne güzel rabbim bir daha göstermesin canım neslim

aynen öyle canım karatay düzgün beslenmeden dolayı hiç acıktırmıyor ben arada ahhh canan hocam diyorum ama biraz verim şöyle gözle görülrür hissedilir olsun sonra hep sağlıklı beslenme inşallah

demekki ney miş aç kalmayacan hemide adet öncesi
sabah: 2 yumurta, peynir, cevizli havuç salatası
ara: kahve bitki çayları
akşammı desem gece mi desem az önce işte: balık salata, 2 y k vardı tahin pekmez ekmek

zaten bayağı hafif geçirmişin gülayım stres yapma ki gitsin valla ben test ettim stres yaptığım üç hafta hep aldım hep aldım en sonunda kafayı sıfırladım gider nasılsa diye nihayet döndüm geri... 2 kaşık tahin ben neler götürdüm

ayyy kuzum nerde o kadar dikkat edicem edemiyorum yalan değil işte bir iki deterjan kimyasallardan korunma ama haklısın bol bi vakitte iyice araştırmalı en azından bazıları uygulansa kar kardır...

offfff yaprak sarmaaaa bayılırım ama pirinçle olan aşkımı mümkün olduğunca azalttım ona bağımlı değilim artık o benim peşimden koşsun
menün çok güzel canım böyle hafif hafif gidersek süper olacak nolur en çok veren biz olalım artık hep 1. olalımmm

epidural gerçekten çok tehlikeli bu hikayeyi bi kaç kez duydum canım sanada çok geçmiş olsun... ben çok istemiştim doktorum şiddetle karşı çıktı normal doğumu zaten psikolojik olarak hiiiççç istemiyordum yapamam diye sezeryan oldum şükür bi sıkıntı yaşamadım ama iyiki epiduralde diretmemişim...

Selam Kızlar
Dünkü menüm
Sahur
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
2 ceviz
2 dilim ekmek
marul, maydanoz

iftar 16:20
1 kase çorba, 3 köfte, salata, 3 kaşık pilav

Ara 20,00
1 paket çubuk
1 bardak yeşilçay

Ara : 22:00
1 bardak ayran
SU 3 litre

canım çok geçmiş olsun ya. jillian de çok yat kalk hızlı yapılıyo ya dengesiz geldi belinde yere mi çarptın acaba. yada zorlanınca kan mı oturdu biryerlerine ay çok üzüldüm
Sağol canım çarpmadım aslında, birçok hareketi de platese benziyordu, sanırım şu eller yerde bacakları açıp kapama hareketi varya orda oldu ne olduysa. Diğer hareketler zaten yaptığım şeylerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…