saol cicimOooo yeni bir bayılan bayılana çok havalı
anam onlardamı yok bı beynımı gerıye atayım bakaalımaa cidden cok guzel bi rekabet baslayacak herkes verirse kilosunu
hepimizin hedefi ayni insallah goruruz bu hafta 78 i hepberaber
ahh cnmm Allah yardimcin olsun hakkinizda hayirlisi insallah
bak o Kadar yedin yaptin kacamak simdi ziyaret vakti yaklasti eteklerin tutustu tabi insallah olursun cnm senin zaten tuhaf bi bunyen var insallah olursun
ayy du dogum gunuydu dimi Allah sizinle beraber nice uun mutlu huzurlu saglikli Sevgi dolu yillar nasip etsin insallah cnm bnm
ay bne seni cok seviyorum yaaaa cok tatlisin neslimmm
Amin cnm bnm
ahh elimden geldikce becermeye calsiiyorum neslim :))
ay Allah yardimciniz olsun cnm
fistigimmmm sali carsamba yok benden soylemesi
valla bence yaparsak gayet memnun kaliriz zeynomm
valla ben cok memnunum s5 ten
ayy cok gecmis olsun cnm yaa
makresim nasıl oldu gerçekten ya bi doktora gitsen danışsan keşke.Belim yüzünden spor kaldı maalesef. Her geçen gün daha kötüye gidiyor. Çarşamba gününe doktora randevu aldım. Sol bacağıma indi ağrı, Anneme söylememiştim belimin ağrıdığını, dün söyledim hemen çıktı geldi. Bir de kızdı ki sormayın. Vereceğin kadar verdin daha ne istiyorsun. Sporunu zaten yapıyordun değişik bir şey niye yaptın gibi, bir sürü laf dedi. Sonra belime voltaren sürerken gördü belim morarmış ben farketmemiştim. Spor yaparken nasıl morarsın ki. Düştünmü dedi ama düşmedim. jiliana başladığım günün gecesinde oldum böyle. Morarma neden olabilir ki.
kuzum miniler de biraz yuksek ama notlar ve s serisi gerçekten çok düşük. benim telefonun arkasında radyasyon emici bantta var ekstradan onuda maranki kozmikten edinmiştim.bunlar dışında prizlere de dikkat etmek lazım gereksiz fişleri wirelesi kapamak lazım. ben yatak odama tv sokmam,telefon sokmam, fön makinesini 2dk fazla açmam, ütümü hemen yapar kapatırım ki genelde açık cam önunde yaparım ve tuz lambam açık olur,hatta şimdi düğmeden kapanan prizler çıkmış tüm evdeki prizleri onlarla değiştiricem. ütü , bulaşık makinesi ve fön tahmininizden daha çok radyasyona sahip. çocukları uzak tutun bu makinel çalışırken çok ciddiyimAAAA neslim hiç duymamıştı bunu anaammm Allahtan bende s3 mini var ama yinede ağrır başım tuzu da daha 1 hafta olcak duyalı bi araştırım bakalım
evet rövanç maçını biz kazanacağızKesinlikle neslim katılıyorum vallahi geçen sefer 3.takıma yenildik diye çok üzüldüm çaktırmadım ama içime oturdu rövanşı biz alalım kızlar tutun boğazları
Süpersin canımBugunku menumu yazim
sabah sucuklu yumurta uc cay biraz peynir
ara bi sade kahve bir adacayi bir portakal
aksam koca bir kase icine bol karabugday katilmis tarhana corbasi iki cigkofte bir bardak ayran
3 litre su ictim 45 dk yuruyus
bugunude kacamaksiz bitirdim elhamdulillah :)))))
Sağol canım ben 3 - 4 yıldır spor yapmaya çalışıyorum arada bırakıyorum sonra yeniden başlıyorum :) Şu an spor yapmak hoşuma gidiyor o yüzden üşenmiyorum ama her zaman böyle olmuyor malesefcanim tebrik ediyorum su jillian ablayi birakmadin benim gibi onunde saygiyla egiliyorum bitanem:))))
Neslim ne zaman oldu canım bu felç olayı ben bilmiyordum çok üzüldüm Allah bir daha göstermesin canım çok zor.. Şükür atlatmışsınmakresim nasıl oldu gerçekten ya bi doktora gitsen danışsan keşke.
bak ben fıtık ameliyat olduktan sonra platese başladım hiç bırakmadım çok fayda gördüm. fıtık geçmişim olduğu için de asla farklı spor denemem hatta platesin bazı hareketlerine bile cesaret edemem. hayat boyu dikkate etmek zoundayız canım. bence sende bundan sonra deneme kuzum. yapacaksan plates yap ama onda esnemeyle başla her hareketi 1 hafta deneyerek ekle yada bırak. yaramayan hiçbir hareketi yapma bunu kendin belirle. ben şahsen jillana baktım cesaret edemedim bak kızlarla başlamadım ben plates 3k ya başşladım o bile zorladığı hareketleri yapmadım çünkü ben felç oldum bidaha allah göstermesin başkasına bağlı yaşamak zor dikkate et lütfen.
kuzum miniler de biraz yuksek ama notlar ve s serisi gerçekten çok düşük. benim telefonun arkasında radyasyon emici bantta var ekstradan onuda maranki kozmikten edinmiştim.bunlar dışında prizlere de dikkat etmek lazım gereksiz fişleri wirelesi kapamak lazım. ben yatak odama tv sokmam,telefon sokmam, fön makinesini 2dk fazla açmam, ütümü hemen yapar kapatırım ki genelde açık cam önunde yaparım ve tuz lambam açık olur,hatta şimdi düğmeden kapanan prizler çıkmış tüm evdeki prizleri onlarla değiştiricem. ütü , bulaşık makinesi ve fön tahmininizden daha çok radyasyona sahip. çocukları uzak tutun bu makinel çalışırken çok ciddiyim
Evvet inşallah neslimevet rövanç maçını biz kazanacağız
canım aliye hamileyken nuksetti. sonrasında normal olması gerekn doğum ani şekilde sezeryana döndü ve epidural iğnesiyle hayatım södü. sezeryana çok karşıyım sebebide bu. ben doğumdan sonra 2 ay kalkamadım inatla fizik aldım neler denedim olmadı en son yatalak oldum acilen ameliyata alındım 6 sene geçti şükür geçtiNeslim ne zaman oldu canım bu felç olayı ben bilmiyordum çok üzüldüm Allah bir daha göstermesin canım çok zor.. Şükür atlatmışsın
Ayy canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun.. Ne zor günler geçirmişsin.. Ama sen gerçekten tanıdığım en inatçı kadınlardan birisin pes etmemişsin başarmışsın ne güzel rabbim bir daha göstermesin canım neslimcanım aliye hamileyken nuksetti. sonrasında normal olması gerekn doğum ani şekilde sezeryana döndü ve epidural iğnesiyle hayatım södü. sezeryana çok karşıyım sebebide bu. ben doğumdan sonra 2 ay kalkamadım inatla fizik aldım neler denedim olmadı en son yatalak oldum acilen ameliyata alındım 6 sene geçti şükür geçti
Bugünkü menüm,
Sahur
1 haşlanmış yumurta, 8 zeytin, 2 salatalık, bir havuç, badem, bir mandalina, bir kase keten tohumlu, zerdeçallı yoğurt, şekersiz çay, bir lt su
Karatayın ilk kitabındaki sahur önerisini aynen uyguladım kızlar ve neredeyse hiç acıkmadım.
İftar
2 dilim zeytinyağlı kereviz, 1 tabak haşlanmış brokoli zerdeçallı yoğurt ile birlikte, 1 havuç, 3 yk bulgur pilavı yarım lt su
Yatana kadar suyu 2.5 lt yaparım,
Şimdi derse gidiyorum, dönüşte jillian yapacağım bakalım..
demekki ney miş aç kalmayacan hemide adet öncesi
sabah: 2 yumurta, peynir, cevizli havuç salatası
ara: kahve bitki çayları
akşammı desem gece mi desem az önce işte: balık salata, 2 y k vardı tahin pekmez ekmek
makresim nasıl oldu gerçekten ya bi doktora gitsen danışsan keşke.
bak ben fıtık ameliyat olduktan sonra platese başladım hiç bırakmadım çok fayda gördüm. fıtık geçmişim olduğu için de asla farklı spor denemem hatta platesin bazı hareketlerine bile cesaret edemem. hayat boyu dikkate etmek zoundayız canım. bence sende bundan sonra deneme kuzum. yapacaksan plates yap ama onda esnemeyle başla her hareketi 1 hafta deneyerek ekle yada bırak. yaramayan hiçbir hareketi yapma bunu kendin belirle. ben şahsen jillana baktım cesaret edemedim bak kızlarla başlamadım ben plates 3k ya başşladım o bile zorladığı hareketleri yapmadım çünkü ben felç oldum bidaha allah göstermesin başkasına bağlı yaşamak zor dikkate et lütfen.
kuzum miniler de biraz yuksek ama notlar ve s serisi gerçekten çok düşük. benim telefonun arkasında radyasyon emici bantta var ekstradan onuda maranki kozmikten edinmiştim.bunlar dışında prizlere de dikkat etmek lazım gereksiz fişleri wirelesi kapamak lazım. ben yatak odama tv sokmam,telefon sokmam, fön makinesini 2dk fazla açmam, ütümü hemen yapar kapatırım ki genelde açık cam önunde yaparım ve tuz lambam açık olur,hatta şimdi düğmeden kapanan prizler çıkmış tüm evdeki prizleri onlarla değiştiricem. ütü , bulaşık makinesi ve fön tahmininizden daha çok radyasyona sahip. çocukları uzak tutun bu makinel çalışırken çok ciddiyim
ben dün menu yazmadım kızlar yazim bi
sabah kefir+çörekotu
9,00 da 1 muz+1 mandalin+ceviz+marul havuç
12,30 da 6 yaprak sarma+az etli nohut salata
18,30 da biraz melemen+4 kaşık bulgur pilav+srımsaklı brokoli+yoğurt
spor 1 saat kardiyo+plates kol karın 15 dk
canım aliye hamileyken nuksetti. sonrasında normal olması gerekn doğum ani şekilde sezeryana döndü ve epidural iğnesiyle hayatım södü. sezeryana çok karşıyım sebebide bu. ben doğumdan sonra 2 ay kalkamadım inatla fizik aldım neler denedim olmadı en son yatalak oldum acilen ameliyata alındım 6 sene geçti şükür geçti
Sağol canım çarpmadım aslında, birçok hareketi de platese benziyordu, sanırım şu eller yerde bacakları açıp kapama hareketi varya orda oldu ne olduysa. Diğer hareketler zaten yaptığım şeylerdi.canım çok geçmiş olsun ya. jillian de çok yat kalk hızlı yapılıyo ya dengesiz geldi belinde yere mi çarptın acaba. yada zorlanınca kan mı oturdu biryerlerine ay çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?