Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol canım geçer inşallah yoksa hayatım kabusa döndü

vallahamı kız inatçımıyım. eşim der inatçısın diye hahahah
inadı bilmemde evet doğal olmayan erşeye yapım gereği hep karşıydım mizacım bu. bak sezeryana karşıyım,siprale karşıyım, mandra flozofu gibiyim herşeye kaşıyım
ayyyy sezeryana hep karşı oldum. öyküm normal doğdu şükürde ali mi doğuramadım çok diretsemde
Bilmiyorum ki canım ya yarın gideceğim inşallah bakalım ne diyecek.
doktor ne dicek bizede yaz merak ettim

Bir bilsem neslim nasıl olduğunu. Yarın için randevu aldım. İş yerinde çok kötü oluyorum, oturmak hiç iyi gelmiyor. Rapor alacağım bir kaç gün. Ne güzel platesim vardı hiç sıkıntısız yapıyordum sanki ne gerek vardı başka birşeye, olacak iş işte. Gelinim doktor onunla konuştum, yırtılma olabilir dedi morarma var deyince. Bakalım, inşallah sadece incinmedir.

Slm fıstıklarımmmm

Gizemim eniştede birşey çıkmamasına çok sevindim cnm çok şükür.Ama ne olur ağlama kuzum.Bu da senin kaderin senin sınavınmış Üzme kendini eniştenin yetiştiriliş tarzı böyle demek ki Çevremizde çok var öyle hastalık hastası bu belki de ilgi çekme yöntemi pek çoğu için bilemiyorumO işaretlerin ne anlama geldiğini bir çözebilsek o zaman tüm hayatımız daha güzel olacak

banuummm nerelerdesın. 64 kilo olmak ısteyen bir kişi mezuniyeti istemesi için kac olması lazım? çözemedim ben bu soruyu
Geldim Ayçacımm
Başlangıç kilosu - hedef kilo = Verilmesi gereken kilo
Verilmesi gereken kilo x 80/100= verilecek kilonun %80 i
Başlangıç kilosu -verilecek kilonun %80 i = mezun olunabilecek kilo
canım

Bitmek üzere kaptanım ne zamandır yapmıyordum canım çekti itiraf ediyim

Arada hasret gidermek iyidir cnm nasılsa kararında yemişsin

lahmacun biraz fazla kaçmış kuzum bu cips çikolata modası da yeni çıktı bakıyorum

Dila besikte sallanirken tibet egzersizi yapiyo yaaaesim gorse senin yuzunden dicek alacak facami asagi

Yesin onu teyzesiiii sportmen çocuk bak beşikte başladı spora

afiyetolsun ebwamcım tamam sayalım hadi maşallah tam çay tiryakisisin sanırım fakat sabahları bitki çaylarını tercih et kuzum yemeklerden iki saat sonra içmen lazım çayını

Yavrum ya beşikte tibetçi yetişiyor kaptanım gör bunları

Gördüm kuzummmm hastasıyın diloşun zatennn tavşanım benimmm

ne denşr ki bu menüye neslim bende evrene mesaj yollayayım en iyisi

neyseki sporun süper cnmmm bu spor ancak yedikleirni eritmiştir yani depodan giden birşey yok

Pazar günü menüm:
Kahvaltı -öğle:
Sucuklu yumurta
Çay
2 tatlı kaşığı incir uyutma

Akşam:
1 balık
Bol salata
Çay

Spor:
15 dk eliptik
25 dk jillian

Afiyetolsun cnmmm özet menü gibi olmuş

Gunaydin kizlarre
Dun aksam nazom geldi caya coxuklara misir patlattim biraz tirtikladim menu yazdiktan sonra nazo aldi onumden kaseyi goturcektim valla. Ozlemisim patlak misirida. Neyse nazom sagolsun aldi onumden

Nazoya teşekkürleirmizi ilet o zaman neslimmm

cok tsk ederım melegım

Arada olur böyle zamanlar kraliçemm .Önemli olan tekrar mücadeleye devam etmek kuzum

Menülerini hatırlayabilmişsin bravooo.Kuzum karataydan sıkıldığını biliyorum en büyük dezavantajı bu işte sağlıklı ve kalıcı kilo veriliyor fakat hızlı gitmiyor kilolar yorulmuş olabilirsin fakat aldığın karar ne kadar doğru bilemedim peki dene bakalım kuzucum inşallah olumsuz etkilenmezsinGeçmiş olsun cnm ctsi fenalaşmışsın.Pazar günü eğlenmene sevindimmm

yok yok farkettık kuzum rejım degıl yaptıgımız ama sonucta yasaklar var bunalttı benı bu hafta nedense bakalım ıkı hafta karataydan cok uzaklasmadan kendı lıstemı denıcem bakalım
Karataydan çoktan uzaklaşmışsın kuzum dost acı söyler neyse dene bakalım

kaptanım gaza gelip öyle yazdım ben ok hepsi kilo değil çoğu su biliyorum.ama şöye birşeyde var bu hafta regl haftam oynamayabilir bile : ( çünkü bende kesin +2 oluyor

etme eyleme Zeynom bir + 2 yi daha kaldıramaz bünyemmm

ayyy inşallah canım bakalım akşam deniycem ilk kez.. öyle oldu ama kaçamak kaçamak nereye kadar.. benim bu 3 hafta vericm kilonun takıma şuan bi artısı olmıycak demi neslimmm

mavişim 30 ocakta takım listesinde olacaksın kuzum.Fakat takıma artısını düşünmen çok güzel fakat senin kilo vermen önemli tatlım çünkü aylık %2 kilo verme barajını geçmen lazım takımda böyle bir kural var az korkutayım seni

yaa karatayı günlerce denememe dağmen benide bunatmıştı

kabul bunaltmış olabilir ama bu kilo verme süreci sizleirn de elinde zeynom çünkü karatay kaçamak affetmiyor anında kilo olarak yansıyor o yüzden sıkın biraz dişinizi bu süre kısalsın kuzum bunu neden dediğime gelince evet uzun sürüyor ama kalıcı oluyor bitanem bak ne güzel kilolar veriyorsun ama hop geri alıyorsun kızmaca yok

Bu sözü sevdim mavişimmm

dün ki menüm :

sabah 2 bardak su ,2 kayısı
peynir, zeytin maydanoz ,1 kase yoğurt,1 d. ekmek
1 elma ,
akşam : çorba , tonbalıklı salata,
3 lt su , 20 dak zumba

ne diyim ki Aslım istikrarlı menüleirni bozmaman süper maşallah tatlımmm

Pzara hariç oruç tutmuşsun makresim allah kabul etsin canımmm

Bitanemm hatırlıyormusun benim belim çıktığında da morluk olmuştu tam kuyruk sokumumda bende farkedemedim komşumuz farketmişti demekki belin baya kötü durumda Demek ki jillian la zorladın ah kuzum demiiştik ama bol bol istirahat et inşallah çıkmamıştır ben yanılıyorumdur yakı yapıştır canım en azındna bir süre ağrıyı hafifletirDoktor ne diyecek bakalım yarın

slm kızlar. anam boğazım fena ağrıyo dün yemeğe gittik soğuktu dedim ya heralde onun etkisi umarım ilerlemez. çocuklardan korkuyorum onlara bişe olmasın

Aman durun meleklerim noldu böyle hepinize

Allah kabul etsin canımmm Cananım biliyor bu işi kim ne derse desinn.

Amin kuzummm .

pilavı ölçülü yediğini tahmine diyorum Aslıcım.

Resmen tek öğünle beslenmişsin kuzumm.Hakikaten uykusuz kaldın ben dün feleğimi şaşatım resmen akşam erkenden uyudum sen maşallah iyi dayanıyorsun

demekki ney miş aç kalmayacan hemide adet öncesi
sabah: 2 yumurta, peynir, cevizli havuç salatası
ara: kahve bitki çayları
akşammı desem gece mi desem az önce işte: balık salata, 2 y k vardı tahin pekmez ekmek

tüm gün süpermiş kuzum tahin süper de pekmez ekmek olmamış afiyetolsun yaramasın inş tatlım

Menüme ek olarak bu akşam dersten gelince saat 10 gibi jillian yaptım ve az önce de bir bardak süt içtim kızlar.

harikasın spor sonrası protein alman da harika olmuş

maşallahhh nazarım değmesinnnn

Neslim felç geçirdiğini hiç bilmiyrodum kuzum gelmiş geçmiş olsun .Bir daha böyle günler yaşamazsın inşallah telefonsuz yapamıyorum canım sürekli yanımda ne bilim annem yerinden kalkamaz birşey olur arar diye bizim telefonda modeme bağlı modemi kapayınca tel çalışmıyor modem de benim odada çok zararlı biliyorum snein tuz lambasından almak şart neyseki tel samsung .en azından sar değeri düşük off neslim çok tırsıttın beniben saçlarımı en az 10 dk da anca kurutabiliyorum kışın kurutmadan olmuyorki

bu menüye bayıldımmmmmm

evet rövanç maçını biz kazanacağız

inşallah neslimmm

kızlar bakın
kandida mantarını araştırırken ne buldum hala kola içiyorsanız tatlandırıcı kullanıyorsanız mutlaka okuyun
http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=1671

müthiş bir yazı tekrar paylaşıyorum ne olur sonuna kadar okuyun
http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=1671&page=2

Çok teşekkürler neslimmm bu testi yarın yapacağım bakalım ne çıkacak

Oyyy kıyamam neslim sana neler atlatmışsın .Sana hayranım hakikatenn

aynen öyle canım karatay düzgün beslenmeden dolayı hiç acıktırmıyor ben arada ahhh canan hocam diyorum ama biraz verim şöyle gözle görülrür hissedilir olsun sonra hep sağlıklı beslenme inşallah
Hadi inşallah mavişim

Zaten sürekli diyetteyim kaçamak yaptım kilo alacağım diye düşünürseniz bilinçaltı kodlanır mavişim .En güzeli sağlıklı besleniyorum diye düşünmek diyetteyim kelimesini unutmak kuzummm

Canım sana da çok geçmiş olsun. Yatağa kalmak kadar kötü bir şey varmı, bende iki tane epidural sezeryan oldum. Ara ara belime iğne saplanıyor gibi oluyordu ama öyle şiddetli ağrım yoktu. Fıtık vardı da tetikledi mi herşey aklıma geliyor. Sol ayağım da ağrıyor çünkü.

yazarım canım

Afiyetolsun kuzumm

Sağol canım, sadece incinme olsun diye dua ediyorum.

Tek incinme olsun makresimmm yarın hayırlı haberlerle gel inşallah canım

kk dan uzaklastım hemde ne uzaklasmak beynıme kazıyorum menulermı cok eglendık valla pazar gunu

menulerımden eksık olanlar efenım soyle

sabah
zeytın peynır lımonlu roka maydonoz ceyrek gevrek

aksam
ardalara gıttık yengem kısır sıgara boregı kuru patlıcan dolması yapmıstı
1 tabak kısır oyle cok dolu degıl
ayran
yarım sıgara boregı kaptan mahvedıcek benı
2 kucuk patlcan dolma

çarşamba
sabah sucuklu yumurta
zeytın peynır
çemen
yarım dılım ekmek

aksam
yıne ardalardaydık
barbunya
karısık ot haslama
taze sogan
yogurt

sabahları yarım saat yuruyus
aksamlarıda jıllıanımı yaptım

Son düzenleme:

hay maşallah kraliçem Geçen hafta slaı ve çarşambanın menüsünü yazdın ya helal olsun sana
yarım sigara böreğine kızmam alt tarafı yarım parmaktır kuzumm

bende cok ozluyorum bızım yılsonu kapanısları bı on gunu daha bulacak kaptanım

10 gün daha sabır kuzummm

hay maşallah kraliçem Geçen hafta slaı ve çarşambanın menüsünü yazdın ya helal olsun sana
yarım sigara böreğine kızmam alt tarafı yarım parmaktır kuzumm

10 gün daha sabır kuzummm
saol kaptanım yufka yureklım evet yarım parmak kadardı bugun menude balık varrrrrr

dun gene sınırlendım kardesıme 19 yasında erkek 1,5 senedır bızde ve calısmıyor hıcbır sekılde ne bedensel nede zıhınsel engelıde yok tası sıksa suyunu cıkarır cınsten ama yok calısmıyor ustune ustluk para ıstıyor napıcaz hıc bılmıyorum soyluyoruz anlamıyo tınlamıyo bıle

saol kaptanım yufka yureklım evet yarım parmak kadardı bugun menude balık varrrrrr

ohh gelsin omega3 afiyetolsun kuzum

Bitanem biliyorum kardeşin olduğu için kıyamıyorsun ama inan bana aslında kötülük ediyorsun açık açık konuşman lazım eşin ne kadar iyi niyetli olursa olsun mutlaka rahatsız oluyordur. Ayaklarını üzerinde durması lazım ilerde ev geçindirecek .Kararlı bir şekilde konuş ve para vermek zorunda değilsinizki en münasibi annenle birlikte oturması bence

Tatlım konustuk hemde kackare sankı duvara soyluyoruz ben bıle kardesım oldugu halde rahatsız oluyorsam...

Tatlım konustuk hemde kackare sankı duvara soyluyoruz ben bıle kardesım oldugu halde rahatsız oluyorsam...

Demek ki konuşmadan anlamıyor kuzumm kolundan tutup annene götüreceksin.Enişte senii kırmamak için katlanıyor ama bir yere kadar katlanır annenle de konuş.Hem anneciğin tek başına kalıyor günah değil mi

aklım hep onda zaten 2 metrelık adam oldu kolundan nasıl tutucam kı annemde soyluyor burada kalman gerek dıye yapısmıs bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…