Sağol canım geçer inşallah yoksa hayatım kabusa döndüaa cidden cok guzel bi rekabet baslayacak herkes verirse kilosunu
hepimizin hedefi ayni insallah goruruz bu hafta 78 i hepberaber
ahh cnmm Allah yardimcin olsun hakkinizda hayirlisi insallah
bak o Kadar yedin yaptin kacamak simdi ziyaret vakti yaklasti eteklerin tutustu tabi insallah olursun cnm senin zaten tuhaf bi bunyen var insallah olursun
ayy du dogum gunuydu dimi Allah sizinle beraber nice uun mutlu huzurlu saglikli Sevgi dolu yillar nasip etsin insallah cnm bnm
ay bne seni cok seviyorum yaaaa cok tatlisin neslimmm
Amin cnm bnm
ahh elimden geldikce becermeye calsiiyorum neslim :))
ay Allah yardimciniz olsun cnm
fistigimmmm sali carsamba yok benden soylemesi
valla bence yaparsak gayet memnun kaliriz zeynomm
valla ben cok memnunum s5 ten
ayy cok gecmis olsun cnm yaa
Bilmiyorum ki canım ya yarın gideceğim inşallah bakalım ne diyecek.Allah Allah belin neden morarsın ki spordan canım hiç duymadım öyle bir şey.. Acaba bir yere mi çarptın ki.. Çarşamba bi doktora git bakalım ne diycek
vallahamı kız inatçımıyım.Ayy canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun.. Ne zor günler geçirmişsin.. Ama sen gerçekten tanıdığım en inatçı kadınlardan birisin pes etmemişsin başarmışsın ne güzel rabbim bir daha göstermesin canım neslim
ayyyy sezeryana hep karşı oldum. öyküm normal doğdu şükürde ali mi doğuramadım çok diretsemdeepidural gerçekten çok tehlikeli bu hikayeyi bi kaç kez duydum canım sanada çok geçmiş olsun... ben çok istemiştim doktorum şiddetle karşı çıktı normal doğumu zaten psikolojik olarak hiiiççç istemiyordum yapamam diye sezeryan oldum şükür bi sıkıntı yaşamadım ama iyiki epiduralde diretmemişim...
doktor ne dicek bizede yaz merak ettimBilmiyorum ki canım ya yarın gideceğim inşallah bakalım ne diyecek.
Sağol canım, sadece incinme olsun diye dua ediyorum.Geçmiş olsun canım ,neden morardı ki hiç bir fikrim yok , önemli bişey yoktur inşalhh ... Acil şifalar dilerim...
Bir bilsem neslim nasıl olduğunu. Yarın için randevu aldım. İş yerinde çok kötü oluyorum, oturmak hiç iyi gelmiyor. Rapor alacağım bir kaç gün. Ne güzel platesim vardı hiç sıkıntısız yapıyordum sanki ne gerek vardı başka birşeye, olacak iş işte. Gelinim doktor onunla konuştum, yırtılma olabilir dedi morarma var deyince. Bakalım, inşallah sadece incinmedir.makresim nasıl oldu gerçekten ya bi doktora gitsen danışsan keşke.
bak ben fıtık ameliyat olduktan sonra platese başladım hiç bırakmadım çok fayda gördüm. fıtık geçmişim olduğu için de asla farklı spor denemem hatta platesin bazı hareketlerine bile cesaret edemem. hayat boyu dikkate etmek zoundayız canım. bence sende bundan sonra deneme kuzum. yapacaksan plates yap ama onda esnemeyle başla her hareketi 1 hafta deneyerek ekle yada bırak. yaramayan hiçbir hareketi yapma bunu kendin belirle. ben şahsen jillana baktım cesaret edemedim bak kızlarla başlamadım ben plates 3k ya başşladım o bile zorladığı hareketleri yapmadım çünkü ben felç oldum bidaha allah göstermesin başkasına bağlı yaşamak zor dikkate et lütfen.
kuzum miniler de biraz yuksek ama notlar ve s serisi gerçekten çok düşük. benim telefonun arkasında radyasyon emici bantta var ekstradan onuda maranki kozmikten edinmiştim.bunlar dışında prizlere de dikkat etmek lazım gereksiz fişleri wirelesi kapamak lazım. ben yatak odama tv sokmam,telefon sokmam, fön makinesini 2dk fazla açmam, ütümü hemen yapar kapatırım ki genelde açık cam önunde yaparım ve tuz lambam açık olur,hatta şimdi düğmeden kapanan prizler çıkmış tüm evdeki prizleri onlarla değiştiricem. ütü , bulaşık makinesi ve fön tahmininizden daha çok radyasyona sahip. çocukları uzak tutun bu makinel çalışırken çok ciddiyim
Sabah; bir tost (2 ince dilim arası beyaz peynir)
Akşam bir tost
Spor; hastaneler arası koşturma
su; 2 bardak var yok
Başkanım diğer yerden sormuşsun, tomografiyi de aldık. Tahmin et ne çıktı? Hiç bir şey!!!
Ben malımı bilmiyor muyum!
Şimdi evde pc başında başım diye ağlıyor, Allah aşkına beyin kanaması geçiren adamın pc başında ne işi var?
Sular boşalmıştı, neden doldurup koymadın dolaba dedim çünkü bizim evde onun iki çooook büyük görevi var; biri yatarken kapıyı kitlemek, ikincisi de bboş şişeleri doldurup dolaba koymak. Başka işe yaramaz. Ne dedi? "Ben burada beyin kanaması geçiriyorum, nasıl eğileyim de doldurayım? " O zaman neden pc başında oyun oynuyorsun? deyince de "Beni sinirlendirme tansiyonum çıkar!" Bir de her şeyimiz tammış gibi tansiyon derdimiz çıktı. !! Senin 36 yaşında tansiyonun da çıkacaksa ben bu hayata hasta bakmaya gelmedim kusura bakma, yeter...Migreni bitmez, bel ağrısı bitmez, siniri stresi bitmez, bacak krampları bitmez, o hastalığı bitmez, bu sakatlığı bitmez üstüne bir de tansiyon çıkarsa gerçekten ben evli kalamam. Yıldım çünkü. Aynı annesi ! O da 24 saat bayılır hastane hastane gezsin. İşin en b.ktanı da şu ; ikisi de hepimizi gömerler o derece sağlıklılar ama hastayız diye çevresindekilere 7/24 kök söktürüp hayatı zindan ederler..
Bugün çok ağladım odamda gizli gizli. İşin en acı kısmı da bu benim seçimimdi. Kimse zorlamadı. Ben koşa koşa gittim. Şimdi kimseye de suç atamıyorum, kendi salaklığıma anca ağlıyorum işte.
Hani dün üzülüp ağlamaklı olmuştum ya şu çocuk olayına, yok diyorum rabbimin bildiği bir şey var bu kadar kör olma diyorum kendi kendime. Bazen bazı işaretleri de alıp, olaya başka açıdan da bakmak, ısrar etmemek lazım da biz kullar o kısmı atlıyoruz.
Neyse, diyet kısmında benden yana bu hafta müsterih ol, hafta içi yemem , içmem biliyorsun. Çok büyük bir aksilik çıkmadığı müddetçe -400 garanti inşallah. Cumartesi çok yemesem daha da giderdi ama anca cumaya kadar cumartesi günahlarını yok eder, üzerine de kel kör bir şeyler veririm.
Herkese çok sağlıklı ve huzurlu yeni bir hafta diliyorum.
Geldim Ayçacımmbanuummm nerelerdesın. 64 kilo olmak ısteyen bir kişi mezuniyeti istemesi için kac olması lazım? çözemedim ben bu soruyu
Bitmek üzere kaptanımne zamandır yapmıyordum canım çekti itiraf ediyim
lahmacun biraz fazla kaçmış kuzum bu cips çikolata modası da yeni çıktı bakıyorumGelelim bu gunku menuye
sabah: koz patlicanli havuclu cevizli karabugdayli yogurtlu salata
aksam: 2,5lahmacun, salata, 2 bardak ayran, 1 cig kofte
sonrasinda biraz cips cikolata ama miktarini tam bilemedim besimiz beraber yiyince
spor: 40 dk eliptik, 20 dk kas ve esneme
biliyorum abuk bir menu oldu bu gunu bununla kurtardigima sukrediyorum.
Dila besikte sallanirken tibet egzersizi yapiyo yaaaesim gorse senin yuzunden dicek alacak facami asagi
Slm kizlar gecmisi cok okuyamadim vaktim kisitli ustune yorgunluktan oluyorum oyuzden menumu yazip gitsem olur dimii ; ((((
Cumartesi menum
sabah zeytin peynir bir yumurta haslanmis bir tabak yogurtlu havuc salatasi (ayyuzlum sagolsun ondan ogrendim iyi fikirmis tok tutuyo)
Ara adacayi bir elma bir bardak sut
aksam bir lahmacun cok az kusbasi et bol salata iki ayran
spor 45 dk yuruyus
Bugunku menum
sabah mantarli omlet dort cay bes alti zeytin ara uc cay
aksam iki kasik bulgur pilavi uc kasik etli kurufasulye bir bardak ayran
spor 30 dk utu yaptim ayakta tum gunde kosturdum sayilir demi :))))
Noooooluuuuurrrrr sayilsin bittim cunku yorgunluktan ; (((((
Yavrum ya beşikte tibetçi yetişiyor kaptanım gör bunları
Kizlar iyi aksamlar . Bugunde bitti p tesiye harika baslangizlar yapalim emiii
bugun zikimlandiklarimida yazimm. Bide evrene mesaj yollim baska caresi yok
yedim gene pazar pazar
sabah 11 de karataya dan cikan menume 1 hamburger ekmegi kadar susamli ekmek ekkeni ve 3 lokmasi balli kaymakla yendi
ayrica 5 patates kizartmasi yedim
13 .00 de 1 muz yedim
15.00 d3 3 krep yedim 3 parca ciko yedim
ve toparlanma saati
16.30 da 1 saat tempolu kardiyo ; Bant , lesli ile kosma ayric eliptik yapuldi
18.30 da fiinda mucver sarimsak yogurtlu
Pazar günü menüm:
Kahvaltı -öğle:
Sucuklu yumurta
Çay
2 tatlı kaşığı incir uyutma
Akşam:
1 balık
Bol salata
Çay
Spor:
15 dk eliptik
25 dk jillian
Gunaydin kizlarre
Dun aksam nazom geldi caya coxuklara misir patlattim biraz tirtikladim menu yazdiktan sonra nazo aldi onumden kaseyi goturcektim valla. Ozlemisim patlak misirida. Neyse nazom sagolsun aldi onumden
cok tsk ederım melegım
gunaydın kızlar gecen hafta bı bugran gecırtıyodum resmen hıcbırsey yapasım yoktu yenı hafta yenı bayılan demek tam gaz devam... sımdı kafamı toparlıyıp esımdende yardım alıp eksık menulerımı yazıyım
perşembe gun menum..
sabah zeytın peynır yarım gevrek 1 haslanmıs yumurta 1 portakal 3 cevız
oglen
2 cevız 5 badem 1 ayran
aksam
karnabahar yemegı
kuru borulce corbası
turpotu salatası
1 kase yogurt
spor sabah soguktu ancak yarım saat yuruyus
aksam
jıllıan
cuma
sabah 1 kumru zeytın 1 haslanmıs yumurta
aksam
pırıncsız kapuska
dunden kalan borulce corba
havuc karalahana salatası
1 ınce dılım ekmek
sabah yarım saat yuruyus
aksam jıllıan
c.tesı
sabah kahvaltı yapmadımsadece portakal nar mandalın yedım bolbol temızlık yaptım
oglen bır turk kahve
aksam
nohut yemegı
esıme pırınc pılavı yapmıstım kendıme erıstelı bulgur yaptım
yogurt
bol karısık salata
bugun spor yapamadım gıttı jıllıanım aksam mıgrenım tuttu acıllerde kol gezdık mahvettı benı kucuk cocuk gıbı bagıra bagıra agladım
pazar
sabah mukemmel bır kahvaltı bayılıyorum esımle kahvaltı yapmaya
1 kucuk dılım kızarmıs ekmek uzerıne tereyag erıttım ohhh sahanda sucuklu yumurta zeytın peynır son organık domateslerımden bır cay kasıgıda tahınlı pekmez
sonracıma anı bır kararla bı kalktık sofradan haydı koye kartopu oynamaya abımlerıde cagırdık cocuklar gıbı kartopu oynadık bagıra cagırasonra bır acıkmısızzzz offfff
sonra kar helvası yaptık pekmezlı
sonra dısarda tandırda bır cay yaptım karda cay ıctık mukkemmeldı
aksam
kuzıneye attık koftelerı o sırada mangalıda yaktık karın ustunde sucukları pısırdık bırde son kalan cıntarlarımızı da pısırdık
koca salata yaptık
karnıbaharları hasladık
hepsını yedık
şeyyyy ben ceyrek ekmek yedım
sabah spor yok kartopundakı delı danalar gıbı kosturmacalar sayılmaz herhalde aksamına jıllıanımı yaptım
Karataydan çoktan uzaklaşmışsın kuzum dost acı söyleryok yok farkettık kuzum rejım degıl yaptıgımız ama sonucta yasaklar var bunalttı benı bu hafta nedense bakalım ıkı hafta karataydan cok uzaklasmadan kendı lıstemı denıcem bakalım
kaptanım gaza gelip öyle yazdım ben ok hepsi kilo değil çoğu su biliyorum.ama şöye birşeyde var bu hafta regl haftam oynamayabilir bile : ( çünkü bende kesin +2 oluyor
ayyy inşallah canım bakalım akşam deniycem ilk kez.. öyle oldu ama kaçamak kaçamak nereye kadar.. benim bu 3 hafta vericm kilonun takıma şuan bi artısı olmıycak demi neslimmm
yaa karatayı günlerce denememe dağmen benide bunatmıştı
canım benim dediğin gibi herşeyde bi hayır vardır.. elbbete bu hayata mutlu olmak için geliyoruz o yüzdn senden değerli hiç bir şey yok bunu sakın unutma benim kendime felsefe edindiğim bir söz var bunu sakın unutma her yara aldığımda bunu düşüne düşüne artık güçlü hale geldim tabi güçlü kadın olmak yerine mutlu kadın olmak isterdim ama yapacak bir şey yok çocuk olunca mecbur katlanıyosun aklını başına al... EDERİNDEN FAZLA DEĞER SOYTARIYI KRAL EDER.....
dün ki menüm :
sabah 2 bardak su ,2 kayısı
peynir, zeytin maydanoz ,1 kase yoğurt,1 d. ekmek
1 elma ,
akşam : çorba , tonbalıklı salata,
3 lt su , 20 dak zumba
Selam kızlar önce kaçak menülerimi yazayım
perşembe
Sahur
1 kk beyaz peynir
6 zeytin
1 bardak süt
3 ceviz
2 dilim tam buğday ekmeği
marul, maydanoz
iftar 16:20
1 kase çorba, tavuk sote, salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 20,00
4 adet grisini
1 bardak yeşilçay
Ara : 22:00
1 bardak ayran
-------------------------
cuma
melemen
3 ceviz
marul, maydanoz
1 kase çorba, taze fasulye, yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 20,00
1 paket çubuk
1 bardak yeşilçay
Ara: 22,00
1 bardak ayran
-----------------------------
cumartesi
Sahur
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 bardak süt
3 ceviz
marul, maydanoz
iftar 16:15
1 kase çorba, karalahana yemeği, yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği 1 parça %80 bitter çikolata
Ara 20,00
4 adet grisini,2 bisküvi
1 bardak yeşilçay
1 bardak ayran
----------------------
pazar
Sabah 10,00
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
3 ceviz
marul, maydanoz
Ara 13,00
2 kayısı
Akşam 16:30
1 tabak karalahana yemeği, 1 dilim ekmek
Ara 19:00
1 dilim börek
1 bardak yeşilçay
su her gün 3 litre, spor yok
Belim yüzünden spor kaldı maalesef. Her geçen gün daha kötüye gidiyor. Çarşamba gününe doktora randevu aldım. Sol bacağıma indi ağrı, Anneme söylememiştim belimin ağrıdığını, dün söyledim hemen çıktı geldi. Bir de kızdı ki sormayın. Vereceğin kadar verdin daha ne istiyorsun. Sporunu zaten yapıyordun değişik bir şey niye yaptın gibi, bir sürü laf dedi. Sonra belime voltaren sürerken gördü belim morarmış ben farketmemiştim. Spor yaparken nasıl morarsın ki. Düştünmü dedi ama düşmedim. jiliana başladığım günün gecesinde oldum böyle. Morarma neden olabilir ki.
slm kızlar. anam boğazım fena ağrıyo dün yemeğe gittik soğuktu dedim ya heralde onun etkisi umarım ilerlemez. çocuklardan korkuyorum onlara bişe olmasın
Bugünkü menüm,
Sahur
1 haşlanmış yumurta, 8 zeytin, 2 salatalık, bir havuç, badem, bir mandalina, bir kase keten tohumlu, zerdeçallı yoğurt, şekersiz çay, bir lt su
Karatayın ilk kitabındaki sahur önerisini aynen uyguladım kızlar ve neredeyse hiç acıkmadım.
İftar
2 dilim zeytinyağlı kereviz, 1 tabak haşlanmış brokoli zerdeçallı yoğurt ile birlikte, 1 havuç, 3 yk bulgur pilavı yarım lt su
Yatana kadar suyu 2.5 lt yaparım,
Şimdi derse gidiyorum, dönüşte jillian yapacağım bakalım..
slm canım bende iyyim çok şükür ...
evet izmitte çok soğuk ben yürüyüş yaparken ılık bir hava vardı terledim hatta eve geldim öğlen saatlerinde kar yağışı başladı şuan heryer beyaza boyandı ...
Allah senin gibi dışarda dolaşanlara kolaylık versin canım , ben ısındığımda üşüyenleri , karnım doyduğunda ise aç kalanları düşünür hep dua ederim Rabbim kimseyi aç açıkta bırakmasın inşaalahh...
menüm :
sabah 2 bardak su ,
10 gibi : peynir , zeytin , 1 domates , yeşillik ,
2 d. kızarmış ekmek ,1 kase yoğurt ,
1 elma ,
akşam : taze fasulye , tavuklu pilav, ayran , maydanoz salatası,
1 avuç fındık, 1 türk kahvesi ,
3 lt. su , 45 dak yürüyüş
Menüm;
sabah; yeşilçay
akşam; tavuk, salata, yoğurt.
Bugün 3 saatlik uykuyla duruyorum kızlar. Bir kaç rapor hazırlamam lazım, hazırlayıp duş alıp, eşime ponçik yapıp direkt zıbaracağım.
Öptüm hepinizi.
demekki ney miş aç kalmayacan hemide adet öncesi
sabah: 2 yumurta, peynir, cevizli havuç salatası
ara: kahve bitki çayları
akşammı desem gece mi desem az önce işte: balık salata, 2 y k vardı tahin pekmez ekmek
Menüme ek olarak bu akşam dersten gelince saat 10 gibi jillian yaptım ve az önce de bir bardak süt içtim kızlar.
Bugunku menumu yazim
sabah sucuklu yumurta uc cay biraz peynir
ara bi sade kahve bir adacayi bir portakal
aksam koca bir kase icine bol karabugday katilmis tarhana corbasi iki cigkofte bir bardak ayran
3 litre su ictim 45 dk yuruyus
bugunude kacamaksiz bitirdim elhamdulillah :)))))
makresim nasıl oldu gerçekten ya bi doktora gitsen danışsan keşke.
bak ben fıtık ameliyat olduktan sonra platese başladım hiç bırakmadım çok fayda gördüm. fıtık geçmişim olduğu için de asla farklı spor denemem hatta platesin bazı hareketlerine bile cesaret edemem. hayat boyu dikkate etmek zoundayız canım. bence sende bundan sonra deneme kuzum. yapacaksan plates yap ama onda esnemeyle başla her hareketi 1 hafta deneyerek ekle yada bırak. yaramayan hiçbir hareketi yapma bunu kendin belirle. ben şahsen jillana baktım cesaret edemedim bak kızlarla başlamadım ben plates 3k ya başşladım o bile zorladığı hareketleri yapmadım çünkü ben felç oldum bidaha allah göstermesin başkasına bağlı yaşamak zor dikkate et lütfen.
kuzum miniler de biraz yuksek ama notlar ve s serisi gerçekten çok düşük. benim telefonun arkasında radyasyon emici bantta var ekstradan onuda maranki kozmikten edinmiştim.bunlar dışında prizlere de dikkat etmek lazım gereksiz fişleri wirelesi kapamak lazım. ben yatak odama tv sokmam,telefon sokmam, fön makinesini 2dk fazla açmam, ütümü hemen yapar kapatırım ki genelde açık cam önunde yaparım ve tuz lambam açık olur,hatta şimdi düğmeden kapanan prizler çıkmış tüm evdeki prizleri onlarla değiştiricem. ütü , bulaşık makinesi ve fön tahmininizden daha çok radyasyona sahip. çocukları uzak tutun bu makinel çalışırken çok ciddiyim
ben dün menu yazmadım kızlar yazim bi
sabah kefir+çörekotu
9,00 da 1 muz+1 mandalin+ceviz+marul havuç
12,30 da 6 yaprak sarma+az etli nohut salata
18,30 da biraz melemen+4 kaşık bulgur pilav+srımsaklı brokoli+yoğurt
spor 1 saat kardiyo+plates kol karın 15 dk
evet rövanç maçını biz kazanacağız
kızlar bakın
kandida mantarını araştırırken ne buldum hala kola içiyorsanız tatlandırıcı kullanıyorsanız mutlaka okuyun
http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=1671
müthiş bir yazı tekrar paylaşıyorum ne olur sonuna kadar okuyun
http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=1671&page=2
canım aliye hamileyken nuksetti. sonrasında normal olması gerekn doğum ani şekilde sezeryana döndü ve epidural iğnesiyle hayatım södü. sezeryana çok karşıyım sebebide bu. ben doğumdan sonra 2 ay kalkamadım inatla fizik aldım neler denedim olmadı en son yatalak oldum acilen ameliyata alındım 6 sene geçti şükür geçti
Hadi inşallah mavişimaynen öyle canım karatay düzgün beslenmeden dolayı hiç acıktırmıyor ben arada ahhh canan hocam diyorum ama biraz verim şöyle gözle görülrür hissedilir olsun sonra hep sağlıklı beslenme inşallah
zaten bayağı hafif geçirmişin gülayım stres yapma ki gitsin valla ben test ettim stres yaptığım üç hafta hep aldım hep aldım en sonunda kafayı sıfırladım gider nasılsa diye nihayet döndüm geri... 2 kaşık tahin ben neler götürdüm
Canım sana da çok geçmiş olsun. Yatağa kalmak kadar kötü bir şey varmı, bende iki tane epidural sezeryan oldum. Ara ara belime iğne saplanıyor gibi oluyordu ama öyle şiddetli ağrım yoktu. Fıtık vardı da tetikledi mi herşey aklıma geliyor. Sol ayağım da ağrıyor çünkü.canım aliye hamileyken nuksetti. sonrasında normal olması gerekn doğum ani şekilde sezeryana döndü ve epidural iğnesiyle hayatım södü. sezeryana çok karşıyım sebebide bu. ben doğumdan sonra 2 ay kalkamadım inatla fizik aldım neler denedim olmadı en son yatalak oldum acilen ameliyata alındım 6 sene geçti şükür geçti
yazarım canımvallahamı kız inatçımıyım.eşim der inatçısın diye hahahah
inadı bilmemde evet doğal olmayan erşeye yapım gereği hep karşıydım mizacım bu. bak sezeryana karşıyım,siprale karşıyım, mandra flozofu gibiyim herşeye kaşıyım
ayyyy sezeryana hep karşı oldum. öyküm normal doğdu şükürde ali mi doğuramadım çok diretsemde
doktor ne dicek bizede yaz merak ettim
Selam Kızlar
Dünkü menüm
Sahur
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
2 ceviz
2 dilim ekmek
marul, maydanoz
1 kase çorba, 3 köfte, salata, 3 kaşık pilav
Ara 20,00
1 paket çubuk
1 bardak yeşilçay
1 bardak ayran
SU 3 litre
Sağol canım, sadece incinme olsun diye dua ediyorum.
kk dan uzaklastım hemde ne uzaklasmakSlm fıstıklarımmmm
Gizemim eniştede birşey çıkmamasına çok sevindim cnm çok şükür.Ama ne olur ağlama kuzum.Bu da senin kaderin senin sınavınmış Üzme kendini eniştenin yetiştiriliş tarzı böyle demek kiÇevremizde çok var öyle hastalık hastası bu belki de ilgi çekme yöntemi pek çoğu için bilemiyorum O işaretlerin ne anlama geldiğini bir çözebilsek o zaman tüm hayatımız daha güzel olacak
Geldim Ayçacımm
Başlangıç kilosu - hedef kilo = Verilmesi gereken kilo
Verilmesi gereken kilo x 80/100= verilecek kilonun %80 i
Başlangıç kilosu -verilecek kilonun %80 i = mezun olunabilecek kilo
canım
Arada hasret gidermek iyidir cnm nasılsa kararında yemişsin
lahmacun biraz fazla kaçmış kuzum bu cips çikolata modası da yeni çıktı bakıyorum
Yesin onu teyzesiiiisportmen çocuk bak beşikte başladı spora
afiyetolsun ebwamcım tamam sayalım hadimaşallah tam çay tiryakisisin sanırım fakat sabahları bitki çaylarını tercih et kuzum yemeklerden iki saat sonra içmen lazım çayını
Gördüm kuzummmm hastasıyın diloşun zatennn tavşanım benimmm
ne denşr ki bu menüye neslim bende evrene mesaj yollayayım en iyisi
neyseki sporun süper cnmmmbu spor ancak yedikleirni eritmiştir yani depodan giden birşey yok
Afiyetolsun cnmmm özet menü gibi olmuş
Nazoya teşekkürleirmizi ilet o zaman neslimmm
Arada olur böyle zamanlar kraliçemm .Önemli olan tekrar mücadeleye devam etmek kuzum
Menülerini hatırlayabilmişsin bravooo.Kuzum karataydan sıkıldığını biliyorum en büyük dezavantajı bu işte sağlıklı ve kalıcı kilo veriliyor fakat hızlı gitmiyor kilolar yorulmuş olabilirsin fakat aldığın karar ne kadar doğru bilemedim peki dene bakalım kuzucum inşallah olumsuz etkilenmezsinGeçmiş olsun cnm ctsi fenalaşmışsın .Pazar günü eğlenmene sevindimmm
Karataydan çoktan uzaklaşmışsın kuzum dost acı söylerneyse dene bakalım
etme eyleme Zeynom bir + 2 yi daha kaldıramaz bünyemmm
mavişim 30 ocakta takım listesinde olacaksın kuzum.Fakat takıma artısını düşünmen çok güzel fakat senin kilo vermen önemli tatlım çünkü aylık %2 kilo verme barajını geçmen lazım takımda böyle bir kural varaz korkutayım seni
kabul bunaltmış olabilir ama bu kilo verme süreci sizleirn de elinde zeynom çünkü karatay kaçamak affetmiyor anında kilo olarak yansıyor o yüzden sıkın biraz dişinizi bu süre kısalsın kuzum bunu neden dediğime gelince evet uzun sürüyor ama kalıcı oluyor bitanem bak ne güzel kilolar veriyorsun ama hop geri alıyorsun kızmaca yok
Bu sözü sevdim mavişimmm
ne diyim ki Aslım istikrarlı menüleirni bozmaman süper maşallah tatlımmm
Pzara hariç oruç tutmuşsun makresim allah kabul etsin canımmm
Bitanemm hatırlıyormusun benim belim çıktığında da morluk olmuştu tam kuyruk sokumumda bende farkedemedim komşumuz farketmişti demekki belin baya kötü durumdaDemek ki jillian la zorladın ah kuzum demiiştik ama bol bol istirahat et inşallah çıkmamıştır ben yanılıyorumdur yakı yapıştır canım en azındna bir süre ağrıyı hafifletir Doktor ne diyecek bakalım yarın
Aman durun meleklerim noldu böyle hepinize
Allah kabul etsin canımmm Cananım biliyor bu işi kim ne derse desinn.
Amin kuzummm .
pilavı ölçülü yediğini tahmine diyorum Aslıcım.
Resmen tek öğünle beslenmişsin kuzumm.Hakikaten uykusuz kaldın ben dün feleğimi şaşatım resmen akşam erkenden uyudum sen maşallah iyi dayanıyorsun
tüm gün süpermiş kuzum tahin süper de pekmez ekmek olmamış afiyetolsun yaramasın inş tatlım
harikasın spor sonrası protein alman da harika olmuş
maşallahhh nazarım değmesinnnn
Neslim felç geçirdiğini hiç bilmiyrodum kuzum gelmiş geçmiş olsun .Bir daha böyle günler yaşamazsın inşallahtelefonsuz yapamıyorum canım sürekli yanımda ne bilim annem yerinden kalkamaz birşey olur arar diye bizim telefonda modeme bağlı modemi kapayınca tel çalışmıyor modem de benim odada çok zararlı biliyorum snein tuz lambasından almak şart neyseki tel samsung .en azından sar değeri düşük off neslim çok tırsıttın beni ben saçlarımı en az 10 dk da anca kurutabiliyorum kışın kurutmadan olmuyorki
bu menüye bayıldımmmmmm
inşallah neslimmm
Çok teşekkürler neslimmm bu testi yarın yapacağım bakalım ne çıkacak
Oyyy kıyamam neslim sana neler atlatmışsın .Sana hayranım hakikatenn
Hadi inşallah mavişim
Zaten sürekli diyetteyim kaçamak yaptım kilo alacağım diye düşünürseniz bilinçaltı kodlanır mavişim .En güzeli sağlıklı besleniyorum diye düşünmek diyetteyim kelimesini unutmak kuzummm
kk dan uzaklastım hemde ne uzaklasmakbeynıme kazıyorum menulermı cok eglendık valla pazar gunu
bende cok ozluyorum bızım yılsonu kapanısları bı on gunu daha bulacak kaptanım
Aman bir daha uzaklaşma gözlerim hepinizi arıyor kraliçemmmBulutum da bir dönseydi
menulerımden eksık olanlar efenım soyle
sabah
zeytın peynır lımonlu roka maydonoz ceyrek gevrek
aksam
ardalara gıttık yengem kısır sıgara boregı kuru patlıcan dolması yapmıstı
1 tabak kısır oyle cok dolu degıl
ayran
yarım sıgara boregı kaptan mahvedıcek benı
2 kucuk patlcan dolma
çarşamba
sabah sucuklu yumurta
zeytın peynır
çemen
yarım dılım ekmek
aksam
yıne ardalardaydık
barbunya
karısık ot haslama
taze sogan
yogurt
sabahları yarım saat yuruyus
aksamlarıda jıllıanımı yaptım
bende cok ozluyorum bızım yılsonu kapanısları bı on gunu daha bulacak kaptanım
saol kaptanım yufka yureklım evet yarım parmak kadardı
hay maşallah kraliçemGeçen hafta slaı ve çarşambanın menüsünü yazdın ya helal olsun sana
yarım sigara böreğine kızmam alt tarafı yarım parmaktır kuzumm
10 gün daha sabır kuzummm
saol kaptanım yufka yureklım evet yarım parmak kadardıbugun menude balık varrrrrr
dun gene sınırlendım kardesıme 19 yasında erkek 1,5 senedır bızde ve calısmıyor hıcbır sekılde ne bedensel nede zıhınsel engelıde yok tası sıksa suyunu cıkarır cınsten ama yok calısmıyor ustune ustluk para ıstıyor napıcaz hıc bılmıyorum soyluyoruz anlamıyo tınlamıyo bıle
Tatlım konustuk hemde kackare sankı duvara soyluyoruz ben bıle kardesım oldugu halde rahatsız oluyorsam...
ohh gelsin omega3 afiyetolsun kuzum
Bitanem biliyorum kardeşin olduğu için kıyamıyorsun ama inan bana aslında kötülük ediyorsun açık açık konuşman lazım eşin ne kadar iyi niyetli olursa olsun mutlaka rahatsız oluyordur. Ayaklarını üzerinde durması lazım ilerde ev geçindirecek .Kararlı bir şekilde konuş ve para vermek zorunda değilsinizki en münasibi annenle birlikte oturması bence
Tatlım konustuk hemde kackare sankı duvara soyluyoruz ben bıle kardesım oldugu halde rahatsız oluyorsam...
aklım hep onda zaten 2 metrelık adam oldu kolundan nasıl tutucam kı
Demek ki konuşmadan anlamıyor kuzumm kolundan tutup annene götüreceksin.Enişte senii kırmamak için katlanıyor ama bir yere kadar katlanır annenle de konuş.Hem anneciğin tek başına kalıyor günah değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?