- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
aklım hep onda zaten 2 metrelık adam oldu kolundan nasıl tutucam kıannemde soyluyor burada kalman gerek dıye yapısmıs bıze
sımdı ıyı bır mesaj attım tmm dedı ya du bakalım
Ben olsam ben de kalmak isterim kuzum sabaha kadar internet tv akşama kadar uyu ekmek elden su gölden sorumluluk yok gel keyfim gel
cüssesi önemli değil ki tatlım siz kararlı bir şekilde konuşacaksınız eşyalarını toplayacaksınız başka çaresi kalmayacak bu kadar basit
sımdı ıyı bır mesaj attım tmm dedı ya du bakalım
Ins bu kezde olmazsa vallahı kolundan tutup atıcam o dereceye geldı
Hadi bakalım inşallah canım
bugunde kımsecıkler yok bı kapttaaaannn bı ben
farkettım zaten kaptanım
Aynen tatlım ikimiz nöbetçi kaldıkkbir turluyorum bir geliyorum
farkettım zaten kaptanımeee daha daha nasılsın inşallah aksama ne yemek var
tskler canım elimden geldiğince dikkat ediyorumne diyim ki Aslım istikrarlı menüleirni bozmaman süper maşallah tatlımmm
evet kaptanım 2 kaşıktan fazla pilav yemiyorumpilavı ölçülü yediğini tahmine diyorum Aslıcım.
Selamlar kızlar,
Menümü yazıp eşimle bir kaç ev projesi üzerinde konuşacağız, sonrası duş, ütü, ponçik pişirme ve quiz hazırlama.
Bu ara pek sohbetlere katılamıyorum farkındayım ama ilk dönemin öğrenciler için bitmesine 15 gün kaldı. Bu 2 hafta içinde 3 sınav olacaklar, onlar için yoğun dersler yapıyoruz, sınavlar hazırlıyoruz ve diğer bölümlerin vize/ finallerinde gözetmenlik yapıyoruz, yani paçamızdan bir şey aksa tuvalete gitmeye bile vaktimiz yok. Eve gelince de anca ev iş, yemek falan derken zaten sızıp kalıyorum. 2 hafta sonra okul tatile girecek ama biz işe gitmeye devam edeceğiz ama en azından dersler olmayacağı için rahat rahat sizinle yazışabileceğimi düşünüyorum. O yüzden lütfen bu ara beni mazur görün.
Günlük menüm;
sabah; yeşil çay
akşam; tavuk, yoğurt, mor lahana salatası
günahım; bir avuç fıstık. (Eşim bir kilo alıp gelmiş, onun yüzünden yedim)
sporum; sabah 5buçukta 3km hızlı tempoda yürüyüş.
su; 1 litre anca
Hepinizi öpüyorum.
Slm fıstıklarımmmm
Gizemim eniştede birşey çıkmamasına çok sevindim cnm çok şükür.Ama ne olur ağlama kuzum.Bu da senin kaderin senin sınavınmış Üzme kendini eniştenin yetiştiriliş tarzı böyle demek kiÇevremizde çok var öyle hastalık hastası bu belki de ilgi çekme yöntemi pek çoğu için bilemiyorum O işaretlerin ne anlama geldiğini bir çözebilsek o zaman tüm hayatımız daha güzel olacak
Geldim Ayçacımm
Başlangıç kilosu - hedef kilo = Verilmesi gereken kilo
Verilmesi gereken kilo x 80/100= verilecek kilonun %80 i
Başlangıç kilosu -verilecek kilonun %80 i = mezun olunabilecek kilo
canım
Arada hasret gidermek iyidir cnm nasılsa kararında yemişsin
lahmacun biraz fazla kaçmış kuzum bu cips çikolata modası da yeni çıktı bakıyorum
Yesin onu teyzesiiiisportmen çocuk bak beşikte başladı spora
afiyetolsun ebwamcım tamam sayalım hadimaşallah tam çay tiryakisisin sanırım fakat sabahları bitki çaylarını tercih et kuzum yemeklerden iki saat sonra içmen lazım çayını
Gördüm kuzummmm hastasıyın diloşun zatennn tavşanım benimmm
ne denşr ki bu menüye neslim bende evrene mesaj yollayayım en iyisi
neyseki sporun süper cnmmmbu spor ancak yedikleirni eritmiştir yani depodan giden birşey yok
Afiyetolsun cnmmm özet menü gibi olmuş
Nazoya teşekkürleirmizi ilet o zaman neslimmm
Arada olur böyle zamanlar kraliçemm .Önemli olan tekrar mücadeleye devam etmek kuzum
Menülerini hatırlayabilmişsin bravooo.Kuzum karataydan sıkıldığını biliyorum en büyük dezavantajı bu işte sağlıklı ve kalıcı kilo veriliyor fakat hızlı gitmiyor kilolar yorulmuş olabilirsin fakat aldığın karar ne kadar doğru bilemedim peki dene bakalım kuzucum inşallah olumsuz etkilenmezsinGeçmiş olsun cnm ctsi fenalaşmışsın .Pazar günü eğlenmene sevindimmm
Karataydan çoktan uzaklaşmışsın kuzum dost acı söylerneyse dene bakalım
etme eyleme Zeynom bir + 2 yi daha kaldıramaz bünyemmm
mavişim 30 ocakta takım listesinde olacaksın kuzum.Fakat takıma artısını düşünmen çok güzel fakat senin kilo vermen önemli tatlım çünkü aylık %2 kilo verme barajını geçmen lazım takımda böyle bir kural varaz korkutayım seni
kabul bunaltmış olabilir ama bu kilo verme süreci sizleirn de elinde zeynom çünkü karatay kaçamak affetmiyor anında kilo olarak yansıyor o yüzden sıkın biraz dişinizi bu süre kısalsın kuzum bunu neden dediğime gelince evet uzun sürüyor ama kalıcı oluyor bitanem bak ne güzel kilolar veriyorsun ama hop geri alıyorsun kızmaca yok
Bu sözü sevdim mavişimmm
ne diyim ki Aslım istikrarlı menüleirni bozmaman süper maşallah tatlımmm
Pzara hariç oruç tutmuşsun makresim allah kabul etsin canımmm
Bitanemm hatırlıyormusun benim belim çıktığında da morluk olmuştu tam kuyruk sokumumda bende farkedemedim komşumuz farketmişti demekki belin baya kötü durumdaDemek ki jillian la zorladın ah kuzum demiiştik ama bol bol istirahat et inşallah çıkmamıştır ben yanılıyorumdur yakı yapıştır canım en azındna bir süre ağrıyı hafifletir Doktor ne diyecek bakalım yarın
Aman durun meleklerim noldu böyle hepinize
Allah kabul etsin canımmm Cananım biliyor bu işi kim ne derse desinn.
Amin kuzummm .
pilavı ölçülü yediğini tahmine diyorum Aslıcım.
Resmen tek öğünle beslenmişsin kuzumm.Hakikaten uykusuz kaldın ben dün feleğimi şaşatım resmen akşam erkenden uyudum sen maşallah iyi dayanıyorsun
tüm gün süpermiş kuzum tahin süper de pekmez ekmek olmamış afiyetolsun yaramasın inş tatlım
harikasın spor sonrası protein alman da harika olmuş
maşallahhh nazarım değmesinnnn
Neslim felç geçirdiğini hiç bilmiyrodum kuzum gelmiş geçmiş olsun .Bir daha böyle günler yaşamazsın inşallahtelefonsuz yapamıyorum canım sürekli yanımda ne bilim annem yerinden kalkamaz birşey olur arar diye bizim telefonda modeme bağlı modemi kapayınca tel çalışmıyor modem de benim odada çok zararlı biliyorum snein tuz lambasından almak şart neyseki tel samsung .en azından sar değeri düşük off neslim çok tırsıttın beni ben saçlarımı en az 10 dk da anca kurutabiliyorum kışın kurutmadan olmuyorki
bu menüye bayıldımmmmmm
inşallah neslimmm
Çok teşekkürler neslimmm bu testi yarın yapacağım bakalım ne çıkacak
Oyyy kıyamam neslim sana neler atlatmışsın .Sana hayranım hakikatenn
Hadi inşallah mavişim
Zaten sürekli diyetteyim kaçamak yaptım kilo alacağım diye düşünürseniz bilinçaltı kodlanır mavişim .En güzeli sağlıklı besleniyorum diye düşünmek diyetteyim kelimesini unutmak kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?