Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar yarın pek uğrayamayabilirim nihayet yarın 2014 ü kapatıyorum evrak teslim dolaplrı toparlama dosyaları boşaltma işlerim var sabahtan öğleden sonrada kızın doktor randevusu var bize bir illet bulaştı da buraya yazayım sizlerinde aklında bulunsun geçen sene 10 yıldır gittiğim kuaförümden bana siğil bulaştı nerden biliyorsun derseniz kaş aldırdıktan 3 4 gün sonra tam kaşımın üstünde olmamış sivilce gibi üşüt parlak bişey çıktı baştan umursamadım sıktım falan sonra yanağımda çenemde ve boynumda bir sürü oldular cildiyeye gittim sıvı azotla dondurdular geçti sonra bi daha çıktı nihayet 1 yılı aşkın süredir yok derken şimdi kızımda var yüzünde yarın onlar için gidicez tekrar çünkü ilkinde geçmedi ve doktorun bana dediği kuaförden gelmiştir büyük ihtimalle tabi yıllardır gittiğim için değiştirmedim şimdi kendi cımbızımı götürüyorum ipimide aklınızda bulunsun aman diyim

Menum
sabah: karabugdayli cevizli yogurtlu havuc salatam
oglen: sabahin aynisi arti iki mesrubat bardagi dolusu bitki cayi
aksam: 3 lahmacun,ayran

bugunde kımsecıkler yok bı kapttaaaannn bı ben
Ah tatlım bugün de bütün gün dışarıdaydım yalnız bıraktım sizi bir saat oldu daha eve geleli düşün geldim eşim bulaşık makinesini yerleştirmiş kalk bana çay koy dedim böyle oldu hahahaha kendimi evin erkeği gibi hissediyorum bu saatte gelince

Oooo menü süpermiş ben de iade-i ziyaret mi yapsam sana kaptanım annene yasak mı ki bunlar neden ayrı yapıyorsun?

Canım senin azmine hayranım, belli ki seviyorsun işini yoksa sevmeyen insanın yapacağı iş değil seninki şu iki hafta da geçsin de rahatlarsın biraz inşallah

Aaaa çok geçmiş olsun canım, ben de çok huylanıyorum bu kuaför zımbırtılarından ya allah korusun çok riskli aslında gerçekten de..

Evet geçmiş bitti, şimdi sıra menüde
Sahur
1 haşlanmış yumurta, 8 zeytin, beyaz peynir, 2 salatalık, 1 elma, badem, şekersiz çay
İftar
1 kase ekşili köy tarhanası, 1 tabak suluköfte, 3 yk bulgur pilavı, bol salata
Su 2.5 lt
Spor yapamadım bugün yoruldum biraz üşendim yarın akşama inşallah

İyi akşamlar melekleirmmm ohh gelmişsiniz
slmm kızlar... nasılsınız ? misafirim var menümü yazıp çıkıyorum

slm kuzum iyiyiz tatlım sen nasılsın msiafir berekettirrr

Afiyetolsun canım benim de Eylül sayeisnde yeni öğrendiğim bir şeyi hemen sana satayım kuzum öğünlerinde miktarlar az da olsa fazla çeşit olduğu zaman sindirimi zor oluyormuş tatlımben de artık iki çeşiti geçmemeye çalışıyorum minik bir dipnot

Güzel akşamlar canlarım görüşürüzz

Görüşürüz kuzummm

Ooooooo yaşasın ev mi alacağız bitanemmm hadi hayırlısı olsun

Tatlım nefes almaya vaktin yok menünü yazabilmen bile mucize tatilde bol bol hasret gideririz dert etme sen söz verdin kahvaltı da hiç olmazsa elma göreyim yarın tatlım.Su için de şu şapkalardan almam şart oldu sana

Mavişim diyetisyeninin verdiği listeyi istiyorum mümkünse senden

Hadi bakalım mavişim mutluluğun daim olsun inş tatlım cuma günü tartı yüzüne gülerse mutluluğumuz katlanacak işte o zaman

Bu siğil dediğin halk arasında tavuk poposu (kibarı bu) da derler ondan mı tatlım bulaşıcı olduğunu bilmiyordum lisede bende de çıktı bir sürü doktora gittik geçmedi .Sonra dolunay zamanı el verilmiş biri okumuştu annemin uzak akrabalarından biri bir haftaya geçmişti Kuaför egiderken herşeyini kendin götürmelisin cnmm sterilizasyon ne kadar sağlanıyor tartışılır

Oh be cok sukur dr a gittim postu deldirdim rahatladim. Basim dindi ama kas gevsetici gevsetti iyice.

Haydi geçmiş olsun tatlım

Menum
sabah: karabugdayli cevizli yogurtlu havuc salatam
oglen: sabahin aynisi arti iki mesrubat bardagi dolusu bitki cayi
aksam: 3 lahmacun,ayran

lahmacunlar gittikçe artıyormu ne

İşte buna çok güldümm işkence mi yapıyosun bakim bizim damadımıza

Oooo menü süpermiş ben de iade-i ziyaret mi yapsam sana kaptanım annene yasak mı ki bunlar neden ayrı yapıyorsun?

Her zaman beklerim tatlım Anneme yasak değil tatlım ama bu ara kıyma yerse dokunuyor karnabaharın kokusu dokunuyor 3 gün böyle devam edecek sadece patates haşlaması yedi tuzsuz

Afiyetolsun tatlımmm Allah kabul etsin orucunu Pisican görmesin spor yapmadığını

İşkence demeyelim de yorulunca biraz hırçın olabiliyorum sanırım
Anladım kaptanım, kemoterapiden mi oluyor kokuya duyarlılık? İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur anneciğin kaptanım

Afiyetolsun tatlımmm Allah kabul etsin orucunu Pisican görmesin spor yapmadığını
Pisiciğim beni attı bile kaptanım listeden bir gün affetti ikinciye direk kapıyı gösterdi kırmızı kart yedim hahaha ben de liste dışı faaliyetlerime devam etmeye çalışıyorum bakalım
Amin kaptanım teşekkür ederim

Kizlar selam
aksam sinemaya gıttık mahzunun mucizesini izledik esimle cok guzeldi tavsiye ederim
menu yazimm
Sabah kefir corekotu
11.00 de melemen zeytin peynir ceviz
14.00 kefir incecik dilim pasta
18.00 de bulgurpikav bezelye yogurt
19.00 da sinemade 1 poset popkorn
pasta is arkadisimin dogumgununden cikti
spor yok......

Neslim bugün spor yapamadık yahu.. Yarın yapalım emi arayı açmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…