hahaha eyvah bir ben mi kaldım köfteBen yaptim hatri sayilir bi spor
banucum hep aklimdasin ama yogunluktan gelemiyorum
ama bilki kk dendiginde kalbimin bir yarisi direk banu diyor sseni ve senli sohbetleri özlüyorum
benim can arkadasim
İşkence demeyelim de yorulunca biraz hırçın olabiliyorum sanırım
Anladım kaptanım, kemoterapiden mi oluyor kokuya duyarlılık? İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur anneciğin kaptanım
Pisiciğim beni attı bile kaptanım listedenbir gün affetti ikinciye direk kapıyı gösterdi kırmızı kart yedim hahaha ben de liste dışı faaliyetlerime devam etmeye çalışıyorum bakalım
Amin kaptanım teşekkür ederim
Kizlar selam
aksam sinemaya gıttık mahzunun mucizesini izledik esimle cok guzeldi tavsiye ederim
menu yazimm
Sabah kefir corekotu
11.00 de melemen zeytin peynir ceviz
14.00 kefir incecik dilim pasta
18.00 de bulgurpikav bezelye yogurt
19.00 da sinemade 1 poset popkorn
pasta is arkadisimin dogumgununden cikti
spor yok......
Ben gideyim de yatayım sestralarım öpüyorum herkesi görüşürüüüz
kalma kuzum neden kalacaksın.hahaha eyvah bir ben mi kaldım köfte
ay banum hatırlatmasan olmazdı yaaaa. pastayı yerken aklıma içimdeki canavarı beslediğimi düşünmeden yedimmi sanıyon. yavaş yavaş büyütüyom kurtulmak yerine
Hoşgeldin canım hep aynı kuzum bildirimlere yetişebilirsek ne alaGönüller bir olduktan sonra bir gün denk geliriz elbet cnm benim
O kadar nazını çeksin o zaman dimiEvet bitanemm ilk 3 günü atlattıkmı 3 hafta mola geçecek inşallah kuzum
Ooooo pisicanım çok sertben mazeret kağıdı versem kabul edermi ki tekrar listeye Hep birlikte yaparsanız daha zevkli olur kuzum listeye kıyısından köşesinden girmeye çalış
Bugün hiç leptin çalıştıramamışsın neslim
Yine mi pastakefir kefirliğinden utanmıştır pastanın yanında yazık kuzum spor da yok napıcizzz evrene mesaj mı yollayalım yine Daha sabah konuştuk karbonhidrattan şeker den uzak dur diye
ahahahaha aferın enısteye zaten olması gereken o da bız turk kadınlar maalesef aman erkek yapmaz beceremez sımdı dıye dusunuyoruz halbukı oyle degıl dımı.. ıyı demıssın valla koysun tabıAh tatlım bugün de bütün gün dışarıdaydım yalnız bıraktım sizibir saat oldu daha eve geleli düşün geldim eşim bulaşık makinesini yerleştirmiş kalk bana çay koy dedim böyle oldu hahahaha kendimi evin erkeği gibi hissediyorum bu saatte gelince
saol bıtaneeemmm benımmmmYammm balıkgeçen ctesi yarım kilo çipura yedim afiyetle hahaha balık tabağa zor sığdı afiyet şeker olsun hayatım
sakın eline alıştırma sonra işin ucundan tutmaz. yapsın tabi, ben eşime diyorum sen sadece ev erkeğisin, ya ben ev kadını+anne+işkadını+bide eş kadını 4 marifet ağır oluyo işin ucundan tutacaksın ben sölemeden diyom sağolsun yapıyorAh tatlım bugün de bütün gün dışarıdaydım yalnız bıraktım sizibir saat oldu daha eve geleli düşün geldim eşim bulaşık makinesini yerleştirmiş kalk bana çay koy dedim böyle oldu hahahaha kendimi evin erkeği gibi hissediyorum bu saatte gelince
sizom ya ne denir bilemedim. evlilik hakkaten başlıbaşına zor bi meziyet, çekilir tarafıda işte aşk meşk.... mutluluk çocuk olması. bende bazı şeylerin zorlanmaması doğal akışına bırakılması taraftarıyım, umarım o akış hayatına huzur mutluluk iyi bir gelecek getirir. bundan başka bi yorum yapmak ta doğru olmaz sadece yanında olabiliriz sıkıntını bi nebze anlatarak boşaltmana yararız biliyorsun. herşey gönlünce olsun evren sana hizmet etsinSabah; bir tost (2 ince dilim arası beyaz peynir)
Akşam bir tost
Spor; hastaneler arası koşturma
su; 2 bardak var yok
Başkanım diğer yerden sormuşsun, tomografiyi de aldık. Tahmin et ne çıktı? Hiç bir şey!!!
Ben malımı bilmiyor muyum!
Şimdi evde pc başında başım diye ağlıyor, Allah aşkına beyin kanaması geçiren adamın pc başında ne işi var?
Sular boşalmıştı, neden doldurup koymadın dolaba dedim çünkü bizim evde onun iki çooook büyük görevi var; biri yatarken kapıyı kitlemek, ikincisi de bboş şişeleri doldurup dolaba koymak. Başka işe yaramaz. Ne dedi? "Ben burada beyin kanaması geçiriyorum, nasıl eğileyim de doldurayım? " O zaman neden pc başında oyun oynuyorsun? deyince de "Beni sinirlendirme tansiyonum çıkar!" Bir de her şeyimiz tammış gibi tansiyon derdimiz çıktı. !! Senin 36 yaşında tansiyonun da çıkacaksa ben bu hayata hasta bakmaya gelmedim kusura bakma, yeter...Migreni bitmez, bel ağrısı bitmez, siniri stresi bitmez, bacak krampları bitmez, o hastalığı bitmez, bu sakatlığı bitmez üstüne bir de tansiyon çıkarsa gerçekten ben evli kalamam. Yıldım çünkü. Aynı annesi ! O da 24 saat bayılır hastane hastane gezsin. İşin en b.ktanı da şu ; ikisi de hepimizi gömerler o derece sağlıklılar ama hastayız diye çevresindekilere 7/24 kök söktürüp hayatı zindan ederler..
Bugün çok ağladım odamda gizli gizli. İşin en acı kısmı da bu benim seçimimdi. Kimse zorlamadı. Ben koşa koşa gittim. Şimdi kimseye de suç atamıyorum, kendi salaklığıma anca ağlıyorum işte.
Hani dün üzülüp ağlamaklı olmuştum ya şu çocuk olayına, yok diyorum rabbimin bildiği bir şey var bu kadar kör olma diyorum kendi kendime. Bazen bazı işaretleri de alıp, olaya başka açıdan da bakmak, ısrar etmemek lazım da biz kullar o kısmı atlıyoruz.
Neyse, diyet kısmında benden yana bu hafta müsterih ol, hafta içi yemem , içmem biliyorsun. Çok büyük bir aksilik çıkmadığı müddetçe -400 garanti inşallah. Cumartesi çok yemesem daha da giderdi ama anca cumaya kadar cumartesi günahlarını yok eder, üzerine de kel kör bir şeyler veririm.
Herkese çok sağlıklı ve huzurlu yeni bir hafta diliyorum.
banum odandaki modemden bi şekilde en erken zamanda kurtul hayatım lütfen rica ediyorum. saçlarına gelince ben ben önce 1 havlu sarıyorum,5 dk sonra kuru bi havluyla değiştiriyorum biraz klima önünde havalandırıyorum 5 dk sonra makineyle bi çırpıda kurutuyorum. havlularla baya kuruyor tatlım uzun süre kullanma. ütümüde bir çırpıda yaparım ütüden yaylan da çok çok fazla malesef.Slm fıstıklarımmmm
Gizemim eniştede birşey çıkmamasına çok sevindim cnm çok şükür.Ama ne olur ağlama kuzum.Bu da senin kaderin senin sınavınmış Üzme kendini eniştenin yetiştiriliş tarzı böyle demek kiÇevremizde çok var öyle hastalık hastası bu belki de ilgi çekme yöntemi pek çoğu için bilemiyorum O işaretlerin ne anlama geldiğini bir çözebilsek o zaman tüm hayatımız daha güzel olacak
Geldim Ayçacımm
Başlangıç kilosu - hedef kilo = Verilmesi gereken kilo
Verilmesi gereken kilo x 80/100= verilecek kilonun %80 i
Başlangıç kilosu -verilecek kilonun %80 i = mezun olunabilecek kilo
canım
Arada hasret gidermek iyidir cnm nasılsa kararında yemişsin
lahmacun biraz fazla kaçmış kuzum bu cips çikolata modası da yeni çıktı bakıyorum
Yesin onu teyzesiiiisportmen çocuk bak beşikte başladı spora
afiyetolsun ebwamcım tamam sayalım hadimaşallah tam çay tiryakisisin sanırım fakat sabahları bitki çaylarını tercih et kuzum yemeklerden iki saat sonra içmen lazım çayını
Gördüm kuzummmm hastasıyın diloşun zatennn tavşanım benimmm
ne denşr ki bu menüye neslim bende evrene mesaj yollayayım en iyisi
neyseki sporun süper cnmmmbu spor ancak yedikleirni eritmiştir yani depodan giden birşey yok
Afiyetolsun cnmmm özet menü gibi olmuş
Nazoya teşekkürleirmizi ilet o zaman neslimmm
Arada olur böyle zamanlar kraliçemm .Önemli olan tekrar mücadeleye devam etmek kuzum
Menülerini hatırlayabilmişsin bravooo.Kuzum karataydan sıkıldığını biliyorum en büyük dezavantajı bu işte sağlıklı ve kalıcı kilo veriliyor fakat hızlı gitmiyor kilolar yorulmuş olabilirsin fakat aldığın karar ne kadar doğru bilemedim peki dene bakalım kuzucum inşallah olumsuz etkilenmezsinGeçmiş olsun cnm ctsi fenalaşmışsın .Pazar günü eğlenmene sevindimmm
Karataydan çoktan uzaklaşmışsın kuzum dost acı söylerneyse dene bakalım
etme eyleme Zeynom bir + 2 yi daha kaldıramaz bünyemmm
mavişim 30 ocakta takım listesinde olacaksın kuzum.Fakat takıma artısını düşünmen çok güzel fakat senin kilo vermen önemli tatlım çünkü aylık %2 kilo verme barajını geçmen lazım takımda böyle bir kural varaz korkutayım seni
kabul bunaltmış olabilir ama bu kilo verme süreci sizleirn de elinde zeynom çünkü karatay kaçamak affetmiyor anında kilo olarak yansıyor o yüzden sıkın biraz dişinizi bu süre kısalsın kuzum bunu neden dediğime gelince evet uzun sürüyor ama kalıcı oluyor bitanem bak ne güzel kilolar veriyorsun ama hop geri alıyorsun kızmaca yok
Bu sözü sevdim mavişimmm
ne diyim ki Aslım istikrarlı menüleirni bozmaman süper maşallah tatlımmm
Pzara hariç oruç tutmuşsun makresim allah kabul etsin canımmm
Bitanemm hatırlıyormusun benim belim çıktığında da morluk olmuştu tam kuyruk sokumumda bende farkedemedim komşumuz farketmişti demekki belin baya kötü durumdaDemek ki jillian la zorladın ah kuzum demiiştik ama bol bol istirahat et inşallah çıkmamıştır ben yanılıyorumdur yakı yapıştır canım en azındna bir süre ağrıyı hafifletir Doktor ne diyecek bakalım yarın
Aman durun meleklerim noldu böyle hepinize
Allah kabul etsin canımmm Cananım biliyor bu işi kim ne derse desinn.
Amin kuzummm .
pilavı ölçülü yediğini tahmine diyorum Aslıcım.
Resmen tek öğünle beslenmişsin kuzumm.Hakikaten uykusuz kaldın ben dün feleğimi şaşatım resmen akşam erkenden uyudum sen maşallah iyi dayanıyorsun
tüm gün süpermiş kuzum tahin süper de pekmez ekmek olmamış afiyetolsun yaramasın inş tatlım
harikasın spor sonrası protein alman da harika olmuş
maşallahhh nazarım değmesinnnn
Neslim felç geçirdiğini hiç bilmiyrodum kuzum gelmiş geçmiş olsun .Bir daha böyle günler yaşamazsın inşallahtelefonsuz yapamıyorum canım sürekli yanımda ne bilim annem yerinden kalkamaz birşey olur arar diye bizim telefonda modeme bağlı modemi kapayınca tel çalışmıyor modem de benim odada çok zararlı biliyorum snein tuz lambasından almak şart neyseki tel samsung .en azından sar değeri düşük off neslim çok tırsıttın beni ben saçlarımı en az 10 dk da anca kurutabiliyorum kışın kurutmadan olmuyorki
bu menüye bayıldımmmmmm
inşallah neslimmm
Çok teşekkürler neslimmm bu testi yarın yapacağım bakalım ne çıkacak
Oyyy kıyamam neslim sana neler atlatmışsın .Sana hayranım hakikatenn
Hadi inşallah mavişim
Zaten sürekli diyetteyim kaçamak yaptım kilo alacağım diye düşünürseniz bilinçaltı kodlanır mavişim .En güzeli sağlıklı besleniyorum diye düşünmek diyetteyim kelimesini unutmak kuzummm
işte bendede fıtık vardı ve dokturum durumu bilmesine ragmen epidural için uyarmadı zaten ben sezeryan olmayacağım diye bir araştırma yapmadığımdan bilmiyordum. doğumdan çıktım uyandım karnımdan ayağıma doğru bi çekilme bi ağrı dedim sezeryandan heralde, sonra kaldırdılar doğrulamadım ayağım karnıma çekiyor ve ağrıyordu eyvah dedim sezeryandan, böyle böyel bu ağrı günler surdu. doktora gittim dedim benim dikişlerde anormal bişi var karnımdan ayağıma inen bi ağrı var ayağım çekiyo açamıyorum dedi piskolojik ağlayarak çıktım beni anlamadı. gene herzamanki gibi iş başa düştü, evde emen minik bir bebekle fırsat buldukça araştırdım meğer fıtık ayağıma vurmuş, hemen fizikcime gittim teşhiş ilerlemiş fıtık, beyincerrahı dediler seni opaklar oda ameliyat dedi yok dedim bebeğim emiyor olmaz fizik almaya karar verdim, fizik sonunda daha kötüydüm ikibüklüm, sonra hergeçengün yataktan kalamaz oldum ve artık kalkamadım wc için 1 saat kalkmaya çabaladığım oluncada bitti dedim bu iş koş nesli ameliyata oldum kurtuldum. alimmm 2 aylıktı 5 gün emziremedim sonrasında şükür mememi tekrar aldı sıpa 2 sene emdi en çok ememicek diye ameliyatı ertelemiştim çünki.ayy hikayemi tamamlamışım yahu :)Canım sana da çok geçmiş olsun. Yatağa kalmak kadar kötü bir şey varmı, bende iki tane epidural sezeryan oldum. Ara ara belime iğne saplanıyor gibi oluyordu ama öyle şiddetli ağrım yoktu. Fıtık vardı da tetikledi mi herşey aklıma geliyor. Sol ayağım da ağrıyor çünkü.
slmm kızlar... nasılsınız ? misafirim var menümü yazıp çıkıyorum
aslım hoşgeldin nasılsın yahu. menun de sabah ta bişiler eksik sanki, akşam da fazla olmamış bence ekmek de yok süpermenüm :
2 bardak su , 1 elma ,
peynir , zeytin , yeşillik 1 d. ekmek , 1 kase yoğurt,
akşam : domates çorbası , taze fasulye, tavuk sote , bol salata , yoğurt,
çok görünüyor ama az az yedim
patlamış mısır küçük 1 kase , 1 türk kahvesi,
3 lt, su , 45 dak yürüyüş
yahu sen sabah 2 ceviz badem bişi bari ye nası duruyon akşamaca aç çok fena bu ya alışkanlık edindinSelamlar kızlar,
Menümü yazıp eşimle bir kaç ev projesi üzerinde konuşacağız, sonrası duş, ütü, ponçik pişirme ve quiz hazırlama.
Bu ara pek sohbetlere katılamıyorum farkındayım ama ilk dönemin öğrenciler için bitmesine 15 gün kaldı. Bu 2 hafta içinde 3 sınav olacaklar, onlar için yoğun dersler yapıyoruz, sınavlar hazırlıyoruz ve diğer bölümlerin vize/ finallerinde gözetmenlik yapıyoruz, yani paçamızdan bir şey aksa tuvalete gitmeye bile vaktimiz yok. Eve gelince de anca ev iş, yemek falan derken zaten sızıp kalıyorum. 2 hafta sonra okul tatile girecek ama biz işe gitmeye devam edeceğiz ama en azından dersler olmayacağı için rahat rahat sizinle yazışabileceğimi düşünüyorum. O yüzden lütfen bu ara beni mazur görün.
Günlük menüm;
sabah; yeşil çay
akşam; tavuk, yoğurt, mor lahana salatası
günahım; bir avuç fıstık. (Eşim bir kilo alıp gelmiş, onun yüzünden yedim)
sporum; sabah 5buçukta 3km hızlı tempoda yürüyüş.
su; 1 litre anca
Hepinizi öpüyorum.
Vicdan yaptım, yatmadan 15 dk egzersiz yaptım neslim jillian ve debbie karışık ama bir enerji geldi gece gece uyuyamadım bu seferkalma kuzum neden kalacaksın.. kaldı 2 gün bütün sporlara asılın bence
ay banum hatırlatmasan olmazdı yaaaa. pastayı yerken aklıma içimdeki canavarı beslediğimi düşünmeden yedimmi sanıyon. yavaş yavaş büyütüyom kurtulmak yerine
hehehe dimi kalksın koysunahahahaha aferın enısteye zaten olması gereken o da bız turk kadınlar maalesef aman erkek yapmaz beceremez sımdı dıye dusunuyoruz halbukı oyle degıl dımı.. ıyı demıssın valla koysun tabı
Günaydııınnnn bayıldığım sultanımmmgunaydıınnnn
Aaa olur valla hem de ne güzel olur izmirde balıksaol bıtaneeemmm benımmmmohhhhh sanada afıyet olsun yazın bu taraflara geldıgınızde yapalım bır balık zıyafetı
Aynen neslim şükür ki böyle şeylerde anlayışlı bir kocam var benim de, ama dediğin gibi nasıl alıştırırsan öyle gidermiş o yüzden ben de baştan sıkı tutmak istedimsakın eline alıştırma sonra işin ucundan tutmaz. yapsın tabi, ben eşime diyorum sen sadece ev erkeğisin, ya ben ev kadını+anne+işkadını+bide eş kadını 4 marifet ağır oluyo işin ucundan tutacaksın ben sölemeden diyom sağolsun yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?