Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

banucum hep aklimdasin ama yogunluktan gelemiyorum
ama bilki kk dendiginde kalbimin bir yarisi direk banu diyor sseni ve senli sohbetleri özlüyorum
benim can arkadasim

Hoşgeldin canım hep aynı kuzum bildirimlere yetişebilirsek ne ala Gönüller bir olduktan sonra bir gün denk geliriz elbet cnm benim

O kadar nazını çeksin o zaman dimiEvet bitanemm ilk 3 günü atlattıkmı 3 hafta mola geçecek inşallah kuzum

Ooooo pisicanım çok sert ben mazeret kağıdı versem kabul edermi ki tekrar listeyeHep birlikte yaparsanız daha zevkli olur kuzum listeye kıyısından köşesinden girmeye çalış

Bugün hiç leptin çalıştıramamışsın neslim
Yine mi pasta kefir kefirliğinden utanmıştır pastanın yanında yazık kuzum spor da yok napıcizzz evrene mesaj mı yollayalım yineDaha sabah konuştuk karbonhidrattan şeker den uzak dur diye

dunku menum:
kahvalti:
peynirli omlet
kursa findik

ogle:
salata
2 kasik pirinc pilavi

aksam:
salata
spor yok

sali:
kahvalti:
peynirli omlet
kursta findik

ogle:
krep
peynir

aksam:
1 papatya cayi

spor:
jillian seviye 1
15 dk eliptik
7577 adim

bol su icmeye gayret ediyorum bu soguk havada

hahaha eyvah bir ben mi kaldım köfte
kalma kuzum neden kalacaksın.. kaldı 2 gün bütün sporlara asılın bence
ay banum hatırlatmasan olmazdı yaaaa. pastayı yerken aklıma içimdeki canavarı beslediğimi düşünmeden yedimmi sanıyon. yavaş yavaş büyütüyom kurtulmak yerine

ahahahaha aferın enısteye zaten olması gereken o da bız turk kadınlar maalesef aman erkek yapmaz beceremez sımdı dıye dusunuyoruz halbukı oyle degıl dımı.. ıyı demıssın valla koysun tabı

sakın eline alıştırma sonra işin ucundan tutmaz. yapsın tabi, ben eşime diyorum sen sadece ev erkeğisin, ya ben ev kadını+anne+işkadını+bide eş kadını 4 marifet ağır oluyo işin ucundan tutacaksın ben sölemeden diyom sağolsun yapıyor

sizom ya ne denir bilemedim. evlilik hakkaten başlıbaşına zor bi meziyet, çekilir tarafıda işte aşk meşk.... mutluluk çocuk olması. bende bazı şeylerin zorlanmaması doğal akışına bırakılması taraftarıyım, umarım o akış hayatına huzur mutluluk iyi bir gelecek getirir. bundan başka bi yorum yapmak ta doğru olmaz sadece yanında olabiliriz sıkıntını bi nebze anlatarak boşaltmana yararız biliyorsun. herşey gönlünce olsun evren sana hizmet etsin

banum odandaki modemden bi şekilde en erken zamanda kurtul hayatım lütfen rica ediyorum. saçlarına gelince ben ben önce 1 havlu sarıyorum,5 dk sonra kuru bi havluyla değiştiriyorum biraz klima önünde havalandırıyorum 5 dk sonra makineyle bi çırpıda kurutuyorum. havlularla baya kuruyor tatlım uzun süre kullanma. ütümüde bir çırpıda yaparım ütüden yaylan da çok çok fazla malesef.

işte bendede fıtık vardı ve dokturum durumu bilmesine ragmen epidural için uyarmadı zaten ben sezeryan olmayacağım diye bir araştırma yapmadığımdan bilmiyordum. doğumdan çıktım uyandım karnımdan ayağıma doğru bi çekilme bi ağrı dedim sezeryandan heralde, sonra kaldırdılar doğrulamadım ayağım karnıma çekiyor ve ağrıyordu eyvah dedim sezeryandan, böyle böyel bu ağrı günler surdu. doktora gittim dedim benim dikişlerde anormal bişi var karnımdan ayağıma inen bi ağrı var ayağım çekiyo açamıyorum dedi piskolojik ağlayarak çıktım beni anlamadı. gene herzamanki gibi iş başa düştü, evde emen minik bir bebekle fırsat buldukça araştırdım meğer fıtık ayağıma vurmuş, hemen fizikcime gittim teşhiş ilerlemiş fıtık, beyincerrahı dediler seni opaklar oda ameliyat dedi yok dedim bebeğim emiyor olmaz fizik almaya karar verdim, fizik sonunda daha kötüydüm ikibüklüm, sonra hergeçengün yataktan kalamaz oldum ve artık kalkamadım wc için 1 saat kalkmaya çabaladığım oluncada bitti dedim bu iş koş nesli ameliyata oldum kurtuldum. alimmm 2 aylıktı 5 gün emziremedim sonrasında şükür mememi tekrar aldı sıpa 2 sene emdi en çok ememicek diye ameliyatı ertelemiştim çünki.ayy hikayemi tamamlamışım yahu :)

slmm kızlar... nasılsınız ? misafirim var menümü yazıp çıkıyorum

aslım hoşgeldin nasılsın yahu. menun de sabah ta bişiler eksik sanki, akşam da fazla olmamış bence ekmek de yok süper
yahu sen sabah 2 ceviz badem bişi bari ye nası duruyon akşamaca aç çok fena bu ya alışkanlık edindin

Ahmet Maranki Basur Tedavisi
Uzun Süre oturmaktan, Fazla Yemekten, Kabızlıktan ve Yoğun Stresten Oluşan Bir Cins Varis Plağıdır. Verilen Formüllerle Bu Sorun Ortadan Kaldırılabilir.

Aloe vera, rutin biyooflavonidi ve bazı ayurveda tabletleri genel varis eğilimini azaltır. Kuşburnu ve kök zerdeçaldan karışım çay yapıp içmek çok faydalıdır. Kara halile bitkisinin çekirdekleri, teflon tavada çok az miktarda sıvı yağla sürekli karıştırıp kavrulur. Yemeklerden sonra günde 2-3 kez, 1 adet kavrulmuş kara halile çekirdeği çiğneyip yutmak basura çok faydalıdır. Tüm acı baharatların hemoroid üzerinde olumsuz etkisi vardır. Nane, safran, dereotu, biberiye, kişniş, tarçın, kakule ve gülsuyunun hemoroiti önleyici etkisi vardır.

PRATİK BİTKİSEL FORMÜLLER
  • Kuşburnu kaynatılıp, lapa yapılır. Ilıklaştığında bir avuç dolusu alınıp, makat bölgesine yerleştirilir. Bu şekilde 15-20 dakika beklenir. Daha sonra makat ılık suyla durulanır.
  • Ilık suyun içine papatya, biberiye, ısırgan ve kuşburnundan birer parça kaynatılıp, 20 dakika kadar ılık suyla oturma banyosu yapılır.
  • Taze zakkum sürgünleri doğranıp, kaynatılır ve buharına oturulur.
  • Tere- su teresi sıkılır, suyundan günde 1 bardak içilir. 1 bardak kaynar suya, 7-8 gram taze bitki konur. 10 dakika bekletilip, günde 3 bardak içilir.
  • Meşe kabuğu toz haline getirilir. Merhem yapılır, basurun üzerine sürülür veya hastalıklı bölgeye pansuman yapılır.
  • Kırmızı pancar ezilir, lapa haline getirilir. Basur memelerinin üzerine konulur.
  • Patates fitil halinde dilimlenir. Makata konur, gün boyu makatta tutulur.
  • Rendelenmiş patates, lapa halinde basurun üzerine konulur. Bu işlem günde 2-3 kez tekrarlanır.
  • Keçiboynuzu devamlı yendiğinde basura iyi gelir.
  • Andızotunun kökleri parçalanıp, havanda dövülür ve elekten geçirilir. 1 çorba kaşığı suya karıştırılarak, sabahları yemekten yarım saat önce içilir.
  • 1 bardak kaynar suya, 2 gram papatya konulur. 10 dakika bekletilip, bu suyla basur pansuman yapılır.
  • Sarımsak üzüm çekirdeğiyle beraber ezilip, lapa halinde makata konulur.
  • Marul tohumu toz haline getirilip, günde 5 gram içilir.
TAVSİYE EDİLEN BİTKİLER
At Kestanesi (Aesculus hippocastanum): Bu ağacın kabukları, hemoroid tedavisinde kullanılan çeşitli kimyasallar içerir. Yapılan bazı araştırmalar, at kestanesinin hemoroid semptomlarını ortadan kaldırdığını göstermiştir. Bu bitkinin çayını hemoroidin üstüne haricen uygulayabilirsiniz.
Aloe (Aloe vera) : Aloe jeli sıkıştırıcı ve yara iyileştirici özelliklere sahiptir. Aloeyu anal bölgeye haricen uygulayabilirsiniz. Oral yolla alındığında ise, aloe müshil etkisi yapar. Hintli ayurvedik doktorlar, hemoroidin neden olduğu yangılar tamamen yok oluncaya kadar, günde 3 kez yarım bardak aloe suyu içilmesini tavsiye ediyorlar. Bu suyu doğal bitkiler ve şifalı bitkiler satan dükkanlardan temin edebilirsiniz. Aloenin suyunu kendiniz yapmaya kalkışmayın çünkü yaprağın iç bölümleri son derece güçlü laksatif etkilere sahiptir ve sorunlara yol açabilir.

İbrahim Saraçoğlu’ndan Hemoroid İçin Dereotu Kürü :

Bir tutam dereotu, ağızda biraz çiğnenerek ve 2-3 yudum su ile yutulacak.

Bu kür, aç karnına, yani, yemeklerden 15 dakika önce uygulanacak. Hiç ara verilmeden 1 ay devam edilecek.

Dereotu Kürü, basur veya hemoroid tedavisinde uygulanacak en kolay ve en etkili kürdür.

Bu kür, hem tedavi edici, hemde hemoroid veya basurun tekrar oluşmasını engeller.

Vicdan yaptım, yatmadan 15 dk egzersiz yaptım neslim jillian ve debbie karışık ama bir enerji geldi gece gece uyuyamadım bu sefer

ahahahaha aferın enısteye zaten olması gereken o da bız turk kadınlar maalesef aman erkek yapmaz beceremez sımdı dıye dusunuyoruz halbukı oyle degıl dımı.. ıyı demıssın valla koysun tabı
hehehe dimi kalksın koysun sağolsun arada yardımcı olur böyle ben yoğunsam veya yorgunsam

saol bıtaneeemmm benımmmm ohhhhh sanada afıyet olsun yazın bu taraflara geldıgınızde yapalım bır balık zıyafetı
Aaa olur valla hem de ne güzel olur izmirde balık dün eşimle konuşuyorduk, haberlerde tuzlada havaray yapılacakmış onu okudum eşim de arada böyle karşıya mı taşınsak tuzla da iyi falan derdi.. Bak dedim böyle bir şey varmış ne dedi biliyor musun ??? Boşver tuzlayı seferihisarda ev alalım dedi veya narlıdere falan!!! Ayyy nasıl mutlu oldum arada böyle veriyor gazı bana İnşallah gerçek olur ben biraz daha hayal kurayım bakalım gerçekleşsin

Aynen neslim şükür ki böyle şeylerde anlayışlı bir kocam var benim de, ama dediğin gibi nasıl alıştırırsan öyle gidermiş o yüzden ben de baştan sıkı tutmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…