- 28 Eylül 2014
- 399
- 1.046
- 128
- 38
İbrahim Saraçoğlu’ndan Hemoroid İçin Dereotu Kürü :
Bir tutam dereotu, ağızda biraz çiğnenerek ve 2-3 yudum su ile yutulacak.
Bu kür, aç karnına, yani, yemeklerden 15 dakika önce uygulanacak. Hiç ara verilmeden 1 ay devam edilecek.
Dereotu Kürü, basur veya hemoroid tedavisinde uygulanacak en kolay ve en etkili kürdür.
Bu kür, hem tedavi edici, hemde hemoroid veya basurun tekrar oluşmasını engeller.
hazır uyumamışsısn spora devam etseydinVicdan yaptım, yatmadan 15 dk egzersiz yaptım neslim jillian ve debbie karışık ama bir enerji geldi gece gece uyuyamadım bu sefer
zeynom menu süpermerhaba kızlarrrr menülerimi paylaşayımmm
Pazartesi
sabah:;2 yumurta,1 dilim ekmek,2-3 tane yeşil biber
ara:2 elma
öğlen:1 tabak bezelye yemeği,1 kase bulgur pilavı
akşam:balık ızgara
spor:jillian
su:3 lt
Salı:
sabah:kahvaltı yapmayı unuttumiş yerinde mısır patlağı ve ayran
öğlen ve akşam 1 koca kase mercimek çorbası 2 dilim ekmek 1 kocaaaaa tabak karnabahar yemeği
su:2 lt
0,000 etkisiz eleman gibiyim ne gelmiş ne gitmiş sabit koca 2 ay
Açıklama:
- Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
- DÖNEM BAŞI sütunu; 388.etap başlangıç kilosudur.
- DÖNEM SONU sütunu; 395. etap bitiş kilosudur.
- Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
- İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
- İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
- Etap notu ve karne notu 100 üzerinden hesaplanmıştır.
Notlar:
- yenibirben: 388. etap bitiş (izinden dönüş) ve 392. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- A1S2L3I4: 388. etap başlangıç ve 395. etap bitiş kilosu alındı.
- winstonlight: 389. etap başlangıç ve 395. etap bitiş kilosu alındı.
- BayilanBayilana: 388. etap başlangıç ve 395. etap bitiş kilosu alındı.
- makres76: 388. etap başlangıç ve 395. etap bitiş kilosu alındı.
- gel_pcpc: 388. etap başlangıç ve 395. etap bitiş kilosu alındı.
- senasevval: 388. etap başlangıç ve 394. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
- eylul sıla: 388. etap başlangıç ve 390. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
- merinetya: 389. etap bitiş (izinden dönüş) ve 392. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- bulutummm30: 389. etap başlangıç ve 394. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- rengarenknesli: 388. etap başlangıç ve 395. etap bitiş kilosu alındı.
- Ahbirkingcharlesimolsa: 388. etap başlangıç ve 395. etap bitiş kilosu alındı.
sagolsun kuzumhehehe dimi kalksın koysunsağolsun arada yardımcı olur böyle ben yoğunsam veya yorgunsam
aayyyy gercekten mukkemmmeeellll bende mı seferıhısara tasınsam benımkıde bayılırAaa olur valla hem de ne güzel olur izmirde balıkdün eşimle konuşuyorduk, haberlerde tuzlada havaray yapılacakmış onu okudum eşim de arada böyle karşıya mı taşınsak tuzla da iyi falan derdi.. Bak dedim böyle bir şey varmış ne dedi biliyor musun ??? Boşver tuzlayı seferihisarda ev alalım dedi veya narlıdere falan!!! Ayyy nasıl mutlu oldum arada böyle veriyor gazı bana İnşallah gerçek olur ben biraz daha hayal kurayım bakalım gerçekleşsin
merhaba baharcımmmmm tsk edıyoruz emegıne saglık6. Takımcım merhaba,
Son sekiz haftayı kapsayan analiz raporunuz hazır.. Buyrun lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-30#post-38862749
hazır uyumamışsısn spora devam etseydin
zeynom menu süper
Şekerim en azından etkisizsin bak ben bir de utanmadan eksideyim0,000 etkisiz eleman gibiyim ne gelmiş ne gitmiş sabit koca 2 ay
bööööööööööööööhhhhhkkkk
Ohhh afiyet bal şeker olsun canım ben de balığın yanına leğenle yiyorum salatayı napayım doyamıyorum vallahidunkı menume geceyım
sabah
1 kızarmıs dılım ekmek tereyag peynır zeytın 3 cevız
oglen
5kuru uzum
4 cıg kaju
aksam
ballllllllllllllllllllllllllllllıııııııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bol salata nerdeyse 1 legen
sabah 1 saat yuruyus
slm burdayım bende başlıcam hatta başladımSu 120 kilo olan yeni arkadas nereye gitti ya tam kendime arkadas buldum diyodum bende
dunku menum:
kahvalti:
peynirli omlet
kursa findik
ogle:
salata
2 kasik pirinc pilavi
aksam:
salata
spor yok
sali:
kahvalti:
peynirli omlet
kursta findik
ogle:
krep
peynir
aksam:
1 papatya cayi
spor:
jillian seviye 1
15 dk eliptik
7577 adim
bol su icmeye gayret ediyorum bu soguk havada
kalma kuzum neden kalacaksın.. kaldı 2 gün bütün sporlara asılın bence
ay banum hatırlatmasan olmazdı yaaaa. pastayı yerken aklıma içimdeki canavarı beslediğimi düşünmeden yedimmi sanıyon. yavaş yavaş büyütüyom kurtulmak yerine
sakın eline alıştırma sonra işin ucundan tutmaz. yapsın tabi, ben eşime diyorum sen sadece ev erkeğisin, ya ben ev kadını+anne+işkadını+bide eş kadını 4 marifet ağır oluyo işin ucundan tutacaksın ben sölemeden diyom sağolsun yapıyor
banum odandaki modemden bi şekilde en erken zamanda kurtul hayatım lütfen rica ediyorum. saçlarına gelince ben ben önce 1 havlu sarıyorum,5 dk sonra kuru bi havluyla değiştiriyorum biraz klima önünde havalandırıyorum 5 dk sonra makineyle bi çırpıda kurutuyorum. havlularla baya kuruyor tatlım uzun süre kullanma. ütümüde bir çırpıda yaparım ütüden yaylan da çok çok fazla malesef.
işte bendede fıtık vardı ve dokturum durumu bilmesine ragmen epidural için uyarmadı zaten ben sezeryan olmayacağım diye bir araştırma yapmadığımdan bilmiyordum. doğumdan çıktım uyandım karnımdan ayağıma doğru bi çekilme bi ağrı dedim sezeryandan heralde, sonra kaldırdılar doğrulamadım ayağım karnıma çekiyor ve ağrıyordu eyvah dedim sezeryandan, böyle böyel bu ağrı günler surdu. doktora gittim dedim benim dikişlerde anormal bişi var karnımdan ayağıma inen bi ağrı var ayağım çekiyo açamıyorum dedi piskolojik ağlayarak çıktım beni anlamadı. gene herzamanki gibi iş başa düştü, evde emen minik bir bebekle fırsat buldukça araştırdım meğer fıtık ayağıma vurmuş, hemen fizikcime gittim teşhiş ilerlemiş fıtık, beyincerrahı dediler seni opaklar oda ameliyat dedi yok dedim bebeğim emiyor olmaz fizik almaya karar verdim, fizik sonunda daha kötüydüm ikibüklüm, sonra hergeçengün yataktan kalamaz oldum ve artık kalkamadım wc için 1 saat kalkmaya çabaladığım oluncada bitti dedim bu iş koş nesli ameliyata oldum kurtuldum. alimmm 2 aylıktı 5 gün emziremedim sonrasında şükür mememi tekrar aldı sıpa 2 sene emdi en çok ememicek diye ameliyatı ertelemiştim çünki.ayy hikayemi tamamlamışım yahu :)
aslım hoşgeldin nasılsın yahu. menun de sabah ta bişiler eksik sanki, akşam da fazla olmamış bence ekmek de yok süper
yahu sen sabah 2 ceviz badem bişi bari ye nası duruyon akşamaca aç çok fena bu ya alışkanlık edindin
İbrahim Saraçoğlu’ndan Hemoroid İçin Dereotu Kürü :
Bir tutam dereotu, ağızda biraz çiğnenerek ve 2-3 yudum su ile yutulacak.
Bu kür, aç karnına, yani, yemeklerden 15 dakika önce uygulanacak. Hiç ara verilmeden 1 ay devam edilecek.
Dereotu Kürü, basur veya hemoroid tedavisinde uygulanacak en kolay ve en etkili kürdür.
Bu kür, hem tedavi edici, hemde hemoroid veya basurun tekrar oluşmasını engeller.
Vicdan yaptım, yatmadan 15 dk egzersiz yaptım neslim jillian ve debbie karışık ama bir enerji geldi gece gece uyuyamadım bu sefer
Aaa olur valla hem de ne güzel olur izmirde balıkdün eşimle konuşuyorduk, haberlerde tuzlada havaray yapılacakmış onu okudum eşim de arada böyle karşıya mı taşınsak tuzla da iyi falan derdi.. Bak dedim böyle bir şey varmış ne dedi biliyor musun ??? Boşver tuzlayı seferihisarda ev alalım dedi veya narlıdere falan!!! Ayyy nasıl mutlu oldum arada böyle veriyor gazı bana İnşallah gerçek olur ben biraz daha hayal kurayım bakalım gerçekleşsin
merhaba kızlarrrr menülerimi paylaşayımmm
Pazartesi
sabah:;2 yumurta,1 dilim ekmek,2-3 tane yeşil biber
ara:2 elma
öğlen:1 tabak bezelye yemeği,1 kase bulgur pilavı
akşam:balık ızgara
su:3 lt
Salı:
sabah:kahvaltı yapmayı unuttumiş yerinde mısır patlağı ve ayran
öğlen ve akşam 1 koca kase mercimek çorbası 2 dilim ekmek 1 kocaaaaa tabak karnabahar yemeği
su:2 lt
6. Takımcım merhaba,
Son sekiz haftayı kapsayan analiz raporunuz hazır.. Buyrun lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-30#post-38862749
0,000 etkisiz eleman gibiyim ne gelmiş ne gitmiş sabit koca 2 ay
bööööööööööööööhhhhhkkkk
dunkı menume geceyım
sabah
1 kızarmıs dılım ekmek tereyag peynır zeytın 3 cevız
oglen
5kuru uzum
4 cıg kaju
aksam
ballllllllllllllllllllllllllllllıııııııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bol salata nerdeyse 1 legen
sabah 1 saat yuruyus
spor partnerim uyuyordu canım ya malesef
Şekerim en azından etkisizsin bak ben bir de utanmadan eksideyim
slm burdayım bende başlıcam hatta başladım
Merhabalar,
Başkanım dün 3 saat uyudum, o yüzden beşte kalktığımda beynim kulaklarımdan akıyordu ve maalesef elmamı unuttum çantama koymayı ama dün koca koca kırmızı elmalardan aldım 4 tane, 4 portakal aldım, 3 de mandalina. Yani yarından itibaren inşallah bir meyve götüreceğim en azından.
Bugün;
sabah; yeşil çay
akşam; tavuk, mor lahana salatası, yoğurt
akşamın günahı; 1 avuç fıstık
spor; 3km hızlı tempolu yürüyüş.
Yarın gece 10a kadar sınavlarımız var ve cuma yarımgünüm de şimdiden iptal, o yüzden cuma sabah 5te kilo bildirimi görürseniz şaşırmayın, yazıp hemen işe gideceğim tabii tartılmayı hatırlarsam.
Evet charlesım, işimi çok seviyorum, okulumdan da şükür memnunum, öğrencilerimin de her biri özünde iyi gençler. O yüzden evet biraz yoruluyorum ama koşa koşa gidiyorum. Şimdi eşim Gebze taraflarında bir kaç ev bulmuş biraz uygun diye, haftasonu onlara bakmaya gideceğiz. Olur da taşınırsak yolu bile problem etmem gene işe devam ederim.
Gerçi kaynanam oğlunun uzağa taşınmasına mıkmık etmiş, buralarda ev alın demiş. Sanki ben malım taşınıp teeee oralara gitmek istiyorum. Neyse burada da ucuz evler varmış, hatta o da yardım edecekmiş. Duy da inanma. İçimden "he he" dedim ama birazdan kapıyı ayı çalacak derseniz, neden olmasın der ayıyı beklerim ama kaynanamın dediğini kaale almam
Para yardımı yapacağına önce çaldığını versin hırsız, diyecektim de neyse leydi çizgimi bozmayayım dedim
Hepimize güzel bir gece, tatlı bir sabah diliyorum.
Slm kizlar menum
sabah yine havuc salatasi
ara: kahve ve bitki caylari
aksam: 2 yemek kasigimantar sote, 1 cop sis, salata
simdilik bu kadar umarim yaramazlik yapmam
Oy bu dilos oldurdu beni iki saattir salliyom uyumuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?