Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba kızlarrrr menülerimi paylaşayımmm

Pazartesi

sabah:;2 yumurta,1 dilim ekmek,2-3 tane yeşil biber
ara:2 elma
öğlen:1 tabak bezelye yemeği,1 kase bulgur pilavı
akşam:balık ızgara

spor:jillian

su:3 lt

Salı:

sabah:kahvaltı yapmayı unuttumiş yerinde mısır patlağı ve ayran

öğlen ve akşam 1 koca kase mercimek çorbası 2 dilim ekmek 1 kocaaaaa tabak karnabahar yemeği

spor:jillian

su:2 lt

thanks bebeğimmm

Vicdan yaptım, yatmadan 15 dk egzersiz yaptım neslim jillian ve debbie karışık ama bir enerji geldi gece gece uyuyamadım bu sefer
hazır uyumamışsısn spora devam etseydin
zeynom menu süper

0,000 etkisiz eleman gibiyim ne gelmiş ne gitmiş sabit koca 2 ay
bööööööööööööööhhhhhkkkk

aayyyy gercekten mukkemmmeeellll bende mı seferıhısara tasınsam benımkıde bayılır

dunkı menume geceyım

sabah
1 kızarmıs dılım ekmek tereyag peynır zeytın 3 cevız

oglen
5kuru uzum
4 cıg kaju

aksam
ballllllllllllllllllllllllllllllıııııııııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bol salata nerdeyse 1 legen

sabah 1 saat yuruyus

Ohhh afiyet bal şeker olsun canım ben de balığın yanına leğenle yiyorum salatayı napayım doyamıyorum vallahi

İyi akşamlar meleklerimmm

Afiyetolsun cnm pazartesiyi çok hafif geçirmişsin ama dünkü krep miktarını bildiğim içinakşam güzel dengelemişsin pisicanım

hatırlatmak benim görevim neslim neyseki şüphelendiğin şey değilmiş Yine de şekere hayır tatlım

hayat müşterektir neslim allah razı olsun eniştemden o kadar yardımı olsun yatana dek oturmuyosun maşallah atom karınca gibisin kuzum

Neslim ben becerememki kablolar hep yukardan çekili kuzen gelirse aldırayım ama nereye iyice tırstım şimdi

Saçlar havluyla kurumuyo gülüm belime kadar yazın hiç kullanmam ama kışın mecbur kullanıyorum kızma

Oy kuzum neler atlatmışsınnn tamamını şimdi dinledik gelmiş geçmiş olsun rabbim sağlıklı bir ömür nasip etsin kuzumm

Bu dereotu maşallah mucize gibi iyi gelmediği meret yok kıymetini bilmek lazım her sabah yarım demet yerim ama yeşillik olsun diye işin ilginci küçükken kıyamemti koparırdım kabak dolmalarında olsa hiç sevmezdim şimdi bayılıyorum

Vicdan yaptım, yatmadan 15 dk egzersiz yaptım neslim jillian ve debbie karışık ama bir enerji geldi gece gece uyuyamadım bu sefer

Helall olsun Gamzem içine sinmedi demek ki pisicanım listeye alsın artık gece gece yapmışsın dimi

Hadi inşallah kuzum hayallerin en kıza sürede gerçek olur inşallah seferihisar da güzel ama karaburuna bayılıyorum bennnn

pazartesi hem 2 yumurta hem ekmek fazla olmamış mı kuzum suyu da artır tatlım biliyorum kışın içmek zor geliyor ama içmemiz lazım

6. Takımcım merhaba,

Son sekiz haftayı kapsayan analiz raporunuz hazır.. Buyrun lütfen

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-30#post-38862749

Baharcım ellerine emeğine sağlık bitanemm İnşallah bundan sonraki analiz notumuz yüksek olur cnmm

0,000 etkisiz eleman gibiyim ne gelmiş ne gitmiş sabit koca 2 ay
bööööööööööööööhhhhhkkkk

Moral bozmak yok neslimm artık söz verdinnn tam gaz hedefe

Afiyetolsun cnmmm

spor partnerim uyuyordu canım ya malesef

Şekerim en azından etkisizsin bak ben bir de utanmadan eksideyim

duymamış olayım bitanemm senin insülin direncin yüksekti düştükçe daha hızlı gidecek kuzum

slm burdayım bende başlıcam hatta başladım

Slm canım hoşgeldin bir göründün bir kayboldun hadi bakalım hayırlı olsun

Merhabalar,
Başkanım dün 3 saat uyudum, o yüzden beşte kalktığımda beynim kulaklarımdan akıyordu ve maalesef elmamı unuttum çantama koymayı ama dün koca koca kırmızı elmalardan aldım 4 tane, 4 portakal aldım, 3 de mandalina. Yani yarından itibaren inşallah bir meyve götüreceğim en azından.
Bugün;
sabah; yeşil çay
akşam; tavuk, mor lahana salatası, yoğurt
akşamın günahı; 1 avuç fıstık
spor; 3km hızlı tempolu yürüyüş.

Yarın gece 10a kadar sınavlarımız var ve cuma yarımgünüm de şimdiden iptal, o yüzden cuma sabah 5te kilo bildirimi görürseniz şaşırmayın, yazıp hemen işe gideceğim tabii tartılmayı hatırlarsam.

Evet charlesım, işimi çok seviyorum, okulumdan da şükür memnunum, öğrencilerimin de her biri özünde iyi gençler. O yüzden evet biraz yoruluyorum ama koşa koşa gidiyorum. Şimdi eşim Gebze taraflarında bir kaç ev bulmuş biraz uygun diye, haftasonu onlara bakmaya gideceğiz. Olur da taşınırsak yolu bile problem etmem gene işe devam ederim.
Gerçi kaynanam oğlunun uzağa taşınmasına mıkmık etmiş, buralarda ev alın demiş. Sanki ben malım taşınıp teeee oralara gitmek istiyorum. Neyse burada da ucuz evler varmış, hatta o da yardım edecekmiş. Duy da inanma. İçimden "he he" dedim ama birazdan kapıyı ayı çalacak derseniz, neden olmasın der ayıyı beklerim ama kaynanamın dediğini kaale almam
Para yardımı yapacağına önce çaldığını versin hırsız, diyecektim de neyse leydi çizgimi bozmayayım dedim

Hepimize güzel bir gece, tatlı bir sabah diliyorum.

Oyy gizemimmm ponçiklerin bari olsaydı kahvaltıda yine aç kalmışsın neyseki yarın stok tamam aman yanına almayı unutma .

Yarın 10 a kadar sınav varsa sen kaçta eve gelip dinleneceksinki kuzumKaç gündür uykusuzsun da

Hadi hayırlısı olsun cnmm Allah denk getirsin güzel bir ev .Öyle deme belki teyzem faiziyle iade edecektir aldığını

Slm kizlar menum
sabah yine havuc salatasi
ara: kahve ve bitki caylari
aksam: 2 yemek kasigimantar sote, 1 cop sis, salata
simdilik bu kadar umarim yaramazlik yapmam

Amannnn amannnn bu ne güzel bir menüdür hemen uyu istersen yaramazlık yapmamış olursun

Oy bu dilos oldurdu beni iki saattir salliyom uyumuyo

Bir derdimi var ki acaba cimcimemin Yoksa muzipliğinden mi uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…