- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
evet kaptanim cok merak ediyorum hala izlemedim ama yarin izlicem bi bakayim nasilmislevel 2 ye son 1 gün barbimmm
evet kaptanim cok merak ediyorum hala izlemedim ama yarin izlicem bi bakayim nasilmis
ahh keske kaptanim malesef evdekilerrin istekleri bitmiyo onlarla ugrasiyorumPisicanım geçmiş yapıyorsun sanırım kuzum ben kaçıyorum iyi geceler hepinize tatlı rüyalar yarın son gün meleklerimmm zafer bizim olacak tüm turşular cıslar iptal
bugunku menum:
kahvalti:
1 elma
findik
ogle:
2 yumurta
aksam:
1 koca kase CORBA
2 dilim firnda et
spor:
biraz yuruyus
Level 1 jillian
ahh keske kaptanim malesef evdekilerrin istekleri bitmiyo onlarla ugrasiyorum
biliyorum alisvers yaomam gerek yumurta da bitti oyy oyy
En azından akşam salata ekle barbim yoksa kabızlık problemi yaşayacaksın kuzum afiyetolsun
ahh beni dusunen mi var senden baska canimsin bitanemsin alah rahatlik versin
Haklısın canım geç yatmamaya çalış yine de bu ara çok uykusuz kaldınSabah kursa gidiyorsun uykunu alman lazım ve gittimmmm
Kiz askim ben varim seni dusunen. Ay sen ne melankolik oldun bu ara kuzum optum senibiliyorum alisvers yaomam gerek yumurta da bitti oyy oyy
ahh beni dusunen mi var senden baska canimsin bitanemsin alah rahatlik versin
ahh bitanem iyi ki varsin valla evet malesef bu havalar bana hic yaramiyo bide hastalanma baslangiciyim bilmioyrum pek iyi oldugum soylenemez allaha sukur kocisle de bi sorun yok ama bilemedim yani hastalancam diye heralde seni cok seviyorum canim benim butun kizlar sizler hepiniz benim icin cok degerlisiniz canlarim benimKiz askim ben varim seni dusunen. Ay sen ne melankolik oldun bu ara kuzum optum seni
Ah canim al bak menume sinir oldum kadina hala sinirliyim anneme dedim sen gorus hemserimemseri ben tanimam sevmem bole tiplerineslim naptin menunu canim nasil atlatabildin mi yemegi kazasiz belasiz
Ya çok haklısın neslim ben de ısrar edenden hiç hoşlanmam sana ne kardeşim boğaz benim değil mi ister yerim ister yemem sen yaptın diye ben tüketmek zorunda mıyım yani! Kimi de ama ye bak kalıcak sonra der ya, ya ben çöp tenekesi miyim ki hayret birşeyAh canim al bak menume sinir oldum kadina hala sinirliyim anneme dedim sen gorus hemserimemseri ben tanimam sevmem bole tipleri
TSK KAPTANIIIMMMMİyi akşamlar meleklerimmm
Afiyetolsun cnm pazartesiyi çok hafif geçirmişsin ama dünkü krep miktarını bildiğim içinakşam güzel dengelemişsin pisicanım
hatırlatmak benim görevim neslimneyseki şüphelendiğin şey değilmiş Yine de şekere hayır tatlım
hayat müşterektir neslim allah razı olsun eniştemden o kadar yardımı olsun yatana dek oturmuyosun maşallah atom karınca gibisin kuzum
Neslim ben becerememki kablolar hep yukardan çekili kuzen gelirse aldırayım ama nereyeiyice tırstım şimdi
Saçlar havluyla kurumuyo gülüm belime kadar yazın hiç kullanmam ama kışın mecbur kullanıyorum kızma
Oy kuzum neler atlatmışsınnn tamamını şimdi dinledik gelmiş geçmiş olsun rabbim sağlıklı bir ömür nasip etsin kuzumm
Bu dereotu maşallah mucize gibi iyi gelmediği meret yok kıymetini bilmek lazım her sabah yarım demet yerim ama yeşillik olsun diye işin ilginci küçükken kıyamemti koparırdım kabak dolmalarında olsa hiç sevmezdim şimdi bayılıyorum
Helall olsun Gamzem içine sinmedi demek ki pisicanım listeye alsın artık gece gece yapmışsın dimi
Hadi inşallah kuzum hayallerin en kıza sürede gerçek olur inşallah seferihisar da güzel ama karaburuna bayılıyorum bennnn
pazartesi hem 2 yumurta hem ekmek fazla olmamış mı kuzumsuyu da artır tatlım biliyorum kışın içmek zor geliyor ama içmemiz lazım
Baharcım ellerine emeğine sağlık bitanemmİnşallah bundan sonraki analiz notumuz yüksek olur cnmm
Moral bozmak yok neslimm artık söz verdinnn tam gaz hedefe
Afiyetolsun cnmmm
duymamış olayım bitanemm senin insülin direncin yüksekti düştükçe daha hızlı gidecek kuzum
Slm canım hoşgeldin bir göründün bir kayboldun hadi bakalım hayırlı olsun
bende bendeeee mıllet kucuk kase yer bız legenleOhhh afiyet bal şeker olsun canım ben de balığın yanına leğenle yiyorum salatayı napayım doyamıyorum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?