Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

En azından akşam salata ekle barbim yoksa kabızlık problemi yaşayacaksın kuzum afiyetolsun
biliyorum alisvers yaomam gerek yumurta da bitti oyy oyy

Haklısın canım geç yatmamaya çalış yine de bu ara çok uykusuz kaldınSabah kursa gidiyorsun uykunu alman lazım ve gittimmmm
ahh beni dusunen mi var senden baska canimsin bitanemsin alah rahatlik versin

Kiz askim ben varim seni dusunen. Ay sen ne melankolik oldun bu ara kuzum optum seni
ahh bitanem iyi ki varsin valla evet malesef bu havalar bana hic yaramiyo bide hastalanma baslangiciyim bilmioyrum pek iyi oldugum soylenemez allaha sukur kocisle de bi sorun yok ama bilemedim yani hastalancam diye heralde seni cok seviyorum canim benim butun kizlar sizler hepiniz benim icin cok degerlisiniz canlarim benim

Kizlar varya simdi menu yazicam hic yorum yapmayin trans gecin. Amasyali hemserimiz in yemegine gittik bu gun biliyorsunuz yeminde verdim yemem diye ama kadin yandan gizlerini bolertip evime ilk kez geliyorsun nasil uemiceksin bugun ye dedi ya diyet degil hastayim diyom yasak diyom yandan bakislar tuhaf tuhaf ben sahsen yemek konusunda kimseye gonul koymam israrci olmam annemde insulini yuksek benimde bildugi halde yiyin bugun deyince zavalli annem 1 baklava bende 4 catal pudingli buskivi tatlisi yedim bunla razi ettim kadini aksam aksam ama cok da canim sikildi yedigim degilde ben bole israrci insanlari sevmiyorum seni dinlemiyo onemsemiyo gicik bisi
neyse menum
sabah kefir corekotu
8.00 de 4/4 luk karatay kahvaltimi yaptim
14.00 de 3 kasik menemen+ 2 kasik bulgur+1kasik haslanmis karnibahar yogurtla evde kalanlari toplamistim
19.00 da 4 kasik pirinc pilav biraz firinda patlican kofte 1 but firinda tavuk kocaman salata
20.00 de 4 catal pudingli biskuvi tatlisi
spor yok ((

Ah canim al bak menume sinir oldum kadina hala sinirliyim anneme dedim sen gorus hemserimemseri ben tanimam sevmem bole tipleri
Ya çok haklısın neslim ben de ısrar edenden hiç hoşlanmam sana ne kardeşim boğaz benim değil mi ister yerim ister yemem sen yaptın diye ben tüketmek zorunda mıyım yani! Kimi de ama ye bak kalıcak sonra der ya, ya ben çöp tenekesi miyim ki hayret birşey en güzeli neslim, hastayım demene rağmen seni duymuyorsa boşver zaten..

Bugünkü menüm,
Sahur
1 haşlanmış yumurta, bir muz, bir havuç, 7 zeytin, peynir, sütlü neskafe
İftar
1 tabak etli nohut, haşlanmış brokoli yoğurt ile, salata. Anam ne rahatsız etti midemi hem nohut hem brokoli gaz yaptı sanırım yanlış bir menü oldu iftar bi daha böyle yapmıycam

TSK KAPTANIIIMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…