Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aslım hoşgeldin. yahu sende akıllı telefon yokmu neler kaçırıyon bi bilsen
Günaydın canım ... malesef yok tatlım inatla almıyorum , telimin her özellği var akılsız neslim , o özel uygulamaları kullanamıyorum malesef gerek duymadım almadım canm ama sizin güzel sohbetinizden mahrum kalıyorum diye düşünmüyorda değilim

Dünki menüm :

sabah : 2 bardak su ,
09 :00 : peynir ,zeytin , yeşillik yoğurt , 1 d. ekmek ,2 d. sucuk ,
yulaf , keten tohumu , tarçınlı 1 kase yoğurt ,
19:00: akşam : çorba, salata , pırasa yemeği bol limonlu ,
ıhlamur 2 fincan , 1 avuç kabuklu fıstık ,
3 lt . su ,45 dak yürüyüş

neslim bu güzel paylaşımlar için tşkler canım

vallahi bence eksik kalıyorsun sohbetler şahane her şey var :))
Günaydın 6. takımın güzel hatunları... nasılsınız keyifler nasıl .... ben bomba gibiyim 1 saat yürüyüşümü yaptım bana çok iyi geliyor yenilendiğimi hissediyorum ....
oh maşallah
menune bayıldımmm
Benim kursum var bugün görüşürüz kızlar ....yarın inşalh güzel sonuçlar alırız
iyi dersler canım

selam kızlar
kötü başlayan bir günün ardından burdayım
sabah kalktım kahvaltının ardından işe geldim buraya kadar herşey iyi
annem aradı eniştemde nefes darlığı vardı benim yine rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar teyzemin okuması yok zaten birde tek bir çocukları var 38 yaşında ama işte hayırsız bir evlat rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizi de hayırlı evlat eylesin... gerçi abim başındaymış ama işte...
izin aldım hastaneye gittim acile yoğun bakıma alırlarsa göremem diye gittimde hayatımda hiç öyle bi olay yaşamadım o yüzden çook etkiledi beni nefes alamıyo makine ye bağlamışlar sadece çırpınıyo bilinç kapalı dedimmm ölüyo galiba
ve en kötüsü büyükşehir yaptıkları şehirde iki küçük hastane ve hastanelerde boş yatak yok yoğun bakımda bile adam ölse acilde gidecek doktorlar sağolsun sorunca güzelce bilgi veriyo ama sorup öğrenecek adam yok meğer ciğerde yırtılma olmuş hava kaçırdığı için ciğer büzüşüp yapışırmış nihayet insafa gelip acilde müdahele ettiler ciğere tüp takıtılarda adamcağız rahatladı... bunu buraya yazıp yazmamayı çok düşündüm ama biliyorum ki aranızda hala sigarayı bırakmayanlar var o anı yaşatmasın rabbim kimseye ama yaşayan bi daha içemez sigara falan... nolur arkadaşlarrr şu pis illetten kurtulun nolurrrrrr

çok geçmiş olsun ben de sigarayı 15 gündür bırakmış biri olarak destekliyorum herkes bıraksın eniştenize acil şifalar
bir de günlük yemek listenizi atmışsınız saatlerini de yazar mısınız

canım normalde saatler
kahvlatı 8,30
ara : 11
öğle : 13,30 14,30 arası
ara 16,30 16,45 gibi
akşam : 18,30 19,30 arası
ama bazen sabah 10,30 gibi kahvaltı yapıp arayı atlıyorum

canım normalde saatler
kahvlatı 8,30
ara : 11
öğle : 13,30 14,30 arası
ara 16,30 16,45 gibi
akşam : 18,30 19,30 arası
ama bazen sabah 10,30 gibi kahvaltı yapıp arayı atlıyorum

bende 3 ara 3 ana öğünle başladım
bende 10 30 da iş alıyorum o yüzden kahvaltıyı yapamıyorum simitle geçiştiriyorum ara yapamıyorum

sabah 10 20 de bir poğça
saat:13:00 da bir kase mercimek çorba 1 porsiyon mantarlı tavuk ve 1 dilim ekmek
saat 16:00 da bir küçük elma
saat 19:00 da bir kase kuru fasulye bir kase yoğurt 1 dilim ekmek yedim
akşam 21:00 22:00 arası da yarım çay bardağı beyaz leblebi ve çay içiçem
10:30 21:00 arası çalışıyorum

pazartesiden itibarn bende gruba dahil olup kilo vermek istiyorum
insallah canim beraber killo verecez. Bisey sormussun bazi arkadaslarimiz az yiyor diye. Bir kismimiz karatay yapiyoruz bir kismimiz kalori hesabi birimizde dukankaratay yapanlar iki ogun beslenmeye calisiyoz. Kalori hesabi yapanlar sanirim alti ogun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…