- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Canım çok çok geçmiş olsun gerçekten çok kötü bir tecrübe olmuş allah kimseyi hastanelere düşürmesin sağlık sistemimiz her geçen gün kötüye gidiyor yeterli değil malesef.. Kendimize çok iyi bakmalıyız sağlıksız her şeyden uzak durmalıyız sırf kilo vermek değil zaten bizim amacımız ya, sağlıklı olmak aynı zamanda.. İnşallah neslim de bırakır şu illeti en çok onun bırakmasını istiyorum kendi adıma babası sigara içen bir çocuk olarak.. Neslimmm en kısa zamanda kurtulursun sigaradan inşallah...selam kızlar
kötü başlayan bir günün ardından burdayım
sabah kalktım kahvaltının ardından işe geldim buraya kadar herşey iyi
annem aradı eniştemde nefes darlığı vardı benim yine rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar teyzemin okuması yok zaten birde tek bir çocukları var 38 yaşında ama işte hayırsız bir evlat rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizi de hayırlı evlat eylesin... gerçi abim başındaymış ama işte...
izin aldım hastaneye gittim acile yoğun bakıma alırlarsa göremem diye gittimde hayatımda hiç öyle bi olay yaşamadım o yüzden çook etkiledi beni nefes alamıyo makine ye bağlamışlar sadece çırpınıyo bilinç kapalı dedimmm ölüyo galiba
ve en kötüsü büyükşehir yaptıkları şehirde iki küçük hastane ve hastanelerde boş yatak yok yoğun bakımda bile adam ölse acilde gidecek doktorlar sağolsun sorunca güzelce bilgi veriyo ama sorup öğrenecek adam yok meğer ciğerde yırtılma olmuş hava kaçırdığı için ciğer büzüşüp yapışırmış nihayet insafa gelip acilde müdahele ettiler ciğere tüp takıtılarda adamcağız rahatladı... bunu buraya yazıp yazmamayı çok düşündüm ama biliyorum ki aranızda hala sigarayı bırakmayanlar var o anı yaşatmasın rabbim kimseye ama yaşayan bi daha içemez sigara falan... nolur arkadaşlarrr şu pis illetten kurtulun nolurrrrrr
Hoşgeldin canım biz tanıştık mı seninle hatırlayamadım, aramıza hoşgeldin ben Gamzepazartesiden itibarn bende gruba dahil olup kilo vermek istiyorum
Ooo bugün içicisin Gülaycım hadi bakalım inşallah atmışsındır ödemini birazGelelim ben ne yemisim bu gun. Aslinda sivi detoksu yapacam diye baslayan gunumabuk bir menuyle bitti
sabah: sirkeli su ve havuc suyu
ogleden sonra: 2 servis kasigi kadar kozlenmis biberli patlicanli karabugday ve nohutlu sarimsakli yogurtlu salata ve cig kabak cekirdegi.
Sonrasinda da bol bol ayran madesuyu falan diye gidecek. Ha 2 buyuk bardak da odem cayi ictim
Yaaa ne kadar güzel çocuklara da iyi gelir canım ben de geleyim miiii :) Hava bu kış çok soğuk, dışarı çıkarken lahana gibi kat kat giyiniyorum çok sıkıldım yaYaaa pazar gunune ne kaldi gidecem. Aslinda biraz seviniyom memleket yesil simdi gozum gonlum acilacak insallah. Burasi kar altinda ve simdi de basladi yeniden yagmaya. Ruhum bunaliyor. Evden cikamiyoruz. Orda hic degilse tarlalara gezmeye gideriz. Iki oksijen alir bunyemiz
Hahahaha Gülay yine mesaj sayısı mı tutturmaya çalışıyosun hayatım mesajları ikişer gönderiyorsunBir ara su ayran detoksunu karabugdayla yapmaya niyetliyim. Ama o ara ne zaman olur ondan emin degilim. Aslinda yarin yapabilirim. Esim evde degilmis. Ebwam davet etmisti aslinda ama kar yagiyo ona gitme isimde yatabilir. Ayyy yarin denim yapmayi ya
Görüşürüz tatlım, yarın tartıda yüzünün gülücükler açması dileğiyleeeNeyse ben kacar koca dirlayacak simdi hadi optum. Zaten bir tek ben vardim. Kendi kendime muhabbetimi ettim ciktim
biliyorum alisvers yaomam gerek yumurta da bitti oyy oyy
ahh beni dusunen mi var senden baska canimsin bitanemsin alah rahatlik versin
ahh kaptanim menu tablosunu her gun mu paylasmamiz gerekiyodu valla unuttum sorayim yarin cvplarsin cnm cunku ben not alip pazar mi paylasayim yoksa her gece o gununkini mi paylasalim
Kizlar varya simdi menu yazicam hic yorum yapmayin trans gecin. Amasyali hemserimiz in yemegine gittik bu gun biliyorsunuz yeminde verdim yemem diye ama kadin yandan gizlerini bolertip evime ilk kez geliyorsun nasil uemiceksin bugun ye dedi ya diyet degil hastayim diyom yasak diyom yandan bakislar tuhaf tuhaf ben sahsen yemek konusunda kimseye gonul koymam israrci olmam annemde insulini yuksek benimde bildugi halde yiyin bugun deyince zavalli annem 1 baklava bende 4 catal pudingli buskivi tatlisi yedim bunla razi ettim kadini aksam aksam ama cok da canim sikildi yedigim degilde ben bole israrci insanlari sevmiyorum seni dinlemiyo onemsemiyo gicik bisi
neyse menum
sabah kefir corekotu
8.00 de 4/4 luk karatay kahvaltimi yaptim
14.00 de 3 kasik menemen+ 2 kasik bulgur+1kasik haslanmis karnibahar yogurtla evde kalanlari toplamistim
19.00 da 4 kasik pirinc pilav biraz firinda patlican kofte 1 but firinda tavuk kocaman salata
20.00 de 4 catal pudingli biskuvi tatlisi
spor yok((
Bugünkü menüm,
Sahur
1 haşlanmış yumurta, bir muz, bir havuç, 7 zeytin, peynir, sütlü neskafe
İftar
1 tabak etli nohut, haşlanmış brokoli yoğurt ile, salata. Anam ne rahatsız etti midemi hem nohut hem brokoli gaz yaptı sanırımyanlış bir menü oldu iftar bi daha böyle yapmıycam
bende bendeeee mıllet kucuk kase yer bız legenle
Günaydın 6. takımın güzel hatunları... nasılsınız keyifler nasıl ....ben bomba gibiyim 1 saat yürüyüşümü yaptım bana çok iyi geliyor yenilendiğimi hissediyorum ....
Dünki menüm :
sabah : 2 bardak su ,
09 :00 : peynir ,zeytin , yeşillik yoğurt , 1 d. ekmek ,2 d. sucuk ,
yulaf , keten tohumu , tarçınlı 1 kase yoğurt ,
19:00: akşam : çorba, salata , pırasa yemeği bol limonlu ,
ıhlamur 2 fincan , 1 avuç kabuklu fıstık ,
3 lt . su ,45 dak yürüyüş
Benim kursum var bugün görüşürüz kızlar ....yarın inşalh güzel sonuçlar alırız
merhabasize de bir selam vereyim dedim girmişken
nasılsınız kızlar nasıl gidiyor diyetler
Sibelcim tekrar hoşgeldinnslm ben pazartesiden itibaren katılıcam hafta başından başlamak istiyorum
pazartesi yediklerimi ve kilomu yazarım
beni de eklersiniz . bir de bir şeye dikkat ettim bazı arkadaşlar yediklerini yazmışlar çok az değil mi
selam kızlar
kötü başlayan bir günün ardından burdayım
sabah kalktım kahvaltının ardından işe geldim buraya kadar herşey iyi
annem aradı eniştemde nefes darlığı vardı benim yine rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar teyzemin okuması yok zaten birde tek bir çocukları var 38 yaşında ama işte hayırsız bir evlat rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizi de hayırlı evlat eylesin... gerçi abim başındaymış ama işte...
izin aldım hastaneye gittim acile yoğun bakıma alırlarsa göremem diye gittimde hayatımda hiç öyle bi olay yaşamadım o yüzden çook etkiledi beni nefes alamıyo makine ye bağlamışlar sadece çırpınıyo bilinç kapalı dedimmm ölüyo galiba
ve en kötüsü büyükşehir yaptıkları şehirde iki küçük hastane ve hastanelerde boş yatak yok yoğun bakımda bile adam ölse acilde gidecek doktorlar sağolsun sorunca güzelce bilgi veriyo ama sorup öğrenecek adam yok meğer ciğerde yırtılma olmuş hava kaçırdığı için ciğer büzüşüp yapışırmış nihayet insafa gelip acilde müdahele ettiler ciğere tüp takıtılarda adamcağız rahatladı... bunu buraya yazıp yazmamayı çok düşündüm ama biliyorum ki aranızda hala sigarayı bırakmayanlar var o anı yaşatmasın rabbim kimseye ama yaşayan bi daha içemez sigara falan... nolur arkadaşlarrr şu pis illetten kurtulun nolurrrrrr
dünkü menümüde yazayım bu arada
sabah : iki dilim çavdar ekmeğine peynirli tost ve ayran
öğle : az yeşil mercimek 2 3 kaşık ıspanak
ara bir bardak süt
akşam : az mercimek çorbası, az et sote 2 kaşık pilav bir bardak ayran ve salata
Tebrik ediyorum bitanemmmçok geçmiş olsun ben de sigarayı 15 gündür bırakmış biri olarak destekliyorum herkes bıraksın eniştenize acil şifalar
bir de günlük yemek listenizi atmışsınız saatlerini de yazar mısınız
bende 3 ara 3 ana öğünle başladım
bende 10 30 da iş alıyorum o yüzden kahvaltıyı yapamıyorum simitle geçiştiriyorum ara yapamıyorum
sabah 10 20 de bir poğça
saat:13:00 da bir kase mercimek çorba 1 porsiyon mantarlı tavuk ve 1 dilim ekmek
saat 16:00 da bir küçük elma
saat 19:00 da bir kase kuru fasulye bir kase yoğurt 1 dilim ekmek yedim
akşam 21:00 22:00 arası da yarım çay bardağı beyaz leblebi ve çay içiçem
10:30 21:00 arası çalışıyorum
pazartesiden itibarn bende gruba dahil olup kilo vermek istiyorum
Gelelim ben ne yemisim bu gun. Aslinda sivi detoksu yapacam diye baslayan gunumabuk bir menuyle bitti
sabah: sirkeli su ve havuc suyu
ogleden sonra: 2 servis kasigi kadar kozlenmis biberli patlicanli karabugday ve nohutlu sarimsakli yogurtlu salata ve cig kabak cekirdegi.
Sonrasinda da bol bol ayran madesuyu falan diye gidecek. Ha 2 buyuk bardak da odem cayi ictim
Bu gun ebwam la beraberdik. Bana zayiflamissin dediiiicok mutlu oldumya. Popomun yan taraflari yontulmus gibi olmus. Coktandir giymedigim bir pantolonum vardi onu giyince farkettim ama bana oyle geliyodur dedim. Kadinda dogrulayinca emin oldum
Yaaa pazar gunune ne kaldi gidecem. Aslinda biraz seviniyom memleket yesil simdi gozum gonlum acilacak insallah. Burasi kar altinda ve simdi de basladi yeniden yagmaya. Ruhum bunaliyor. Evden cikamiyoruz. Orda hic degilse tarlalara gezmeye gideriz. Iki oksijen alir bunyemiz
Bir ara su ayran detoksunu karabugdayla yapmaya niyetliyim. Ama o ara ne zaman olur ondan emin degilim. Aslinda yarin yapabilirim. Esim evde degilmis. Ebwam davet etmisti aslinda ama kar yagiyo ona gitme isimde yatabilir. Ayyy yarin denim yapmayi ya
Neyse ben kacar koca dirlayacak simdi hadi optum. Zaten bir tek ben vardim. Kendi kendime muhabbetimi ettim ciktim
Canım çok çok geçmiş olsun gerçekten çok kötü bir tecrübe olmuş allah kimseyi hastanelere düşürmesin sağlık sistemimiz her geçen gün kötüye gidiyor yeterli değil malesef.. Kendimize çok iyi bakmalıyız sağlıksız her şeyden uzak durmalıyız sırf kilo vermek değil zaten bizim amacımız ya, sağlıklı olmak aynı zamanda.. İnşallah neslim de bırakır şu illeti en çok onun bırakmasını istiyorum kendi adıma babası sigara içen bir çocuk olarak.. Neslimmm en kısa zamanda kurtulursun sigaradan inşallah...Hadi evrene mesaj yollayalım
Yaaa ne kadar güzel çocuklara da iyi gelir canım ben de geleyim miiii :) Hava bu kış çok soğuk, dışarı çıkarken lahana gibi kat kat giyiniyorum çok sıkıldım ya
Hahahaha Gülay yine mesaj sayısı mı tutturmaya çalışıyosun hayatım mesajları ikişer gönderiyorsun
Görüşürüz tatlım, yarın tartıda yüzünün gülücükler açması dileğiyleee
İnşallah kaptanımmm ama menümü görünce yüzündeki gülücük silinmesin emi
Kesinlikle çok doğru noktaya temas ettin kuzum önemli olan hasta olmadan tedbir almak bunun yolu da sağlıklı beslenme ve spordan geçiyor. Aminnn kuzummm neslim de bir gün o müjdeyi verecek bize tüm kalbimle inanıyorumEy evren duy sesimizi
Al benden de o kadar bir duş alıyorum makina doluyor hayır çamaşırları kurutmakta dertYaz gelse tiril tiril giyinsek balkonda kahvaltımızı yapsak ne olur sankii
Bana da öyle geldi yarın cuma mesajlar sayılacak ya
Senin yüzünde gülücükler açtı şimdidennn dolayısıyla benimm.Hadi inşallah yarın sabah tüm sestralarımız da bu mutluluğu yaşasınnn
Menümü de yazayım,
Sahur
2 dilim çavdar ekmeğine peynirli yağsız tost, 1 şekersiz çay, badem, 3 zeytin
İftar
Kızlar utanarak yazıyorum nohut yiyemedim dün midem kötü oldu diye yemek yapmaya da vaktim olmadı makrna haşlayıverdim bir tabak domatesli makarna, yoğurt, salata
Su 2.5 lt
Spor dışarıda 30 dk yürüyüş
İnşallah kaptanımmm ama menümü görünce yüzündeki gülücük silinmesin emi
Çılbır nedir kaptanım bilmiyorum onu aklımda olsun bir daha onu yaparım? Amin kaptanım sağol
Afiyetolsun Kuzum allah kabul etsinn. Çılbır yapsaydın ya kuzum inan bana daha çok tok tutardıı ama sanırım makarnayı özledinAfiyetolsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?