Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gelelim ben ne yemisim bu gun. Aslinda sivi detoksu yapacam diye baslayan gunumabuk bir menuyle bitti
sabah: sirkeli su ve havuc suyu
ogleden sonra: 2 servis kasigi kadar kozlenmis biberli patlicanli karabugday ve nohutlu sarimsakli yogurtlu salata ve cig kabak cekirdegi.
Sonrasinda da bol bol ayran madesuyu falan diye gidecek. Ha 2 buyuk bardak da odem cayi ictim

Yaaa pazar gunune ne kaldi gidecem. Aslinda biraz seviniyom memleket yesil simdi gozum gonlum acilacak insallah. Burasi kar altinda ve simdi de basladi yeniden yagmaya. Ruhum bunaliyor. Evden cikamiyoruz. Orda hic degilse tarlalara gezmeye gideriz. Iki oksijen alir bunyemiz

Bir ara su ayran detoksunu karabugdayla yapmaya niyetliyim. Ama o ara ne zaman olur ondan emin degilim. Aslinda yarin yapabilirim. Esim evde degilmis. Ebwam davet etmisti aslinda ama kar yagiyo ona gitme isimde yatabilir. Ayyy yarin denim yapmayi ya

Bir ara su ayran detoksunu karabugdayla yapmaya niyetliyim. Ama o ara ne zaman olur ondan emin degilim. Aslinda yarin yapabilirim. Esim evde degilmis. Ebwam davet etmisti aslinda ama kar yagiyo ona gitme isimde yatabilir. Ayyy yarin denim yapmayi ya

Canım çok çok geçmiş olsun gerçekten çok kötü bir tecrübe olmuş allah kimseyi hastanelere düşürmesin sağlık sistemimiz her geçen gün kötüye gidiyor yeterli değil malesef.. Kendimize çok iyi bakmalıyız sağlıksız her şeyden uzak durmalıyız sırf kilo vermek değil zaten bizim amacımız ya, sağlıklı olmak aynı zamanda.. İnşallah neslim de bırakır şu illeti en çok onun bırakmasını istiyorum kendi adıma babası sigara içen bir çocuk olarak.. Neslimmm en kısa zamanda kurtulursun sigaradan inşallah... Hadi evrene mesaj yollayalım

Ooo bugün içicisin Gülaycım hadi bakalım inşallah atmışsındır ödemini biraz

Yaaa ne kadar güzel çocuklara da iyi gelir canım ben de geleyim miiii :) Hava bu kış çok soğuk, dışarı çıkarken lahana gibi kat kat giyiniyorum çok sıkıldım ya

Hahahaha Gülay yine mesaj sayısı mı tutturmaya çalışıyosun hayatım mesajları ikişer gönderiyorsun

İyi akşamlar meleklerimmmmm

biliyorum alisvers yaomam gerek yumurta da bitti oyy oyy

ahh beni dusunen mi var senden baska canimsin bitanemsin alah rahatlik versin

Ah o yumurta en büyük derdimiz barbimm yakınd abalkonda tavuk beslicem

düşüncem tabiii kuzum hepiniz benim kızkardeşlerim değilmisiniz

ahh kaptanim menu tablosunu her gun mu paylasmamiz gerekiyodu valla unuttum sorayim yarin cvplarsin cnm cunku ben not alip pazar mi paylasayim yoksa her gece o gununkini mi paylasalim

Nsıl arzu edersen barbim senin için nasıl rahat olacaksa.İstersen kursun bitene dek ben yapayım kuzum demenn yeter

Neslim misafirperver bir milletiz ve malesef yanlış ananelerle büyümüşüz misafir gelince ikramda kusur etmemek en büyük özelliğimiz misafir yedikçe memnun oluruz ne yazık ki.Gerçi son yıllarda değişim olumlu yönde başladı bu ısrarlardan vazgeçeceğiz zamanla böyle durumlarda midem berbat de hastayım yasak dersen kimse takmaz kuzum .Sağlık olsun

nescafeyi mi özledin sen bakimmm

evet canım oruç olduğun için etli nohut ağır gelmiştir mutlaka

bende bendeeee mıllet kucuk kase yer bız legenle

Salata candır hatta ilk önce salatayı bitiriyorum ben artık böylece fazla yer kalmıyo midede

Günaydın 6. takımın güzel hatunları... nasılsınız keyifler nasıl .... ben bomba gibiyim 1 saat yürüyüşümü yaptım bana çok iyi geliyor yenilendiğimi hissediyorum ....

Aamnnn maşallah Aslıcımmm iyiyiz kuzum sen nasılsınnn gördüğüm kadarıyla süpersin nazarımız değmesin daim olsun inş tatlım Yürüyüşe alışınca bir gün yapmasan huzursuz olursun ayrıca insan mutluluk hormonu salgılıyor bitanemm bak spor yapamıyorum bu ara hep birşeyler eksik geliyor

Harikasınnnn

Benim kursum var bugün görüşürüz kızlar ....yarın inşalh güzel sonuçlar alırız

İnşallah tatlım yarın emeklerinizin karşılığını alırsınız

merhaba size de bir selam vereyim dedim girmişken
nasılsınız kızlar nasıl gidiyor diyetler

Aman amann kiler gelmiş Aybükecim hoşgeldin kuzummm yokluğun çok belli çok iyi yaptın cnmm bziler iyiyiz şükür umarım sen de de herşey yoluna girmiştir bir an önce dön artık

Sibelcim tekrar hoşgeldinn Tatlım ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini ve hedefini belirtmen gerekli

o zaman deneme süren başlayacak canımm bazı arkadaşlardan kastın Winston sanırım evet kendisi hakikaten açlık sınırında yaşıyor çok yoğun bir çalışma temposu var ve haftasonu acısını çıkardığı için hafta içi dengeliyor

Eniştene çok geçmiş olsun bitanemm Sağlık sektörü ne diyim

Rabbim ne eksik etsin ne de muhtaç etsin Çok şükür ben de kurtuldum canım darısı neslimin başına inşallah

Şimdiiiiii diyetisyeninin listesi elimde buna göre sabah öğle arasındaki meyveni atlamışsın tatlımm afiyetolsun cnmmm pilavı da kararında yemişsin snaırım pirinç pilavıydı

1,5 dilim ekmek yemen lazım diyeceksinki 1,5 dilimden nasıl tost yapayım işte onu ven de çözemedimm
Gerçi akşamki dilimi yemediğin için sorun yok

Tebrik ediyorum bitanemmmgelsin sağlıklı yaşam

bende 3 ara 3 ana öğünle başladım
bende 10 30 da iş alıyorum o yüzden kahvaltıyı yapamıyorum simitle geçiştiriyorum ara yapamıyorum

Kahvaltı günün en önemli öğünü bitanemm lütfen geçiştirmemeye çalış

Karatay sağlıklı Beslenmesini daha önce hiç denedinmi bilmiyorum kesinlikle tavsiye ederim

http://woto.com/oneriler

https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul

http://woto.com/karatay-menusu

http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri

http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi

http://woto.com/gida-takviyeleri

Fırsatın olduğunda verdiğim bu linklere göz atabilirsen çok sevinirim canım

Sibelcim meslek nedir mümkünse 19,00 dan sonra sıvı şekersiz içecekler hariç bir şey yememeye çalış canım yarm çay bardağı leblebi yarım dilim ekmeğe eşit bitanemm akşamları salata eklersen ekmek yemeye ihtiyacın olmaz canım kahvaltını ise lütfen ihmal etme İçtiğin su miktarını da yazarsan sevinirim ayrıca 2 fincan yeşilçay gün içinde içebilirsen metabolizman hızlanır cnm.Günde en azından yarım saatlik yürüyüş yapabilme şansın varmı kuzum

pazartesiden itibarn bende gruba dahil olup kilo vermek istiyorum

Başaracağına inanıyorum canım

Hakikaten garip bir menü olmuş tatlım.Afiyetolsun canım ebwama söyleyelim bir dahakine nohut koymasın karabuğday zaten bakliyat

Bu gun ebwam la beraberdik. Bana zayiflamissin dediiii cok mutlu oldumya. Popomun yan taraflari yontulmus gibi olmus. Coktandir giymedigim bir pantolonum vardi onu giyince farkettim ama bana oyle geliyodur dedim. Kadinda dogrulayinca emin oldum

Ne güzel haber bunlar tebrik ederim en büyük mutluluk hakikaten bu kuzum

Aileni göreceksin bitanemm özlem giderirsin iyi yönünden bakmaya çalış dediğin gibi hem değişiklik iyi gelir.Ama şimdi gezmede iradenin çelik gibi olması lazım

Olabilir neden olmasınki geçen ayran detoksu yaptığından bu yana 15 gün geçtimi Geçtiyse dene kuzum

Neyse ben kacar koca dirlayacak simdi hadi optum. Zaten bir tek ben vardim. Kendi kendime muhabbetimi ettim ciktim

Olsun biz gelince sanki sen burdaymışsın gibi yazıyoruz zatennnEnişteleri kızdırmayalım en güzeli

Menümü de yazayım,
Sahur
2 dilim çavdar ekmeğine peynirli yağsız tost, 1 şekersiz çay, badem, 3 zeytin
İftar
Kızlar utanarak yazıyorum nohut yiyemedim dün midem kötü oldu diye yemek yapmaya da vaktim olmadı makrna haşlayıverdim bir tabak domatesli makarna, yoğurt, salata
Su 2.5 lt
Spor dışarıda 30 dk yürüyüş

Kesinlikle çok doğru noktaya temas ettin kuzum önemli olan hasta olmadan tedbir almak bunun yolu da sağlıklı beslenme ve spordan geçiyor. Aminnn kuzummm neslim de bir gün o müjdeyi verecek bize tüm kalbimle inanıyorumEy evren duy sesimizi

Yaaa ne kadar güzel çocuklara da iyi gelir canım ben de geleyim miiii :) Hava bu kış çok soğuk, dışarı çıkarken lahana gibi kat kat giyiniyorum çok sıkıldım ya

Al benden de o kadar bir duş alıyorum makina doluyor hayır çamaşırları kurutmakta dertYaz gelse tiril tiril giyinsek balkonda kahvaltımızı yapsak ne olur sankii

Hahahaha Gülay yine mesaj sayısı mı tutturmaya çalışıyosun hayatım mesajları ikişer gönderiyorsun

Bana da öyle geldi yarın cuma mesajlar sayılacak ya

Görüşürüz tatlım, yarın tartıda yüzünün gülücükler açması dileğiyleee

Senin yüzünde gülücükler açtı şimdidennn dolayısıyla benimm.Hadi inşallah yarın sabah tüm sestralarımız da bu mutluluğu yaşasınnn

İnşallah kaptanımmm ama menümü görünce yüzündeki gülücük silinmesin emi

Afiyetolsun Kuzum allah kabul etsinn. Çılbır yapsaydın ya kuzum inan bana daha çok tok tutardıı ama sanırım makarnayı özledin Afiyetolsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…