Ohh rahatladım yüzünden gülücüklerin hiç silinmesin kaptanımmm
Yok yok silinmediiiAskeri kampta değiliz tatlım bu uzun yolda arada olacak bu tür özlemler
Çılbır nedir kaptanım bilmiyorum onu aklımda olsun bir daha onu yaparım? Amin kaptanım sağol
Ohh rahatladım yüzünden gülücüklerin hiç silinmesin kaptanımmm
Ben kaçıyorum kaptancığım, leptini kaçırmayalım iyi geceler diliyorum tüm kızçelerime ve sevgili kaptancığıma
Bu arada bu mesajımla birlikte bu haftaki mesaj sayım 68 oldu unutmadan yazayım :) İyi geceleeerr
6 da ugurlu sayımdır merhabaaaaaaaaaa
Selam kızlar.kimsecikler yok az bakayım dedim kaptan çılbır demiş sahur yemegim çıktı ohh misgibi yapayimda yiyeyimherkese iyi geceler inşallah yarin herkes özellikle kaptan çok mutlu olur ortalamadan.ama ben iftardan önce tartilmadim tüh free takimdanim yarin aksam tartilirim
merhaba bugun aranıza katılıyorum ben de bugun sabah tam 90 kg yim ve direkt diyete baslama kararı aldım. suan icin hedefim 70 ama 65 e kadar yolu var :)
tamam yarın tartılcam ama ben sımdı yogurt yedim icine hindi salam didikledim peki hangi diyeti yaptıgımızın önemi var mı
günaydın tatlım günaydın milletgunaydın mılletttt
aramıza hoşgeldiniz.sabah 10 20 de bir poğça
saat:13:00 da bir kase mercimek çorba 1 porsiyon mantarlı tavuk ve 1 dilim ekmek
saat 16:00 da bir küçük elma
saat 19:00 da bir kase kuru fasulye bir kase yoğurt 1 dilim ekmek yedim
akşam 21:00 22:00 arası da yarım çay bardağı beyaz leblebi ve çay içiçem
10:30 21:00 arası çalışıyorum
Çılbır nedir kaptanım bilmiyorum onu aklımda olsun bir daha onu yaparım? Amin kaptanım sağol
6 da ugurlu sayımdır merhabaaaaaaaaaa
sizde hoşgeldiniz ben de bu kararı aldığımda 90 kiloydum gözüme o günler geldi mart 2014. işallah ins. direncin yoktur benim gibi gram gram vermezsin kurtulursun hemencik.başarılar dilerim. kaptanın önerilerine kulak ver bak ben 1 ay gecikmeli dinledim onu kayıp 1 ayım varmerhaba bugun aranıza katılıyorum ben de bugun sabah tam 90 kg yim ve direkt diyete baslama kararı aldım. suan icin hedefim 70 ama 65 e kadar yolu var :)
NEDEN TATLIM HARİKASIN DAHA NE OLACAKKİ***6.Takım 396. ETAP ***
A1S2L3I4 (88,5 / / /% )
Ahbirkingcharlesimolsa (78,8/78 /0,8 /%1,02)
BayilanBayilana (91,7/91.2 / 0,5/%0,54 )
Ebwam(127,1/ / / % )Yeni üye Başlangıç Tarihi:30 Kasım 2014 Başlangıç Kilo:129 Hedef:80
makres76 (62,7/ / /% )
rengarenknesli (76,5/76,5/0,0 /%0,0 )sabit
gel_pcpc (78.6/ / /%)
winstonlight(74,3 / / /% )
yenibirben(75,7/ / /% ) 392. etapta izne ayrılan üye yüzdesi 4' e bölündü
6.Takım Ortalaması:%
BİLDİRİM:
başlangıç:107
geçen hafta ve bu hafta :500GR verdıldı
toplam giden: 15.8
mesaj sayım:32 :)
aslındas takıma gırmeden once 109 idimçüşşş dıyorum kendımeee
yok yok baslangıc kıloma dıyorum çüş diyeNEDEN TATLIM HARİKASIN DAHA NE OLACAKKİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?